|

Skoaffärer I Göteborg

Här erbjuds, vilket man nog kan gissa sig till, ett generöst men noggrant utvalt utbud av sneakers och sportiga skor. Sneakershyllan, som finns i både Göteborg och Stockholm, är grundat av två sneakerfantaster – i deras butiker ska man som kund kunna hitta såväl nya och trendiga modeller, som klassiska ikoner. De erbjuder även en tjänst där man kan sälja och byta in sina sneakers. Passa på att ta en kaffe på Sole Café när du ändå är här.Sedan dag ett har trycket varit högt på Sneakers Corner på Korsgatan. På första våningen är det sneakers högt och lågt som gäller, men tanken är att konceptbutiken ska vara mer än just butik. På övervåningen hittar man arkadspel och ett showroom med galleri och bar – drömhänget för alla som älskar sneakers, helt enkelt. Shelta är mer av en streetinstitution i Göteborg än något annat. Butiken andas och lever streetwear, där sneakers är det som får allra störst utrymme. Här hittar man de senaste sneaker-kollektionerna från en rad märken, special editions och personal som kan sneaker-världen utan och innan. Allt som oftast är det fest på Shelta och street-fantaster trängs till olika dj-spelningar. NK har stadens kanske största utbud när det kommer till internationellt skomode från välkända märken. Kollektionerna och modellerna som tas in är många, både på dam- och herrsidan. Några av de varumärken som säljs är Acne Studios, A Pair, Birkenstock, Jimmy Choo, Whyred och Karl Lagerfeld. Butiken har även ett brett utbud av accessoarer.

För många män i Göteborg är valet av skobutik givet. Lester Store har en passion för högkvalitativa skor, oavsett om det är kängor, sneakers, lågskor eller tygskor man är ute efter. Blundstone, Red Wing, Chippewa, Clarks Originals och Loake är några av märkena man hittar här, och i flera fall är Lester ensamma i staden om att sälja dessa. Butiken har även ett mindre utbud av damskor.I över 70 år har den lilla butiken i Haga försett stilmedvetna göteborgare, liksom träskosugna turister, med snygga träskor. Den kultförklarade trätoffeln Haga är ortopediskt tillverkad och görs av trä och läder av hög kvalitet. Utöver de populära skorna finns även ett stort utbud av ryggsäckar, plånböcker, mössor och andra accessoarer i skinn.

På Karltex lever och andas man sneakers. Personalen har stenkoll på de senaste kollektionerna och på vad som passar olika personer beroende på fötter och livsstil. Sneakers och tygskor från en stor variation märken tas in, bland annat från Fila, Nike, Superga och Stussy. Karltex har två butiker på olika adresser i Göteborg, en med främst herrskor och en med främst damskor.

Göteborgs bästa skoaffärer – Guiden till Göteborgs bästa skoaffärer uppdateras löpande. Kom gärna med tips om du vet någon riktigt bra skobutik i Göteborg som vi har missat. Säg även till om du ser några felaktigheter. Har du besökt någon skoaffär som omnämns i guiden? Glöm inte att recensera ditt besök på Thatsup.
Vi är många som har ett alldeles speciellt förhållande till skor, vilket ju inte är så konstigt med tanke på att rätt pjucks kan göra en hel outfit. Skobutiker i Göteborg finns det som tur är ett flertal av, vad du än söker. Oavsett om du är en sneakers-person, föredrar handgjorda italienska läderskor eller är ute efter ett par trendiga trätofflor så hittar du ett gäng bra alternativ i den här guiden till Göteborgs bästa skoaffärer.

Vi ligger på Mariaplan och har skor i märken som Rieker, Ecco, Salomon, TP, Vagabond, Rohde, Puma, Tretorn, Viking, Dr Martens, Tamaris, Replay, Rockport, Kavat, Timberland m.fl. Vi…
Tidigare hette vi FreeFoot Göteborg och sålde barfotaskor från märken så som Vivobarefoot och Luna Sandals. Idag är vi Joe Nimble Göteborg och säljer bara Joe Nimble’s skor med andra märken i form av tillbehör som Injinji strumpor, Nanex skovård och Ullsulor.Här delar vi med glädje och passion vår respekt för naturens lysande design, och hur du på bästa sätt kan utnyttja den. Vi har barfotaskorna i Göteborg som är snygga, samtidigt som de är bra för din fot, det är det bästa av två världar. Du blir stilig och funktionell på samma gång.

En bra sko är en fotvänlig sko; viktigast är att den har en tydlig bred läst. (Om du tycker att du har breda fötter, då är det definitivt skorna för dig- vare sig du är dam eller herr) näst viktigast är att de är platta och helt utan klack. För att få kallas en foträt sko, så behöver hela din fot komma ner i marken, utan någon typ av förhöjning. Detta gör att du känner marken och dess förändringar när du gårDetta utbud av kunskap om dina fötter och bra skor, gör oss till den skoaffär i Göteborg som är för dig som vill ha fötter som funkar bra och utan smärta.Det är lätt att glömma bort fotens roll när man ska köpa skor- skor ska ju vara snygga, men vad kostar det egentligen för fotens funktion och anatomi av att bara tänka på skons utseende? Hos Joe Nimble i Göteborg säljer vi enbart fotriktiga skor, det är skor som är snygga och bra för dina fötter.

Så vare sig du är fullt medveten och på jakt efter ett par Joe Nimble skor för ett specifikt ändamål, eller du kanske precis har fått koll på att det ens finns en möjlighet för dig och dina fötter att må bättre? Vi butiken som hjälper dig hela vägen.
Här arbetar Stefan Nithander som har över 40 års erfarenhet av idrottsskador och överbelastningsskador. Under många år arbetade han på Sahlgrenska sjukhuset. Nu kan du få hans professionella hjälp med skoinlägg hos oss! Vi tar även remiss från tex din arbetsgivare.Många problem i knän, rygg och nacke beror på felställning i fötterna! Boka tid för en analys hos Stefan för bara 595-. Om det visar sig att korrigerande skoinlägg kan hjälpa dig drar vi av denna kostnad vid betalning av skoinlägg.

Designen är svensk och skorna tillverkas av europeiska material i Spanien. Cinnamon betyder kanel på engelska och det tycker vi passar bra för det är naturligt, vackert och för tankarna till svenska traditioner som kanelbullar!
I Cinnamons konceptbutik i Göteborg hittar du hela Cinnamons sortiment av skor och väskor. Du får god hjälp av vår kunniga personal att hitta skor som passar just din smak och dina fötter. Vi vågar nog säga butiken med bäst service och bredast utbud fotriktiga skor i Göteborg!

Similar Posts