Scott Addict Rc 2020

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Våra partners kan kombinera denna data med information som du delat med dem.Ovanpå detta har cykel en extremt kompetent drivlina från Shimano (Dura-Ace) med 22 växlar. I övrigt handlar det uteslutande tävlingsklara komponenter från den översta hyllan hos både Syncros och Schwalbe, vilket i praktiken innebär högvis med dynamisk racekänsla och en imponerande låg vikt. Det är verkligen inga dussingrejor utan en bestyckning i ren proffsklass, och hela ekipaget väger dessutom in på 7.3 kilo!

Bruttolöneavdraget beräknas exakt men din kostnad efter skatt påverkas av din skattesats samt eventuella andra avdrag och förmåner. Avdraget på förmånsvärdet gäller per person och inte per cykel.

Scotts senaste ram (och framgaffel) i kolfiber (HMX) med helt integrerad kabeldragning utgör stomme, och den är försedd med samma tävlingsklara racegeometri som cyklarna i Michelton-SCOTT teamet har. Den här hypersnabba allroundracern är konstruerad för krävande cyklister som söker den ultimata kombinationen av speed (både uppför och utför), effektivitet och precision på en och samma gång.I jämförelsen räknar vi med servicebesök och ett restvärde på förmånscykeln på 20%. Vid förmånens slut sker en faktisk värdering av cykeln för att fastställa restvärdet.Ultralätta Scott Addict RC Pro är en snabb racer som fokuserar på långa dagar i sadeln, utan att kompromissa med effektiviteten. Tack vare kombinationen innovativa tillverkningsmetoder och materialval i absoluta toppklass är det här en sylvass kolfiberracer som tar dig imponerande långt utan att slösa det minsta på din värdefulla energi.Du styr bygget via den ultramoderna cockpit som Syncros fullt integrerade (Creston iC SL combo) utgör. De släta däcken från Schwalbe (ONE) kännetecknas av en enorm fartglädje och kombinerat med ett respektingivande hjulset från Syncros (Capital 1.0 35) så uppnås imponerande hastigheter. Och eftersom den trivs i högt tempo är den utrustad med extremt effektiva hydrauliska skivbromsar, vilket ser till att du har tillgång till kraftfull bromsverkan oavsett om det råkar vara en blöt dag, och dessutom året runt.

Du styr bygget via den moderna cockpit som Syncros fullt integrerade (Creston iC 2.0 Compact) utgör. De släta däcken från Schwalbe (ONE) kännetecknas av en enorm fartglädje och kombinerat med ett respektingivande hjulset från Syncros (RP2.0) så uppnås imponerande hastigheter. Och eftersom den trivs i högt tempo är den utrustad med extremt effektiva hydrauliska skivbromsar, vilket ser till att du har tillgång till kraftfull bromsverkan oavsett om det råkar vara en blöt dag, och dessutom året runt.
Scott’s senaste ram (och framgaffel) i kolfiber (HMX) med helt integrerad kabeldragning utgör stomme, och den är försedd med samma tävlingsklara racegeometri som cyklarna i Michelton-SCOTT teamet har. Den här snabba allroundracern är konstruerad för krävande cyklister som söker den ultimata kombinationen av speed (både uppför och utför), effektivitet och precision på en och samma gång. Ramen leverera skyhög prestanda, så är du seriöst intresserad och vill kunna kombinera pendlingen med att både träna och tävla samt prioriterar både komfort och låg vikt, ja då kommer troligen någon av dessa snabba landsvägsspecialister att passa dig som handen i handsken. Tack vare kombinationen av högkvalitativa materialval och moderna konstruktioner så har Scott lyckats skapa lätta racers som är mer beroendeframkallande än nikotin. På grund av rådande världsläge kan vissa av cykelns komponenter skilja sig mot vad som anges i specifikationen och vad som syns på bilderna. Tillverkaren kan utan förvarning ersätta komponenterna i ordinarie specifikation till likvärdiga komponenter.

Hos Spobik.se är det hur enkelt som helst att välja rätt storlek på cykeln! Ange bara din längd så väljer systemet automatiskt den storlek som passar dig bäst.
Samtliga modeller i serien är superlätta, uthålliga och riktigt snabba landsvägscyklar som uteslutande är försedda med vassa komponenter. Själva stommen utgörs av en ultralätt ram i kolfiber med en geometri som avlastar både bål och rygg men samtidigt ger bra överblick och full kontroll. En galet lätt men fortfarande stabil grund att stå på för dig som vill köra lite längre sträckor och planerar ta ditt cyklande till nästa nivå.

Både cykeln och cyklisten behöver nya prylar då och då. För dig som sköter om både dig själv och din cykel erbjuder vi Cykelkraft PRIME – en medlemsklubb som ger dig bland annat fri frakt, lägre priser på slitdelar och förtur till kampanjer.Ovanpå detta har cykel en extremt kompetent drivlina från SRAM (FORCE eTap AXS) med 24 växlar. I övrigt handlar det uteslutande om vassa komponenter från den övre hyllan hos både Syncros och Schwalbe, vilket i praktiken innebär högvis med dynamisk racekänsla och en imponerande låg vikt. Det är verkligen inga dussingrejor utan en bestyckning av högsta klass, och hela ekipaget väger dessutom in på strax under 8 kilo!

Lätta Scott Addict RC 20 är en snabb racer som fokuserar på långa dagar i sadeln, utan att kompromissa med effektiviteten. Tack vare kombinationen innovativa tillverkningsmetoder och materialval i absoluta toppklass är det här en vass kolfiberracer som tar dig imponerande långt utan att slösa det minsta på din värdefulla energi.
PRIME-medlemskap kostar 299:- per år, men vid köp av cykel får du 3 månaders medlemskap helt utan extra kostnad. PRIME-medlemskapet läggs automatiskt till ditt konto efter köpet.

Aluminium är ett prisvärt och lätt material, som lämpar sig för alla typer av cyklar. Det är enkelt att få till en riktigt låg vikt men bibehålla styrka och bra köregenskaper, och materialet är inte heller känsligt för vad du monterar för tillbehör på det. Bara att tuta och köra och montera på precis vad du vill på din cykel! Vad betyder t.ex. Shimano SLX? Varje komponenttillverkare delar in sina komponenter så som växlar, bromsar, vevpartier m.m. i serier, i detta fall är tillverkaren Shimano och serien SLX. Hjulstorleken är precis vad det låter som – storleken på hjulen. Den mäts normalt i tum (t.ex. 28″) eller i millimeter (t.ex. 622). I Sverige är tum det vanligaste måttet, och därmed det mått vi valt att använda. Hjulstorlekens betydelse varierar beroende på cykeltyp.Ultralätta Scott Addict RC 10 är en snabb racer som fokuserar på långa dagar i sadeln, utan att kompromissa med effektiviteten. Tack vare kombinationen innovativa tillverkningsmetoder och materialval i absoluta toppklass är det här en vass kolfiberracer som tar dig imponerande långt utan att slösa det minsta på din värdefulla energi.Självklart fungerar växlar och bromsar ur en enklare serie som de skall men det sker inte med samma precision eller känsla som hos komponenter ur en finare serie. Det kommer förmodligen att krävas mer service över tid för de enklare komponenterna.Ovanpå detta har cykel en extremt kompetent drivlina från Shimano (Dura-Ace) med 22 växlar. I övrigt handlar det uteslutande tävlingsklara komponenter från den översta hyllan hos både Syncros och Schwalbe, vilket i praktiken innebär högvis med dynamisk racekänsla och en imponerande låg vikt. Det är verkligen inga dussingrejor utan en bestyckning i proffsklass, och hela ekipaget väger dessutom in på strax över 7.8 kilo!

Du styr bygget via den ultramoderna cockpit som Syncros fullt integrerade (Creston iC 1.5 Compact) utgör. De släta däcken från Schwalbe (ONE) kännetecknas av en enorm fartglädje och kombinerat med ett respektingivande hjulset från Syncros (RP2.0) så uppnås imponerande hastigheter. Och eftersom den trivs i högt tempo är den utrustad med extremt effektiva hydrauliska skivbromsar, vilket ser till att du har tillgång till kraftfull bromsverkan oavsett om det råkar vara en blöt dag, och dessutom året runt.
För i princip samtliga cyklar förutom mountainbikes och barncyklar gäller 28″-hjul som är en väl avvägd storlek som ger både bra förutsättning för att rulla lätt, vara bekvämt att sitta på och enkelt att manövrera.Stål är ett material som kan tillverkas i många olika kvalitetsnivåer. Stål kan byggas väldigt billigt, och finns därför på de enklare cyklarna i vårt sortiment. Men det kan också vara ett otroligt följsamt, hållbart och bekvämt material när man använder riktigt fint stål. Det riktigt fina stålet hittas i många cyklar som är ämnade lite mer för långfärdscykling, till exempel våra fina touringhojar från Surly, och Skeppshult-cyklar som är byggda i svenskt kvalitetsstål (vilket bidrar till mycket fina komfortegenskaper på de flesta underlag).

Ange din däckdimension i sökrutan i filtret Däckdimension så får du fram vilka däck eller slangar som passar just din cykel.
Hos Cykelkraft.se är det hur enkelt som helst att välja rätt storlek på cykeln! Ange bara din längd så väljer systemet automatiskt den storlek som passar dig bäst.Scott’s senaste ram (och framgaffel) i kolfiber (HMX) med helt integrerad kabeldragning utgör stomme, och den är försedd med samma tävlingsklara racegeometri som cyklarna i Michelton-SCOTT teamet har. Den här hypersnabba allroundracern är konstruerad för krävande cyklister som söker den ultimata kombinationen av speed (både uppför och utför), effektivitet och precision på en och samma gång.

Kolfiber kostar lite mer än en aluminiumram, men den har en hel del fördelar jämfört med andra material vad gäller rena köregenskaper. Den är starkare, lättare, styvare och bekvämare att cykla på, då det är ett mer levande material än aluminium. Kolfiber är dock lite känsligare för att montera tillbehör som du klämmer runt ramen, till exempel lås eller barnstolar. Detta leder till att kolfiber då lämpar sig bäst för sportcyklar som racercyklar och mountainbikes.
Enklaste sättet att köpa rätt däck eller slang är att titta på dina nuvarande däck (däckdimension står alltid på däcksidorna) och köpa samma dimension som du har.Vi har valt att ange alla däck och slangdimensioner enligt ETRTO-standard*. Detta innebär att alla mått anges i mm t.ex 37-622 där 37 är bredden på däcket och 622 är innerdiametern på däcket.I mountainbikevärlden finns tre hjulstorlekar: 29″, 27,5″ och 26″. 26″ var länge den enda storleken som användes för mountainbikes, men används idag i princip enbart för juniorcyklar och enklare mountainbikes som är tänka för transport och lättare motion. Vill du träna eller t.om. tävla med din cykel är det 29″ eller 27,5″ som gäller. Lite förenklat kan man säga att 29″ ger en stabilare upplevelse, bibehåller fart bättre och enklare tar dig över små hinder bättre än 27,5″, medan en 27,5″ ger dig en cykel som upplevs rappare i kurvor samt aningen snabbare i accelerationen. Många heldämpade mountainbikes med 27,5″ har dessutom längre slaglängd, och är anpassade för en mer teknisk och stökig terräng.När man köper barncykel vill man givetvis att barnet ska kunna växa med cykeln. Tänk dock på att en alltför för stor cykel i regel blir för lång, och därmed ger en liggande sittställning vilket i sin tur minskar uppsikten för barnet. Välj därför aldrig en cykel där barnet är mer än 5 centimeter kortare än vår angivna längdangivelse.

Observera att denna tabell inte jämför olika märken eller racer vs. mountainbike, utan den bör endast användas för att jämföra inom en kolumn.Barncyklar benämns oftast med hjulstorlek som storlek på cykeln, vilket skiljer sig från vuxencyklar där ramstorleken är vad som avgör storleken på cykeln. Det betyder inte att alla cyklar med 24″-hjul är lika stora, och därför har vi valt att, istället för att ha en storlekstabell, ange exakta längdrekommendationer för varje enskild cykel. Genom att fylla i din längd på vår sajt visar vi endast cyklar som passar just den längden du angivit.

Similar Posts