Smedsuddsvägen 23 112 35 Stockholm

Som nyhetsbrevsprenumerant behandlar vi endast din e-postadress i samband med utskick av vårt nyhets-brev. Du kan när som helst avsluta din prenumeration genom länken längst ner i varje utskick. Har du frågor är du välkommen att kontakta oss.Kafé kajak erbjuder café, catering, konferens och festvåning samtidigt som du kan hyra Kajak, enmans eller för två! Besök vår hemsida för mer information. Välkomna!

Företaget är inte självt aktivt på Reco. Omdömen kommer från användare som själva sökt upp företaget. Reco identifierar den som lämnar omdöme med BankID men vet inget om kundrelationen till företaget.
Vi tillåter inte att företag erbjuder någon slags betalning i utbyte mot omdömen, och på samma sätt tillåter vi inte oss själva att ta bort negativa omdömen för att ett företag vill eller erbjuder betalning för det. Hos oss går trovärdighet och din tillit alltid först.Trovärdighet baseras på hur stor andel av företagets kunder som tillfrågas att lämna ett omdöme och hur stor möjlighet Reco har att bekräfta kundrelationen.

Vi jobbar hårt för att kontrollera att de som lämnar ett omdöme finns på riktigt och faktiskt har köpt den vara eller tjänst de skriver om. Det sker bland annat genom BankID och noggranna kontroller mot företagens kundregister.
Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på ”Kontakta arrangören”. För mer information, läs här.Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken ”Mina biljetter” när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.Vårt namn kommer från en av livets, enligt oss, viktigaste beståndsdelar. Vi finns här när vardagen känns för stilla och intetsägande – när du behöver lite rummel.

Fusion-restaurangen Forma blandar typiskt fransk kokkonst och rätter med smakinslag från Asien. Restaurangen ligger vi Hornstull på Södermalm, med en bar som håller öppet in på småtimmarna. Eden är beläget längst ut på Smedsudden, i ett gammalt 1800-tals hus som tidigare kallades för Annexet. Idag är det istället en modern restaurang, bar och nöjesanläggning med plats för träning och rekreation. Menyn hämtar inspiration från Medelhavet och Italien, med enkla maträtter gjorda på schysta råvaror. Solen är krögarduon Adam Dahlberg och Albin Wessmans senaste satsning. Restaurangen ligger i det nyrenoverade Hus 26, i Slakthusområdet söder om innerstaden. Menyn är inspirerad av ”solens mat”, alltså smaker, rätter och ingredienser från bland annat Medelhavet, Sydamerika och Mellanöstern. Eld är dessutom ett återkommande inslag. Både genom kolgrillade och rökta maträtter, men även i inredningen med en stor eldstad i matsalens centrum.Rummel är en modern kvarterskrog i hjärtat av Hagastaden med en fot i det europeiska köket och den andra bland molnen. Med kökschef Zakarias Silverberg i spetsen serverar vi varsamt komponerade rätter i alla storlekar med en passion för konst, musik och liv. Här kan du avnjuta långa middagar i goda vänners lag eller slinka in för spontana möten i baren.

På restaurang Bord serveras à la carte middagar, men även fyrarätters lördagsluncher tillagade av väl valda säsongsanpassade råvaror. I den lilla, avskalade och intima lokalen med öppet kök finns plats för 24 gäster.
Okej, uteserveringen är liten men här finns det platser utomhus och när de stora fönstren öppnas upp så sprider sig sommarkänslorna. Men sedan öppningen under hösten 2022 har krogen Riche Fenix successivt blåst nytt liv i Götgatsbacken. Dessutom har människor vallfärdats till den gamla apotekslokalen från alla delar av stan. Hit är det enkelt att ta sig och du kommer sannolikt aldrig vilja gå hem.

ELLE är den största medieplattformen för Sveriges trendmedvetna kvinnor och väljer ut, tolkar och presenterar det senaste och bästa inom mode, beauty, populärkultur och livsstil.
Tommy Myllymäki och Pi Le, stjärnkrögarna bakom AIRA (som precis fått sin andra stjärna i Guide Michelin) har öppnat upp Skippers Inn – en sommar pop-up på terassen på Djurgården. Från juni till augusti kommer du kunna avnjuta krögarnas egna sommarfavoriter på menyn. Enligt Tommy Myllymäki själv är Skippers Inn det perfekta stället att inleda de långa sommarkvällarna.På menyn kan du hitta löjromspizza, råbiff, sallader och andra rätter med influenser från bland annat Medelhavet som både kan delas eller ätas separat. Dramatenterrassen håller öppet till sent på kvällen med John Willander Lambrell som hus-DJ.Stockholms nya kulturdestination Eden ligger precis vid vattnet och här finns något för alla. Det första gästerna möter är den sociala och öppna mötesplatsen Solen som bjuder på vacker utsikt och uppfriskande drinkar. Solen har fått sällskap av nya matkonceptet Mercado, inspirerat av Baskien och serverar mindre rätter med spännande smaker från det spanska köket.I ett soligt Stockholm är det huggsexa som gäller när det kommer till uteserveringarna! Men var börjar man och var går man? Det finns gott om uteserveringar att välja på, oavsett om man vill äta en hel middag eller bara ta ett glas. Här listar vi det senaste Stockholm har att erbjuda när det kommer till soliga uteplatser – alla väl värda ett besök i sommar!

Strandbryggan är Stockholms nya hotspot med sin fantastiska utsikt över Strandvägen och Djurgården och svårslagna solläge! På menyn hittar du det bästa Medelhavet har att erbjuda som kombineras med noga utvalda viner.
Efter sex år av planering och ombyggnationer har det äntligen blivit dags för Sturehof att flytta tillbaka in på adressen Stureplan 2 där det ursprungligen låg år 1887. Det nya Sturehof har plats för cirka 400 sittande gäster fördelat på två våningar med traditionell matsal, flera privata matsalar samt två uteserveringar. Passa på att njuta av den nya matbaren och slå dig ner på uteserveringen där solen skiner från lunch till kväll under sommarmånaderna! Eller gå upp till den vackra innergården en trappa upp.

Fortsätter du genom träden bakom huset når du Dungen, en avskild oas med ett stort tält som under dagen blir tak för Edens nya Sport- och hälsoklubb, för att sedan bli dansgolv med DJs om kvällarna. Även här berikas området med ett nytt matkoncept i form av GLÖD som hämtar inspiration från Mellanöstern med en variation av meze och kolgrillad shawarma.

På ett unikt sätt som aldrig gjorts förr tar Strandbryggan Medelhavet till Stockholm och öppnar upp en drömmig oas med internationell känsla. Olika DJs kommer sätta stämningen, oavsett om man är där för brunch, lunch, middag eller cocktails.
Som om det inte vore nog så kan du göra ett besök på Sturehof matmarknad, Sturehofs egna matbutik. I de nya lokalerna finns en matbar där du som gäst kan kliva in, få ett glas vin i handen och smaka dig genom rätter baserade på råvaror från diskarna, och som tillagas direkt framför dig. Terrassen har plats för 40 sittande gäster via bordsbokning och ett begränsat antal bord för drop-ins. Bryggan som vetter in mot marinan längs långsidan av huset har plats för 100 gäster, för dem som bara vill avnjuta något gott att dricka, lite tilltugg och härligt sommarhäng. Den 1:a juli bjuder Riche Fenix in till sommarfest och kickar igång sommaren. Det väntas en helkväll med DJ-marathon, korvmoj och, som alltid en välkomnande och livlig stämning.

Grand Hôtel ligger bakom Blasieholmens nya pärla och kanske Stockholms mest solsäkra uteservering – Grand Soleil. Menyn fokuserar på fisk, skaldjur och fräscha sallader, allt med inspiration från den franska och italienska rivieran. Dessutom serveras pommes och dipp till alla rätter och du kan köpa dig en solfjäder med guide hur man kommunicerar med den. Läs på, flörta loss och njut av Stockholm från sin allra bästa sida!Nytt för i år är den bokningsbara bastun med magisk utsikt över Riddarfjärden och Stadshuset. Så sväng förbi, bastubada och njut av ett riktigt gott naturvin!

Terrassen på Dramaten har öppnat dörrarna för sommaren! Här får Stockholms bästa solläge och otrolig utsikt över Nybrokajen. Hit är gäster välkomna onsdag-lördag hela juni, juli och augusti på en ’Apéro’ för den som är sugen på ett glas champagne eller en svalkande drink i eftermiddags- och kvällssolen.

Similar Posts