Siemens Iq 300

I dessa tider har vi nog alla djupdykt i friluftslivet och införskaffat mer funktionskläder än vad vi vanligtvis kanske hade gjort. Det som är viktigt att tänka på är att funktionstextilier behöver tvättas och behandlas varsamt för att hålla. Visste du att exempelvis nätfoder är värmekänsligt? Med denna torktumlare slipper du fundera över om friluftsbyxorna kan torktumlas eller inte. Använd bara det smarta Outdoor-programmet som är utformat specifikt för sport- och friluftskläder och du är snart redo för nästa tur.

* Observera att värderingen som utförs på denna sida endast ger ett uppskattat inbytesvärde. Det slutgiltiga värdet får du när vi kan bekräfta produktens skick.
Oroar du dig också för att tvätten kommer krympa? Med denna torktumlare från Siemens kan du vara lugn tack vare den sensorstyrda autoDry-tekniken. Sensorerna mäter och kontrollerar temperaturen samt fuktnivån för att undvika att tvätten överhettas. Det innebär att din tvätt kan torka ordentligt på ett skonsamt sätt med lägre energiförbrukning och mindre skrynklig textil.

Den här torktumlaren från Siemens har en trumma med ett unikt mönster, som behandlar din tvätt både skonsamt och effektivt med en konstant temperatur. Med ett permanent luftflöde och paddlar som rör upp den varma luften tar SoftDry mjukt och snällt hand om din tvätt.Torka effektivt och energisnålt med denna iSensoric torktumlare från Siemens. Den har en torkkapacitet på 7 kg, är stapelbar och kommer utrustad med flera smarta torkprogram som effektiviserar torkningen så att du får mer tid över till annat. Varför hänga tvätt när du kan torktumla? Ibland kan det vara nödvändigt att öppna tvättmaskinsluckan direkt efter att den har startats. Men av säkerhetsskäl är tvättmaskinsluckan låst och kan inte öppnas efter att cykeln har startat. Instruktionerna nedan ger dig hjälpsamma råd om hur du löser vissa problem med en låst lucka. Men om vattennivån eller vattentemperaturen inuti trumman är för hög kan luckan inte öppnas och lampan för luckans lås kommer att blinka. I detta fall ska du vänta tills lampan slutar blinkar. Notera även att det tar minst en eller två minuter för lampan att sluta blinka.

Vad är bäst Bosch eller Siemens?
Tvättmaskiner har fungerat bra från Bosch (bott på flera platser de senaste 10 åren varav ett nyinköp och aldrig haft problem). Kyl och frys från Siemens som fungerar utan anmärkning. Har haft otur med flera ugnar från Electrolux och nu byter jag till Siemens (vi får se om jag ångrar mig).
Samsung-tvättmaskiner med AddWash-funktionen ger dig möjligheten att stoppa maskinen och lägga i eller avlägsna tvätt eller tvättmedel när AddWash-lampan är på.tjänst- och marknadsinformation från Samsung.com, information om nya produkter och tjänster samt specialerbjudanden, evenemangsinformation och nyhetsbrev.

Hur får man bort låset på tvättmaskin?
Avaktivera barnlåset på tvättmaskinen. När barnlåset är aktiverat kommer antingen en nyckelsymbol eller en ”CL”-symbol visas på displayen och alla tvättmaskinens knappar kommer att inaktiveras. Om du vill avaktivera barnlåset håller du ned Start-knappen i tre till fem sekunder.
Av säkerhetsskäl kommer luckan automatiskt att låsas när behållaren är fylld med vatten. Dessutom kan inte luckan öppnas förrän tvättmaskinen har tömt ut allt vatten. Följ instruktionerna nedan för att tömma ut vattnet och öppna luckan.

Genom att fylla i min mailadress bekräftar jag att jag vill ha bygghemmas nyhetsbrev och godkänner att bygghemma behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt bygghemmas integritetspolicy.Många konsumenter kanske tycker att det är svårt att välja hållbart. På Elgiganten vill vi göra det lättare att se hur våra produkter har producerats och vilken typ av miljö- och klimatpåverkan de har.

Hitta det du söker – oavsett om du behöver köpa något nytt eller bara är nyfiken på vårt sortiment. Ta reda på mer om produkter, serier och funktioner.
Är din produkt i behov av reparation? Vi hjälper dig gärna. Alla våra tekniker är certifierade och vi använder oss bara av originaldelar. På många orter erbjuder vi reparation till fast pris.

Var tillverkas Siemens tvättmaskiner?
Siemens 14AA161SN. Tillverkas vid BSH:s fabrik i Turkiet.
Genom att fylla i min mailadress bekräftar jag att jag vill ha byggshops nyhetsbrev och godkänner att byggshop behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt byggshops integritetspolicy.Våra tester är helt oberoende. De utförs av experter som både väljer ut och testar produkterna på det vis som de är tänkta att användas. Vi backar upp vår testdata med bilder och filmer så att du får en så bred och autentisk uppfattning av produkten som möjligt.

Bosch Serie 4 tvätt/tork WNA134L0SN är en kombinerad tvättmaskin och torktumlare med en kapacitet på hela 8 kilo vid tvätt. Den tvättar riktigt effektivt och går tyst under hela programmet. Du bör inte lasta maskinen helt full om du vill att tvätten ska torka effektivt, tvätta hellre i två omgångar då. Men den inbyggda torktumlaren är kompetent så länge du lastar maskinen med runt 6 kilo som mest. Vi är en gratissajt och kommer alltid att vara det. Men om du tycker om det vi gör kan du trycka på en av köplänkarna. Då får vi en liten procent av återförsäljaren om du köper något, och det gör att vi kan göra fler tester. Electrolux PerfectCare 800 är lite rörig att lära sig på grund av dess många funktioner och breda utbud av program. Men tar du dig tiden att läsa på en halvtimme har du en tvättmaskin som fixar allt. Denna tvättmaskin är uppkopplad och kan appstyras. Den är tystgående och den är bra på att centrifugera. Autodoseringen fungerar utmärkt men vi kör den mest med vanligt tvättmedel eftersom vi inte är helt säkra på vilka inställningar som krävs i appen för hårt vatten. Miele W1 är en tvättmaskin med användarvänlig display, ett rimligt utbud program, snabb och effektiv sporttvätt där du själv väljer mellan 30 eller 40 grader, plus uppkoppling så att du kan få service och felsökning av den via mobiltelefonen. Köper du samtidigt Miele T1, som är motsvarande torktumlare, kan de kommunicera och anpassa tider efter varandra. Har du en stor budget och uppskattar Mieles höga kvalitet är detta tvättmaskinen för dig. Vilken tvättmaskin är bäst i test? Vi testar tvättmaskiner för olika stora hushåll och i olika prisklasser för att se vilka som är mest prisvärda. Här hittar du både tvättmaskinen vi rankar bäst för barnfamiljen som har stora tvättbehov, och tvättmaskinen som passar bäst i ett ensamhushåll eller en parrelation. Vi testar även kombimaskiner med både tvätt och tork inbyggt i samma maskin, dessa är bra i små hus och lägenheter som har små tvättstugor eller badrum.

Hur låser man upp Samsung tvättmaskin?
Notera även att det tar minst en eller två minuter för lampan att sluta blinka.Steg för att öppna luckan.Steg 1. Tryck på start/paus-knappen för att låsa upp luckan.Steg 2. Öppna luckan och lägg till eller avlägsna tvätt.Steg 3. Stäng luckan och tryck på start/paus-knappen för att starta om tvätten.
Den senaste modellen vi har inne och recenserat är WAU28UI8SN, och det är den som vi sätter som testvinnare eftersom tvättresultatet och centrifugeringen är så fenomenalt bra. Detta är en mycket prisvärd tvättmaskin.Whirlpool TDLR 6230L EU är en väldigt prisvärd toppmatad tvättmaskin som har alla de funktioner man önskar av en lite mindre tvättmaskin. En grej vi uppskattar lite extra mycket är babyprogrammet där tvättmaskinen sköljer tvätten extra noggrant. Vi kan fortfarande märka av en liten doft på de mest hårt smutsade kläderna, men inte alls så att vi behöver fylla på med sköljmedel. Det finns även ett snabbprogram.Cylinda TT251D är en liten tvättmaskin när man ser till bredden på den, som därför blir väldigt lättplacerad. Den ryms enkelt i de flesta skrymmande platser i badrummet eller tvättstugan. Dessutom tvättar den riktigt bra. Det vi har att anmärka på är centrifugeringen. Lastar du tvättmaskinen halvfull är det inga problem, då centrifugerar den bra. Lastar du den däremot full har den ibland levererat tvätt som fortfarande är lätt blöt snarare än fuktig.

Bortsett det något komplicerade handhavandet är detta en riktigt bra tvättmaskin. Speciellt om du vill kunna tvätta skor, fräscha upp ylle och tvätta jeans mm på egna perfekt anpassade program. Och om du har barn som kanske ännu inte lärt sig att hålla tätt men vars kläder du vill slippa köra med sköljmedel för att få bort lukt. Den är rymlig, snabbt och väldigt effektiv.
Tvättmaskin+torktumlare i ett, en tvättmaskin från Whirlpool som vi recenserade i fjol. Den var bra men inte tillräckligt snabb för att få toppbetyg och kvalificera sig till listan över testvinnare.

Vi testar sedan tvättmaskinen under flera veckors tid. Vi tvättar hårt smutsade barnkläder och luktar på dem efteråt, vi mäter ljudnivån vid både tvätt och centrifugering, vi undersöker hur lång tid de olika programmen tar i verkligheten och testar även att fylla tvättmaskinen till olika fyllnadsgrad och bedömer tvättresultatet samt centrifugeringen.Vi testar tvättmaskinerna för att se vilka som är bäst i test, och vilka som kanske inte vinner testet men som ändå är riktigt bra köp för en specifik målgrupp.

Den låter en del under centrifugering, men egentligen inte anmärkningsvärt mycket mer än premiummodellerna. Den är lätt att rengöra, och ganska användarvänlig i sin design.
En tvättmaskin drar i snitt en halv kWh/omgång tvätt, men exakt förbrukning varierar beroende på vilken modell du har hemma eftersom de är olika bra energieffektiviserade.Bosch WNA134L0SN kombinerad tvättmaskin och torktumlare passarbäst för den som tvättar ofta men som kanske bara torktumlar ibland. Du som till exempel torktumlar lakan och täcken men inte kläder. Då är en dedikerad torktumlare ett onödigt inköp, men här får du båda i ett.

Bosch Serie 6 blir bäst i test eftersom det är den tvättmaskin som håller länge, tvättar med utmärkt resultat, centrifugerar bra och allt detta till en klart rimlig prislapp.
Electrolux PerfectCare 800 Autodose är den bästa tvättmaskinen för barnfamiljen eftersom den kan tvätta rent hårt smutsade kläder på standardprogram samtidigt som den har snabbprogram för träningskläder, ångprogram för känsliga kläder och massor av andra bra funktioner som gör den versatil för en familj med många olika behov. Den har exempelvis ett riktigt effektivt program för jeans som fungerar över förväntan. Att den dessutom sköljer så enormt bra är ytterligare ett plus.Electrolux EW2F3047R5 är en tvättmaskin som är väldigt enkel att handha samtidigt som den är energieffektiv sett till sitt pris. Det är en billig tvättmaskin med plats för 7 kilo kläder. Trots att det är en lite mindre tvättmaskin till en billig peng så har den maxad centrifugering på hela 1 400 varv.Centrifugering i en tvättmaskin är när tvättmaskinen roterar trumman i hög hastighet så att vattnet i de blöta kläderna inuti pressas ut och kan tas omhand av maskinen. Tvätten blir mindre fuktig och torkar därmed snabbare. Hur snabbt tvättmaskinen kan rotera trumman varierar mellan olika modeller, men ofta kan du ställa in detta själv. Exempelvis kan du sätta tuff centrifugering på 1400, eller ställa ned den till 800.

Vilket märke är bäst på tvättmaskiner?
Bosch Serie 6 är den tvättmaskin som blir bäst i test eftersom den är pålitlig när det kommer till både tvättresultat, sköljning och centrifugering samtidigt som den håller mycket hög byggkvalitet och en rimlig prislapp. Förutom att den gör ett bra jobb på att tvätta kläder kan den även tvätta skor med bravur.
Miele W1 får en egen utmärkelse i form av bästa Miele tvättmaskin på grund av hur utomordentligt bra den tvättar och för att den utgör ett väldigt bra köp om du köper den som paket med tvättmaskin och torktumlare (Miele T1) i ett. Denna tvättmaskin får bort även de värsta fläckarna, samtidigt som den sköljer riktigt bra. Lastar du den proppfull har den ibland svårt att få till en supereffektiv centrifugering, men det är också den enda nackdelen med den här tvättmaskinen bortsett från dess något höga prislapp.

Bosch Serie 6 är den tvättmaskin som blir bäst i test eftersom den är pålitlig när det kommer till både tvättresultat, sköljning och centrifugering samtidigt som den håller mycket hög byggkvalitet och en rimlig prislapp.
Du gör rent tvättmaskinen genom att köra den tom (utan kläder) och med en blandning av två deciliter ättika, lite bikarbonat samt vatten i tvättmedelsfacket. Kör ett program på hög värme och låt den gå klart. Ställ sedan upp luckan och låt vädra ur. Rengöringen gör att du får bort ingrodd smuts som letat sig in i gömslen och som tvättmedlet inte rår på. Ta även ur tvättmedelsfacket och tvätta rent det i handfatet.Du tvättar skor på vanligt vis när du ska tvätta dem i en tvättmaskin, men på 30 grader och fintvätt för att slita på dem så lite som möjligt. Du bör också placera dem i en tvättpåse så att inte skosnörena snor in sig. För att skydda trumman kan du lägga in filtar eller täcke i samma tvätt.

Det är alltid svårt att säga hur länge en produkt håller och när det kommer till tvättmaskiner så handlar mycket om hur mycket man använder sin maskin men även hur bra kvaliten är på delarna och hur man underhåller sin tvättmaskin.

Denna lilla tvättmaskin är toppmatad. Den kan därför inte placeras i ett skåp. Däremot är det enkelt att lasta tvätt i den tack vare detta. Cylinda TT251D blir bäst liten tvättmaskin då den tvättar effektivt, har en välbyggd, användarvänlig design och dessutom ett snabbprogram. Allt till en väldigt rimlig kostnad.
Whirlpool TDLR 6230L EU är enkel att använda och det är lätt att se när tvätten är klar. Dessutom centrifugerar den bra. Därför blir denna maskin bästa toppmatade tvättmaskin.Det här är vårt samlade jämförandetest. Du kan även läsa enskilda fördjupande recensioner på de tvättmaskiner du är intresserad av. Där går vi igenom dem i detalj.

Hur öppnar man en tvättmaskin som låst sig?
LösningKör ett nytt program.Funkar det inte efter ett nytt program, prova tömmningsprogram.Töm maskinen manuellt genom att öppna nålfilter enligt bruksanvisning. … Om problem kvarstår, bryt strömmen till maskinen i 30 sekunder. … Tryck in lucka hårt och prova öppna.
Ska du köpa tvättmaskin finns det ett par viktiga saker som du bör ha funderat igenom innan du fattar beslut om vilken modell som passar ditt hushåll bäst. Börja med att få en förståelse för dina behov: Hur mycket plats har du? Behöver du även en torktumlare? Finns det plats för tvättmaskin och torktumlare var för sig eller krävs det en kombinerad tvättmaskin och torktumlare?Den är bra på att ta vara på vattnet effektivt under centrifugering vilket gör att kläderna inte är särskilt fuktiga när vi plockar ut dem. Sköljningen är okej, men vi får inte bort all lukt när det kommer till hårt smutsade barnkläder utan får då använda sköljmedel.När vi testar tvättmaskiner installerar vi dem själva om det är så de levereras till kunder, alternativt så låter vi en certifierad installatör installera dem om det är så som sker ifall man köper produkten. Om det är en installatör bedömer vi även service, tiden det tar mm. Om det är kunden själv som ska installera tvättmaskinen bedömer vi manual, svårighetsgrad och antalet steg som krävs.

Det kan variera från modell till modell, var nödöppningen sitter, men på många tvättmaskiner hittar du nödöppningen nederst på tvättmaskinen vid luddfiltret – bakom luckan. Nödöppningen kan för exempel vara en plastsplint som vist på bilden nedan – detta är det oftast på Bosch och Siemens tvättmaskiner.Inledningsvis kan du försöka nödöppna tvättmaskinen genom att dra ur strömmen (dra ur kontakten i väggen), vänta 1 timme och sedan ansluta tvättmaskinen igen. Om detta inte löser problemet har tvättmaskinen troligtvis en nödöppningsspärr:

Vi använder cookies. Vissa för grundläggande funktioner, andra för statistisk användning och förbättring av användarupplevelsen. Läs mer om cookies i vår cookie-politik.
Du kan uppleva att din tvättmaskin går in i ”baklås” om den registrerar att vatten fortfarande finns i maskinen. De flesta tvättmaskiner är utrustade med en nödöppning, som man kan använda, när du inte kan öppna tvättmaskinen genom att dra i luckhandtaget. Genom att använda nödöppningen kommer du att kunna ”rädda” tvätten innan den börjar bli sur och möglig.När du drar i splinten, dras det samtidigt i dörrlåsen och därmed får du möjlighet för att öppna luckan. Var uppmärksam på att du ska dra i splinten samtidigt med att du drar i handtaget.Om din tvättmaskin ger ifrån sig ovanligt mycket ljud beror det mest troligt på att transportspärrarna inte är borttagna eller att maskinen inte står på ett plant och stabilt underlag. Se till att transportspärrarna är borttagna och att maskinen står i ett vågrätt läge, justera eventuellt fötterna.

Om du inte kan öppna luckan på din tvättmaskin, dubbelkolla först att tvättprogrammet är helt avslutat. Av säkerhetsskäl går det nämligen inte att öppna luckan att öppnas förrän programmet har nått sin sluttid. Att det finns tvättmedelsrester kvar i kläderna efter att tvättprogrammet avslutats kan bero på ett par olika saker. Förstora det här svaret för att läsa mer och om hur du löser problemet. Är programmet slutfört men det går fortfarande inte att öppna luckan? Prova att stänga av strömmen till maskinen och vänta ca 15 minuter. Innan du anslutet maskinen till elnätet igen, försök öppna dörren genom att trycka luckan inåt och därefter dra den utåt. När du kopplat strömmen till tvättmaskinen på nytt, upprepa processen tills luckan går att öppna.Skador på tvättgodset uppstår oftast om det är slitet. Framför allt om plaggen alltid blir skadade på samma ställe kan man utgå från att skadan uppkommit utanför tvättmaskinen. Tvätt som skadas inuti maskinen kan ha fastnat eller blivit skadat av andra detaljer som till exempel blixtlås och spännen. Förstora det här svaret för att läsa om hur du kan förhindra skador på tvättgodset.

Hur öppnar man en tvättmaskin som är låst Siemens?
Nödöppningen kan för exempel vara en plastsplint som vist på bilden nedan – detta är det oftast på Bosch och Siemens tvättmaskiner. När du drar i splinten, dras det samtidigt i dörrlåsen och därmed får du möjlighet för att öppna luckan. Var uppmärksam på att du ska dra i splinten samtidigt med att du drar i handtaget.
Att tvättmaskinen luktar illa kan bero på ett par olika saker. Lukten kan bero på överdosering av tvättmedel och sköljmedel, att maskinen sällan körs i högre tvättemperaturer än 40°C, eller att luckan hålls stängd när maskinen inte används. Förstora det här svaret för att läsa om hur du åtgärdar lukten.Om din tvättmaskin hoppar så ska du stanna den omgående. Oftast beror detta på att transportspärrarna på baksidan av tvättmaskinen inte är bortplockade, i monteringsanvisningen kan du se hur du plockar bort dem. Glöm inte att spara skruvarna, du kan behöva dem om maskinen ska flyttas i framtiden!Kontrollera tilloppsslangens anslutning. Om det kommer vatten under din tvättmaskin beror det på att tilloppsslangen inte är korrekt ansluten till kranen på maskinens baksida.

Är inte alls nöjd med Miele tvätt och tork. Trots att vi valde deras dyrare modeller har bägge behövts lagas innan de blivit 3år gamla (och fick stå för kostnaden själv då de bara hade 1års garanti).Jag köpte tidigare en frys från Cylinda när jag bodde i lägenhet. Det var absolut inget fel med den men jag uppfattar att Cylinda är ett enklare märke med ett “väst-varumärke” som sitter på saker tillverkade i Kina. Om målet är kvalitet är Cylinda inget jag skulle satsa på men jag uppfattar inte heller att de skulle vara totaldåliga. Många köper saker för att ha några år, inte för att det är den bästa modellen på marknaden.

Får inte upp luckan på tvättmaskinen Siemens?
Om tvättmaskinsluckan inte öppnas kan detta bero på barnlåset, vilket du behöver avaktivera. Få mer information om hur barnlåset fungerar och hur du avaktiverar eller aktiverar barnlåset genom att följa länken.
Jag har själv nästan allting hemma från Bosch utan kyl och frys som är från Samsung. Vi har genomgående valt dyrare modeller och det är tydligt att det lönar sig. Man får mycket för pengarna när man rör sig uppåt från basnivån. En generellt bra strategi är att välja premiummodeller som är utgångna. Det är inte helt lätt att direkt söka efter sådana men en bra metod kan vara:De flesta som skriver om vitvaror gör det bara utifrån sin egen erfarenhet. Jag har lång erfarenhet av att sälja de här prylarna och ger dig gärna några konkreta råd.Diskmaskin från bosch är mitt sämsta köp. Påstås vara “Supersilent”, det som de glömde berätta är att de satt in nån fläkt/värmepump som brummar rejält, under hela tiden diskmaskinen är i drift. Det ska vara så, säger både affär och reparatör, har tydligen något med Zeolit-systemet att göra. Vi har en gammal Super Silent på jobbet och den hörs inte alls, där blev jag totalt grundlurad.

En aspekt av den här modellen är att de produkter som ingår i utställningarna normalt inte är inbyggda. Jag har alltså traditionella produkter med frontar av glas eller metall. I praktiken spelar det inte så stor roll men det är förstås en fördel att ha apparater från samma serie som matchar varandra utseendemässigt.
Vi har kört på Asko till diskmaskin, tumlare och tvättmaskin. Verkar vara gediget byggda. Vi köpte dessa då de såg vettiga ut men främst baserat på att de känns kvalitativa.

Kylskåp med All-Around Cooling som ger likvärdig kylning från alla hörn via blåsventiler. Energisnål hantering och lång hållbarhet av din mat blir resultatet. Dörrförvaring med 6 hyllor av varierande form och karaktär.
Vet inte om det finns något riktigt bra märke, alla har sina “egenheter”. Miele påstår ju enligt reklamen att “Bättre finns inte”. Vet inte om jag instämmer. Dyra är de i alla fall.Har i nybildad BRF levt med Cylinda vitvaror i ca 6 år (5års garanti) och har generellt varit mycket problem i föreningen och många garantiärenden på deras produkter. Jag har de senaste åren bytt ut alla vitvaror hemma och det sista gjordes i samband med att vi renoverade köket under förra året. En erfarenhet vi gjorde då var att det fanns en stor poäng i att köpa utställningsexemplar från elektronikvaruhus. Givetvis finns olika erbjudanden som kan vara bra men just denna variant medförde rabatter över 50%. Det handlar alltså om vitvaror som ingått i utställningen på Elgiganten eller andra liknande ställen. Dessa utställningar byggs regelbundet om och alla varor som ingått där säljs då iväg till låga priser. I sak handlar det om helt nya varor som aldrig använts. Nackdelen med dessa varor består i: Åk gärna ut och känn på olika maskiner, tycker att man får en bra uppskattning av det. Valde exempelvis bort Ikeas ugn och kombiugn helt baserat på hur de kändes i rattarna. Är väldigt glad över det idag även om vi betalade högre priser. Blev Siemens, de är helt okej.

Vi har lite blandat. Kyl och frys från Miele, köpte när de var på 20% rabatt. Är väl inte jätteimponerad, svåra att ställa in perfekt i höjdledd trots från samma modell, dörren knarrar lite.

Sedan finns det en rad andra funktioner som jag mest skulle betrakta som ”lull lull”. Om någon tycker att jag missat något väsentligt så vore det intressant att få veta.
Om vi jämnför exempelvis Samsung kylskåp så är skillnaden jag ser Wi-Fi funktion, kallt vatten uttag och marginal skillnad i elförbrukning för en maskin som kostar dubbelt så mycket…Cylinda-maskinerna skumpade runt. Billiga och okej att köra så länge man sätter fast dem ordentligt. Märks att de är billigare om man kollar närmare på dem.

Vad betyder symbolerna på tvättmaskinen Siemens?
Klicka här för information om hur du avaktiverar barnlåset för din Siemens tvättmaskin. En kransymbol visas på displayen: Vattentrycket är för lågt eller inloppsslangen är blockerad eller böjd. Kontrollera vattentrycket direkt från kranen med hjälp av en hink.
Vi har LG kyl/frys, har haft 2 nya i olika boenden under kort tid och varit nöjda. Den första lät en del dock, något som denna som inte har ismaskin inte gör. Den är tyst och fin.

Torktumlare från Cylinda, brummar en hel del, väldigt plastiga knappar, funkar inte att tumla enskilda plagg. Slängde in en dyvåt overall, körde ett snabbprogram, stannade efter 5 minuter, fortfarande lika blöt. Kanske jag som inte fattar hur den funkade, men gjorde enligt instruktionsboken. Fyller du den full med tvätt funkar den bra, men tar en evig tid, och hela tvättrummet blir som en bastu.
Vi har Electrolux i köket (var redan i huset när vi köpte) och skulle aldrig rekommendera de, fick en läcka på diskmaskinen, och orkar inte ens prata hur dåligt deras service var

Den enskilt dyraste pryl vi köpte på det här sättet var vår ångugn som hade ett listpris på runt 25.000 kr. Vi betalde 9.000 för den. Den är ett stort lyft jämfört med vår tidigare tråkiga ugn.
Har väldigt god egen erfarenhet av Miele. De säger själva att de ska fungera i 20 år och det ger sig stämma med prylar vi har köpt / ”ärvt” i vårt hus.Mina föräldrar har en tvättmaskin från Miele som måste vara ca 30 år gammal nu. Har väl servats några gånger, annars funkar den fint. Torktumlaren gav dock upp efter typ 25 år.

Tycker det är samma små skillnader i funktioner för de flesta leverantörer så jag har personligen aldrig lyckat motivera mig själv att köpa något mer än instegsmodellerna.
@janbolmeson har du möjlighet att dela med dig av en kort recension och modellnummer på er Miele torktumlare du refererat till ett par gånger? Är i stånd att köpa en ny torktumlare. Vi behöver en riktigt bra och kapacitetsstark då vi är en stor familj. Det finns dock så stort utbud att det vore bra med lite vägledning och få lite koll på en produkt som någon hunnit testa ett tag.Har haft vitvaror från Electrolux, Bosch och Siemens. Tvättmaskiner har fungerat bra från Bosch (bott på flera platser de senaste 10 åren varav ett nyinköp och aldrig haft problem). Kyl och frys från Siemens som fungerar utan anmärkning. Har haft otur med flera ugnar från Electrolux och nu byter jag till Siemens (vi får se om jag ångrar mig). Diskmaskin från Siemens var den bästa. Nu har vi en Electrolux som fungerar men låter mer än Siemens.

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Våra partners kan kombinera denna data med information som du delat med dem.

antiFingerprint, Aqua stop, autoProgram, doseringsAssistenten, Fjärrövervakning, Home Connect, intensivZon, iQdrive-motor, varioDrawer-toppkorg, varioSpeed Plus, 3-stegs RackMatic, Favoritknappen, Fjärrstyrning, flexComfort, Tab Counter, Touchpoints, Voice Control
Energieffektivitet är viktigt när det kommer till tvättmaskiner. Därför har Siemens utvecklat iQdrive-motorn med patenterad teknologi. Den unika motorn är kolborstfri och förbrukar betydligt mindre energi än traditionella tvättmaskinsmotorer.Har du någon gång planerat något speciellt och för sent kommit på att kläderna du vill ha behöver tvättas? Med VarioSpeed kan du korta ned ditt tvättprogram med upp till 65% och med Super15 kan du tvätta upp till 2 kg lätt smutsad tvätt på rekordtiden 15 minuter – inklusive huvudtvätt, sköljning och cetrifugering.

Visst är det typiskt att hitta en smutsig strumpa, t-shirt eller handduk precis när du redan har startat en tvätt? med Påfyllnadsfunktionen kan du enkelt kan lägga till glömda kläder eller ta bort plagg under en tvättcykel. Det är bara att pausa en pågående tvätt, öppna luckan och lägga till eller ta bort plagg som du vill. Stäng sedan luckan, tryck på ”Start” och låt tvätten fortsätta.
Tvättmaskinen har en stor och användarvänlig display. Den är tydlig och lätt att förstå, och du kan direkt välja alla tillgängliga funktioner med den stora multiTouch LED-displayen.Konventionella motorer slits med tiden genom kolborstarnas mekaniska nötning, men den borstlösa iQdrive-motorn är praktiskt taget slitagefri. Siemens 10-årsgaranti vittnar om långvarig kvalitet på motorerna hos alla iQdrive tvättmaskiner.

Vad ska man göra om tvättmaskinen inte går att öppna?
Prova att stänga av strömmen till maskinen och vänta ca 15 minuter. Innan du anslutet maskinen till elnätet igen, försök öppna dörren genom att trycka luckan inåt och därefter dra den utåt. När du kopplat strömmen till tvättmaskinen på nytt, upprepa processen tills luckan går att öppna.
iQ300 är en effektiv iSensoric tvättmaskin med iQdrive-motor. Den rymliga tvättmaskinen klarar 7 kg tvätt, har en trumvolym på 55 l och lagom många funktioner som effektiviserar tvättningen. Den användarvänliga tvättmaskinen har ett stort vred för val av samtliga tvätt- och specialprogram och en stor LED-display.Siemens vill att du ska vara nöjd med din tvättmaskin, även långt efter köp. Därför erbjuder de en extra 10 års motorgaranti på alla Siemens tvättmaskiner och kombinerade tvätt/torkar med iQdriv-motor. För att ta del av garantin behöver du som kund registrera produkten inom 6 månader efter inköpsdatum. Här kan du läsa mer och registrera din produkt.

Reservationspris är det i förväg lägsta pris som säljaren accepterat och visas som uppnått eller ej uppnått på varje objekt. Om avslutad auktion inte når reservationspris kontaktar vår auktionsmäklare högsta budgivare för en förhandling. Alla bud är bindande, oavsett om reservationspris är uppnått eller ej. Som köpare har du en rättighet och skyldighet att kontrollera objektet i samband med hämtning. Om objektet inte motsvarar beskrivningen i auktionsunderlaget kan du reklamera köpet. Observera att detta måste göras innan objektet tas från platsen. Det tillkommer en inropsavgift på varje auktion du vinner. Som inloggad kund ser du aktuell summa på varje auktion. Notera att moms alltid tillkommer på ditt lagda bud om inget annat anges.

Det finns ingen specifik information om frakt för just det här objektet. Har du frågor om frakt? Hör av dig till oss på 054-15 13 04 eller [email protected]
Tack för din produktförfrågan, vi har fått den i gott skick. Vi kommer att behandla din begäran så snart som möjligt; på arbetsdagar kan du förvänta dig ett svar från oss inom några timmar.Hittar du inte din apparat? Skicka oss ett foto av modellnummerskylten och en beskrivning av produkten du letar efter, då skickar vi dig en länk till rätt produkt.

Rätt nummer är typ- eller modellnumret och INTE serienumret. Modellnumret är en rad med siffror och/eller bokstäver. Ibland innehåller modellnumret ett streck (-) eller ett snedstreck (/).
Letar du efter en reservdel, underhållsprodukt eller tillbehör till din Siemens WM14E4G5/01 (IQ300 VARIOPERFECT) tvättmaskin? Hitta här 157 produkter som vi kan leverera för denna apparat. Har du inte hittat din produkt? Några produkter för denna apparat är inte tillgängliga via vår hemsida, men kan beställas via vår kundtjänst: begär en produkt.

Similar Posts