Shape Curved Long Tights

För att kunna erbjuda dig Klarnas betalmetoder kan vi i kassan komma att dela dina personuppgifter i form av kontaktuppgifter och orderinformation med Klarna, för att Klarna ska kunna bedöma om du kan välja betalmetoderna, samt för att anpassa dem för dig. Kvällens runda blev en enkel femkilometare. De där lederna jag ville spana in var riktigt dåligt skyltade så det blev mest fram och tillbaks till Bergstugan. Jag lyssnade på några poddar under tiden och mådde sådär bra som man bara kan göra under en kravlös runda. Solen sken, det var vindstilla och ja – myggen härjade! Jag bor i Åre och Stockholm. Mitt hjärta slår för somrar och vintrar. Träning inomhus och utomhus. Jag är utbildad skidlärare och cykelinstruktör. Jag är anlitad inspiratör och föreläsare.Jag minns inte mina personbästan eller rekord, men jag kommer ihåg alla känslor. För mig är det resan som är målet med min träning. Träningsglädje när det är som allra bäst.

Samma sak ikväll: jag hade ingen jättelust att ta mig någonstans men jag insåg att det var en fin kväll och att jag inte hade något annat livsviktigt för mig, så jag åkte mot Fröå tjärn. Det finns några leder där jag ville spana in!Min blogg Träningsglädje är en del av mitt jobb. Jag jobbar med digitala medier och framförallt digital PR och content management. Jag föreläser ofta om olika aspekter i vår digitala samtid. Jag är även frilansande fotograf och skribent.

Tusen tack till dig som läst den här träningsbloggen under alla år – och som varje dag fyller den med meningsfulla kommentarer och som skickar mig uppskattande mail. Du är en stor del av traningsgladje.se – och du är en bidragande faktor till varför den här bloggen så ofta finns på topplistor när bästa hälsoblogg och träningsblogg ska rankas. Du inspirerar mig!
Här på min blogg kan du läsa om löpning, cykling, skidåkning, simning, styrketräning, träningsresor, tankar om hälsa, träning och livet – och så en hel del mat och recept.

Jag tar gärna emot pressinformation. För icke beställt material ansvaras ej. Alla samarbeten (affiliatelänkar och sponsrade inlägg) märks ut enligt marknadsföringslagen.Jag får ofta frågor om jag kan ge tips på tights som har hög midja och efter att ha provat Röhnisch nya Shape curved long tights (som jag fått som testplagg) kan jag rekommendera dessa till dig. De sitter tight på benen och runt rumpan och håller in och ger stöd. Hur glad blir man förresten inte av färgkombon när man går in på deras sajt. Jag älskar att det börjar dyka upp lite tjuvkikar på de nya kollektionerna!När jag sprang där som bäst fick jag en idé om att avsluta med ett dopp i Fröå tjärn men, jag ångrade mig när det väl blev dags. Denna punkt står fortfarande kvar på min sommarbucket!Jag som skriver hälso- och träningsbloggen Träningsglädje heter Sara Rönne. Jag vill uppleva livet och tusen känslor i ett par löparskor, på en cykel eller på skidor – med svett i håret och endorfinruset i kroppen.

För prick en vecka sedan gjorde jag juli månads stora löparäventyr – en helkväll på fjället. Den där kvällen kommer jag minnas ända in i den djupaste vintern! Jag gillar sådana där guldkorn; små äventyr i vardagen. Det är den perfekta guldkanten!
Röhnisch Shape Curved Long Tights är normala i storleken och kommer i färgerna black/blueberry (HÄR) och black/beetroot (HÄR). Priset ligger på 1 299 kronor.

Jag springer nästa uteslutande i kompresssionstights för jag gillar känslan av att ”allt” hålls på plats men utan att veta om det jag har faktiskt saknat en hög midja på min tidigare tights. Röhnisch Shape Curved Long Tights har en högre midja som håller in magen och det kan låta obekvämt men jag tycker att de gånger man springer långpass är det coren som tröttnar före benen. Med de här tightsen får jag ett skönt stöd även där.Röhnisch Shape Curved long tight are a pair of compression tights with a high waist. The tights are made of Röhnisch Shape material that controls and shapes legs, buttocks and waist. But the reason that you should use these tights are not because they make you look like your 2.0, but they keep the muscles (and everything else) in place while you work out.

I always run in compression tights because I like the feeling of ”everything” in place, but without knowing if I have actually missed a high waist on my other tights. Röhnisch Shape Curved Long Tights have a higher waist that holds in the abs and it may sound uncomfortable but I think the times you run for long it is the core gets tired before your legs. With these tights I get a generous support to my abs, which is great.
Röhnisch Shape Curved Long Tights är ett par kompressionstights med hög midja. Tightsen är tillverkade i Röhnisch Shape-material som håller in och formar ben, rumpa och midja. Men anledningen att du ska använda dessa tights är inte för att de får dig att se ut som ditt 2.0 utan att de håller musklerna (och allt annat) på plats när du tränar.

Målet med xshapes har hela tiden varit att ta fram träningskläder som framhäver varje unik tjejs former. Kläder som du blir glad av att klä dig i och som får dig att vilja ge det där lilla extra vid träningspasset. Ta på dig ett set, kör hårt och ”embrace your curves!” / xshapes med Anna Stålnacke
När du handlar av oss köper du inte bara snygga träningskläder, du blir även en del av vår community. En community med massvis av starka brudar som dagligen bär våra kläder runt om i Sverige. Vi vill gärna följa din resa! Glöm inte att tagga oss på sociala medier #xshapes och följ oss på Instagram @xshapes.eu

Similar Posts