|

Rabatt Choice Hotell

Om vi skulle stödja den skulle all vår energi gå åt till det istället för att bygga nya funktioner och allmänt göra den här sidan fantastiskt. Så vi ber dig helt enkelt att uppgradera till en mer modern webbläsare genom att följa länken här — det är inte bara bra för oss utan även säkrare för dig!Värt att notera är dock att hotell inte får avvisa eller neka någon service enbart på grund av exempelvis ras eller hudfärg. Detta eftersom avvisandet då kan utgöra olaga diskriminering. (16 kap. 9 § brottsbalken)

Jag och min vän har bokat ett hotellrum för en vistelse lördag till söndag. När vi kollade igenom bokningen så står det att ”på helger (fredag till söndag) får gäster under 25 år endast checka in i sällskap med sin familj.”. Vi är 23 och 24 år gamla, har de rätt att neka oss? Vad ska vi göra?
Jag förstår din fråga som att du undrar över om hotell har rätt att neka någon tillträde. Det korta svaret är ja, hotell har rätt att neka gäster tillträde. I det följande går jag igenom anledningen till att de kan göra det utan att bryta någon lag och jag avslutar med ett råd till er om vad ni kan göra.

Det grundläggande förhållandet som är avgörande för att hotell kan neka gäster tillträde till sina lokaler är att hotell inte är någon offentlig plats. (1 kap. 2 § ordningslagen)Att hotell inte är en offentligplats innebär de i princip har rätt att själva bestämma vilka som får och inte får komma in på hotellet. Hotellet har ingen absolut skyldighet tjäna alla. Istället har de en ganska långtgående rättighet att själva besluta om att avisa eller neka folk tillträde. Vanligast är att hotell utnyttjar denna rättighet när någon missköter sig eller stör ordningen på hotellet, men hotellet har även rätt att avvisa en gäst enbart på den grunden att de inte gillar en person. Mitt råd till er är att helt enkelt ringa eller på annat sätt ta kontakt med det aktuella hotellet och förklara eran situation. I de flesta fall är hotell väldigt serviceinriktade och måna om sina gäster och kommer nog således försökte hitta en lösning tillsammans med er. I vissa fall brukar hotell godta att det räcker med att man har med sig ett dokument med underskrift från sina föräldrar. Men som sagt, mitt råd är att ta kontakt med hotellet och försöka lösa problemet tillsammans med dem. Vi slår ett slag för spontaniteten! En hotellvistelse ger dig möjligheten att komma iväg och är det perfekta sättet att bota vardagstristessen. Vi har många bra sista minuten med prisvärda erbjudanden på hotell både på landsbygden och i storstäderna. Vi tar varje vecka fram specialerbjudanden på sista minuten-hotell runt om i Sverige, Norge, Danmark, Holland, Tyskland, Belgien och Österrike. Håll utkik varje vecka och överraska någon du tycker om med en paus från vardagen med en sista minuten weekend – givetvis till specialpris!

Hur bokar man billigaste hotell?
Med trivago kan du enkelt hitta ditt ideala hotell och jämföra priser från olika bokningssidor. Skriv in vart du vill resa samt dina planerade resedatum, och låt sökmotorn jämföra priser åt dig.
Letar du efter ett hotell i sista minuten, men vill inte resa för långt? Då har du kommit till rätt ställe. HotelSpecials erbjuder också de bästa sista minuten-erbjudandena i Sverige. Du bestämmer dig i sista minuten för vart du ska åka, tar bilen, bussen eller varför inte tåget och du är påväg. Vi har sista minuten hotell i alla stora städer men även i mindre städer. Därför erbjuder HotelSpecials också ett brett utbud av sista minuten hotell i Sverige. Välj till exempel att ta en sista minuten till Stockholm, Göteborg eller Malmö. Du hittar alla sista minuten hotell i Sverige på denna sida!Funderar du på en sista minuten weekend men är rädd att du inte kommer hitta det perfekta hotellet? Det är ingen fara, du har kommit helt rätt. Med våra hotellerbjudanden i sista minuten finns det alltid ett sista minuten hotell tillgängligt till helgen. Du kan välja en sista minuten i Sverige men även ta en spontan sista minuten weekend till Danmark eller Tyskland. Dessutom kan du med våra sista minuten-erbjudanden spara så mycket som upp till 20% på din bokning. Här ser du de hotell som erbjuder sista minuten-priser de kommande dagarna och du hittar erbjudanden för idag och imorgon. Du kan söka på datumen så ser du om det finns något bra erbjudande för i natt i den stad du söker. Men viktigast av allt, du kan även söka på kommande helg om du vill komma iväg på en spontan sista minuten weekend.

Kanske är du på resande fot för att hälsa på släkt och vänner eller längtar du efter äventyr i en ny stad. Oavsett anledning är det skönt att bo bekvämt och kanske lite för dig själv. Vila ut i våra mjuka sängar och starta dagen med en god frukostbuffé och rykande hett kaffe i lugn och ro.
Spara din bokningskod till nästa gång du besöker sidan, genom att klicka i rutan \”Kom ihåg\”. Klicka inte i rutan om du använder en allmän dator, då kan obehöriga komma åt din bokningskod. Erbjudande till Scandic Friends-medlemmar som fyllt 65 år. Du får 30 % rabatt på våra hotell i Sverige och frukost ingår naturligtvis. Gäller alla dagar i veckan i mån av plats, boka på vår webb eller app med koden FG. Om du bokar ett erbjudande eller avtalspris krävs en särskild bokningskod. Använd inga specialtecken som (.) (,) (-) (:). För bokning med koden VOF ber vi dig ringa oss 08-517 517 00.Medlemsavgiften baseras på din inkomst och du har själv ett ansvar för att Vision har aktuella uppgifter om dig. Du har möjlighet att själv uppdatera dina uppgifter på Mina sidor.

Inkomstförsäkringen ingår i ditt medlemskap. Men du måste vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning från inkomstförsäkringen om du blir arbetslös. Glöm inte att söka medlemskap i a-kassan separat från ditt medlemskap i Vision.
Fråga din avdelning eller klubb om de har förhandlat fram lokala förmåner för dig som medlem, till exempel rabatter på bio, teater eller i vissa affärer.Du ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, förutsatt att du är bosatt och folkbokförd i Sverige. Tänk dock på att försäkringarna kan omfattas av exempelvis hälsokrav. Därför bör du noggrant läsa informationen som du får hemskickad till dig när du har blivit medlem. Kontakta försäkringsbolaget om du inte uppfyller kraven för försäkringen.

Du betalar din bokning vid ankomsten till hotellet. Bokningen går att omboka och avboka kostnadsfritt fram till klockan 16 på ankomstdagen. Wifi och frukost är inkluderat i priset.
Med hjälp av uppgifterna du lämnar betalas din medlemsavgift genom automatiskt avdrag på din lön varje månad. Om det inte går att dra avgiften får du ett inbetalningskort hemskickat med posten, eller till Kivra om du har en digital brevlåda. Du kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura.Dina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver du själv kontakta det bolag som Vision hänvisar dig till.Strawberry är en portal med ett brett utbud av hotell, mötes- och konferensanläggningar, restauranger och spa. Strawberry erbjuder över 225 hotell i Norden. Där ingår hotellkedjorna Comfort Hotel, Quality Hotel, Clarion Hotel och Clarion Collection Hotel och fler än 40 fristående hotell.När du tar del av en förmån via en samarbetspartner till Vision ansvarar vår partner för att hantera dina personuppgifter. De ansvarar också för rabatten du får som medlem i Vision.

Du som är medlem i Vision får 15 procent rabatt på alla rumstyper på alla Strawberrys hotell i Norden, om du anländer en torsdag, fredag, lördag eller söndag.
Härmed godkänner du villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att du är medveten om att dina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister. Vi behöver uppgifterna för att erbjuda dig medlemskap i enlighet med våra stadgar.

Några gånger om året brukar Hotels.com ställa till med en ordentlig rea. Denna rea varar vanligtvis 48 timmar och priserna på hotell kan vara upp till 50 procent nedsatta. När en 48-timmarsrea inträffar finns det därför väldigt mycket pengar att spara på hotell om man är snabb med att boka. Viktigt att tänka på dock, är att resedatumen ofta är begränsade till några dagar. Har man tänkt göra en spontan resa eller är flexibel med resedatumen så är Hotels.coms 48-timmarsrea därför något som man verkligen bör bevaka och hålla utkik efter när man letar boende. Att få upp till 50% rabatt på en hotellbokning är aldrig fel!
Det finns flera fördelar med att prenumerera på nyhetsbrevet. Du kommer dels få fullt av inspiration och tipps på olika hotell och resmål att besöka under din nästa resa. Utöver detta kommer du även få information om nya kupongkoder och rabatter. Du kan enkelt registrera dig med din e-post och kan när som helst avregistrera dig.När rum på ett hotell ska bokas för resan är Hotels.com ett riktigt bra val. Detta multinationella företag grundades av David Litman och Robert Diener redan 1991 och har genom åren hjälpt miljoner människor världen över att hitta hotell och boende. År 2005 förvärvades Hotels.com av Expedia vilket har stärkt varumärket ytterligare och lett till en stor expansion i nya delar av världen. Hotels.com har inte bara en mobilapp som är populär. Företaget har även ett populärt nyhetsbrev som tusentals prenumeranter över hela världen tar del av en eller flera gånger i veckan. Att prenumerera på nyhetsbrevet är något som alla som vill spara pengar på sin nästa hotellbokning bör göra. Nyhetsbrevet brukar vara fulladdat med information om de senaste rabatterna och kampanjerna som körs på Hotels.com. Ibland kan man även få en exklusiv rabattkod i nyhetsbrevet. En rabattkod som är helt exklusiv för Hotels.coms nyhetsbrevsprenumeranter. Vanligtvis är det rabattkoder som drar av en procentuell summa av hotellboknings slutsumma. Det händer ibland även att Hotels.com skickar ut rabattkoder som gör att man samlar dubbla hotellnätter med Hotels.com rewards. Med denna typ av rabattkod behöver man, istället för 10 hotellnätter, endast samla fem nätter för att få en hotellnatt gratis. I nyhetsbrevet delar Hotels.com även med sig av det senaste inom resor, med allt i från information om de senaste resetrenderna till tips på hotell på olika destinationer. Vanligtvis skickar Hotels.com rabattkoder till nyhetsbrevsprenumeranter nån gång i månaden. Så fort det kommer nya rabattkoder i mejlboxen är det inte fel att kolla när de går ut. Ibland gäl
ler nämligen bara rabattkoderna under en oerhört begränsad tid. 
Nej, du kan inte kombinera flera kupongkoder. Du kan exempelvis därför inte kombinera en kupongkod som ger 10% rabatt med en annan som ger 8% rabatt för att totalt få 18% rabatt. Endast en kod kan användas per bokning.Vill du spara pengar och få rabatt nästa gång du bokar hotell? Här kan du finna en Hotels.com rabattkod samt andra erbjudanden, rabatter och kampanjer från Hotels.com. Genom att använda en Hotels.com rabattkod kommer du få ett av marknadens absolut lägsta pris på din nästa hotellvistelse.

Får man ta med sig gäster till hotellrum?
Istället har de en ganska långtgående rättighet att själva besluta om att avisa eller neka folk tillträde. Vanligast är att hotell utnyttjar denna rättighet när någon missköter sig eller stör ordningen på hotellet, men hotellet har även rätt att avvisa en gäst enbart på den grunden att de inte gillar en person.
Är det dags att boka hotell inför semestern? Då är det ingen dum idé att besöka Hotels.com för att få någon form av rabatt eller specialpris. Hotels.com är ett av världens ledande hotellförmedlare, mycket tack vare deras oslagbara priser och grymma kampanjer. Här kan man frossa bland mängder av hotell i alla prisklasser till halva priset! Deras säsongsreor erbjuder rabatter på uppåt 40 % och man har även regelbundet 48 timmars-rea där rabatterna kan nå upp till 50 %. Här kan man göra riktiga klipp på hotell i samband med weekendresan, skidresan eller solsemestern. För att se vilka kampanjer som finns tillgängliga är det bara att klicka på Sv.hotels.com så kommer du direkt till huvudmenyn och alla fina erbjudanden. Gå med i Hotels Rewards, en exklusiv klubb där du kan samla värdefulla poäng varje gång du bokar hotell på Hotels.com. Det kan också vara väl värt att anmäla sig till deras nyhetsbrev. Då får du första tjing på alla spännande erbjudanden och kampanjer som finns tillgängliga och kan göra din hotellbokning billigare. Har du några frågor om Hotels.coms rabattkoder kan du alltid kontakta oss.Hotels.com har en egen mobilapp som på senare tid blivit alltmer populär bland kunder att använda för att boka hotell. En stor anledning till detta är att som användare av mobilappen kan man ta del av exklusiva erbjudanden. Dessutom kan man på ett enkelt sätt, via telefonens GPS-funktion, se ”Kvällen erbjudanden” på en karta direkt i mobilappen. Utöver att kunna ta del av exklusiva erbjudanden och kvällens erbjudanden är det med mobilappen enkelt att hålla kolla på tidigare bokningar och antal nätter i Hotels.com rewards. Det är även möjligt att betala hos Hotels.com direkt med mobilappen och spara undan sina kortuppgifter för framtida bokningar. Appen finns till både Android-telefoner och iPhone.

Totalt finns det över 80 olika Hotels.com-webbplatser på 35 olika i språk. I Sverige ligger Hotels.com enligt Alexa.com på en stabil andra plats efter Booking.com av de hotellbokningswebbplatser med flest besökare. Hotels.com brukar vanligtvis vara ganska generösa med rabatter, kampanjer och olika erbjudanden. Inte minst när det kommer till rabattkoder så finns det nästan alltid något att hitta som drar av en procentandel av slutsumman.

Hotels.com erbjuder ett lojalitetsprogram för återkommande kunder som ofta bokar hotell. Detta lojalitetsprogram kallar Hotels.com för “Rewards” och innebär att man som kund får sin 11:e hotellnatt helt gratis. Man behöver alltså ha bokat 10 nätter tidigare innan man får sin bonusnatt. För att kvalificera sig är det bara att registrera sig och börja samla hotellnätter. Vad som är viktigt att veta är att priset för bonusnatten räknas ut genom att ta ett snittpris från de tidigare bokningarna. Har man bott på budgethotell kan man alltså inte räkna med att få bo gratis på ett 5-stjärnigt lyxhotell. Förutom bonusnätterna finns det ytterligare en stor fördel att vara med i Hotels.com Rewards. Denna fördel är att man får möjlighet att se ”Hemliga priser” på hotell världen över. Dessa hemliga priser är ofta kraftigt rabatterade och inget som visas för vanliga besökare på Hotels.com eller på andra webbplatser som sammanställer och jämför hotellpriser. Vad som är viktigt att veta är att det i princip aldrig är möjligt att kombinera en rabattkod med Hotels.com Rewards. Att använda Hotels.com rewards ger dock mer rabatt än att använda en 10%-rabattkod då man dels får var 10 hotellnatt gratis (10% rabatt) och även får tillgång till hemliga priser, vilket därmed ger en total rabatt på över 10%.
Hej! Jag är Axel, tripplo.coms restipsexpert, sparexpert och grundare. Det är jag som lägger till och uppdaterar större delen av innehållet och rabatterna på tripplo.com!

För att kunna garantera att alla kunder får de allra lägsta hotellpriserna har Hotels.com infört en prisgaranti. Denna prisgaranti innebär att Hotels.com återbetalar mellanskillnaden ifall man som kund hittar samma hotellnatt till ett lägre pris någon annanstans. Denna hotellnatt måste givetvis stämma överens med hotell, datum, vistelsens längd och rumstyp. Som kund kan man alltså alltid känna sig 100% säker på att man får det allra lägsta priset när man bokar hos Hotels.com. För att kunna ta del av prisgarantin och få mellanskillnaden återbetald krävs det att man senast kl 23.59 (lokal tid) dagen innan hotellvistelsen skickar in ett ersättningsanspråk.
Genom åren har miljontals människor valt att boka hotell genom Hotels.com. Detta har lett till att det finns en stor samling av recensioner från tidigare hotellgäster. Totalt har Hotels.com över 11 miljoner unika recensioner som skrivits av kunder som har bott på de olika hotellen. Enligt en undersökning utförd av Millward Brown 2010 visade det sig att recensioner var den mest avgörande faktorn för kunder som ska välja hotell. Kunderna tyckte alltså att möjligheten att läsa om tidigare gästers upplevelser vägde tyngre än bilder, antal stjärnor, hotellbeskrivningar och kundbetyg. Gästrecensioner är verkligen ett utmärkt verktyg att använda för att hitta ett så bra och passande hotell som möjligt och hos en stor aktör som Hotels.com där det finns över 11 miljoner gästrecensioner ska man verkligen se till att använda dessa till fullo. Hotels.coms kupongkoder ger alltid rabatt i procent. Vanligtvis brukar det vara runt 8-10 procents rabatt. I sällsynta fall kan det vara 12-15 procents rabatt. När det är högre rabatter brukar de endast gälla på utvalda övernattningar. Exempelvis på ett specifikt urval av resmål. Om du vill hitta riktiga fynd och få dina hotellbokningar till det absolut lägsta priset ska du vara med under Hotels.coms 48 timmars SALE. När denna SALE pågår kan du få så mycket som 50% rabatt på specifikt urval av hotell. Kan du dessutom kombinera detta med en kupongkod kommer du få ett väldigt billigt boende under din semester! Missa inte heller att använda insiderpriserna som du som medlem av Hotels.com Rewards. Ja, alla kunder kan använda rabattkoder hos Hotels.com, både nya kunder och existerande kunder. I mycket sällsynta fall kan det finnas koder som bara gäller för nya kunder som gör en hotellbokning. Nej, just nu finns det inga rabatter med ett utångsdatum. Däremot finns det 7 Hotels.com-rabatter som pågår under en längre period och inte har något utgångsdatum.Det finns flera sätt för att få tag i en rabattkod från Hotels.com. Ett sätt är att använda Google och besöka olika rabattkodssajter. Ett annat sätt är att anmäla sig till Hotels.coms nyhetsbrev. Som prenumerant på nyhetsbrevet kommer du ständigt få tips och information om pågående kampanjer och aktuella rabattkoder. Ytterligare ett sätt är att installera Hotels.coms mobilapp för att i din mobil få tillgång till exklusiva kupongkoder och rabatter som du kan använda på din nästa beställning.

Som medlem i Unionen får du 15% rabatt på alla rumstyper när du anländer torsdag, fredag, lördag eller söndag på alla Strawberry (fd Nordic Choice Hotell) i Norden.
Upplev en härlig helg eller några dagar på ett av Strawberrys (fd Nordic Choice Hotels) 182 hotell. Du får ett extra bra pris när du bokar på en helg eller under utvalda specialveckor.Som medlem i ST får du 15 % rabatt på Strawberry när du reser privat på helger (med ankomst torsdag, fredag, lördag eller söndag) och hela veckan under skollov,

Scandic är den största hotelloperatören sett till antal rum i Norden. På enskilda marknader är Scandic störst baserat på antal hotellrum, i Sverige, Finland, Danmark och Norge.Scandic är det största hotellföretaget i Norden med ett nätverk av omkring 280 hotell i sex länder fördelat på cirka 58 000 hotellrum i drift eller under utveckling. Scandic Friends är Nordens största lojalitetsprogram inom hotellbranschen. Ett ansvarsfullt företagande är en del av Scandics DNA. Scandic är sedan 2 december 2015 noterat på Nasdaq Stockholm. Läs mer om Scandic

De största nordiska hotellvarumärkena är Scandic Hotels, Rezidor Radisson Blu och Park Inn by Radisson, Nordic Choice Hotel (Comfort, Quality, Clarion och övriga varumärken), Best Western, Sokos, Elite Hotels, First Hotels samt Thon Hotels.
Genom data som vi samlar in via Google Analytics kan vi se och analysera användningen av sidan över tid, och ta fram aggregerad och anonymiserad statistik för att kunna utveckla sidan och för att fortsätta att erbjuda dig den bästa möjliga upplevelsen. Läs mer om cookies.

Den nordiska hotellmarknaden är stark framförallt påverkad av en stabil makroekonomi. De nordiska resenärerna är till största del nationella eller nordiska, men Norden blir allt populärare som turist- och mötesdestination bland internationella resenärer.
Välkommen till Scandic Hotels Group ABs webbplats. För att optimera ditt användande av vår webbplats använder vi oss av cookies. En cookie är en textfil som sparas på din dator. Om du önskar ytterligare information om vad en cookie är, vilka cookies vi använder, vad syftet med cookien är eller hur du kan blockera eller radera cookies, vänligen läs ”Om cookies”

We also use third-party cookies that help us analyze how you use this website, store your preferences, and provide the content and advertisements that are relevant to you. These cookies will only be stored in your browser with your prior consent.Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features. Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors. Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

Hur får man gratis hotellnatt?
Så tävlar du Ladda ner appen Clarion Empire i App Store eller Google Play utan kostnad. Fram till 31 augusti pågår ”Summer Challenge” i appen. Du kan delta i tävlingen en gång per dag och har chans att vinna en gratis hotellnatt när du kommit upp till 75 000 poäng.
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below. Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns. Att lyxa till tillvaron med en hotellvistelse emellanåt är trevligt många gånger. Och hos Nordic Choice hotel har du som är 55+ rätt till seniorrabatt när du avser att ta in på något av kedjans hotell.

Är Scandic Nordic Choice?
De största nordiska hotellvarumärkena är Scandic Hotels, Rezidor Radisson Blu och Park Inn by Radisson, Nordic Choice Hotel (Comfort, Quality, Clarion och övriga varumärken), Best Western, Sokos, Elite Hotels, First Hotels samt Thon Hotels. Scandic är den största hotelloperatören sett till antal rum i Norden.
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.Det kan vara dyrt att ta in på ett hotell. Men du som pensionär kan spara pengar som du kan lägga på annat, då du som pensionär har tillgång till pensionärsrabatt när du bokar hotell hos Nordic Choice Hotel.

Vilka hotell ingår i Nordic Choice?
Nordic Choice Hotels är en av Nordens största hotellkoncerner med över 200 hotell och närmare 17 000 anställda i Norden och Baltikum. Företaget marknadsför kedjorna Comfort Hotel, Quality Hotel, Clarion Hotel och Clarion Collection samt 34 fristående hotell och longstaybolaget Strawberry Living.
Driver du eget företag? Eller funderar du på att starta? Här kan du boka ett enskilt samtal med en affärsexpert. Du kan ställa frågor om affärsutveckling, marknadsföring, försäljning, strategi eller affärsmässiga beslut så att du kommer vidare.Med LinkedIn kan du presentera dig själv online, hitta lediga tjänster och få kontakt med potentiella arbetsgivare. Vår LinkedIn-granskning finns för att du, utifrån din egen individuella jobbprofil, ska få expertstöd och råd för att lyfta din kompetens och presentera dig själv på bästa sätt för arbetsmarknaden.

Här kan du som är eller vill bli notarie hitta antagningsstatistik inför notarietjänstgöring. Du kan se statistik från tidigare år på respektive tingsrätt och förvaltningsrätt. Du kan även göra egna sökningar för att veta vad dina antagningspoäng räcker till.

Är det billigare att boka hotell sista minuten?
Hotellerbjudanden i sista minuten är ofta billigare än vanliga hotellvistelser, eftersom du bokar kort före ankomst.
Akavia är fackförbundet för dig som valt den akademiska vägen. Förbundet bildades av Jusek och Civilekonomerna 2020 och samlar idag 135 000 ekonomer, jurister, samhällsvetare, it-akademiker, personalvetare och kommunikatörer. 30 000 av våra medlemmar är studenter. Förbundet är partipolitiskt obundet och det tredje största förbundet inom Saco.

Du som chef och ledare ställs ofta inför svåra situationer där du kan behöva stöd utifrån. Akavias rådgivning för chefer hjälper dig att ta välgrundade beslut och motivera dina medarbetare. Med vårt expertstöd får du hjälp med ett utifrån-perspektiv och blir bättre förberedd.
Jobbintervjun är en viktig möjlighet att visa på dina erfarenheter, utbildning och kompetens. Genom vår intervjuträning får du öva på hur du framställer dig själv på bästa sätt samtidigt som du förbereder dig på kritiska frågor. Allt för att du ska göra ett gott intryck på din nästa arbetsgivare. Akavia erbjuder dig som medlem fri litteratur inom karriär och personlig utveckling. Biblioteket levereras i samarbete med förlagshuset Bookboon. Du laddar ner e-Böcker i PDF-format helt kostnadsfritt och utan begränsning. Vill du arbeta i en meningsfull organisation utomlands eller få hjälp att skriva en internationell jobbansökan? Som medlem i Akavia får du tillgång till Impactpool som hjälper akademiker med internationell rekrytering.

Bli ditt bästa digitala jag. Se till att du finns i rätt kanaler och öka din synlighet hos arbetsgivare och rekryterare. Ta hjälp av en jobbexpert för att bygga din digitala plattform och skapa nya möjligheter. Tjänsten sker i samarbete med Go Monday och är unik för dig som medlem i Akavia.
Med LinkedIn kan du som egenföretagare presentera dig själv online och skapa intresse för dig och din verksamhet. Akavia erbjuder dig som egenföretagare eller konsult speciell granskning av din LinkedIn-profil. Du får expertstöd för att säkerställa att din profil håller hög nivå och ökar chansen att synas i digitala nätverk. Den hjälper dig att lyfta din kompetens så att din profil jobbar åt dig och når ut till fler möjligheter.Alla sitter vi på erfarenheter, utbildning och kompetens som behöver sammanfattas på ett tydligt och bra sätt för att göra oss anställningsbara. Vår CV-granskning finns för att du, utifrån din egen individuella jobbprofil, ska få expertstöd och råd för att lyfta din kompetens och presentera dig själv på bästa sätt för arbetsmarknaden.

Som medlem i Akavia kan du ta hjälp av våra karriärexperter när du behöver råd om vart du är på väg och vad ditt nästa steg kan vara. En erfaren karriärexpert ger råd, svarar på frågor och kan utmana dig att tänka i nya banor och prova nya angreppssätt.
Som chefsmedlem hos oss kan du gå med i Chefsnätverket Close till ett mer förmånligt pris. Förutom värdefulla relationer får du bland annat inspirerande föreläsningar av högklassiga föreläsare och en chans att dra nytta av andra chefers erfarenhet. I rollen som egenföretagare eller konsult gäller det att sälja in sig själv till potentiella uppdragsgivare. Erfarenheter, kompetens och resultat behöver sammanfattas på ett tydligt och korrekt sätt för att lyfta vad du kan bidra med och vad som gör dig unik. Akavia erbjuder dig som egenföretagare granskning av ditt CV utifrån din egen individuella profil och du får expertstöd och råd för att presentera dig på bästa sätt inför arbetsgivare och potentiella kunder. Trygga din ekonomi som medlem i Akavia och få förmånliga erbjudanden och rabatter från Danske Bank och SEB. Som medlem har du alltid tillgång till ett av marknadens bästa erbjudanden på kontopaket, bolån och andra banktjänster. Framförallt får du förmånlig ränta på hela ditt bolån inklusive topplån. Ränterabatten är färdigförhandlad och helt transparent.

Du som är företagare och medlem hos Akavia kan få rådgivning om affärsjuridik och därtill kopplad juridik i en pågående eller påtänkt verksamhet. Du kan till exempel få rådgivning vid avtalsförhandlingar och avtalsskrivning samt granskning av enklare avtal.
Att hitta jobb i det digitala landskapet kan vara en riktig utmaning. Behöver du hjälp att tänka i nya banor både när det gäller utveckling och att söka jobb? Boka ett samtal hos en jobbexpert. Tjänsten är ett samarbete med Go Monday och unik för dig som medlem i Akavia.

Som medlem i Akavia erbjuds du kontinuerligt föreläsningar och workshops kring bland annat karriärplanering, jobbsökande, nätverkande samt inventering av drivkrafter och styrkor.
Den här tjänsten är till för dig som önskar en fullständig genomgång av dina ansökningshandlingar. Oavsett om du aktivt söker jobb eller vill förbereda dig för nästa kliv är det här något för dig.Ditt personliga brev ska visa vem du och utifrån dina erfarenheter, utbildning och kompetens motivera att du är rätt kandidat för tjänsten du söker. Använd vår professionella granskning som finns för att du ska få hjälp att lyfta din kompetens och presentera dig själv på bästa sätt för arbetsgivaren.Som medlem kan du få hjälp att träna inför din jobbintervju genom att öva på de vanligaste intervjufrågorna, få feedback på dina svar och strategiska tips som hjälper dig lyckas i rekryteringsprocessen. Du kan välja om du vill göra intervjuträning muntligt på telefon eller videolänk alternativt skriftligt vid din dator.

Hur får man rabatt på hotell?
Vill du spara pengar och få rabatt nästa gång du bokar hotell? Här kan du finna en Hotels.com rabattkod samt andra erbjudanden, rabatter och kampanjer från Hotels.com. Genom att använda en Hotels.com rabattkod kommer du få ett av marknadens absolut lägsta pris på din nästa hotellvistelse.
trivago är en sida för hotellprisjämförelse med en omfattande hotellsökmotor. Priserna som visas kommer från ett stort antal hotell- och bokningssidor. På trivago väljer användarna hotell som bäst uppfyller deras önskemål och behov, men själva bokningsprocessen genomförs av bokningssidorna (som är kopplade till vår hemsida). Genom att klicka på knappen ”Visa erbjudandet” blir du vidarekopplad till en bokningssida. Därifrån kan du kontrollera, granska och boka erbjudandet som du såg på trivago.Med trivago kan du enkelt hitta ditt ideala hotell och jämföra priser från olika bokningssidor. Skriv in vart du vill resa samt dina planerade resedatum, och låt sökmotorn jämföra priser åt dig. För att förfina sökningen kan du filtrera efter pris, avstånd (t.ex. från stranden), antal stjärnor, faciliteter och mycket mer. Från budgethotell till lyxsviter, trivago gör det enkelt att boka övernattning på nätet. Du kan söka bland flera rumstyper i hela Sverige, till exempel i Stockholm och Göteborg, och även på många andra populära semesterorter, städer och resmål utomlands som Berlin och Prag.

Vilka har rabatt på Scandic?
30 % rabatt till dig över 65 år Erbjudande till Scandic Friends-medlemmar som fyllt 65 år. Du får 30 % rabatt på våra hotell i Sverige och frukost ingår naturligtvis. Gäller alla dagar i veckan i mån av plats, boka på vår webb eller app med koden FG.
trivagos hotellsök gör det möjligt för användare att med bara några få klick jämföra hotellpriser från hundratals bokningssidor och över fem miljoner hotell och andra boendetyper i fler än 190 länder. Varje år hjälper vi miljontals resenärer att jämföra erbjudanden på hotell och andra sorters boenden. Du kan snabbt och enkelt hitta det bästa hotellet på trivago. Få reseinformation om städer som Paris och Budapest. Dubai och dess närområde har flera tillgängliga hotell och passar perfekt för resor på en vecka eller längre.

Våra fler än 175 miljoner integrerade hotellrecensioner och mer än 19 miljoner bilder gör det enkelt för dig att lära dig mer om det resmål du ska resa till. För att få en bättre översikt av hotellet visar trivago det genomsnittliga omdömet och omfattande recensioner från andra bokningssidor, bl.a. Hotels.com, Expedia och ledande hotellkedjor. trivago gör det enkelt för dig att hitta information om din resa, till Amsterdamtill exempel, inklusive det ideala hotellet för dig.
Om du vill hålla nere din budget ska du satsa på de hotell som går under namnet Comfort Hotel. Dessa hotell ligger vanligtvis i de centrala delarna av städerna och rummen har allt som du behöver för en komfortabel vistelse. Dessa hotell räknas som företagets budgetvariant och har alltid en bra prislapp. Om du dessutom tittar på Nordic Choice Hotels rea kan du hitta ett bra och centralt hotellrum och ha pengar över till annat. Hotellkedjan startades i Norge 1990 under namnet Choice Hotels Scandinavia. 2010 byttes namnet till Nordic Choice Hotels och är idag en av Nordens största hotellkedjor med ca 170 hotell i Skandinavien och Baltikum med över 10 000 anställda. Hotellkedjan ägs av Home Invest som i sin tur ägs av Petter A. Stordalen. Hotellkoncernen marknadsförs under hotellnamnen Comfort, Clarion och Quality. I kedjan ingår hotellen Clarion Hotels, Clarion Collection Hotels, Comfort Hotels, Quality Hotels, Quality Resort och Nordic Hotels & Resorts. Det finns anpassade hotell för alla kunder – turister & fritidsresenärer såväl om affärsresenärer & konferensarrangörer. Med en rad specialerbjudanden och kampanjer på utvalda hotell, platser och hotellpaket kan du spara upp till halva priset på ditt boende. Fynda bland weekendrabatter, rabatter för idrottslag som reser tillsammans och storstadsrabatter på Quality Hotels, Comfort Hotels och Clarion Hotels när du bokar online på Choice Hotels. Boka med upp till 50% rabatt med deras specialerbjudanden. Nordic Choice Hotels har ett stort utbud i samtliga skandinaviska länder plus Baltikum. Varför inte ta tåget eller bilen över sundet via Öresundsbron och stanna några nätter i Danmarks huvudstad Köpenhamn? Eller utforska Lettland eller Litauen och bo i antingen Riga eller Vilnius? Båda städerna når du enkelt med flyg eller båt från Sverige. Om du ska på en resa till vårt kära grannland Finland kan du boka ditt boende i huvudstaden Helsingfors tillsammans med Nordic Choice Hotels. Det är dock i Sverige och Norge som det allra största utbudet finns. Oavsett om du befinner dig uppe i Norrland eller nere i Skåne finns det ett Nordic Choice-hotell nära dig. Även i Norge är hotellen utspridda över hela landet och till och med uppe i isbjörnarnas Svalbard. Med en Nordic Choice Hotels rabattkod kan du boka en oförglömlig resa för dig och hela din familj hemma i Sverige eller i något av våra grannländer. Boka hotell i Sverige eller Norge och få 25% rabatt på din bokning med en bokningskod. Boka boende på något av hotellen Quality, Comfort eller Clarion som ingår i Choice Hotels och få en trevlig hotellvistelse till ett bra pris. Med vår rabattkod får du dessutom 15-20% lägre pris på din hotellbokning. Boka din hotellvistelse till lägsta pris online med våra rabatter och koder.

När du bokar ett rum på Nordic Choice Hotels kan du välja om du vill betala hela beloppet på en gång eller om du vill betala vid incheckning. Du måste dock lämna dina kortdetaljer vid bokningen som en säkerhet. Du kan även avtala med hotellet att betala med faktura. Deras betalningsalternativ är:

Om du vill boka ett hotellrum eller har några frågor om din existerande bokning kan du alltid ringa till kundtjänst på 0771 666 700. Du kan också använda kontaktformuläret på hemsidan eller skicka ett mejl till [email protected]. Kundtjänst har öppet varje måndag till fredag mellan 08.00-20.00 och på lördagar mellan 10.00-18.00.
När du bokar ett rum hos Nordic Choice Hotels får du en bekräftelse skickat till din mejl inom några minuter. Denna visar du sedan upp vid incheckning. Normalt kan du avboka eller ändra din vistelse ända fram till incheckning klockan 16.00. Om du inte dyker upp eller avbeställer efter klockan 16.00 kommer du bli debiterad för en natt.

Alla kuponger som är markerade med ”Exklusiv” får inte publiceras utan skriftligt tillstånd från Rocket Revenue AB eller användas på annat sätt. Samtliga kuponger har blivit valda av Rocket Revenues redaktion och är giltiga vid tidpunkten för publicering. Inga rättigheter kan härledas från den data som presenteras på denna webbplats.Med Nordic Choice Hotels kan du resa och bo bekvämt i hela Norden. De flesta av hotellen ligger i Sverige och Norge där de finns utspridda längs hela landet. I Danmark, Finland och Baltikum hittar du främst deras hotell i storstadsregionerna. Hos Nordic Choice Hotels kan du boka resor till bland annat:

Nordic Choice Club har ett eget Mastercard som du kan ansöka om för att få extra förmåner. Genom att använda kortet får du nämligen bonuspoäng på alla dina köp. Om din ansökan blir godkänd kommer du automatiskt bli silvermedlem i bonusklubben och börja samla poäng. Dessa poäng kan du sedan byta in mot bland annat gratis hotellnätter.Hos Nordic Choice Hotels hittar du alltid utvalda weekendpaket och hotellnätter på rea. Allt du behöver göra är att gå in på deras hemsida och titta under ”Specialerbjudanden” för att se vad som finns tillgängligt. Här hittar du mängder av olika rabatter som till exempel en hotellnatt i en utvald stad för ett billigare pris. De har även kampanjer där du kan få en gratis middag på köpet när du bokar, eller fri entré till en attraktion. Kombinerar du detta med en Nordic Choice Hotels rabattkod kan du få din hotellvistelse till ett mycket förmånligt pris. Om du anmäler dig för nyhetsbrevet får du dessutom ta del av ett välkomsterbjudande.

Om du bokar ofta med Nordic Choice Hotels kan det löna sig att bli medlem i deras medlemsklubb Nordic Choice Club och ta del av alla förmåner. Som ny medlem börjar du på den blå nivån och kan sedan klättra hela vägen till platinum. Som medlem i klubben får du bland annat en gratis tidning när du checkar in plus personlig inloggning till det trådlösa nätverket på hotellet. Når du de högre nivåerna har du även möjlighet till tidigare incheckning plus att det står en flaska mineralvatten på rummet vid ankomst. Det kan även finns möjlighet att uppgradera till ett bättre rum beroende på tillgänglighet.
Oavsett i vilket land du bokar ditt hotell kan du alltid vända dig till Nordic Choice Hotels kundtjänst där du är garanterad hjälp på svenska. De hjälper dig med frågor både innan och efter du har checkat in på rummet. Tycker du det är krångligt att boka via internet kan du istället ringa till dem och göra din bokning över telefon. På vissa destinationer kan du boka fler än 10 rum på samma gång. De försöker alltid att tillgodose dina speciella önskemål. Detta gäller oavsett om du betalar fullt pris eller bokar via en Nordic Choice Hotels kampanj.

Vår svenska huvudstad är en av destinationerna där Nordic Choice Hotels har flest valmöjligheter, med hela 15 olika hotell. Här kan du välja att bo i de centrala delarna av staden så som Östermalm, Södermalm eller Vasastaden. Du kan även boka ett hotell i Solna och ha Friends Arena utanför dörren. Det finns även hotell vid Globen, i Sickla och Kista. Tack vare att Stockholm har en välfungerande tunnelbana reser du enkelt och smidigt via de olika stadsdelarna. Stockholm är den perfekta weekendstaden som erbjuder allt från trevliga restauranger och bra shopping till fina promenadstråk längs med vattnet.Erbjudandet gäller ett begränsat antal rum och kan inte kombineras med andra erbjudanden eller rabatter. Gäller vistelser på minst 2 nätter i rad. Din bokning kan avbokas fram till kl. 16:00 på ankomstdagen. Frukost ingår på alla hotell förutom At Six och Comfort Hotel® Xpress. På Clarion Collection® Hotel ingår även eftermiddagsfika och kvällsmat. Avbokningsvillkor kan variera när du bokar på de fristående hotellens egna bokningssidor. Vänligen läs villkoren noggrant

Strawberry har ofta kampanjer och förmånliga priser. På Aftonbladet rabattkoder uppdaterar vi med aktuella kampanjer och rabattkoder varje vecka. Se om det finns en tillgänglig Strawberry rabattkod just nu som ger dig lägre pris på din nästa bokning. Det kan även finnas kampanjer med andra fördelar så glöm inte kolla in vad som är aktuellt innan du beställer ditt hotelluppehåll.

Hur får man rabatt på Scandic?
Medlemspriser är tillgängliga alla dagar och ger rabatt på Scandic’s publika priser (Best Price, Change och Full Flex). Gäller ej tillsammans med redan rabatterade priser eller paketpriser. För att boka behöver du vara Scandic Friends-medlem eller gå med som medlem när du gör din bokning, det kostar inget extra.
Strawberry är det nya namnet för Nordic Choice Hotels men fortfarande med samma utbud av hotell, mötes- och konferensfaciliteter, restauranger och spa. Hos Strawberry hittar du över 220 hotell i 5 länder som Sverige, Norge, Danmark, Finland och Baltikum. Och deras mål att vara förstahandsvalet bland resande som övernattar på hotell. Genom deras fem olika hotellkedjor som Comfort Hotel, Quality Hotel, Quality Resort, Clarion Hotel och Clarion Collection kan du välja och vraka bland olika typer av hotell och välja det som passar dig, antingen du är på jobbresa eller reser privat. Hos Strawberry är det lätt för dig att beställa direkt på nätet och du ser snabbt om det finns lediga hotellrum i den staden du ska resa till antingen det är exempelvis Stockholm, Oslo eller Stavanger. Företaget jobbar aktivt för långsiktig hållbarhet. Med sitt koncept WeCare jobbar det för både är för gäster, personal och samhället inom bland annat mat, drift och mångfald.Vill du boka en övernattning hos Strawberry som tidigare hette Nordic Choice hotels är det enklast att gå via deras egen hemsida. På så sätt får du snabb översikt över aktuella rum. Du kan också filtrera över t ex närhet till flygplats spa- eller golfhotell. Eftersom hotellkedjan består av flera olika hotell finns det rum och standard i olika prisklasser. Du får en översikt över varje hotell och aktuella rum på hemsidan.

Strawberry har sitt egna klubb där du kan bli medlem gratis och samlar bonuspoäng som du sedan kan använda. När du blir medlem ger varje spenderad krona en poäng. Du får också många andra förmånliga erbjudande och rabatter som 5-15% rabatt på hotellrum och restaurangkuponger. I Strawberry Club finns det olika medlemsnivåer beroende på hur mycket poäng du har. Du börjar på Blue sedan Silver, Gold och högst Platinum. Som Platinum-medlem är du bland annat garanterad gratis uppgradering och bonusnätter. Det finns också möjlighet att använda dina poäng på andra resor och shopping.
Håll utkik efter Strawberry studenterbjudanden. Ibland har riktigt schyssta deals för studenter som kan vara att bo billigare i ett standardrum Kolla också om det finns andra rabatter och fördelar med för exempel Mecenat.Sommarpasset kostar 5950kr och är laddat med 7 hotellnätter à 850kr, som kan användas på ett stort antal av våra hotell i hela Norden, mellan 22 juni och 21 augusti 2023. PS: Du kan använda alla nätter på en vecka eller sprida ut dem under hela sommaren – det är din semester, du bestämmer!Strawberry som tidigare hette Nordic Choice har lokaler både för företag och privatpersoner. Med över 100 lokaler i Norden finns det mycket stor möjligheter att hitta det du söker. Kanske du planerar en föreläsningar, fester och kickoff? Strawberry har många olika val och möjligheter och ska ni ha konferens kan ni enkelt boka olika paket i förhållande till vad ni vill ska ingå. Kolla in översikten över vilka platser och lokaler som finns tillgängliga.I vissa storstäder med många affärsresenärer kan man hitta billiga hotell under hela helgen jämfört med på vardagar. Då kan du ibland hitta rum på femstjärniga hotell för under tusenlappen.

Det lönar sig inte nödvändigtvis att boka resa och hotell samtidigt. Det kan vara lockande att nappa på ett paketerbjudande eftersom det är enkelt och verkar billigt. I verkligheten blir det ibland billigare att boka flyg och hotell själv och separat. Framförallt ger det dig fler valmöjligheter och därmed kanske lägre pris.

I storstäder som New York, San Fransisco, Berlin, Paris med flera finns det dessutom ett gott utbud av härlig brunch på stan. Varför inte sova lite längre, skippa hotellets frukost och äta en rejäl brunch ute istället?
Vilken veckodag du ska bo på hotell på spelar också roll. Billigast är det att ta in på hotell på söndagar. Det beror på att efterfrågan är som lägst då. Weekendresenärerna har åkt hem och affärsresenärerna använder helst inte söndag som resdag. Vill du ändå boka en weekend kan de löna sig att hoppa över fredag natt och istället bo på hotell lördag till måndag. Dyrast är det på tisdagar.Tipset är att kolla pris för frukost på hotellets webbplats. På vissa hotell är det riktigt dyrt med frukost, kanske 200 – 300 kronor per person. Finns det kaféer i närheten kan du spara mycket pengar på att strunta i hotellfrukosten och äta på stan istället.

Denna typ av sökmotor för hotell kallas även för aggregator. Det finns många fler liknande sajter för att jämföra hotell och boka hotell billigt. Till exempel TripAdvisor, Kayak och Trivago.Ska man boka flyg och hotell tillsammans? Frågan är naturlig men svaret är inte helt självklart. När du köper flygbiljetter online får du nästan alltid erbjudande om att boka hotell samtidigt. Ska man tacka ja till erbjudandet eller är det bättre att boka hotellrum separat?

Vilken dag billigast boka hotell?
Billigast är det att ta in på hotell på söndagar. Vill du ändå boka en weekend kan de löna sig att hoppa över fredag natt och istället bo på hotell lördag till måndag. Dyrast är det på tisdagar.
En gång i tiden fick vi ta hjälp av resebyrån för att boka hotell åt oss. Eller så fick vi nöja oss med utbudet i charterbolagens resekataloger. Nu för tiden är det lätt att boka hotell på nätet. Det enklaste sättet att jämföra och hitta hotell på Internet är genom att använda en speciell sökmotor.På tal om stjärnor. Det kan vara missvisande att titta på antalet hotell stjärnor. Hur många stjärnor hotellet har avgör bara vilken standard det har, inte hur bra hotellet är. Dessutom varierar standarden från land till land. Rent statistiskt sett brukar det löna sig att boka hotell mellan 21 och 40 dagar i förväg. Med andra ord är ett sätt att boka billiga hotell genom att boka i tid, men inte i allt för god tid. Tänk också på vad syftet med vistelsen är. Ska du ta in på spahotell och vill njuta av massage, bastu, pool och en härlig frukost? Då ska du förmodligen satsa på bokning på något av de bättre hotellen.

Vissa hotell har samma pris på frukost oavsett om du betalar online via en bokningssajt eller direkt på hotellet. Ibland är det billigare att betala frukosten på plats, ibland dyrare.
Tiden då vi blev överraskade (positivt eller negativt) när vi checkat in på hotell är förbi. Nu har varje bokningssajt ett betygssystem där hotellgästerna betygssätter hotellen.

Tänk på att… billigast hotell och billigast flygresa inte alltid är inträffar samma dag. Det brukar till exempel vara billigt att flyga på tisdagar. Jämför pris på både flyg och hotell innan du bestämmer dig.
Vill du vara säker på att kunna få ett visst pris men ändå ha möjligheten att nappa på ett sistaminuten-erbjudande? Då kan du boka återbetalningsbara rum. Det kan kosta 10 – 30 procent extra och du får ligga ute med pengarna.

Ibland ingår frukost alltid i priset. Då är det inte så mycket att fundera på. Andra gånger kan du välja till frukost mot ett tillägg i samband med bokningen.
Inte ens charterbolagens paketresor är alltid de billigaste. Allt billigare reguljärflyg och lågprisflyg har gjort att flygpriset många gånger är den minsta kostnaden för en resa.

Similar Posts