Spy Bar Gästlista

För att läsa mer om detta, var vänlig läs vår Integritetspolicy som berör vår behandling av dina personuppgifter, och Integritetspolicy för Contacts som berör behandlingen av dina personuppgifter från ägaren av nyhetsrummet du följer.När du väljer att skapa ett konto och följa ett nyhetsrum kommer dina personuppgifter behandlas av oss och av ägaren av nyhetsrummet för att du ska kunna motta nyheter och uppdateringar enligt dina bevakningsinställningar.

Inträdet på klubbarna kan vara allt från gratis till några hundralappar beroende på ställe och område. Vissa barklubbar, som är lite lugnare och som har öppet till 01 är oftast gratis, men annars är det nästan alltid inträde på de renodlade nattklubbarna. Många har fritt inträde om man kommer lite tidigare på kvällen.
Debaser ligger vid vattnet i Hornstull i en lite mindre lokal, men fylld av härlig musik, bra stämning och ofta fritt inträde. Här varvas livespelningar av stora artister med temakvällar som demokratiskt dansgolv, nostalgikvällar och Håkan Hellström-bonanza.Berns i Berzelii park har länge varit en självklar destination för klubbkids och andra festsugna stockholmare. Här arrangeras en rad klubbar med olika musikaliska inriktningar, inte minst hiphop och elektronisk musik. Sommartid förvandlas dessutom terrassen till en av Stockholms mest pulserande platser. Till den här välkända Stureplansklassikern som ligger mitt i centrum kommer alla typer av människor från hela stan för att dansa till hiphop, svenska hits, R’n’B och mycket mer. Här finns det flera olika rum med dansgolv av olika genres och flertalet barer. Ofta går klubbarna ut med en officiell åldersgräns. Dock händer det ofta att klubbarna gör undantag – är man 21 och åldersgränsen är 23 är det inte otänkbart att man kommer in ändå. Det beror lite på vilken dag i veckan det är och hur mycket folk som är på nattklubben för tillfället. Men det bästa är så klart om du har åldern inne.Många klubbar, inte bara kring Stureplan, använder sig av gästlista. Gästlistan kan fungera olika beroende på vad som är bestämt inför varje kväll. Den kan gälla att man får gå före i kön, gratis inträde eller komma in trots att man är under åldersgränsen (gäller så klart bara ned till 18 år).

Vilka klubbar har 20 årsgräns i Stockholm?
En nattklubb de allra flesta säkert hört talas om, det är Café Opera. Hit kommer gärna många kändisar, samt även i vissa fall kungligheter. Klubben ligger på Karl XII:s torg, Kungsträdgården och åldersgränsen är 20 år.
Den anrika teatern vid Mosebacke torg är idag ett väletablerat klubbmecka med en mängd populära klubbar och spelningar med utsikt över Stockholm. Här hittar du allt från ösiga indieklubbar till eftertraktade hiphop-akter och festfyllda sommarkvällar ute på terrassen.Vissa klubbar bryr sig mer om klädseln, vissa mindre. I regel är vakterna sällan jättehårda, men det kan vara bra att se lite uppklädd ut. Det betyder inte att du behöver klä upp dig till tänderna, men se städad och hel och ren ut så är chanserna goda att komma in.

Hur får man lista på Lounge?
Alla stora nattklubbar i Sverige använder sig av gästlistor för att locka besökare. När man väljer vart man ska gå ut är det oftast smart att skriva upp sig på gästlistan för den klubben. Det är alltid gratis, och det finns inget krav på att komma dit när man skrivit upp sig.
Under Bron på vinterhalvåret, Trädgården på sommarhalvåret – det här är en av stans mest populära och omtalade klubbdestinationer med spelningar, fest och events i konstens tecken. Dessutom har klubbarna ett demokratiskt kösystem, vilket betyder att alla kommer in. På somrarna arrangeras dagsfester och dagsspelningar ute i solen.

Stockholms uteliv är stort och det finns många klubbar att välja mellan. Oavsett om du föredrar att dansa till pop, house, hiphop eller schlager, på Södermalm eller Stureplan så finns det alltid ett ställe för dig. Det kan dock vara en djungel om man inte är en frekvent nattklubbsgäst i Stockholm, vilket är varför vi har skapat denna guide. Förutom att tipsa om några av de bästa och roligaste nattklubbarna guidar vi dig även till hur det går till runtomkring. Vad kostar inträde? Hur fungerar gästlistorna och vad ska man ha på sig? Var inte orolig, här är guiden till Stockholms uteliv.
I Stockholms eget ”meatpacking district” ligger Slakthuset, klubben som är inhyst i ett gammalt slakthus. Under sommarhalvåret öppnar den 600 kvadratmeter stora takterrassen med dansgolv, barer, stolstolar och bubbelpool. Här satsar man på billig cava, och glöm inte att blicka ut över den vackra utsikten.Stockholms nattliv – Guiden till Stockholms uteliv uppdateras löpande. Kom gärna med tips om du har några bra tips för den som är ny i Stockholms nattliv som vi har missat. Säg även till om du ser några felaktigheter. Har du besökt något ställe som omnämns i guiden? Glöm inte att recensera ditt besök på Thatsup.

Kvällstid förvandlas grannkrogarna Oxid och Spitfire till några av stans gladaste festhak. Då skruvas nämligen musiken upp och barerna blir till gungande dansgolv med bred publik som sjunger högt till några av våra mest omtyckta hits. Endast ett stenkast från Stureplan.

Appen som verkligen fixar in dig på ALLA VIP-klubbar. Den är som WhatsApp för att gå ut. Man skapar sin grup sen skickar alla de bästa bästa promoters erbjudanden.

En annan känd Stureplanskrog är självklart Spy Bar, som på senare år har bytt inriktning och numera besöks av alltifrån mediafolk till musikfantaster. Kom tidigt för att komma in, kön kan ringla sig lång längs husväggen. Men väl inne möts du av ett välfyllt dansgolv och personlig atmosfär.
Runt midnatt samlas en stor skara klubbsugna stockholmare vid Norrmalmstorg. Det är klubbarna Rose och Fou som orsakar folksamlingen. Klubbarna ligger vägg i vägg, men stämning och klubbatmosfär skiljer sig åt. För de som gillar att röja loss på ett dansgolv som är fyllt till bredden är Rose det bästa alternativet.I det gamla slakthusområdet söder om Söder huserar dessa hypade klubbar där man kan festa loss till elektronisk musik i cool industrimiljö. Utöver flera dansgolv stoltserar Slakthuset, Kvartert och Fållan med en innergård och takterrass för soligt sommarhäng eller långa sommarnätter.Golden Hits – Stockholms schalgerbar med tre dansgolv. Här flockas både stockholmare och turister. Uppträdanden och två shower avlöser varandra blandat med servitriser som börjar sjunga och dansa – vad som helst kan hända! Väggarna pryds av kitchiga bilder på ikoner. Här kombinerar man underhållning på hög nivå med uteliv – mat, dryck, dans och fest!

I Stockholms äldsta konserthus intill Nybrokajen, ett stenkast från Stureplan, hittar du återigen från och med våren 2022 nattklubben Musikaliska Kvarteret, som tidigare hette Musikaliska. Det nya Musikaliska är en kreativ och levande mötesplats med såväl scener som restaurang och barer – här kan man vänta sig att folket hänger i sommar.

Vägg i vägg med Rumble/Sway hittar man Oxid. Här börjar kvällen som en avslappnad afterwork, men vartefter kvällen lider övergår stämningen till fullt ös med helrör, låtar du lär känna igen och ett gungande dansgolv.
Under höst- och vintermånaderna förvandlas den populära sommarklubben Trädgården till Under Bron, en musikalisk mötesplats med dj:s och föreställningsfester i konstens tecken. Publiken är bred och representeras av såväl hipsters som yngre söderbesökare. När Trädgårdens utescen riggas kan man mingla runt på en inredd gård där man hittar barer, dansytor och sköna möbler.Den mäktiga lokalen på Sturecompagniet är en av Stureplans äldsta och mest välbesökta. Och under ”Stures” lokaler (”Kökets” gamla tillhåll) hittar man Hell’s Kitchen som är till för dig som inte känner dig nöjd vid tre. Här väljer många kändisar att festa natten lång.

Kan man komma in på Cafe Opera som 18 åring?
Åldersgräns: Onsdag 18 år. Fredag & lördag 21 år. nattklubben på bästa sätt. Skicka förfrågan om drinkbord.
Stureplansklubben Soap Bar håller igång fram till 03 sju dagar i streck, dessutom med fritt inträde. Stället har funnits sedan 1997 och är känt just för sina generösa öppettider. Den som vill kan även festa loss på fredags-AW:n med dj:s och erbjudanden i baren.Rumble/Sway, som huserar i Spitting Bulldogs gamla lokaler, vill vara ett vuxet alternativ till nattklubbar runt om i Stockholm. En kväll här kan börja med en after work för att sedan glida över till middag med internationella rätter och övergå i en helkväll med cocktails och champagne. Vill man kan man beställa sin favoritdryck som helrör.

Hur får man lista på Berns?
Berns har ingen öppen gästlista men man kan skicka något fint till [email protected] för en chans att få hamna på gästlistan.
Med sina fantastiska lokaler och populära klubbar har Berns länge varit ett riktigt festmecka mitt i city. Här hittar du bland annat houseklubben LE! och technoklubben Neu, som båda bjuder på dansgolv fram till sent på natten.Södran är en klubbveteran med populära klubbar i hela huset. Oavsett om du vill släppa loss till indiepop, lyssna på hiphop eller gå på schyssta spelningar så är det hit du ska bege dig. Sommartid öppnar dessutom Mosebacketerrassen upp med feststämning och utsikt över hela stan.

Är det svårt att komma in på Spy Bar?
Spy Bar är väldigt känt för att vara svårt att komma in på, men är du en hejare på att ta plats så har du inget att förlora! Cachad
Varför trängas på en stor klubb när man kan samla polarna och boka ett eget karaokerum? Mitt på Brunkebergstorg ligger detta moderna karaokekoncept som har bar, lounge och tolv privata karaokerum i olika storlekar med 85 000 låtar att välja mellan.

Patricia har genom året skaffat sig en närmast legendarisk ställning som gayklubb och uteställe i Stockholm. Den gungande nattklubbsbåten hittar du intill Söder mälarstrand. Välj mellan Schlagerbaren, Rockbaren, Nattklubben och GT-baren, eller någon av de två terrasserna på sommaren. Här pågår festen ända till 05 fredag–söndag.
På helgerna förvandlas baren på musikpuben The Big Ben till en nattklubb, där festprissen kan dansa till musik av artister och dj:s. Miljön är typiskt engelsk, stämningen välkomnande, och utbudet av öl och årgångswhisky gediget. Här kan du ha en helkväll à la London, utan att lämna Södermalm.Club Backdoor kallar sig den bästa gayklubben norr om Ibiza, och den största i Skandinavien. Öppettiderna är därefter – här kan man nämligen festa till 05 på fredagar och lördagar. Dessutom ska den även vara den största gayklubben i Skandinavien. Regnbågsklubben välkomnar alla från 18 år och uppåt, med extra kärlek för homo, bi och queer.

En trogen jazzklubb – Fasching på Kungsgatan levererar ett fullpackat dansglov och innovativa livejazzupplevelser år efter år. Hit letar sig en brokig publik som bland annat innefattar jazzfantaster, souldyrkare och danssugna. Flera dagar i veckan bjuds det på konserter och dj:s, men nattklubbarna hålls på fredagar och lördagar. Mest känd är klubben Soul.Sedan 80-talet har Café Opera varit ett självklart klubbval för danssugna stockholmare. Än idag lever ”Cafét” upp till förväntningarna kring allt vad en helkväll av dans, drinkar, och stämning kan innebära. Förvänta dig rymliga ytor, anrika lokaler, stort dansgolv och heta dj:s. Missa heller inte klubbens spelningar, där världskända dj:s och toppartister intar scenen.Stockholms bästa nattklubbar – Guiden till Stockholms bästa nattklubbar uppdateras löpande. Kom gärna med tips om du vet någon riktigt bra klubb i Stockholm som vi har missat. Säg även till om du ser några felaktigheter. Har du besökt någon nattklubb i Stockholm som omnämns i guiden? Glöm inte att recensera ditt besök på Thatsup.

Stureplanskrogen East har varit ett givet klubbalternativ sedan 90-talet och de håller dessutom öppet till 03 hela veckan. Här varvas drinkar med dj:s i både baren och restaurangen, och publiken som hittar hit är blandad.
Hallwylska museets innergård är förmodligen en av stans vackraste. Här hittar du en kontinental restaurang och bar som har öppet året runt och bjuder på festlig stämning mitt i stan. Satsa på en fördrink, AW eller en helkväll med cocktails, mocktails, vin eller champagne.Debaser kan man alltid räkna med – oavsett om det är barhäng, fest eller livespelningar man är ute efter. Det är bara att följa strandpromenaden i Hornstull så märker man var festen håller hus. Temakvällar är frekventa med koncept som demokratiskt dansgolv och Håkan-kvällar. Håll koll på programmet och biljettköp via deras hemsida.

Den gamla Birkaterminalen i Slussen har förvandlats till Stadsgårdsterminalen där Kollektivet flyttat in och skapat ett enda stort kulturhus, där livespelningar, utställningar och nattklubb får plats. Håll koll på programmet för att se vem som ordnar nattklubb just ikväll – här spelas nämligen allt från afrobeats till techno.
The King’s Fox på Kungsgatan är egentligen en gastropub, men här håller man öppet ända fram till 03 och volymen stiger ju senare det blir. På övervåningen hittar du dessutom ett dansgolv där stämningen är extra hög.Stor och festfylld nattklubb i Collages gamla lokaler några steg från Stureplan. Här fylls lokalerna snabbt upp med festsugna gäster i alla åldrar. På sommaren öppnar terrassen som gör sig perfekt för häng och dans under stjärnorna hela natten lång.

Flashback finansieras genom donationer från våra medlemmar och besökare. Det är med hjälp av dig vi kan fortsätta erbjuda en fri samhällsdebatt. Tack för ditt stöd!
Hur full får man vara? Vilken dresscode gäller? När ska man komma? Hur charmar man vakterna? Nyheter24 guidar dig till hur du kommer in på de hetaste klubbarna i kväll.

Zeke Tastas är klubbchef på Spy Bar. Tastas är uppenbarligen inte ”Team Aniston” eftersom hans bästa tips för att komma in är ”att vara Angelina Jolie”.
– Kom hel och ren innan den värsta rushen som är mellan 01-02. Om du vill vara helt säker att komma in så finns det alltid 50 biljetter till vår medlemsklubb Gallery 2.35:1. Den vanligaste tabben många gör är att de är för fulla.Helgen är här och det är dags för fest. Men på alla ställen är det inte helt självklart att komma in om du inte uppfyller vissa kriterier. Nyheter24 guidar er festprissar till hur du kan öka chanserna att komma in på Stockholms nattklubbar.Vi på Gästlistan följer hundratals barer och nattklubber. Vi behöver din hjälp att hålla vår information uppdaterad. Var vänlig och meddela nedan vad vi behöver uppdatera.

Vad kostar en öl på Spy Bar?
22-05. De rymmer minst 400 pers och en öl kostar 84kr. Tagga mig nästa gång ni bordar på klubben 🔥🕺 #nattklubb #krök #klubbtips #lärdigpåtiktok #spybar #Stockholm #stureplan #visby #Båstad #avenyn #klubben Tips: Att boka bord på en nattklubb i Sverige kostar inget.
Trovärdighet baseras på hur stor andel av företagets kunder som tillfrågas att lämna ett omdöme och hur stor möjlighet Reco har att bekräfta kundrelationen.Vi jobbar hårt för att kontrollera att de som lämnar ett omdöme finns på riktigt och faktiskt har köpt den vara eller tjänst de skriver om. Det sker bland annat genom BankID och noggranna kontroller mot företagens kundregister.

Vem äger Stureplansgruppen?
Stureplansgruppen är en av landets största företag inom besöksnäringen med 3.000 anställda. Största ägare bakom Stureplansgruppen är Vimal Kovac. Näst störst är Petter Stordalens bolag Strawberry Equities som sommaren 2019 ökade sin ägarandel från 10 till 40 procent, läs mer här. Även Fredrik Holmström är ägare.
Vi tillåter inte att företag erbjuder någon slags betalning i utbyte mot omdömen, och på samma sätt tillåter vi inte oss själva att ta bort negativa omdömen för att ett företag vill eller erbjuder betalning för det. Hos oss går trovärdighet och din tillit alltid först.Företaget är inte självt aktivt på Reco. Omdömen kommer från användare som själva sökt upp företaget. Reco identifierar den som lämnar omdöme med BankID men vet inget om kundrelationen till företaget.Debaser Strand – Debaser Strand har gjort sig kända för sina heta musikkvällar där mängder med konserter har ägt rum genom åren. På helgerna kan det vara rätt hårt tryck i lokalen, då många har besökt restaurang Calexico i samma lokal precis innan.Spy Bar – Spy Bar har länge varit en av Östermalms hetaste nattklubbar och här samlas främst yngre människor. De tre olika dansgolven med olika typer av musik gör att valmöjligheterna är oändliga. Se till att du är ute i god tid för att komma in eller skriv upp dig på listan.Tjoget – God mat, öl och vin i världsklass? Det är precis vad du får när du besöker denna prisbelönta cocktailbar. Det finns sammanlagt fyra olika salar på Tjoget. En ölbar, en vinbar, en cocktailbar och en matsal.Detta är bara några få av alla de nattklubbar som Stockholm har att erbjuda. Är det någon som intresserar dig lite extra är det alltid rekommenderat att söka upp mer information innan, t.ex. gällande inträde, öppettider m.m.

Är ditt festhumör på topp? Vill du ut på ett pumpande dansgolv där musiken dånar och människor är klädda till tårna? Stockholm är en stor stad som erbjuder många olika typer av nattklubbar med varierande musik. Här kan du dansa natten lång till hiphop, techno, musik från 90-talet eller varför inte latinska rytmer. Det spelar ingen roll om du är på jakt efter en nattklubb inne på Stureplan eller om du hellre vill satsa på en mer avslappnad miljö. Sveriges huvudstad erbjuder dansgolv för alla smaker och för alla åldrar. Här nedan kan du hitta en lista på några av de populäraste nattklubbarna i Stockholm just nu. Kom ihåg att det ibland kan vara många människor i omlopp, vilket betyder att vissa nattklubbar alltid kräver att du är uppskriven på gästlistan för att kunna komma in.
Bergmans – Vill du ha ett eget bord och uppleva exklusivitet är det Bergmans på Stureplan som du ska besöka. Hit kan du gå tillsammans med vänner på en lördagskväll eller varför inte besöka nattklubben efter att företaget haft konferens i Solna och ätit gott tidigare under dagen. Att prata om företagets utveckling och framtid är naturligtvis väldigt spännande, men det är också skönt att slappna av i goda kollegors lag.Timebar – Vill du kunna njuta av en god drink och bra musik alla dagar i veckan? Då kan Timebar vara något för dig. Nattklubben har öppet alla dagar förutom måndagar och här får du ta del av inredning a la Studio 54, sköna människor, bra musik och massor med mingel.

East – East är det perfekta stället för den som vill luncha, käka en god middag eller ta en drink och mingla loss på kvällen. Krogen har öppet fram till 03 varje dag och är oftast fullproppad på helgerna. Här krävs dock ingen lista för att komma in.

– Det är riktigt, om det kommer ner så mycket folk från Stockholm är det ju rimligt att man tar hjälp av någon som känner till de gästerna, säger Fredrik Strebel på Pepe’s.
En stor del av intäkterna, omkring en fjärdedel, kommer från försäljning av champagne. För att boka ett drinkbord i vip-avdelningen kristallrummet måste du beställa minst fyra flaskor Cristal, för 4.000 kronor flaskan. En trelitersflaska går lös på 46.000 kronor.

Till after beach idag lägger krogen 200.000 kronor bara på en dj i två timmar. Axwell, som egentligen heter Axel Hedfors, kommer och spelar skivor. Lite senare håller Aftonbladetprofilen Sofi Fahrman modevisning.

Förra året hade Pepe’s Bodega en omsättning på 19,6 miljoner kronor. Lena von Post räknar med att man i år drar in upp till 70 procent av årsomsättningen bara under tennisveckan, det vill säga omkring 14 mijoner kronor.BÅSTAD. Under bara några dagar drar krogen Pepe’s Bodega – med draghjälp av både Aftonbladet och Stureplan.se – in runt 70 procent av sin årsomsättning.

Vad är det för åldersgräns på Spy Bar?
The official age limit here is 23, but this is subject to change each day.
Om inte det räcker till så ligger en specialbeställd Dom Perignon på kylning. Flaskan är gjord av vitt guld, och kommer att kosta en bra bit över 100.000 kronor.Det stormade rejält kring Stureplansklubben Spy bar i höstas. Bilder och videos spreds på kändisar som festade till loss till synes utan tanke på att följa gällande restriktioner – och kritiken lät inte vänta på sig. Nattklubben ägs av Stureplansgruppen och ligger i Daneliuska huset på Birger Jarlsgatan vid Stureplan. Själva klubben har en unik inre design med ett anonymt yttre. Spy Bar utgörs av en fräsch och trendig lägenhet som andas sekelskiftescharm med tre stora och smakfullt inredda salsliknande rum med tillhörande dansgolv och barer. Här samsas vackra mattor med stuckaturer och kakelugnar. Här finns eleganta soffor, sittgrupper och en atmosfär som bjuder på en smakfull loungekänsla där man kan mingla med varandra snarare än dansa till elektronisk musik. I baren kan man beställa cocktails, champagne, vin och tilltugg. Man får dock vara beredd på att köa en hel del om man vill in på Spy Bar och även om man skulle ha förmånen att stå på gästlistan kan det ta en stund att komma in. Garderob och drinkar kostar en del, men om man vill spana på kändisar har man kommit helt rätt. Är man yngre än 23 år får man besöka en annan nattklubb och ett hett tips är att alltid ha med sig ID. Det gäller att klä sig stilsäkert och uppföra sig ordentligt om man vill ha skuggan av en chans att ta sig in på Spy Bar och dansa fram till gryningen. Nattklubben har gott rykte som ett av Stockholms absolut bästa inneställen.Nattklubben Spy Bar i Stockholm har i princip varit på allas läppar sedan starten 1995. Nattklubben figurerar ofta i tidningar som bevakar kändiseliten och man spekulerar i såväl nya kärlekspar som vem som följer med vem hem efter en utekväll.

Sturecompagniet och Spybar har hållt stängt i sex månader i väntan på att 50-reglerna skulle mjukas upp för nattklubbar, vilket skedde den 8 oktober. Stefan Lundin, chefsjurist hos Visita förklarar de nya reglerna:
Det har på senare tiden skrivits flitigt i bland annat kvällspressen om påstådd trängsel, men varken Spybar eller Sturecompagniet har fått några anmärkningar från någon tillsynsmyndighet och Martin Elfström menar att Sturecompagniet och Spybar har rigorösa förhållningsregler.– Nattklubbarna kan hålla öppet precis som andra serveringsställen, så länge de följer de regler som finns i lagen om tillfälliga smittskyddsåtgärder på serveringsställen och Folkhälsomyndighetens föreskrifter och allmänna råd till den lagen. Det finns sedan den 8 oktober inte heller någon generell begränsning till högst 50 personer på dansgolven. Antalet besökare har reducerats kraftigt på deras nattklubbar och nu ligger maxantalet på endast en femtedel av det normala taket. Exempelvis på Spy Bar tillåts därmed endast 90 besökare istället för de vanliga 450. Detta innebär bland annat att trängsel ska undvikas och att gästerna måste sitta ned vid ett bord eller en bardisk med mat och dryck. Det är dock tillåtet att gästerna hämtar mat och dryck vid en disk, en buffé eller liknande om det kan ske utan trängsel. Gästerna ska erbjudas möjlighet att tvätta händerna med tvål och vatten eller handsprit. Såväl gästerna som personalen ska informeras om hur de kan minska risken för smittspridning och gäster bör kunna hålla minst en meters avstånd till andra sällskap.– Vår sektor är tillsammans med nöjesparker hårdast drabbade inom besöksnäringen, men det talas inte om oss och vi känner stor frustration. Ska Stockholm bibehålla sin attraktion som destination efter pandemin måste det även finnas barer och nattklubbar kvar. Så vi efterlyser ett förlängt omställningsstöd – för det är väldigt tufft ekonomiskt, säger Martin Elfström.

– Vi har en konkret handlingsplan och håller extra möten med personalen så att de förstår det nya regelverket. För varje sällskap går personalen igenom reglerna som gäller för kvällen, då det för många gäster är oklart vad de får och inte får göra. Vi har även en tydlig uppmärkt entré där vi aktivt jobbar med att hålla sällskapen på avstånd om flera anländer samtidigt. Och inne i lokalerna har vi personal som hela tiden är aktiva ute på golvet och om de ser att två sällskap kan mötas så agerar de direkt, säger han.

Hur kommer man in på Spy Bar?
– De starkaste råden för att komma in på vår nattklubb är att inte komma märkbart berusad, gärna välklädd och med ett blandat sällskap tjejer och killar. En vanlig miss folk gör är att de är otåliga i kön. Vi gör alltid vårt bästa för att få in våra gäster så fort som möjligt.
Hos oss läser du landets mest uppdaterade nyheter och snackisar inom besöksnäringen. Besöksliv i sin tryckta form är ett affärsmagasin för ägare och ledare inom besöksnäringen. Tidningen ges ut av Visita.

– Vi har ju haft stängt i sex månader och har fortsatt förlust efter två veckors öppet med restriktionerna. Så vi kommer att utvärdera efter fyra helger om vi ens ska hålla öppet. Sturecompagniet gör miljonförluster varje månad och tappar i år minst 30 miljoner kronor mot föregående år i resultat, säger Martin Elfström.
Behovet av kompetent personal i hotell- och restaurangbranschen är stort. För att möta det utökas nu utbildningen Hotel & Restaurant Manager med en helt ny utbildning i Norrtälje och Skellefteå

–Vi har bland annat byggt om; barerna har rivits och det har byggts glest placerade bås där gästerna endast får vara med det sällskap som man kommer med, förklarar Martin Elfström, vd för Sturecompagniet som är en del av Stureplansgruppen. Nattklubbslistans mål är att lista samtliga klubbar och krogar i Sverige. Du väljer enkelt den kategori som passar dig bäst och hittar därefter dem klubbar som stämmer överens med din sökning. Eller varför inte kolla på hela listan under ”Alla Nattklubbar”. Innan man går ut brukar vi rekommendera att man skriver upp sig på ett gäng listor tillsammans med (+) så många personer som man max får skriva upp sig med. Då har man fler valmöjligheter när man väl ska ut sen. Diskussionerna som uppstår när flera olika typer av människor vill gå ut kan vara förödande för utgångsplanerna ifall inte alla kommer överens. Så antingen väljer ni klubbar som alla kan tänka sig vilja gå till eller så mixar ni lite för att ha heltäckning i stan och inte åker dit på att betala inträde när ni av misstag hoppat av på söder istället för på Hötorget.Alla stora nattklubbar i Sverige använder sig av gästlistor för att locka besökare. När man väljer vart man ska gå ut är det oftast smart att skriva upp sig på gästlistan för den klubben. Det är alltid gratis, och det finns inget krav på att komma dit när man skrivit upp sig. Vanligast är det så enkelt att man fyller i ett formulär på klubbens hemsida, eller så använder sig klubben av Facebook för sina gästlistor.

Similar Posts