Palladium Ax Eon Army Runner

Jag har nästan alltid varit med och tävlat men inte vunnit något så den här gången förtjänar jag att vinna (enligt mig själv, hihi). Vem älskar inte Nellys kläder, skor, väskor och allt dem har liksom.. Så nu håller jag tummarna!Mitt intresse för kläder har inte varit så stort tidigare men nu på senare år har jag blivit mer intresserad av kläder och väskor. Jag älskar att shoppa vilket gör att jag bränner pengarna rätt snabbt. Det skulle va kul att vinna för att kunna fräscha upp garderoben lite nu till hösten!:D Puss & Kramhar väl ingen unik anledning, men jag skulle älska att uppdatera min garderob lagom till skolstarten och tyvärr kommer alla mina sommarjobbspengar att gå till körkortet, så det kommer nog inte bli ett enda nytt plagg tyvärr.Å herregud, nu har du att göra om du ska titta igenom alla dessa outfitts! 🙂 Jag skulle självklart shoppa lite grejer till mig om jag vann ett presentkort men låta större delen gå till att uppdatera min sambos garderob. Han är verkligen i behov av lite nya kläder!

Som jag skulle vilja bära på min sons dop. Och motiveringen till att jag vill vinna, är för att jag ska döpa min son om en månad. Och jag har 10 kilo kvar att gå ner tills jag är på min “Start” vikt. Visst de kanske inte är så mycket och heller inte så viktigt. Men… hela min garderob är för liten. Alla fina klänningar som hänger där, kommer få fortsätta hänga där tills jag förhoppningsvis kommer i dom igen. Och Visst kan man köpa sig en ny klänning. Men.. Man blir inte rik på att vara mammaledig. Jag går plus minus noll, så att spara varken hinner eller kan jag. Därför håller jag verkligen tummarna nu, så jag kan få ha en fin klänning på sonens dop.
Att vinna här betyder mycket, läser din blogg vardagligen och älskar allt med den. Därför kan det vara en ära att få vinna på just din tävling. Ännu bättre med Nelly tävling!

4. Anledningen till att jag vill vinna den här outfit är nog ganska uppenbar – Den ser ut att klara av sommarens väder och är dessutom riktigt, riktigt snygg – som Nellys outfit har en tendens att vara!
Træningsklæder køper jag ofta på HM, billigt…men inte alltid så bra. Jag skulle vilja unna mig en hel ny træningsgarderob med bra, skit snygga, funktionella klæder så jag får ænnu mer træningsglædje och kan ta mig till næsta nivå :)Jag har precis tagit studenten så har tajt med pengar och fick nyss reda på att jag inte kommer in på programmet jag sökte till så har ingen aning om vad jag ska göra till hösten så är lite nere och mode är mitt största intresse och om jag vann denna tävling så skulle allt kännas lite bättre. Och det vore extremt kul att för en gångs skull vinna. Och måste säga att min outfit är riktigt grym! Håller tummarna, ha det 🙂

Redan här känner jag att jag har en perfekt outfit som fungerar lika bra på sommaren som mer mot hösten. Den är alldeles lagom för att ha på skolan där jag studerar, uppklädd och fin, men inte för mycket. Färgerna är neutrala och gör att jag kan kombinera dem med en mängd andra plagg som jag redan har, och likaså med smyckena. Det är någonting som är viktigt för mig (ffa ekonomiskt), att outfiten inte bara kan användas på ett sätt utan med de andra kläderna jag har. Ex byxorna går att ha till ALLT, linnet likaså (ex. till ett par svarta shorts för en lite rockigare outfit) osv.Detta är den perfekta enkla men ändå så sjukt stilrena och snygga outfit som jag jätte gärna skulle vilja ha hängandes i min garderob. Alla plagg är perfekta för sig och blir pricken över i tillsammans. Jag älskar mode och brinner för det. Därför skulle det inte alls suttit fel med ett presentkort på favoritsidan. Jag skulle bli så otroligt glad och tacksam om jag blev den utvalde för att få ett presentkort. Det skulle göra min dag, min vecka och hela mitt liv (och garderob). Det skulle göra så att jag kan visa vem jag är genom kläder och jag håller tummarna för att det är min tur nu. Så att jag kan börja gymnasiet till hösten med en stil som speglar mig till hundra procent för det skulle stärka mitt självförtroende och mig som person. Jag tycker det är superkul att kolla kläder på nätet, men eftersom att jag inte är kan handla med mitt ungdomskort över internet så blir det aldrig av att jag beställer någonting. Därför skulle det vara superkul att för en gångs skull få ett paket hemskickat med saker som man går och längtar efter istället för att få saker nertryckta i en påse i handen. Hej! Gjorde ett kollage så det skulle vara enklare att se hur allt ser ut tillsammans! Har jobbat sten hårt med att hitta kläder som på något sätt visar mig och min personlighet och jag tycker ändå att jag lyckades sätta ihop en outfit som på något sätt funkar trotts alla olika stiler som jag blandat.Med världens snyggaste skor på fötterna och ett par rayban wayfarer kommer man långt! Med den här outfiten kommer jag äga hösten om jag vinner. Den ger mig makt! Inget kommer att stoppa mig.

den här outfiten speglar väldigt bra in på hur jag är och det tycker jag är viktigt. jag älskar träning och vinner jag det här prisentkortet kommer det mesta gå till träningskläder. den här outfiten är annorlunda mot många andras och jag tror den uppskattas av väldigt många. därför tycker jag att jag borde vinna prisentkortet:D
Jag vill vinna då jag tycker att jag är värd en ny snygg garderob efter att ha jobbat nästan sju dagar i veckan hela sommaren. Hinner inte ha på mig annat än de fula piké tröjorna på jobbet. Skulle vara kul att komma och gå i något snyggt, dra till mig några blickar och få någon snygg sommarromans innan sommaren är över!

Hej 😀 jag tycker redan att det börjar kännas som om hösten närmar sig och då vill iaf jag känna mig sommrig så länge som det går! det skulle jag känna idom här kläderna!
Hej Kenza! jag vill vinna den här tävlingen för att bland alla mina vänner så är det alltid jag som har på mig samma kläder varje dag. Jag har aldrig bett någon om något jag har aldrig klagat. Ibland så sitter jag ensam o bara gråter för jag tänker att jag kanske inte förtjänar några kläder för jag men kommer inte på någon bra anledning. Jag gråter just nu när jag skriver det här för att jag vet att jag inte kommer vinna men chansar ändå. Jag hoppas tta jag verkligen vinner o här är min “önskeoutfit” Motivering: Snart börjar jag nian, och det här sommarlovet har jag inte bara hittat nya vänner utan också min egen stil. Men jag kan inte förändras med kläderna jag har nu, och sommarjobb hann jag inte få :/ Varför jag vill vinna….? Jag älskar verkligen kläder då jag är en fattig liten tjej som ärligt talat skulle få en dröm i upplevelse om jag vann. Jag och mina kompisar brukar ibland gå in på t.ex nelly.com för att dom har så grymma kläder och säga till varandra vad vi skulle köpa om vi hade t.ex 1000 kr, men 10 000 kr är helt ofattbart, jag vill också vinna för jag har viljan och energin för att jobba för det jag vill ha. Om du läser det här ser du väll mig som bara en tjej i mängden som gärna vill vinna bara för att hon har chansen. Men jag hoppas över hela min själ och hjärta att du väljer mig. Allt man får göra nu är att hoppas, tro, hålla tummarna och hoppas på att jag har en gnutta tur, för med den där gnutta turen kanske leder till en vinst……. Hoppas du läser detta… Kram Lova

I would love to be the winner because me and my sister are going to celebrate our 20th anniversary and I would love to give her this beautiful pieces 🙂 She’s my twin sister, I love her so much and I know this would mean the world to her ;)If I just could give one piece of the things I mentioned, It would be amasing ;)Jag hoppas att jag vinner eftersom att jag älskar Nelly kläder, de är så fina. Jag behöver verkligen uppdatera i min garderob med nya o fräscha kläder speciellt inför skolstarten. Skulle verkligen uppskatta ifall jag även blev den tredje vinnaren, det var ett långt tag sen jag shoppade. Önskar alla lycka till iallafall 🙂 Kram till dig Kenza!

Mitt intresse för mode vaknade när jag tog kontroll över mitt liv igen efter ett dåligt förhållande och en kraftig viktnedgång (skulle posta för- och efterbilder om jag kunde :)). Efter det har jag älskat mode och sitter ofta och plockar ihop kläder på nätet som jag aldrig tidigare skulle ha kunnat köpa. Dock är jag (tyvärr) alltid tvungen att lämna den fulla varukorgen i drömmarna och gå till jobbet. Det skulle vara en sådan glädje och en sådan belöning för det som jag tog mig igenom, så befriande att för en gång skull trycka på köp i stället för att lämna det till drömmarna och få den drömgarderob som passar mitt nya jag.

Skulle vara en ära för mig att vinna.. Både för mig och mamma.. Vi vet ännu inte när hon blir frisk, men snart lär det bli! Det här skulle göra hennes dag, inte bara dag hon skulle bli överlycklig. kram
Jag kollar din blogg varje dag och blir alltid så avundsjuk på hur snygga kläder och skor du har jämt! Blir jätte inspirerad av dej, men sen jag flytta in på internat när jag börja gymnasiet blir det inte många kronor över i månaden. Därför vore det jätte kul o få ett presentkort på Nelly, så man kanske kunde få unna sig en snygg klänning eller ett par skor för en gång skull :)Min önskeoutfit tycker jag passar in i början av hösten. Den är enkel, men är samtidigt ball och inte allför dyster (som höst/vinterkläder gärna blir för mig). Jag skulle jättegärna vinna det här presentkortet för att jag helt enkelt har väldigt lite pengar. Jag pluggar så tar fullt studielån och när hyran, maten, mobilen etc. är betalda och lite pengar insatta på mitt sparkonto så ekar plånboken ganska så tom. Det skulle vara så härligt att kunna köpa fina kläder inför hösten och vintern!

Jag skulle gärna vilja vinna då jag behöver en helt ny garderob då ALLa mina kläder hänger. Jag har under 4 månader slitit och kämpat för en finare kropp och lyckats gå ner 13 kilo. Det skule vara en perfekt present till mig själv efter alla timmars slit 🙂
Varför jag ska vinna den här tävlingen… Haha det är svårt att säga, kan heller inte sitta här och komma med en text som kommer att beröra många hjärtan, tyvärr. Men jag vill försöka så gott jag kan. Det sägs att man kommer längst på det. Tänker att jag ska bearbeta texten och skriva den äkta. Inte låtsas något eller brådska. Men jag älskar nämligen kläder, har alltid haft det som ett stort intresse. Följer Kenzas blogg intensivt och älskar den haha! Det skulle betyda världen för mig om jag vann tävlingen & det är allt jag kan säga. Satt länge och försökte hitta en snygg outfit, det var inte det lättaste hehe, det måste ju vara övertygande också. Först tänkte jag bara välja något snabbt, men sen tänkte jag om, vill ta god tid på att verkligen få ihop det. Det skulle liksom vara så coolt om jag vann. 13 år och sitter ens här och skriver? Det finns så många vuxna som är mognare och drivs av mer erfarenhet, det vet jag, men om jag vann den här tävlingen så skulle jag känna mig speciell. Och stolt. Väldigt stolt.

Jag har satt ihop en perfekt festoutfit! Det hade varit så roligt att vinna, jag har inte shoppat kläder på ett tag, jag har precis tagit studenten och är arbetslös för tillfället, så ett presentkort hade suttit fint och det hade gett mig en riktig kick av självförtroende att kunna handla så fina kläder!
Jag skulle vilja vinna nått av priserna då jag är i en syskonskara på 6 barn, min mamma var med om en bilolycka och fick en wiplash och är därför sjukskriven nu, så vi har inte så mycket pengar till kläder och dyl. Hade varit rena drömmen att vinna, shit, 10 000kr! Jag hade gärna vunnit för hela min familj priset. Jag skulle bli överlycklig.Oj förlåt, märkte att jag skrev tre kommentarer i rad för att jag trodde att det inte skickades! :’) var inte meningen att spamma! Den sista kommentaren är mitt tävlingsbidrag!Alla har en person som de visar deras nya kläder till, min är min moster. Hon har alltid tyckt om mode och att shoppa och hennes ansikte lyser upp varje gång jag visar henne nya plagg. Hon har haft cancer i flera år nu men den senaste tiden har hennes tillstånd drastiskt försämrats och jag vill få hennes ansikte att lysa upp på samma sätt igen.Hej kenza jag skulle vilja vinna 10000kr för att jag älskar mode och nu när vi renoverar så måste vi spara tills vi är klara det skulle vara jätte kul att vinna och att få shoppa kläder som jag aldrig annars hade fått och min önskeoutfit är exakt som den du valde för att den är elegant,snygg och det är du som har valt de och de skulle vara kul att ha på sig kläder som du valt. Puss hejdå PS älskar din blogg

Nu drar jag igång en tävling i sammarbete med Nelly.com! Tävlingen går ut på att ni ska sätta ihop en “önskeoutfit” från Nelly. Se förslag på min önskeoutfit nedan. Klistra in länkarna till det ni har valt bland kommentarerna till detta inlägg, och skriv med en kort liten motivering till varför just du ska vinna. Glöm inte mailadress! Den sista juli väljer jag 3 stycken vinnare.
Varför skulle jag vinna över alla andra kan vara svårt att formulera men det jag akn skriva är att jag skulle bli OTROLIGT glad. Att till exempel få köpa denna fantastiska klänning By Malene Birger hade varit underbart! Mitt modefantasthjärta skulle absolut slå extra slag med pengar att spendera på nelly.se! Mina föräldrar skilde sig för snart ett år sedan så vår ekonomi ser inte speciellt ljus ut nu med två separata hyror osv. Innan brukade mina föräldrar betala hälften på mina kläder och skor men nu blir jag tvungen att betala ALLT själv. Jag fyller arton i Januari och har skolan att tänka på och hinner inte jobba så mycket utöver det så det är svårt att ha råd att följa trenderna när man lever på ca 1050 i månaden. Därför tycker jag att jag förtjänar att vinna ett presentkort så att även jag har råd att köpa nya kläder i höst! Älskar din blogg förresten! 🙂 Detta är en outfit som känns lagom avslappnad och enkel, men tack vare lite maskulint, även sådär mystisk sexig! En perfekt blandning helt enkelt som jag själv skulle älska att bära en härlig kväll ute med vännerna.Jag hade velat vinna något utav dessa presentkorten eftersom jag gärna hade velat köpa en hel del plagg på nelly utan att behöva tänka på om jag verkligen kan unna mig något samtidigt som jag kommer att ha hushållspengar över!

Hej jag vill JÄTTE JÄTTE gärna vinna den här tävlingen. Jag skall nämligen flytta till London i september för att plugga fashion and design. Men i och med att London är en dyr stad så kommer jag inte ha råd att springa runt och shoppa vilket är synd för det är typ min största passion. Så detta hade vart jätte kul att vinna så jag kan införskaffa en ny höst garderob och känna mig fin 😀
Dessutom hade jag valt att göra några schysta lockar i håret till som hänger ner på axlarna och sminkat mig ganska lätt och fräscht till! Detta skulle funka lika bra till vardags som till fest. Hoppas du diggar, kram du rockar!Jag skulle veeerkligen vilja vinna eftersom att jag äälskar att shoppa, och dessutom så fyller jag år den 31 juli så ett presentkort på 1500 kr till nelly skulle vart suuuper, och 3500 eller 10000 skulle vart ännu bättre! 😀

Jag tycker jag förtjänar och vinna för att jag är 15år och har inte haft chansen att sommarjobba pga att jag inte fyllt 16år vilket jag gör i augusti när skolan börjar. Och medan min bästa vän jobbat hela sommaren och har en massa pengar att spendera på kläder och skor skulle det vara roligt att få in lite nytt i garderoben jag med! puss å kraaaaaaam:)Jag tycker jag ska vinna för jag är arbetslös, urfattig, har kämpat i flera flera år med en djup depression och har nyligen kommit på fötter. Det hade gjort mig mer än lycklig att få den här chansen att förnya garderoben. Kläder är så viktigt för mig och jag har nyligen gått ner en hel del i vikt och jobbar mig ännu mer neråt. Det är mycket i garderoben som inte passar längre och mer lär det bli.Jag vill vinna för att jag älskar kläder och att styla outfits och skulle shoppa hur mycket som helst om jag hade råd. Har länge velat handla hos Nelly, men det är rätt dyrt för mig. Jag går nästan alltid runt i hoodie och jeans, det skulle vara fantastiskt om jag kunde handla ordentligt med nya kläder till garderoben.jag vill vinna för att jag älskar kläder, jag vill kunna köpa nya färgstarka, fina kläder som är jag för att visar mitt nya jag & min personlighet. jag hamnar så lätt vid sidan om, annars.. jag har också tränat väldigt hårt över att jag inte varit nöjd med min kropp osv.. jag är faktiskt stolt över mig själv att ha kommit såhär pass långt. dock passar ingenting längre & jag har inte så mycket pengar till att köpa de jag vill ha. jag behöver en knuff med dessa pengar för att ge mig själv en chans. & jag tror på detta jag satt ihop. det är väldigt färgstarka plagg. jag tycker att man ska kunna visa att man har en stark personlighet & att man är nöjd med sin kropp de tycker jag att man gör i dessa kläder. vissa kanske tycker det är förmycket. men jag känner bara. vem blir inte glad av & se en människa i dessa kläder.

Vill vinna för att det enda jag gjort sedan studenten i juni är att jobba i princip varje dag för att spara ihop pengar till en lååång resa, och behöver såklart nya kläder till resan!Jag vet att det är extremt liten chans att vinna men jag hoppas verkligen att någon läser detta för jag är aldrig med i tävlingar för jag vinner aldrig något sånt här. Det är alltid någon annan som vinner som knappt behöver priset men vad ska man göra..

Hej, vilken fet tävling! Motivering: Mina päron tycker inte att kläder är viktigt, jag som är så mode intresserad tycker att det är jobbigt att dom inte vill bidra med pengar till kläder. Dom tycker ja ska betala det själv,så mkt pengar har jag inte..
When I picked out this outfit I thought about what I would want to wear at my first day at school after summer. I´m starting at my last year of my bachelor degree in nursing, and I´m so excited. Can´t believe I just have one year left. But I can also need a motivation, the last year is the toughest. And..New clothes would not be a wrong motivation for me 🙂

Jag är en elitidrottare och min garderob består därför till 90 % av träningskläder.. däremot är jag också mode-nörd och önskar att jag kunde få ta på mig lite snygga outfits när jag inte tränar! Hade därför VÄLDIGT gärna velat uppgradera mig lite inför slutet av sommaren och den kommande hösten! :DPå senaste tiden har kläder tagit upp stor del av mitt intresse, men pengarna finns inte alltid där. Därför skulle presentkort vara perfekt, speciellt på Nelly.com, där alla de snyggaste kläderna är samlade.

Jag skulle vilja vinna tävlingen eftersom att jag är student och jag spenderar inte mycket med pengar på kläder så detta skulle vara ett utmärkt tillfälle för mig som är kille att inhandla lite nya kläder eftersom att det inte är min topp prioritering! Gillar att klä mig snyggt för det ger mig mer självförtroende.
Men i alla fall jag tycker din blogg är sjukt bra och jag älskar din stil och jag tycker att du är en bra förebild som man man se upp till och att vinna den här tävlingen ger just den personen en grym chans att skaffa sig dom hetaste och tuffaste kläderna någonsin. Så om just jag blir den personen så skulle jag bli hur tacksam som helst och jag lovar dig du kommer inte ångra att du valde mig för jag kommer använde pengarna till att köpa de snyggaste sakerna!

Anledningen till att jag vill vinna är att jag verkligen vill och behöver nya kläder! Jag menar,nästan alla mina kläder är små eller fula,jag har inte så många bra plagg kvar. Jag vågar faktiskt inte be om nya kläder,eftersom mina föräldrar tänker på andra viktiga saker och att vi inte har råd med sånt här osv. Fina kläder har jag alltid velat ha,det liksom förstärker självförtroendet och mitt är väldigt lågt. Iallafall,jag älskar kläder och skulle verkligen vilja vinna! Sååå roligt det hade varit! Ha det bra! Kraaaam!! :DDet här är min outfit från Nelly och den är väldigt enkel men ändå festligt. Och varför jag skulle vilja vinna är för att då kan jag handla utam att behöva vara snål och de här priserna skulle man absolut inte tacka nej till.

Förra hösten började jag att plugga på universitetet och någonting jag har märkt att alla pengar man får in mest går till de riktigt nödvändiga sakerna som mat, boende och böcker. Kläder kan jag inte spendera mycket pengar på alls längre vilket är väldigt tråkigt. Om jag skulle vinna skulle jag äntligen kunna få in lite nya och snygga plagg i garderoben och det skulle vara jättekul! Kram!
Jag brinner som mest för kläder och hade blivit så lycklig ava tt få vinna detta pris! Jag skulle kunna gå runt med denna outfiten och få känna mig som en alldeles Drottning! Denna outfiten brinner jag för och jag brinner för kläder! Min stärsta dröm uppfylls om jag vinner!Till att börja med har jag väldiga problem med att hitta kläder som passar då jag är väldigt lång, är ganska smal/normalbyggd och har väldigt långa armar (slenderman typ, haha). Men än så länge när jag har beställt kläder från nelly.com har de passat mig bra och det är jag otroligt glad för, så det hade varit perfekt om jag skulle vinna detta! Sen skulle det såklart vara bra inför skolan och hösten med lite nytt och fräscht i garderoben 🙂

jag skulle vilja vinna för att min garderob verkligen behöver förnyas och jag tycker det är viktigt att kunna ha kläder som representerar sig själv. kommer göra en ny start till hösten då jag börjar på universitet i gbg, då de mesta av pengarna kommer gå till mat och hyra, så det skulle va underbart att få kunna unna sig nya kläder! kram! (:Min sommargarderob är i ett desperat behov av att uppdateras, detta drömpris hade lätt kommit som en gåva från ovan.. inte lätt att älska kläder och mode men inte ha så mycket över varje månad till att supporta sitt intresse =)

MOTIVERING: Jag skulle vilja ha den här enkla men ändå sjuk snygga outfiten nu tills skolan börjar igen, och jag skulle vilja vinna för att få uppdatera min garderob med massa mysiga och snygga höst kläder.Motivering: Varför skulle jag inte vilja vinna? 10 000 kronor att shoppa för på nelly.com, gratis? Ja tack! Älskar mode och kläder men pengarna rinner bara iväg. Jobbat arslet av mig den här sommaren, 16 år som jag är och det känns inte riktigt lika kul att spendera den lilla lönen jag får bara så där när jag vet hur mycket jag har kämpat för dem. Ett presentkort på 10 000 kr är däremot inte så svårt att spendera kan jag tänka mig, men vad vet jag? Skulle gärna vilja få reda på det! ;)Hejsan! Jag heter Rebecca och jag har valt denna outfiten för att jag tycker att den är snygg, naturlig och självsäker. Passar perfekt för en svalare sommarkväll t.ex. 🙂 Har också gjort ett kollage som sammarfattar outfiten så att man enklare kan se den! Hoppas ni gillar den ♡ Det hade varit så roligt att vinna, speciellt nu när jag börjar ny skola(gymnasium) till hösten. Det hade varit kul om man kunde få lite nya höskläder att ha på sig och visa upp 🙂 kram Jag vill vinna för att jag älskar att shoppa bl.a väskor, skor, trosor you name it. Jag har tagit upp hela min garderob och min sambos garderob, även förrådet. Jag älskar kläder och Nelly har allt jag vill ha. Så att vinna prispengarna vore det bästa som hänt i år. Tack Kenza för en rolig tävling!

Jag har valt den här outfiten för att den är väldigt somrig och passar bra in i den här årstiden och därför att ånga klarar av att bära upp den. dessutom är den väldigt andvändbar och man kan ha den både till fest och vardags.Hej! När jag vägde över 100 kg i vintras trivdes jag inte alls och bestämde mig för att göra något- jag har gått ner 20 kg med hjälp av endast hård träning och kost-helt på egen hand. När motivationen sviktar får man försöka motivera sig och kläder är en stor motivation – eftersom jag inte kunnat handla de kläder jag vill ha. Speciellt jeans. Det vore jättekul att vinna denna tävling och ha som en morot för att klara sista biten. Kram Ofelia 🙂

Hej vackraste Kenza! Vad sägs om en riktigt härlig och sensomrig outfit i färgerna tan, guld och vit. I mina öron låter det helt magiskt och detta är outfitten jag drömmer om i mina sötaste drömmar. Jag skulle bli så otroligt glad om jag vann och det första jag skulle göra är att köpa de underbara bootsen. Det skulle betyda allt för mig om jag vann och jag hoppas att du och nelly ser mig som en värdig vinnare med denna outfit:
Här kommer mitt bidrag; en lite mer casual working-outfit, ett lite roligare alternativ till alla de som måste bära strikta kostymer på arbetet till vardags. Fortfarande ganska dressat men med en liten twist. Kanske ett alternativ till allas “casual friday”?Jag suger på att skriva motiveringar efter “varför just jag ..” men jag ger mig på ett försök. Jag vill vinna eftersom jag har fått knäpp på skor den senaste tiden, vilket inte är så lätt då jag hela tiden fastnar för väldigt dyra par innan jag kollat på priset. Jag tycker jag borde vinna för att jag ej har råd med någonting längre då alla pengar går till min framtida utlandsresa. Det skulle verkligen inte skada att vinna varken 10 000, 3500 eller 1500 kronor så att säga. Jag skulle vilja vinna för att i Nelly.se finns det så många, fina och sjukt bra kläder. Kläderna där är värt att köpa. Men problemet är att det är för dyrt jag har inte råd och inte min familj heller. Jag är bara 14 år och har 4 syskon och mina föräldrar får ingen högre lön än 7 000 kr och alla pengar går till räkningar och mat. Så jag får inga pengar till att shoppa. Sist jag stor shoppade var för ett halv år sedan. Jag har bestämt att jag ska börja köpa dyrare basplagg från svenska märken för att stödja svenska designers. Det här skulle jag köpa att ha på mig en mulen dag i slutet av augusti:Neutral sminkning med röda läppar, blommig top med röda detaljer instoppad i en svart kjol, svarta skor med guld runt ankeln, guldarmband och guld/svarta örhängen samt beige väska och mjuka Lockar som ramar in ansiktet plus ett skönt set underkläder för att känna sig sexig Från topp till tå. Det här är min önskeoutfit Kenza, hoppas du gillar 🙂

Hej! Jag skulle vilja vinna den här tävlingen, för jag älskar mode! Du är min största idol Kenza, och jag älskar verkligen din klädstil. Utan att smöra vill jag bara säga att du är sjukt ball. Det skulle betyda så otroligt mycket att vinna en av DINA mode tävlingar,du som är fashion itself!
Jag vill vinna för att jag verkligen ÄLSKAR kläder och mode! Om jag vann så skulle jag såklart dela med mig priset med min fantastiska syster, min underbara mamma och min bästa vän som har varit med mig i vått och torrt.Jag har nu under sommaren jobbat ihop pengar för gå på min första festival,Way Out West. Jag hade blivit så lycklig om jag vann och då fick möjlighet att känna mig snygg bland alla mina idoler.

Har aldrig riktigt varit bra på och skriva sånt här, men ja mitt största intresse är mode och jag gillar själv och designa kläder lite då och då, och ja jag har inte så mycket pengar så jag har inte precis råd och köpa de mästa kläderna jag vill ha, så det skulle verkligen betyda jätte mycket och vinna det här! Men till varför det här är min favorit outfit, den är perfekt till vardags och även om man ska ut och festa eller äta middag ute och sånt, vilket jag tycker är viktigt när det kommer till kläder, inte för extremt- men ändå inte tråkigt! + att det måste ju matcha såklart 😉 kram
Vi behöver MER FÄRG, det är en av anledningarna till att jag vill vinna, haha. Känslan när man har den där outfiten som syns och man känner sig sådär bra. Man får sån POWER. Sista anledningen är att jag kan lova er att jag kommer att spendera varenda krona på Nelly om jag skulle vinna! Klicka hem dem där plaggen som man har gått och suktat efter (vi studenter får ju inte bidrag nu på sommaren) Den här outfiten känns bara så jag.Hej Kenza! Jag hoppas du mår, jag vill vinna den här tävlingen för att bland alla mina vänner så är det alltid jag som har på mig samma kläder varje dag. Folk tror att kläderna inte funkar på mig för jag e tjock. Jag har aldrig bett någon om något jag har aldrig klagat. Ibland så sitter jag ensam o bara gråter för jag tänker att jag kanske inte förtjänar några kläder för jag men kommer inte på någon bra anledning. Jag gråter just nu när jag skriver det här för att jag vet att jag inte kommer vinna men chansar ändå. Jag hoppas atta jag verkligen vinner o här är min “önskeoutfit”

Jag gillar detaljer helt klart, det är det som gör hela klädseln. Snygga detaljer= snygg outfit. Jag vill så gärna vinna, ett presentkort hos Nelly vore helt fantastisk. Jag har nämligen inte råd att spendera mycket på kläder, även om jag älskar mode. Mode är en så stor del av mitt liv, och att kunna köpa det jag vill är en dröm!

Jag är gärna med och tävlar. Min dröm outfit går i svart vitt och med detaljer i guld. Det hade varit jättekul att vinna denna tävling så man kan förnya gaderoben lite.
I höst så börjar jag sista året i grundskolan, åk.9. I år började jag även läsa din, och andra modebloggar, och har ändrat stil och smak till det bättre. För 10 000 kronor skulle jag kunna förnya min garderob så den passar mig och min nya stil. Jag har redan börjat titta på balklänningar på nelly.com och vinstpengarna skulle givetvis gå till en baloutfit som jag inte kommer att glömma!Jag är en otursmänniska. Vad jag än gör i mitt liv så får jag otur. Minns inte ens senaste gången jag hade lite flyt i livet. Men man vet aldrig när oturen vänder och kanske har jag för en gångs skull turen med mig i den här tävlingen. Och när hösten kommer så kommer höstdeppet sig smygande. Bästa botemedlet mot der är ju att införskaffa sig lite nytt till garderoben!

Jag vill gärna vinna tävlingen då jag behöver beställa en helt ny garderob. Har kämpat och slitit för en finare kropp och har gått ner 13 kilo på några få månader. Provat lite av förra årets höstkläder och ALLA hänger och är för stora. Det skulle bli en perfekt present till mig själv efter alla svettiga timmar på gymmet 🙂
Hejsan! Nelly har fått in så GALET mycket fina kläder som jag verkligen skulle vilja fräscha upp min garderob med!! Därför skulle jag vilja vinna den här tävlingen så att jag får ta del av nellys extremt fina utbud!:)JAG vill verkligen vinna för att börja våga ta steget mot mer färg och få en helt ny garderob som jag annars inte har råd med. Älskar också nelly, de har så fina kläder, har handlat där ett par gånger. Kram

Den här Outfiten satte jag ihop igår.. Såhär skulle jag DÖ för att gå klädd varenda dag, dag in och dag ut. MEN presentkortet skulle inte vara till mig, det skulle vara till min mamma som har en höftleds sjukdom som gör att hon knappt kan gå, att ge henne domhär pengarna att shoppa för på internet skulle vara det bästa som någonsin hänt mig och henne.. Så vi båda hoppas på det bästa! Men hon vet inget så en överaskning blir det allt 🙂
Jag har valt ut en outfit som kan funka lika bra en vardag som en kväll ute på stan med kompisarna! Jag vill vinna eftersom jag inte har råd att köpa alla de saker som jag önskar! Att shoppa för alla de pengarna skulle göra att jag kan fortsätta spara mina pengar till min utbildning för att bli advokat! En dröm jag haft väldigt länge! Oddsen att jag ska vinna är ju minimala, men de ökar enormt om jag deltar! 😉 Här är länkarna till den outfit jag valt! Hope u like it! Svart på svart kan aldrig bli fel. Dr Martens, skinnshorts, “tygkasse” i skinn och matta solbrillor från Wildfox – matchas med “Artwork tee” från Maison Scotch. Hur snyggt? Motivering: Jag håller på att förnya hela min garderob från bäcksvart till mer naturnära färger, ett presentkort från Nelly skulle verkligen snabba på den processen rejält, för jäklar vad lång tid det tar alltså! Vill inte längre vara “hon som alltid går i svart”.

Similar Posts