Plenny Vs Huel

Dina personuppgifter kommer användas för att förbättra din upplevelse på webbplatsen, hantera åtkomst till ditt konto och för andra ändamål som beskrivs i vår integritetspolicy.ComFoo´s måltider innehåller 80% svensktillverkade råvaror där majoriteten består av svensk högprotein havre. Av de 20% som återstår så använder sig ComFoo Rasberry Rush, Blueberry Blitz och Strawberry Sweep sig av protein från ärtor och maltodextrin från majs som tillsammans utgör 18%. Dessa ingredienser kommer från Frankrike, Belgien och andra närliggande länder i centralEuropa.

Till sist vill vi nämna att Jimmy Joy har ett brett utbud av produkter och är ett väldigt starkt varumärke som har funnits på marknaden sedan starten, kort efter Soylent lanserades.
Vi på ComFoo vill att du ska vara 100% nöjd och erbjuder därför pengarna tillbaka om du mot förmodan skulle vara missnöjd med oss. Du behöver då inte skicka tillbaka din ComFoobag till skillnad från många om inte alla våra konkurrenter.

Innan vi börjar jämföra Jimmy Joy´s Plenny Shake och ComFoo´s Raspberry Rush ska vi lägga alla korten på bordet. Det är nämligen så att ComFoo´s VD (Albin Sandell) var den som tog Plenny Shake till Svenska marknaden under namnet “SweJoy” år 2017. Några år in i samarbetet valde Jimmy Joy och Albin att gå skilda vägar. Det var då Albin startade ComFoo, ett nytt och eget projekt där fokuset är raka motsatsen till JimmyJoy. ComFoo’s värdegrund står för att vara marknadens högst kvalitativa och närproducerade kompletta måltid som självklart tillverkas i Sverige.ComFoo produceras och lagerhåller alla sina måltider i Skåne, södra Sverige. På så sätt stöttar de svenska lantbruket och bidrar till en hållbar utveckling inrikes samtidigt som de har en minimal klimatpåverkan.

Trots att vi inte har tillgång till all information om vart vissa råvaror odlas och produceras i den här jämförelsen vill jag påstå att vi ändå kan utse en klimatmästare. ComFoo, som får sina råvaror, producerar och distribuerar sin produkt på samma plats som kunden finns.
Många företag som säljer framtidsmat, protein-shakes och kompletta måltider är inte helt transparenta med var deras ingredienser kommer ifrån. Det gör det svårt för oss att jämföra alla ingredienser och led i kedjan.Här gäller det att hitta de ingredienser som passar just dig bäst. De största skillnaderna är att Plenny Shake väljer att använda malda linfrön som fiber medan Comfoo använder Acacia fiber, samt sojamjöl och sojaprotein istället för Comfoo’s ärtprotein och maltodextrin. Comfoo använder även svenskodlad havre och raps medan Plenny Shake inte skriver någonstans var ingredienserna kommer från.ComFoo, framtidsmat, huel, plenny Shake eller proteinshakes? Är du ny till dessa eller har du testat liknande produkter som Jimmy Joy eller Huel tidigare? I det här blogginlägget tar vi och ställer Jimmy Joy mot ComFoo, mer specifikt “Plenny Shake 3.0 Vanilla” mot “Raspberry Rush”. Både produktionen och vårt lager är strategiskt beläget i Skåne för att minska den negativa påverkan leveranser har på miljön. Vi värnar också det svenska lantbruket stolt och använder därför oss av de fantastiskt högkvalitativa resurserna som produceras här. Till skillnad från Huel erbjuder ComFoo alltid 100% nöjd kund garanti, det betyder att om du mot förmodan är missnöjd med produkten behöver du bara skicka ett mail till [email protected] så löser vi det!För att sammanfatta detta ser vi att trots likheterna i vad dessa två produkter innehåller så är skillnaden enorm. Gemensamt erbjuder både Huel och vi på ComFoo kompletta måltider som kan ersätta ett eller flera mål om dagen.

För dig som idag använder Huel Black eller Huel Essential, som vet vad de erbjuder kan vi passa på att nämna att ComFoo är en liknande produkt, det finns vissa egenskaper både Huel och ComFoo sitter på. Båda har sina för / nackdelar och idag ska vi ta reda på de största skillnaderna!
Proteinet som används i Queal Steady Standard, Agile och Athletic är vassleprotein. Detta kommer från osttillverkningsprocessen. Det ger dig en fullständig aminosyraprofil (proteinets byggstenar). Proteinet i Huel kommer från ärtprotein och risprotein. Dessa är också proteinkällorna i Queals växtbaserade produkter. Både ris och ärtprotein är bra proteinkällor, de kombineras för att se till att alla essentiella aminosyror är med.Huvudkällan för kolhydrater i Queal är jämnt balanserad mellan den komplexa kolhydraten Maltodextrin (gjord av majs), den något långsammare kolhydraten Isomaltulos (gjord av rödbetor) och finskuren skotsk Havre. Maltodextrin har ett högt glykemiskt Index (GI, hur snabbt kolhydrater bearbetas) och havre ett låg GI. Denna balans säkerställer en snabb frisättning av energi, men också en hållbar kontinuerlig frisättning av energi i flera timmar, vilket resulterar i en balanserad energinivå. Huel har ett lägre GI på 27, vilket innebär att energi frisätts långsammare än Queal.

Även om alla vill äta en hälsosam måltid, är tidsbegränsningar, kunskapsbrist eller bara vanlig lathet hinder för människor att ändra sina vanor. Med Queal och Huel vet du att du kan ha en komplett måltid när som helst.
Ingredienser Huel: Havre, ärtprotein, linfrö, fullkornsrisprotein, MCT-Pulver (från kokosnöt), Solrosoljepulver, vitamin- och mineralblandning, vaniljsmaksättare & sötningsmedel.

Men i slutändan är det ditt val och ansvar att välja det bästa alternativet där ute för dig. Vi skulle älska om du testade Queal, och även jämföra det med de andra alternativen på marknaden. Ta reda på själv vilket du föredrar. Vi slår vad om att du kommer tillbaka till oss snart nog.
Queal har valt att använda Maltodextrin och Isomaltulos som en källa till kolhydrater. Och Huel har valt att använda kokosnötsolja (MCT) vs vegetabilisk olja i Queal. Båda använder lite smaksättare och sötningsmedel för en optimal smakupplevelse.Vi är naturligtvis fans av Queal och dess fantastiska produkter. Vi tror verkligen att det erbjuder ett utmärkt val av snabb, komplett och prisvärd näring. Det är trots allt anledningen till att vi skapade det i första hand!Förutom små skillnader i fibrer och fetter är Huel och Queal mycket lika när det gäller näringsämnen. Båda har valt att ge dig mer än de rekommenderade dagliga mängderna protein. Och båda har en hälsosam mängd fiber.

Genom att läsa denna sida hoppas vi att du kommer att vara intresserad av att testa Queal. Men om det slutar med att Huel är det bättre alternativet för dig, så är vi fortfarande glada att vi kunde hjälpa dig att komma till rätt beslut.Ingredienser Queal: Fullkornshavre, Isomaltulos, Maltodextrin, (vassle- eller ris&ärt-) Protein, sojamjöl, vegetabiliska oljor, Vitamin & Mineralmix, smak (10 variationer) & sötningsmedel

Queal och Huel är de två främsta företagen som erbjuder kompletta måltider till alla i Europa. De är båda bra alternativ och näringsrikt är de båda kompletta. Varje företag har gjort sina egna val när det gäller specifika ingredienser och näringssammansättning. Dessa är de skillnader du bör tänka på när du väljer vilken produkt som är rätt för dig.
Både Huel och Queal bygger på EU:s näringsriktlinjer (EFSA). Båda produkterna innehåller gluten (även om Huel har ett glutenfritt alternativ) och de är båda 100% lakto-vegetariska. Eftersom Huel använder sig av ärt-och risprotein (som Queals veganutbud) istället för vassleprotein, är Huel också 100% veganskt. Förutom laktos och gluten innehåller Queal också soja.Både Queal och Huel är gjorda av riktig mat. De använder olika ingredienser, men båda utgör en komplett måltid. Och båda har sin egen vitamin- och mineralblandning som toppar upp mikronäringsämnena där det behövs.

Vi tror att en stor styrka hos Queal är den mängd olika produkter vi erbjuder. Du kan inte bara välja mellan ett brett utbud av smaker, du kan också välja mellan 4 kosttyper. Queal vet att inte alla är lika, och olika människor har olika kostbehov. Det är därför Queal erbjuder tre olika varianter av sina recept. Standard (2100kcal), Athletic (2300kcal med högre andel protein), Vegan (ärt&risprotein). Du kommer också aldrig att bli uttråkad med en ny Limited Edition-smak varje månad!Queal och Huel befinner sig i vänlig konkurrens för att sälja flest måltider till människor över hela världen. Men den verkliga konkurrenten är undernäring och de dåliga matvanor som har tagit över västländerna. Du har tagit ett stort steg framåt genom att välja en komplett måltidsprodukt. Huel och Queal är båda bra alternativ när det gäller måltidsersättning. Här hjälper vi dig att välja vilken som passar bäst för dig vad gäller pris, näring och variation. Även om Queal har högre sockerhalt än Huel måste det noteras att 25gram fortfarande är under EFSA (EU), WHO och FDA:s (USA, högst 50grams) referensvärden.

Vem som helst får skriva ett omdöme på Trustpilot. Den som skriver ett omdöme äger sitt omdöme och detta innebär att personen i fråga kan redigera eller ta bort sitt omdöme när som helst. Omdömen finns kvar på Trustpilot sålänge omdömeslämnarens konto är aktivt.
Måltidsersättningsprodukter blir alltmer populära för dem som vill gå ner i vikt, upprätthålla en hälsosam livsstil eller helt enkelt ha ett bekvämt sätt att få balanserad näring utan att behöva laga mat. Måltidsersättningsprodukter är ofta shakes, bars eller andra snacks som är utformade för att ge alla näringsämnen som en person behöver i en måltid.

Third on our list is IGF. IGF offers a range of meal replacement shakes that are vegan, gluten-free, and made with non-GMO ingredients. Their shakes come in a variety of flavors, including chocolate, strawberry, and banana. They also offer a range of bars and powders, which are equally nutritious and offer a convenient way to get your daily nutrients.
There are a few things to consider when choosing a meal replacement product. It is important to read the label and look for a product that is low in sugar and saturated fat. It is also important to make sure that the product contains all the necessary nutrients, such as vitamins, minerals, and protein. Additionally, the product should be low in calories and contain some form of fiber to help keep you fuller for longer.

Meal replacement brands have become increasingly popular in recent years. They offer a convenient and nutritious alternative to traditional meals and are often used as a substitute for snacks or full meals. With so many different brands and products available, it can be difficult to choose the best one for your needs. To help, we’ve compiled a list of the top five meal replacement brands.

Nästa är Plenny Shake. Plenny Shake är ett nederländskt företag som erbjuder en rad måltidsersättnings-shakes. Deras shakes är gjorda med en blandning av havre, ärtprotein, linfrö och andra naturliga ingredienser och innehåller alla 27 viktiga vitaminer och mineraler. De erbjuder också en rad olika smaker, så att du kan hitta en som passar din smak. Det finns några saker att tänka på när du väljer en måltidsersättningsprodukt. Det är viktigt att läsa etiketten och leta efter en produkt med låg halt av socker och mättat fett. Det är också viktigt att se till att produkten innehåller alla nödvändiga näringsämnen, såsom vitaminer, mineraler och protein. Dessutom bör produkten vara kalorifattig och innehålla någon form av fiber för att hålla dig mätt längre. Meal replacement products are becoming increasingly popular for those looking to lose weight, maintain a healthy lifestyle, or simply have a convenient way to get balanced nutrition without having to cook. Meal replacement products are often shakes, bars, or other snacks that are designed to provide all the nutrients that a person needs in one meal.Den fjärde är Soylent. Soylent är en måltidsersättningsshake som består av en blandning av sojaprotein, kolhydrater, fetter och andra naturliga ingredienser. Den innehåller alla 27 viktiga vitaminer och mineraler och är vegansk, glutenfri och icke-GMO. Soylent är ett utmärkt alternativ för dem som söker en bekväm och näringsriktig måltidsersättning.Måltidsersättningsmärken har blivit allt populärare under de senaste åren. De är ett bekvämt och näringsrikt alternativ till traditionella måltider och används ofta som ersättning för mellanmål eller fullständiga måltider. Det finns så många olika märken och produkter att det kan vara svårt att välja det bästa för dina behov. För att hjälpa dig har vi sammanställt en lista över de fem bästa märkena för måltidsersättning.Detta är de fem bästa märkena för måltidsersättning. Oavsett om du letar efter ett bekvämt och näringsrikt alternativ till traditionella måltider, eller om du bara vill vara säker på att du får i dig alla viktiga vitaminer och mineraler, är dessa märken ett bra alternativ.

Fördelarna med att använda måltidsersättningsprodukter är många. De flesta produkter har låga kalorier, vilket gör dem till ett bra alternativ för dem som vill gå ner i vikt. De är också bekväma och kräver ofta ingen förberedelse, vilket gör dem till ett bra alternativ för upptagna livsstilar. De ger också balanserad näring i en enda måltid, vilket gör att man inte behöver beräkna hur mycket av varje näringsämne som ska ingå i en måltid.
Den första på vår lista är Huel. Huel erbjuder en mängd olika måltidsersättningar i form av shakes, bars och pulver, som alla är veganska, glutenfria och tillverkade av ingredienser som inte är genetiskt modifierade. Huel-shakes är gjorda av en blandning av havre, ärtprotein, linfrö och andra naturliga ingredienser och innehåller alla 27 viktiga vitaminer och mineraler. Deras barer och pulver är lika näringsrika och erbjuder ett bekvämt sätt att få i sig dagliga näringsämnen.These are the top five meal replacement brands. Whether you’re looking for a convenient and nutritious alternative to traditional meals, or just want to make sure you’re getting all the essential vitamins and minerals, these brands are a great option.

Överlag kan måltidsersättningsprodukter vara ett bra alternativ för dem som söker ett bekvämt sätt att få en balanserad kost. De är ofta kalorisnåla och ger alla viktiga näringsämnen i en enda måltid. Det är viktigt att läsa etiketten för att försäkra sig om att produkten har låg halt av socker och mättat fett och innehåller alla nödvändiga vitaminer, mineraler och proteiner. Med ett stort utbud av produkter finns det säkert en måltidsersättningsprodukt som uppfyller dina behov.
Fourth is Soylent. Soylent is a meal replacement shake that is made with a blend of soy protein, carbohydrates, fats, and other natural ingredients. It contains all 27 essential vitamins and minerals, and is vegan, gluten-free, and non-GMO. Soylent is a great option for those looking for a convenient and nutritious meal replacement.

The benefits of using meal replacement products are numerous. Most products are low calorically, making them a great option for those looking to lose weight. They are also convenient and often require no preparation, making them a great option for busy lifestyles. They also provide balanced nutrition in one meal, eliminating the need to calculate the amount of each nutrient that should be included in a meal.

Overall, meal replacement products can be a great option for those looking for a convenient way to get balanced nutrition. They are often low in calories and provide all the essential nutrients in one meal. It is important to read the label to make sure the product is low in sugar, saturated fat, and contains all the necessary vitamins, minerals, and protein. With a variety of products available, there is sure to be a meal replacement product that meets your needs.
Finally, there’s Ample Meal. Ample Meal is a meal replacement shake that is made with a blend of grass-fed bovine collagen, coconut oil, and other natural ingredients. It contains all 27 essential vitamins and minerals, and is vegan, gluten-free, and non-GMO. It also comes in a variety of flavors, so you can find one that suits your taste.

Slutligen har vi Ample Meal. Ample Meal är en måltidsersättningsshake som är gjord av en blandning av gräsbetat nötkreaturskollagen, kokosolja och andra naturliga ingredienser. Den innehåller alla 27 viktiga vitaminer och mineraler och är vegansk, glutenfri och icke-GMO. Den finns också i flera olika smaker, så du kan hitta en som passar din smak.
Tredje på vår lista är IGF. IGF erbjuder en rad olika måltidsersättningar som är veganska, glutenfria och tillverkade av ingredienser som inte är genetiskt modifierade. Deras shakes finns i en mängd olika smaker, bland annat choklad, jordgubbar och banan. De erbjuder också ett antal barer och pulver som är lika näringsrika och erbjuder ett bekvämt sätt att få i sig de dagliga näringsämnena.

Similar Posts