Sparbanken Lidköping öppettider

Facebooks och Instagrams webbläsare är begränsade. Byt webbläsare för att logga in med Mobilt BankID och använda våra tjänster. Klicka på de tre punkterna i webbläsarfönstret och välj att öppna i webbläsare.Det kan bero på att vi tagit bort den, inte skapat den ännu, att vi eller någon annan gjort en felaktig länkning, att sidan bytt plats på hemsidan eller så har vi ett tillfälligt tekniskt fel.

Behövs för att funktioner och personanpassning ska fungera. Hjälper oss förstå hur webbplatsen används så att vi kan förbättra den. Informationen slås ihop för alla användare och kan aldrig kopplas till just dig.
Vi använder cookies för att göra din upplevelse här på webbplatsen smidig och säker. En del cookies används för att tjänster ska fungera eller kunna förbättras, andra för att skräddarsy din upplevelse.

Har du frågor? Kontakta oss så hjälper vi dig. För bästa personliga service rekommenderar vi dig ett möte med en rådgivare för en genomgång av din ekonomi. Boka tid via vår onlinebokning!

Om något oväntat händer skyddar vår hemförsäkring ditt hem och dina saker. Den är speciellt framtagen för dig som är kund hos oss. Självklart ingår reseförsäkring.
Om du behöver ta ut Euro hänvisar vi dig till bankomaten i Särnmarkshuset. Du kan även besöka ett växlingskontor på flygplatsen för att ta ut Euro eller annan utländsk valuta (reselvaluta) när du ska ut och resa. Vi hanterar ingen utländsk valuta på banken.

Vi har samlat enkla guider som hjälper dig att utföra dina bankärenden digitalt, till exempel betala räkningar, köpa och sälja fonder och komma igång med Swish.Vi erbjuder rådgivning och tar fram lösningar som passar dig och din familj inom sparande, lån, pension, försäkringar, bankkort och digitala betaltjänster.I årets SKI-mätning avseende kundnöjdhet i banksektorn ligger Sveriges Sparbanker i topp. Vi vill rikta ett stort tack till dig som är Sparbankskund för att du väljer oss som din bank!Efter några anställningar kan din tjänstepension ha hamnat på många olika ställen. Genom att samla pensionen hos oss får du full koll på hela din pension – direkt i appen eller internetbanken.

Just nu är det många som blir utsatta för falska telefonsamtal och mejl. Lämna aldrig ut koder eller bankuppgifter. För att minska risken att du blir lurad har vi samlat information om vanliga bedrägerier.
Vi har fått indikationer på att företag utsatts för bedrägeriförsök genom falska telefonsamtal gällande betalningar och inkassokrav. Vanligt förekommande är även falska sms till privatpersoner med uppmaning om att swisha pengar till barn/barnbarn.

Om du behöver ta ut Euro hänvisar vi dig till bankomaten i Särnmarkshuset. Alternativt besöka ett växlingskontor på flygplatsen för att ta ut Euro eller annan utländsk valuta (reselvaluta) när du ska ut och resa.
Sparbank – fristående har kontor på Nya stadens torg 3. Du kan ringa dem på 0510545500. Kontorets clearingnummer är 8314-7 och bankgironumret är 981-3148.Swedbank Sparbanken Lidköping AB Nya stadens torg, öppettider och helgtider under jul och nyår. Adress och karta för att hitta rätt, telefonnummer och kommentarer

Från 1 november har vi förändrade öppettider för kontantärenden. Öppettider för kontantkassan: Måndag kl. 9:30-15:00 o torsdag kl. 9.30-18.00. Läs mer här! Öppettider · måndag. 09.30 – 15.00 · tisdag. 09.30 – 15.00 · onsdag. 09.30 – 15.00 · torsdag. 09.30 – 18.00 · fredag. 09.30 – 15.00 · lördag. stängt · söndag. stängt. Våra mäklare kan Lidköping I Sparbankshuset hittar du oss, Sveriges ledande mäklare,Fastighetsbyrån. Här jobbar ett sammansvetsat gäng med att hjälpa dig hittaditt nya drömboende eller sälja din nuvarande bostad.Fritidsbanken i Lidköping ligger ovanpå hockeyhallen och ett stenkast från Villa Lidköpings hemmaarena, Sparbanken Lidköpings Arena. Här ligger Idrottens hus, Den gamla isstadion, Lilla uterinken, Lidköpings Badhus, LTKs Tennisanläggning, Fotbollsanläggningen Ågårdsvallen och motionsbanor. Här samlas alltså mängder olika idrotter och hos Fritidsbanken kan du låna utrustningen du behöver för att utöva dessa. Huvudman för Fritidsbanken Lidköping är Lidköpings kommun, orgnr: 212000-1694, tel: 0510-770000

Similar Posts