Retro Electric Moped

Effektivisera ditt arbetsflöde med vårt förstklassiga digitala filhanteringssystem. Organisera, kontrollera, distribuera och mät allt ditt digitala innehåll.

Få tillgång till det bästa från Getty Images med vår enkla abonnemangsplan. Miljontals högkvalitativa bilder och videor samt högkvalitativ musik väntar på dig.
Skapa innehåll som är exklusivt för ditt varumärke genom att ta del av Getty Images globala datadrivna insikter och nätverk med fler än 340 000 skapare.Dealy Sweden AB reserverar sig rätten att ändra priser, utrustning, specifikationer, färger, material och andra faktorer av fordonen utan föregående meddelande.Den drivs av en 2050 W motor från marknadsledande Bosch och batteriet som går att plocka med sig till hemmet eller kontoret för laddning är från Samsung. Räckvidden är 50-100 km beroende på förhållanden. Den högre räckvidden gäller med dubbla batterier. Tillbehör som extra batteri, packbox och vindruta säljs separat.

LX02 är en snygg och klassisk elmoped i retro design och är utrustad med alla moderna finesser som du behöver. LED-strålkastare i fram med en egen signatur, nyckel med flera finesser som “hitta min moped” och stöldlarm.
Genom att godkänna ger du samtycke till cookies för Google Analytics och Reklamspårning. Du kan ångra detta samtycke genom att rensa cookies i din webbläsare.Etalian Retro Scooter är en elektrisk skoter från en holländsk start. Företaget ägnar sig åt skotrar som är gjorda av en passion för italiensk design och livsstil.

Vill du importera det här fordonet till Sverige? Fyll i formuläret nedan och elektriskmoped.se-teamet kommer att försöka hitta en importspecialist som hanterar import, registrering och leverans till din dörr.Retro har en uppsättning dämpare som är noga utvalda för att ge en komfortabel färd utan att mattas vid färd med passagerare eller last. Retro har baktill en mono shock dämpare som går att justera i fyra förspänningslägen. Framtill har Retro två oljedämpade och långslagiga stötdämpare som med enkelhet klarar av varierande underlag utan att tumma på bra köregenskaper.

Din Retro använder samma bränsleoptimerade motor med senaste euro-krav som de flesta av våra nya scooters, vilket innebär mycket lågt utsläppsvärde om du jämför med tidigare modeller. Bränsleförbrukningen blir oftast så låg som 0,2 L per mil vilket gör att du kan köra nära 30 mil på en enda tankning och miljön belastas därmed minimalt.
Viarelli Retro är Viarelli´s främsta retroinspirerade moped. Framtagen för motorsweden´s kunder och med en design som är lika mycket 70-tal som 20-tal. Viarelli Retro kommer i tre utföranden och har sedan start varit en av såväl våra som Viarelli´s storsäljare. Utrustad med den senaste tekniken så får du en moped som har minimal miljöpåverkan samtidigt som du håller nere bränslekostnaderna. En win-win situation alltså.Med stora överskådliga analoga instrument har Retro all information lätt tillgänglig och du har enkelt koll på hastighet, kvarvarande bränslemängd och trippmätaren. Varningsindikatorerna och blinkersindikatorerna syns tydligt under körning både dag som natt.

Vår ständiga utveckling och framförallt viljan att vara i framkant när det gäller Kvalité, Service och Produktsäkerhet har resulterat i att Motorsweden´s moderna modeller fungerar problemfritt i många år, förutsatt att vårt service och underhållsprogram efterföljs.
S\u00e5 h\u00e4r m\u00e4ter du f\u00f6r att hitta r\u00e4tt storlek p\u00e5 din hj\u00e4lm. Anv\u00e4nd ett m\u00e5ttband f\u00f6r att m\u00e4ta omkretsen p\u00e5 ditt huvud.Fraktkostnaden för denna produkt framgår ovan under varans pris. Beställer du fler fordon samtidigt betalar du fullpris för första fordonet och därefter endast 395 kr i frakt per extra fordon. Detta gäller så klart inte de fordon som är fraktfria. Att enkelt kunna låsa in dina medtagna grejor i det låsbara förvaringsutrymmet under sadeln gör att du lätt kan få med dig dina behövliga saker under din färd utan risk för stöld. Du öppnar eller stänger förvaringsutrymmet med samma nyckel som du startar mopeden med och slipper extra nycklar. De ventilerade bromsskivorna ger Retro en optimal bromsverkan och en jämnare inbromsning även när det är vått och halt ute. Kraftiga enkolvsok gör att du enkelt doserar bromskraften utan att behöva ta till en större ansträngning. Retro har utrustats med den senaste bromssystemstekniken, där en hydraulisk skivbroms fram och en integrerad trumbroms bak ger optimalt fördelad bromskraft närhelst du behöver den.Retro har utrustats med en styv och vridfast rörram i höghållfasthetsstål. Då Retro har en mycket låg vikt om endast 80 kg är den därmed mycket lätt att hantera, även för dig som är något kortare och tycker det känns svårt att hantera en tyngre scooter under begränsade förhållanden.

Att designa en funktionell scooter är inte svårt, men att designa en funktionell scooter som dessutom ser helt rätt ut med eleganta kromade detaljer och rätt tidsenliga former. Retro är en väldigt snygg och estetiskt tilltalande scooter designad för att passa i flera miljöer. Med kromade backspeglar, lister, handtag, lampor och många övriga detaljer syns du garanterat. Ett praktexempel på en perfekt design.
Retro är utrustad med en kraftig Halogenbelysning fram med kromsarg och runt om scootern återfinns kromade belysningsdetaljer som höjer designfaktor. Trots retrodesignen är Retro försedd med en modernt designad belysning bak och kraftiga sidovinklade blinkers som gör att du syns utmärkt i trafiken.Retro har trots sitt retroinspirerade utseende försetts med en motor av allra senaste typ. De stränga Euro-kraven har gett motorn en låg bränsleförbrukning och den är så miljövänlig som en scooter av senaste typ kan vara. Med den senaste versionen av GY-6 motorn får du en motor känd för sin mjuka motorkaraktär, sin slittålighet och sin prestanda. Du startar enkelt med ett tryck på startknappen och skulle det behövas kan du enkelt kicka igång din Retro med hjälp av den dolda kicken. Det smäckra avgassystemet är försett med en skyddande värmesköld i krom. Att fördas tyst är inget problem då avgassystemet designats för att ge optimal kraft och prestanda i åtanke utan att ljudnivån kan anses som störande. Att det är elegant och snyggt är bara en fördel. Motorsweden ligger i fronten inom motorbranschen i Sverige. Vi har ett nära och bra samarbete med fabrikerna vilket gör att vi kan hålla en hög standard till ett lågt pris på det vi säljer.Att du sitter komfortabelt och bekvämt är viktigt. På en Retro sitter du väl skyddad från vind och vatten vilket uppskattas speciellt om du pendlar dagligen. Du sitter komfortabelt utsträckt men ändå bekvämt upprätt. Den mjukt stoppade ”foam”sadeln har ett vattenavvisande ytskikt som håller vätan och kylan borta och medför att du klarar många mil i sadeln utan få obehaglig träsmak.Retro har utrustats med en CVT växellåda som enkelt och smidigt växlar automatiskt vilket uppskattas vid krävande körning. Du får alltid rätt varvtal och därmed bästa möjliga vrid utan att du själv behöver växla.

Med 10-tumshjul i vacker turbinfälgsdesign väcker du välförtjänt uppmärksamhet. Fälgarnas styrka och tålighet ger bra köregenskaper och grepp även när vägförhållandena är tuffa. Att fälgarna är gjutna i ett stycke aluminium gör att dom tål hård aktiv körning utan att utmattas. De breda landsvägsdäcken har valts för att ge bästa möjliga grepp under olika vägförhållanden.
Retro är och har sedan länge varit vår främsta retroinspirerande scooter. Retro är mopeden som kombinerar gårdagens stilfulla design med morgondagens teknik. Den perfekta scootern för dig som vill sticka ut lite från mängden men som inte vill göra avkall på kvalité och all modern bekvämlighet. Utrustade med den senaste motortekniken får du en moped som belastar miljön minimalt samtidigt som den presterar lika bra som många sportigare modeller. Komforten är optimal och du sitter bekvämt.Vi tar ut en fakturaavgift om 0 kr per köp. Vid sen betalning skickas en påminnelse ut till dig där du åläggs att betala en påminnelseavgift. Har du handlat för under 60 kr tillkommer 29,00 kr, och har du handlat för 60 kr eller mer tillkommer 60,00 kr i påminnelseavgift. Sker ingen betalning därefter kan fordran komma att överlämnas för inkassohantering där ytterligare inkassokostnader kan tillkomma.När du väljer att betala med faktura erbjuder vi dig möjligheten att betala 30 dagar från dess att vi skickat varorna eller biljetterna för leverans, eller från tillgängligt datum för tjänsterna eller digitalt material. Vi överlåter vårt krav på betalning för ditt köp till Klarna Bank AB (“Klarna”). Klarna kommer att skicka en betalningsinstruktion till dig där du ska betala direkt till Klarna. För kontaktuppgifter och ytterligare information om Klarna, gå till klarna.se.Om du tidigare valt att ansluta dig till Klarnas aggregerings-tjänst Månadsfaktura kommer fak
turan istället att inkluderas i din månadsfaktura. Detta innebär att alla fakturaköp du gör under en viss period samlas på en samlingsfaktura, istället för att skickas som separata fakturor per köp. Kredittiden på varje individuell faktura som ingår i samlingsfakturan varierar mellan 14-45 dagar, beroende på när i aggregerings-cykeln som köpet gjordes och varorna/tjänsterna levereras/skickas. Alla fakturaköp som aktiveras innan brytdagen samlas på en månadsfaktura. Fakturaköp som aktiveras efter brytdagen hamnar på nästa månadsfaktura.

När du väljer att betala med faktura gör Klarna en kreditprövning. Om en kreditupplysning tas kommer du bli underrättad om detta samt få en kopia på kreditupplysningen skickad per post eller e-mail. Vi informerar inte banker eller andra långivare om en eventuell kreditupplysning och det påverkar inte heller din kreditvärdighet/score. Klarna behandlar dina personuppgifter för att uppfylla våra åtaganden enligt detta avtal och för de övriga syften som redovisas i vår Dataskyddsinformation. Dataskyddsinformationen hittar du här, eller på vår hemsida, och genom att använda Klarnas tjänster så bekräftar du också att du tagit del av denna Dataskyddsinformation. Vi behandlar dina personuppgifter bland annat för att utföra identifikation, kundanalys, kreditprövning, marknadsföring och affärsutveckling. Vi kan också komma att överföra dina personuppgifter till utvalda partners (såsom kreditvärderingsinstitut), som kan vara etablerade i en stat utanför EU/EES. Du hittar mer information om vår delning av personuppgifter, dina rättigheter i förhållande till dessa, hur du kan kontakta oss med frågor, eller vända dig till myndighet med klagomål, i Dataskyddsinformationen.Du får inte överlåta eller överföra några rättigheter eller skyldigheter du har enligt dessa villkor. I den utsträckning som inte annars redan tillåts enligt tillämplig lag, kan Klarna, när som helt, överlåta eller överföra dessa villkor eller de rättigheter och/eller skyldigheter som gäller enligt dessa villkor, dock förutsatt att sådan överföring eller överlåtelse inte är till din nackdel, och inte ändrar de rättigheter och skyldigheter du har enligt dessa villkor.

Förläng din räckvidd till totalt 150 km på en laddning med ett extra batteri. I våra mopeder finns det alltid plats för två batterier för extra lång räckvidd som gör att du alltid kommer dit du vill och tillbaka”Om vi kan ge våra kunder en positiv upplevelse, kunskap om våra produkter samt ett leende efter besöket hos oss, har vi lyckats med våra mål. Välkommen till Lindelöf & Co.

Vår webbshop använder så kallade cookies: en textfil med information som sparas i din webbläsare. Det gör vi för att ge dig anpassat innehåll, relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Du behöver inte acceptera cookies för att besöka vår shop, men för att lägga en produkt i din varukorg eller genomföra ett köp måste webbläsaren tillåta cookies. Du ställer själv in på datorn hur du vill hantera detta och det är också där du stänger av cookies.Vi skickar ditt paket inom 1–4 dagar: Din färdigmonterade canvastavla packas omsorgsfullt och levereras skyddad i en tålig wellpapplåda. Paketet skickas inom 1–4 dagar, alltid med fri frakt.

På Photowall tycker vi att de intressantaste hemmen är de som uttrycker människors personlighet. Hos oss hittar du tapeter och tavlor som kan spegla dina intressen, drömmar och idéer. Och vi hjälper dig gärna att hitta rätt.
Beroende på dina valda mått kan motivet behöva beskäras. Flytta beskärningsrutan till den del du önskar behålla. Den del av motivet som är utanför beskärningsrutan kommer att skäras bort.När en vara har lagerstatus i lager finns den på vårt lager i Västerås. Lägger du en order innan kl 12.00 på vardagar mån-fre skickas din order samma dag. Leveranstiden beror på vart i landet du bor, men vanligtvis ca 2-5 arbetsdagar.

Under varan står datumet då varan förväntas att komma in i lager. (Detta datum kan komma att ändras då det kan ske förseningar i leveransen från leverantör.)
En beställningsvara är en produkt som vi beställer hem på förfrågan från någon av våra leverantörer vilket innebär att leveranstiden kan variera. Vi kommer att meddela dig hur lång leveranstiden är för din order.Varor som har boka nu ikonen är på väg hem från någon av våra leverantörer och är möjliga att förhandsboka. Vi kommer då skicka varan så fort den kommer in till vårt lager.

Vår leveranstid är normalt 2-4 arbetsdagar från beställningsdatum. Vänligen notera att leveranstiden kan vara något längre vid högtider och hög belastning hos fraktbolagen.
Premium Selection är vår mest exklusiva avdelning där vi samlar ett noga urval av posters från erkända illustratörer, konstnärer, fotografer och designers. Posters märkta med ”Premium Selection” är omsorgsfullt utvalda för sin medvetna design och sitt unika uttryck.

Vi trycker våra posters på 200 grams matt papper av högsta kvalitet från det franska pappersbruket Clairefontaine. Pappret är miljöcertifierat FSC och produktionen Svanen/EU Ecolabel-märkt.Varje Evess elmoped levereras redan utrustad med ett kvalitetslarm, vilket innebär att du slipper både kostnaden och besväret med att köpa och installera ett separat. Detta förinstallerade larm är specifikt utformat för att reagera på onormala förflyttningar av din elmoped, vilket ger dig en extra säkerhetsnivå i händelse av stöld.Grattis till ditt nyförvärv! När du har köpt din elmoped från Evess, finns det några viktiga steg du behöver ta för att verkligen njuta av din nya färdmedel.

En Elmoped är ett miljövänligt val för dig som vill köra snabbt och smidigt med gott samvete. Sedan den allra första elmopeden introducerades i USA 1895, har dess utveckling varit revolutionerande. Nu är elmopeden inte längre ett sekundärt alternativ till en bensindriven moped, utan tvärtom – elmopeden överträffar ofta bensinmopeden inom flera aspekter. Fördelarna med att äga och köra en elmoped är många och listan fortsätter att växa. Elmopeden är utan tvekan ett fordon som blir allt mer populärt för varje dag som går.
Det som gör en Evess unik är inte bara kombinationen av retro och elmoped utan även att den har de absolut senaste specifikationerna. Vill du också sätta pricken över i:et, ska du naturligtvis också införskaffa dig en av våra mopedhjälmar som går i retro stilens tecken. En retro elmoped från Evess går också att utrusta med pakethållare fram och bak som även de är designade efter retro-stuket. På dessa kan man enkelt spänna fast större väskor eller matkassar som då transporteras stabilt och säkert under färden. Skulle detta inte räcka kan du även köpa till en packbox. Den monteras enkelt fast på den bakre pakethållaren med skruvar som då sitter stadigt. I denna kan man även låsa in föremål som t.ex mopedöverdrag och mopedhjälm.

Med ett batteri som har 26 Ah kommer din Evess elmoped upp till 6 mil på en laddning. Köper du till ett extra batteri kommer du upp till hela 12 mil. Med två batterier och 52 Ah under huven är det troligtvis bäst räckvidd på marknaden.Det finns många olika designer för elmopeder. Designen på våra elmopeder beskrivs bäst under parollen ‘Elmoped Retro’. Trender kommer och går inom allt egentligen, likaså för eldrivna fordon. Den klassiska retro modellen är en design som däremot består medan andra futuristiska modeller går ur mode. Fler och fler är också intresserade av att köpa en elmoped med en retrodesign. Evess är präglad av de klassiska vespa-inspirerade linjerna, de traditionella vita däcken och den italienska färgpaletten väcker känslan av en vespa tillsammans med den oslagbara känslan du bara får hos eldrivna fordon. Lägg där till att glida fram på gatorna i stan eller ute på landsbygden helt ljudlöst och utan ansträngning samtidigt som vinden susar i ansiktet. Det kan få vem som helst att bli salig.

Vi recyclar dina gamla batterier efter att de har uppnått sin levnadstid. Det är bara att skicka in batterierna till oss och vi hanterar recycling-processen.
Nej man måste aldrig registrera sin elmoped hos transportstyrelsen utan det gör vi. Alla Evess elmopeder är registrerade och kommer med registreringsskylt! Det enda du behöver göra är att fylla i ägarbytet, (kommer med elmopeden), och skicka in till transportstyrelsen och ägarbytet är klart – snabbt och smidigt.

Batteriet är hjärtat i din elmoped, och kvaliteten på detta kan variera avsevärt mellan olika tillverkare. När du beslutar dig för att köpa en elmoped, kommer du snart att märka att alla elmopeder inte är skapade lika. Många elmopedtillverkare använder sämre sortens battericeller som kan ha lägre prestanda och kortare livslängd.
Larmet är utrustat med sensorer som känner av vibrationer. Om någon försöker förflytta din elmoped utan att först låsa upp den, utlöser detta omedelbart larmet. Denna snabba reaktion hjälper till att avskräcka potentiella tjuvar och dra uppmärksamhet till situationen. Har faktiskt inget negativt öht att säga om Evess. Hela köpupplevelsen från första kontakt med Evess till leverans och första turen med den nya moppen har varit med 5 av 5 möjliga stjärnor. Varje Evess elmoped är utrustad med marknadsledande Samsung batterier! De kommer med hela 26 Ampère-timmar vilket gör att räckvidden nu är ännu längre jämfört med tidigare. Våra elmopeder är inspirerade av klassisk italiensk retrodesign och kommer alltid med marknadens senaste batterier. Med sin 2000 W starka elmotor och en räckvidd på upp till 60 km är det en prestanda som övertygar såväl i stan som ute på landsbygden. Och inte nog med det, de är även otroligt eleganta och en fröjd för ögat, inte bara för dig, utan även din omgivning.Tack vare att elmopeden har två körlägen, ett långsamt och ett snabbt, går det även att få en minskad acceleration och en lugnare körning om så skulle önskas. Inbyggt i elmopeden finns även ett larm samt ett key-less-go system. Välj bland de fyra trendigaste färgerna just nu! Vår elmoped måste verkligen upplevas. Hör mer än gärna av dig till oss för en provkörning! Du kommer att älska känslan av frihet och stil som våra elmopeder erbjuder.

Similar Posts