Sankt Eriksgatan 117

En kontorslokal högt upp i fastigheten med rumslösning. Planlösningen är blandad med gemensamhetsytor och med kaffestation/samlingsplats i centrum av lokalen. Här finns möjlighet att öppna upp vissa delar.

Objektvision samarbetar endast med partners som behandlar personuppgifter inom EU/EES eller med företag som upprätthåller samma skyddsnivå som inom EU/EES genom att t.ex. ha anslutit sig till den s.k. Privacy Shield överenskommelsen mellan EU och USA.
När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy. För att vi ska kunna fullfölja vårt åtagande och ge dig bästa möjliga service, kommer ett kostnadsfritt konto skapas åt dig. Detta behövs bland annat för att vi bättre ska förstå dina behov och kunna tillhandahålla en skräddarsydd upplevelse.Vid intresseanmälan skickas informationen vidare till tredje part för att fullgöra beställningen av tjänsten. Objektvision sparar informationen som längst i fyra år och informationen raderas därefter automatiskt.

Du kan erhålla information om vilka personuppgifter som är registrerade, genom att skriftligt begära ett så kallat registerutdrag från Objektvision AB.
Objektvision inhämtar uppgifterna i första hand direkt från dig som kund. Som kund menas både dig som användare och som annonsör. Objektvision registrerar personuppgifter i samband med:Vi kan dela med oss av information till andra företag som behandlar data på våra vägnar för att vi ska kunna utföra våra tjänster, t.ex. analys, distribution eller andra tjänster för att upprätthålla och tillämpa våra användarvillkor och leveransvillkor. Vid all hantering av personuppgifter iakttas dock alltid hög säkerhet och sekretess.Behandlingen sker enligt gällande lagstiftning och innebär att personuppgifter inte bevaras under en längre tid än vad som är nödvändigt med hänsyn till ändamålen med behandlingen. Objektvision kommer att lagra dina personuppgifter så länge du är kund hos oss. Du är kund hos Objektvision så länge du har ett aktivt konto. I marknadsföringssyfte används inte information som är äldre än fyra år. Detta innebär rent praktiskt att uppgifter gallras ut då de inte längre är aktuella eller nödvändiga för analyser eller direktmarknadsföring för de ändamål som de har samlats in för. Viss information kan behållas längre då det krävs så pga andra lagkrav, som exempelvis bokföringslagen. Vid all hantering av personuppgifter iakttas dock alltid hög säkerhet och sekretess.Stockholm växer och den nya stadsdelen Hagastaden håller på att ta form. Hagastaden integreras med Karolinska Sjukhuset och KI. Meningen är att det befintliga innovationsklimatet ska kombineras med innerstadens kvaliteter och att den nya stadsdelen därmed skapas. Det planeras också för uppförandet av ett stort antal bostäder samt ytterligare kommersiella ytor i området. I dag består den omkringliggande bebyggelsen av bostadshus och kontorshus med kommersiell verksamhet i entréplan.

Du har rättigheter när det gäller dina personuppgifter och du har möjlighet att påverka din information och vad som sparas. Företaget kommer på eget eller kundens initiativ att rätta uppgifter som upptäcks vara felaktiga. Du kan även närsomhelst begära att dina uppgifter raderas eller att dess användning begränsas genom att kontakta oss (för kontaktvägar se rubriken Så kontaktar du oss). Om du anser att dina rättigheter inte respekteras av oss får du gärna kontakta Objektvision eller så kan du höra av dig till Integritetsskyddsmyndigheten.I och med att du lämnar uppgifter till Objektvision ger du din tillåtelse till att Objektvision registrerar och lagrar uppgifter om vilken tjänst du använder samt behandlar de angivna personuppgifterna för angivna ändamål. Som legal grund för behandling kommer Objektvision att hänvisa till uppfyllande av policydokument och berättigat intresse i de syften som angetts ovan.

I händelse av att vår webbplats innehåller länkar till tredje parts webbplatser, hemsidor, eller material publicerat hos tredje part, är dessa länkar endast för informationssyfte. Eftersom Företaget saknar kontroll över innehållet på dessa webbplatser eller dess material ansvarar vi därför inte för dess innehåll. Företaget ansvarar inte heller för skador eller förluster som skulle kunna uppstå vid användning av dessa länkar.

När du använder vår webbplats och app kan det hända att personuppgifter samlas in via t.ex. cookies. Detta görs dock endast via ett separat samtycke. Då lagras informationen om din användning och vilka sidor som besöks. Det kan vara teknisk information om din enhet och internetuppkoppling såsom operativsystem, webbläsarversion, IP-adress, cookies och unika identifierare. Vid besök på våra webbplatser där våra tjänster tillhandahålls, kan olika tekniker användas för att känna igen dig i syfte att lära oss mer om våra användare. Detta kan ske direkt eller genom användning av teknik från tredje part.
Du kan när som helst avstå från att ta emot marknadsföringskommunikation från oss genom att klicka på avanmälningslänken i epostkommunikation som vi skickar dig. Du är alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst för att få hjälp att tacka nej till vår kommunikation.

I fastigheten finns ett kafé som serverar frukost och lunch. I närområdet är servicen väl utbyggd med ett stort antal restauranger, kaféer och affärer. Vid Odenplan, som nås efter fem minuters promenad, finns ett större utbud av butiker. Även övrig tänkbar service finns på bekvämt gångavstånd.
I Objektvisions policy för personuppgifter beskrivs vilka uppgifter vi samlar in, i vilket syfte de samlas in, på vilket sätt du kan ha kontroll över dina egna uppgifter samt hur du kan kontakta oss. Denna personuppgiftspolicy gäller när du använder appar, webbsidor och tjänster som ingår under en app eller på en webbplats som administreras av Objektvision. Objektvision är personuppgiftsansvarig i enlighet med dessa villkor och ansvarar för att behandling sker enligt gällande lagstiftning.

Objektvision behandlar personuppgifter i huvudsak för de ändamål som anges nedan samt för de eventuella ytterligare ändamål som anges vid insamlingstidpunkten:Objektvision AB respekterar din integritet och rätten att ha kontroll över dina personuppgifter. Våra vägledande principer är enkla. Vi kommer att vara öppna med vilka data vi samlar in och varför samt skydda dina data.

För att läsa mer om detta, var vänlig läs vår Integritetspolicy som berör vår behandling av dina personuppgifter, och Integritetspolicy för Contacts som berör behandlingen av dina personuppgifter från ägaren av nyhetsrummet du följer.Riksrevisionen har tecknat ett 6-årigt avtal om cirka 4 100 kvm fördelat på två våningsplan i fastigheten Härden 16, belägen vid Sankt Eriksgatan och Norra Stationsgatan. Lokalerna tillträds i augusti 2020.

När du väljer att skapa ett konto och följa ett nyhetsrum kommer dina personuppgifter behandlas av oss och av ägaren av nyhetsrummet för att du ska kunna motta nyheter och uppdateringar enligt dina bevakningsinställningar.
– Tillsammans med Riksrevisionen skapar vi ett modernt, framtidssäkrat kontor som anpassats efter deras behov, i ett läge som är ett av Stockholms mest intressanta med närhet till både klassiska kvarter i Vasastaden och det framväxande Hagastaden, säger Peter Lind, Fastighetschef på Humlegården.

Riksrevisionen är en del av riksdagens kontrollmakt, med uppdraget att granska statens verksamhet och bedöma resultatet av statliga insatser. Organisationen består av cirka 300 medarbetare och har kontor i Stockholm, Uppsala och Jönköping. Nu flyttar kontoret i Stockholm från lokaler på Nybrogatan till Humlegårdens fastighet Härden 16 på Sankt Eriksgatan. Riksrevisionen sökte effektiva lokaler som stödjer ett modernt arbetssätt och främjar kunskapsöverföring och samarbete.
Kännetecknande för fastigheten Härden 16 är bland annat det goda läget i mötet mellan Vasastaden och Hagastaden. Kvarteret är en del av satsningen Norra Stationsgatan, där Humlegården är en av flera fastighetsägare som tillsammans med Stockholms stad har en gemensam vision för området. Läs mer på Humlegårdens website.För de som är folkbokförda i området gäller skattetabell 30. Det innebär att inkomstskatten här är 3,1 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 21 000 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!Vanliga intressen är konst, andra länders kultur, teater, utrikespolitik, segling, inrikespolitik, jämställdhetsfrågor, litteratur, modenyheter och ungdomskultur.Bostaden ligger ca sju minuters gångväg (616 meter) från vattnet. Närmsta grönområde, Sjukhusparken, ligger ca fem minuters gångväg (449 meter) från adressen.Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 5 år bunden ränta på 3.95% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 989 146 kronor och den första avbetalningen är 4 958 kronor.Bolåneräntan du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 4.02% (maj 2023).
Apoteket finns här för dig, dina nära och kära, ditt kvarter och din stad, ja, hela Sverige. Och var du än möter oss, kan du lita på att Apoteket gör allt för att du ska må bra.Bilpalatset sträcker sig från Sankt Eriksgatan ner via Dalagatan och Norra Stationsgatan. Garage och lastkaj nås via den för kvarteret gemensamma Härdgången. Två entréer leder in i byggnaden, varav huvudentrén nås från Sankt Eriksgatan 117. Internkommunikationen fungerar smidigt tack vare en förbindelsegång mellan de två entréerna som också passerar husets tre hisshallar. Under 2006 genomfördes en omfattande renovering av fastigheten och i oktober samma år öppnade ”nya” Bilpalatset slå upp sina portar. Husets entréer är numera välkomnande och ljusa och kaféet har fått en modern standard. Också tekniken i huset uppdaterades för att klara framtidens krav. Tillsammans med 14 andra aktörer inom stadsutveckling har Humlegården skapat en gemensam vision för Norra Stationsgatan – området där Hagastaden möter Vasastan – med målet att göra platsen till en av Stockholms mest intressanta och tillgängliga. Kvarteren utvecklas nu snabbt med nya bostäder, restauranger och kaféer. Läs mer på norrastationsgatan.seDet pampiga ”Automobilpalatset” uppfördes 1930 av familjen Philipson och användes ursprungligen bland annat för bilförsäljning, bilservice och parkering. Numera är byggnaden klassad som industriminne. Kontorslokalerna i huset är mycket flexibla och öppna ytor kan enkelt samsas med rumslösningar då huset är byggt som ett pelardäck. Tack vare husets tre ljusgårdar är också lokalerna i husets nedre delar ljusa och trevliga. Här finns lokaler från knappt 300 kvadratmeter och uppåt. I gatuplan hittas utåtriktade verksamheter som till exempel ett kafé med egen ingång direkt från gatan. Våra DevOps-tjänster ser till att din verksamhets digitala lösningar är stabila och kan uppdateras snabbt och sömlöst utan onödiga avbrott. Det gör att du kan effektivisera och säkra hela din kedja från produktion till leverans. Vi på EPM Data strävar i vårt dagliga arbete efter att minska hela vår verksamhets miljöpåverkan och därmed bidra till en ren och hälsosam miljö. Det gör vi genom att hushålla med naturens resurser såsom råvaror, material, energi och vatten samt förebygga föroreningar. För att säkerställa att vi uppnår våra mål är vi just nu i processen att miljöcertifiera vår verksamhet enligt ISO 14001. I början av 90-talet kom internetutvecklingen igång på allvar i högskolevärlden. Det var där och då EPM Data AB föddes. Vår idé var att skapa en effektiv modell och automatisk drift och underhåll av lokala PC-nätverk.Vårt mål är att fortsätta utveckla och förbättra våra lösningar och samtidigt sänka kostnaderna för våra befintliga och framtida kunder. Vi ska vara det självklara alternativet för små och medelstora företag i Stockholmsregionen när de väljer leverantör av IT-outsourcing och molntjänster.

Skalbara infrastrukturlösningar som ser till att dina medarbetares arbetsvardag flyter på utan avbrott. Våra serverhallar finns i Sverige med robust fysisk såväl som digital backup. Det gör att kunder med mycket höga krav på säkerhet och drift anlitar oss.EPM är ett modernt IT-företag som erbjuder avancerade lösningar för IT-outsourcing och molntjänster till små och medelstora företag. Våra tjänster erbjuder mycket hög säkerhet och tillgänglighet, till priser som är attraktiva för små och medelstora företag.Vi kan hjälpa dig med allt som rör IT i din verksamhet. Ofta agerar vi IT-avdelning och är en strategisk såväl som operativ partner. Eller så levererar vi enstaka tjänster anpassade efter era behov.”Modern workplace”-lösningar som förenklar och effektiviserar din hantering av verksamhetens datorer, nätverk, program och användare. Vi hjälper dig välja molnlösning, säkerhetsnivå och applikationer som funkar för era arbetssätt och krav.

Bokade tid för problem med nacke och bröstrygg efter mycket hemmajobb. Fick massage i 30 min och naprapaten misslyckades därefter med att knäcka min bröstrygg flertalet gånger. Fick inga tips, råd eller övningar annat än att boka ny tid. Kände ingen skillnad efter besöket.
Kan varmt rekommendera Carl Robert. Supertrevlig, kunnig och professionell. Gick för lite diffusa ryggproblem men fick konkreta tips och förklaring. Kunde jag hade jag gett guldstjärna.Vem som helst får skriva ett omdöme på Trustpilot. Den som skriver ett omdöme äger sitt omdöme och detta innebär att personen i fråga kan redigera eller ta bort sitt omdöme när som helst. Omdömen finns kvar på Trustpilot sålänge omdömeslämnarens konto är aktivt.

– Vi är väldigt glada över att Svea Solar, som är ett expansivt bolag i en spännande bransch, har valt Norra Station och Hagastaden. Vi ser ett stort intresse för stadsdelen och vår satsning. Kontoret och dess sammanhang har en viktig roll att spela i arbetet med att skapa en företagskultur och en arbetsplats som attraherar talang, säger John Forselius, Asset Manager på Humlegården.Fastigheten på Sankt Eriksgatan 117, i mötet mellan Vasastaden och Hagastaden, är en del av Humlegårdens satsning Norra Station. Här skapas skräddarsydda kontorslokaler som stöttar framtidens arbetssätt. Spännande alternativ för mat och dryck samt service som förenklar vardagen ska attrahera både de som arbetar och bor i området. Bland de bolag som valt att etablera sig i kvarteret återfinns snabbväxande Svea Solar.

Intresset för Humlegårdens satsning Norra Station är stort och bland de kunder som flyttat in återfinns Svea Solar, en av Europas största aktörer inom solenergi och solceller. Här har bolaget etablerat sitt huvudkontor i lokaler om cirka 3 000 kvm.
SBU är en statlig myndighet. Det innebär att det du skickar till oss via e-post, post eller fax blir en allmän handling och offentlig. Vi registrerar allmänna handlingar och sparar dem i vårt diarium.

\n\tWhere this notice is displayed in place of a map, agreeing to this notice will store a cookie recording your agreement so you are not prompted again.\n
\n\tPlease see here and here for Google’s terms. Please also see Google’s Privacy Policy. We do not send the API provider any personally identifying information, or information that could uniquely identify your device.\nRäkbowl, handskalade räkor, glasnudlar, mango, edamamebönor, syrad lök, inlagd ingefära, gurka, rädisor toppad med srirachamajo, svarta sesamfrö & koriander.

\n\tSome visual components of WP Google Maps use 3rd party libraries which are loaded over the network. At present the libraries are Google Maps, Open Street Map, jQuery DataTables and FontAwesome. When loading resources over a network, the 3rd party server will receive your IP address and User Agent string amongst other details. Please refer to the Privacy Policy of the respective libraries for details on how they use data and the process to exercise your rights under the GDPR regulations.\n
\t\n\tI agree for my personal data, provided via map API calls, to be processed by the API provider, for the purposes of geocoding (converting addresses to coordinates), reverse geocoding and\tgenerating directions.\n\n\tI agree for my personal data to be processed by Caf\u00e9 117, for the purpose(s) of displaying map tiles, geocoding addresses and calculating and display directions..\n

\n\tWP Google Maps uses jQuery DataTables to display sortable, searchable tables, such as that seen in the Advanced Marker Listing and on the Map Edit Page. jQuery DataTables in certain circumstances uses a cookie to save and later recall the \”state\” of a given table – that is, the search term, sort column and order and current page. This data is held in local storage and retained until this is cleared manually. No libraries used by WP Google Maps transmit this information.\n
Café 117 har sedan 12 år drivits av samma ägare men har nu fått nya ägare. Vi är ett familjeföretag som drivs av passionen och engagemanget att leverera kärleksfullt tillagad mat till er från frukosten till festen och allt däremellan.

Similar Posts