Poke Bowl örebro

By using this website, you agree to our use of cookies. & our privacy policy. We use cookies to provide you with a great experience and to help our website run effectively.Från de färskaste råvarorna, skaldjuren och köttet som är etiskt framställt av våra leverantörer, till vår snabba och vänliga service, arbetar Nagomi Sushi Poke hårt för att erbjuda en sushiupplevelse utan dess like. Vi är ett familjeägt och driven företag. Vårt team och våra kunder är en viktig del av den familjen.

Det ska smaka gott att äta hållbart och hälsosamt. På menyn står 12 kreativa sallader som görs direkt vid beställning på råvaror som är bra för kroppen och snälla mot klimatet. Genom ett nära samarbete med odlare runtom i landet kan vi i stor utsträckning erbjuda svenskodlat i säsong.
Sedan dag ett har målet varit att göra det enkelt för människor att äta hållbart och hälsosamt. Våra sallader och bowls består alltid av bra råvaror, gärna svenskodlade i säsong.

Med vår app kan du enkelt och smidigt beställa och betala dina sallader direkt i mobilen. Du får också nyheter och erbjudanden – och kan hålla ordning på dina kvitton. Ladda ner den idag!Vi finns i skrivande stund i Stockholm, Malmö, Göteborg, Sundsvall, Uppsala, Växjö, Jönköping, Örebro, Helsingborg, Norrköping, och Linköping. Kommande år planeras flera nyöppningar runtom i landet – Håll utkik! Du hittar närmaste Holy Greens och kontaktuppgifter till alla våra restauranger via länken nedan.

Det ska smaka gott att äta hållbart och hälsosamt.På menyn står 12 kreativa sallader som görs direkt vid beställning på råvaror som är bra för kroppen och snälla mot klimatet. Genom ett nära samarbete med odlare runtom i landet kan vi i stor utsträckning erbjuda svenskodlat i säsong.
Vi finns i skrivande stund i Stockholm, Malmö, Göteborg, Sundsvall, Uppsala, Växjö, Örebro, Helsingborg, Norrköping och Jönköping. Kommande år planeras ett flertal nyöppningar runtom i landet och vi letar alltid efter nya medarbetare som respekterar människors olikheter och brinner för att ge bra service. Häng på vår gröna revolution.

Vi erbjuder företag att betala mot faktura vid köp på vår hemsida. Du kan enkelt logga in på vår hemsida och se dina beställningar. Vill du bli fakturakund? Tryck på ”sign up as company”. Fyll i formuläret så återkommer vi till dig med inloggningsuppgifter.
Oh Poké är ett ungt och snabbväxande företag som grundades i Stockholm, Sverige, år 2019. Idag är vi en större restaurangkedja med 24 restauranger och 120 anställda. Vi finns i Stockholm, Uppsala, Västerås, Norrköping, Örebro och Nyköping. Snart öppnar vi i Linköping, Malmö, Helsingborg och Göteborg.Vi ska erbjuda Poké Bowls med kvalitetssäkrade råvaror med en smakupplevelse utöver det vanliga. Vi ska serverade dem i en miljö som förmedlar en härlig-, varm- och tropisk polynesisk känsla. Att förknippa en Poké Bowl med Oh Poké ska vara det självklara och enda valet.

Cashew Chicken En thailändsk wokrätt anpassad för västerländska smaklökar. Gyllenbruna kycklingbitar wokade med färska grönsaker, zucchini, lök och crunchiga cashewnötter i en beroendeframkallande god sojasås.På utvalda restauranger kan du njuta av sushi á la ChopChop. Vi erbjuder stor variation av kvalitativ sushi tillagad med omsorg och respekt för kokkonstens alla regler. Sushi serveras i följande restauranger: Arninge, Boländerna, Borås, Bromma, Enköping, Erikslund, Eskilstuna, Farsta, Gryta, Häggvik, Jönköping, Karlstad, Krämaren, Norrtälje, Rosersberg, Rotebro, Sickla, Strängnäs, Sundsvall, Trollhättan, Uddevalla, Varberg, Värmdö och Värnamo.

Ta del av de mest uppskattade Mix & Match-rätterna och nudel-/sushi-alternativen till förmånliga priser. Försäkra dig om att din lokala restaurang erbjuder dessa erbjudanden, genom att läsa informationen under aktuell kampanj. Bamboo Beef Med inspiration från mytomspunna Shanghai. Det möra oxinnanlårets milda smak i kombination med bambuskott, champinjoner och purjolök får smaklökarna att hurra! Saftiga kycklingbitarna sauteras tillsammans med chili, paprika, broccoli, lök, bönor och thaibasilika, vilket ger en explosiv smaksensation där hetta och fräschör möts på ett välbalanserat sätt.Hot Basil Chicken Prova nya Hot Basil Chicken och upplev intensiva umamismaker med mustig ostronsås, pocherad kyckling och fräscha grönsaker. De saftiga kycklingbitarna sauteras tillsammans med chili, paprika, broccoli, lök, bönor och thaibasilika,

Spicy Lime Chicken Smakerna som uppstår när den lätt friterade kycklingfilén wokas tillsammans med färsk lök i den starka chili- och limesåsen är ren och skär magi.
Orange Chicken har ätits och älskats i över 200 år. Denna gyllene och krispiga, lätt friterade favorit är täckt i sötsur apelsinsås och skuren i lagom stora munsbitar.Peanut Chicken n sydasiatisk klassiker. Peanut Chicken består av en härligt stekt kycklingfilé marinerad i kryddstark gul curry och kokad i utsökt jordnötssåsThai Chicken Curry En lagom stark curryrätt som för tankarna till en expedition genom Phuket. Kycklingfilén har rest tillsammans med kokosmjölk, limeblad, citrongräs, bambuskott och färsk paprika & vår lagom starka röda currysås

Similar Posts