Mxr Phase 90

Eddie Van Halens Signaturpedal och tillika en utvecklad Phase 90 som bl a har en scriptswitch som växlar karaktär mellan Vintage- och Modernläge. Utrustad med en blå LED-indikator. Snyggt!Thank you for signing up! You will now receive our mailings to the e-mail address you entered. You can cancel your free subscription anytime if you do not wish to receive any more e-mails.

Tack för din registrering! Du kommer nu att ta emot våra utskick till mailadressen du angav. Du kan avbryta din kostnadsfria prenumeration när som helst om du inte önskar fler e-postmeddelanden.

Vi använder enhetsidentifierare för att anpassa innehåll på sajten, analysera hur den används och för att anpassa marknadsföring efter dina intressen. Du kan läsa mer om hur de används, vilka de är och vilka du tillåter sajten att använda i vår cookie policy. Du godkänner våra cookies vid fortsatt användande av vår sajt.
För närvarande levereras alla produkter mellan mellan 1-5 arbetsdagar. Specialbeställningar och förbeställningar kan variera i leveranstid, men då kommer du alltid att bli kontaktad av oss för mer information. I de fall vi eller våra leverantörer inte har produkten/varan på lager så kommer du att bli kontaktad av oss för uppskattad leveranstid.Retur får ej ske som postförskott eller efterkrav. Spara ditt inlämningskvitto – tänk på att du ansvarar för returförsändelse! Om din vara är speciellt tung eller krånglig att returnera så kontakta oss så får du hjälp med en retursedel.Som kund hos malmomusikaffar.com har du rätt att ångra ett köp inom 14 dagar från den dag du tog emot varan. Gäller ej noter, specialbeställningar, dataprogram, hörlurar eller munspel. Meddelande om retur ska skickas till oss senast 14 dagar från mottagandet av varan. Kontakta alltid oss innan du returnerar varan.

För att returen ska godkännas måste den returnerade varan vara i nyskick. Varan ska förpackas i sin originalförpackning med tillhörande inneremballage och tillsammans med eventuella tillbehör. Sätt inga adresslappar direkt på varans förpackning utan lägg originalkartongen i en annan kartong. Returnera varan tillsammans med fakturan (eller en kopia av fakturan/kvitto).
Vi erbjuder fri frakt på köp över 500 kr*. Dina varor kommer att levereras till närmsta DHL service point och du kommer att bli aviserad via sms när dina varor är färdiga för avhämtning på din service point. Om du inte har tillgång till sms kommer du att bli aviserad via email eller brev.* OBS! I de fall en vara väger mer än 20 kilo eller av andra anledningar inte kan skickas till ett DHL Service Point kommer du att bli kontaktad av oss för bokning av hemleverans. I vissa undantagsfall kan du komma att bli debiterad för hemleverans. En digitalflygel eller en kontrabas är exempel på varor som kan utgöra dessa undantag. Du kommer alltid att bli kontaktad av oss i dessa fall!

Den h\u00e4r pedalen kan drivas av ett 9-volts batteri, en Dunlop ECB003 9-voltsadapter eller DC Brick I, Iso-Brick \u2122 och Mini Iso-Brick \u2122 n\u00e4taggregat (ing\u00e5r ej).

Den här pedalen kan drivas av ett 9-volts batteri, en Dunlop ECB003 9-voltsadapter eller DC Brick I, Iso-Brick ™ och Mini Iso-Brick ™ nätaggregat (ingår ej).Vi kan hämta din retur för en mindre avgift, eller så kan du skicka tillbaka den till oss själv. Insamlingsavgiften finns i returinformationen på varje produkts sida på Gear4music.

I det osannolika fallet att någon artikel i denna beställning är felaktig, skadad eller trasig vid mottagandet, meddela oss inom 14 dagar så ordnar vi en gratis insamling.
Gear4musics utökade garanti erbjuder en utökad service och är utformad för att ge en högre nivå skydd än många ’gratis’-garantier som erbjuds av vissa butiker och tillverkare.Mångsidigheten hos denna legendariska pedal rymmer inte bara gitarr utan även bas, keyboard och sång. Och ännu bättre, den är utformad för att motstå vägens stränghet, så att du kan ta den till alla spelningar och räkna med att den ska leverera en minnesvärd prestanda.

Vi kan inte acceptera returneringar av specialanpassade artiklar designade för att fungera tillsammans som ett unikt paket och vissa artiklar är endast berättigade till pengarna tillbaka garanti om de returneras till oss oanvända och förseglade i den ursprungliga förpackningen. För fullständig information om vår returpoliitik, se vår informationsguide för retturer och återbetalning .
”Få din produkt” visar nästa tillgängliga datum vi kommer att kunna leverera denna artikel till dig på, beroende på det leveransalternativ du väljer och lagertillgängligheten av vad som helst annat du lägger i din kundkorg.Den webbläsare som du använder för närvarande stöds inte längre, och som sådan kanske funktionerna på denna webbplats inte fungerar som förväntat. Vi rekommenderar att du uppdaterar till en webbläsare som för närvarande stöds (som Chrome, Edge eller Firefox) för att förbättra din säkerhet, hastighet och övergripande upplevelse. Denna tabell ger en översikt över dina lagstadgade konsumenters rättigheter, jämfört med vår standardåterföringspolicy och valfri utvidgad återbetalningsgaranti och garanti. När du är på scenen vill du inte stressa med knepiga, svåranvända kontroller, du vill ha något som är klart och enkelt. Det är precis vad denna pedal ger. Och ännu bättre, du kan också resa enkelt. Den tuffa utsidan är exceptionellt hållbar och tål all hårdhet under transporten.Om du bestämmer att din beställning inte är lämplig av någon anledning du returnera den – bara meddela oss inom 30 dagar efter mottagandet. Behåll all originalförpackningen tills du är säker på att du vill behålla beställningen.

Similar Posts