|

Sueno Hotels Golf Belek

Du kan äta lunch och middag på boendets restaurang Albatros eller bara ta det lugnt på rummet med rumsservice dygnet runt. Koppla av med en drink på boendets strandbar eller en av 5 barer/lounger. Här erbjuds en gratis frukostbuffé dagligen mellan 07.00 och 10.00.

Albatros Restaurant är där frukost, lunch och middag serveras året runt. Utforska magnifika smaker från turkiska och internationella rätter på olika platser året runt. Alla ligger i Sueno Deluxe och alla är unikt inredda med sitt eget tema, italienska, asiatiska, mexikanska, skaldjurs- och turkiska A’la Carte-restauranger med distinkta menyer av duktiga kockar som väntar dig här. Ett utvalt utbud av alkoholhaltiga och alkoholfria drycker ingår i all inclusive-paketet, med alla kända internationella varumärken.
As the professional coaching staff we welcome you to the Sueno Golf Hotel. Whether you are a beginner or an advanced player you will find everything to suit your needs. With our system you will have the opportunity to learn the key fundamentals to improve you game of golf.Här kan du hitta det traditionella turkiska badet, bastu, ångbad, inomhuspool och fitnesscenter för en komplett upplevelse. Gäster som bor på Sueno Golf Belek kan använda alla faciliteter på Sueno Deluxe under hela året; som täcker ett showcenter där fantastiska uppträdanden äger rum, dagliga aktiviteter som pilates, bordtennis, boccia, dart och aktiviteter som stavgång, mountainbiketurer, tennis och fotboll.

Anläggningen har rum och sviter, inredda med elegant inredning. Alla rum har en fantastisk utsikt; antingen de frodiga greenerna som ramar in resorten eller de enastående golfbanorna med den friska doften av pinjeträd. Rummen är utrustade med alla bekvämligheter man kan förvänta sig av en 5* resort som plasma-TV, telefon, internet, minibar, värdeskåp, toalettartiklar, badrockar och tofflor. Det bör noteras att Sueno Golf och Sueno Deluxe är ett gemensamt komplex, och konceptet inkluderar faciliteterna för båda faciliteterna – Birdie Bar (bistrobaren som tillhör Sueno Golf Club) ingår i All-Inclusive-systemet för gäster på båda anläggningar gratis – Båda anläggningarna ligger i direkt anslutning till banan och ingen shuttle krävs.
Beläget mitt i hjärtat av Belek, erbjuder resorten en underbar golfsemester med direkt tillgång till Sueno Golf Club, som har två 18-håls mästerskapsbanor. Sueno Golf Belek ligger nära stranden i Belek och bara 45 minuter från Antalyas internationella flygplats.Golfare är inbjudna att spela på två professionella golfbanor på Sueno Golf Club. Resortens gäster har direkt tillgång till golfbanorna Professional Pines och Dunes. Resorten ligger i närheten av 12 andra populära golfbanor i Belek, vilket ger dig en oförglömlig golfsemester. With the latest in video analysis (GASP), and the introduction of the Explanar Golf training aid you be sure to get you game on the straight and narrow. The Pines är en 18-håls, 72 par golfbana över en total sträcka på 6,413 meter och är en del av Sueno Golf Club. Var och en av banorna på Sueno delar samma kvaliteter och har Parkland links design, är smala och trädkantade med några täta skogar; Pines är dock den tuffare av de 2 och spelare bör vara försiktiga när de spelar eftersom det finns vattenrisker på 11 hål med 70+ bunkrar, några stora!Då det finns tillgänglig parkering på Sueno Hotels Golf Belek kan du alltid överväga att hyra en bil för så lite som 435 kr per dag och parkera på hotellets parkering. Detta ger dig full frihet då du besöker Belek. Om du letar efter ett enkelt sätt att ta dig från Antalya till Sueno Hotels Golf Belek kan det vara värt att ringa en taxi eller beställa en samåkningstjänst som tar dig till hotellet, och runt i staden under din vistelse. Kostnaden varierar beroende på vilket typ av rum du föredrar och dina resedatum. Genomsnittspriset per natt på Sueno Hotels Golf Belek, Belek ligger på 6 661 kr, men du kan hitta bra erbjudanden för så lite som 2 984 kr. Du kan se alla priserna för din resa i formuläret ovan. Körningen från Antalya till Sueno Hotels Golf Belek med avståndet 20,9 km kommer ta dig cirka 38min beroende på trafiken. Hotell i mer tätbebyggda områden göra att din resetid blir längre.Ja, Sueno Hotels Golf Belek har en restaurang där du kan äta på plats eller beställa mat att ta med dig. Det finns även många andra högkvalitativa alternativ då det kommer till mat i Belek för den som letar efter något annat. Om du bor på Sueno Hotels Golf Belek är du mer än välkommen att beställa mat via hotellets rumsservicemeny.

I genomsnitt kostar Sueno Hotels Golf Belek mindre än andra 5-stjärniga hotell i Belek. Kostnaden för en natt på Sueno Hotels Golf Belek är generellt 4 712 kr, jämfört med 2 154 kr mer för andra hotell i Belek.
Sueno Hotels Golf Belek har en pool som hotellets gäster kan använda. Tänk på att många hotell ofta har regler då det kommer till användning av poolen. momondo råder dig att prata med receptionen innan du tar ett dopp.Sök efter Sueno Hotels Golf Belek rabatter i Belek med KAYAK. Sök efter det billigaste hotellerbjudandet för Sueno Hotels Golf Belek i i Belek. KAYAK söker igenom hundratals resesajter för att hjälpa dig hitta och boka det erbjudande på Sueno Hotels Golf Belek som passar dig bäst. 4 229 kr per natt (senaste startpriserna för detta hotell).

Sueno Hotels Golf Belek ligger på Taşlıburun Mevkii Antalya, 2,3 km från centrala Belek. Cornelia Golf Club är det landmärke som ligger närmast Sueno Hotels Golf Belek.

KAYAK söker igenom nätet efter alla rumserbjudanden som finns tillgängliga på Sueno Hotels Golf Belek i Belek och låter dig jämföra dem för att hitta det bästa priset för din vistelse. Många olika resesajter kommer att erbjuda rabatter eller erbjudanden vid olika tidpunkter för rum på Sueno Hotels Golf Belek och KAYAK ger dig priser från ett stort utbud av resesajter. Detta innebär att du alltid kan hitta ett bra erbjudande för Sueno Hotels Golf Belek.
Detta innebär att du också kan begära rättning eller radering av dina personuppgifter. En sådan begäran görs skriftligen till oss. Dina uppgifter kommer då att vara korrigerade eller raderade inom en månads tid. Om du har en aktuell resa som inte är genomförd eller avslutad, eller har en pågående reklamation eller liknande kommer uppgifterna raderas inom en månad efter detta slutförts.Utöver ovan angivna ändamål samtycker du till att dina personuppgifter kan komma att användas för ändamålen nedan samt utgöra underlag för våra marknads- och kundanalyser, riskhantering och statistik för att kunna ge dig ett bättre reseerbjudande och bättre service.

Dina personuppgifter kommer att behandlas för att vi skall kunna fullgöra våra åtaganden i beställda resor och tilläggsprodukter samt hålla dig informerad om aktuella resor och liknande.
Genom att lämna uppgifter om ditt hälsotillstånd samtycker du till att vi behandlar denna personuppgift i syfte att tillhandahålla den resa, annan tjänst och/eller produkt som du beställt. Uppgifter om hälsotillstånd används aldrig för statistik, marknadsanalyser eller marknadsföring.Sueno Hotels Golf Belek erbjuder ’Ultra All Inclusive’ av högsta klass vilket innebär att all mat och dryck ingår på hotellet och i klubbhuset. Detta gäller 24 timmar om dygnet. Hotellrummen är 35-45 m2 stora och hotellet ligger endast med en kort promenad till stranden.Vi lagrar personuppgifter så länge det är nödvändigt för att uppfylla ändamålen ovan. Normalt lagrar vi dina personuppgifter i två år från det att din senaste resa genomförts eller från det att du haft kontakt med oss i övrigt.Du kan med ditt lösenord och e-post logga in på Min Sida och se personuppgifter vi lagrar om dig och dina resor. Du kan där även rätta och uppdatera uppgifter. Du kan även kontakta oss med begäran om att få tillgång till den registrerade information som vi har om dig, vilket vi kommer att lämna inom en månad.

Genom att lämna dina personuppgifter till oss samtycker du till att vi behandlar personuppgifter utanför EU och EES och är medveten om att lagstiftning för skydd av personuppgifter kan vara lägre än inom EU och EES.
Personuppgifterna lämnar du själv i samband med beställning av resa, beställning av broschyr eller nyhetsbrev, via telefon via beställning hos våra återförsäljare eller vid besök hos oss.

Dina personuppgifter behandlas av vår personal samt av våra samarbetspartners för systemtjänster och administrativa tjänster med vilka vi har avtal om skydd av personuppgifter, personuppgiftsbiträdesavtal.Vi kan, om du inte skriftligen har motsatt dig direkt marknadsföring, även komma att använda dina personuppgifter för att tillhandahålla olika erbjudanden om tjänster och/eller produkter från oss. Du kan när som helst avregistrera dig från marknadsföring t ex genom länk i nyhetsbrev.

Beroende på var ditt resmål är beläget och vilka samarbetspartners som används kan dina personuppgifter komma att behandlas utanför EU och EES. Även om slutmålet för en resa är inom EU / EES kan t ex transportbolag och hotell vara baserade utanför EU / EES. Endast den information som behövs för genomförande av resan och andra tjänster lämnas till samarbetspartners.
Vi kan även komma att behandla önskemål om specialkost eller särskild information från dig om ditt hälsotillstånd inför resan relevant för att kunna fullgöra resan.

Personuppgiftsansvarig är Future Travel Sweden AB. Skyddet av dina personuppgifter är viktigt för oss. Skyddet är även lagreglerat i Personuppgiftslagen som ersätts av Dataskyddsförordningen (GDPR, General Data Protection Regulation) den 25 maj 2018. Nedan kan du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter och vilka rättigheter du har. Om du vill kontakta oss gör du det på [email protected] eller via telefon på +46 70 858 40 55.
Dina personuppgifter kan även komma att behandlas inom resebranschen, t ex av flygbolag, bussbolag, hotell och lokala samarbetspartners på resmålet. Endast nödvändig information lämnas vid varje sådant tillfälle.

Behandling av dina personuppgifter kan även komma att ske för att vi skall kunna uppfylla förpliktelser enligt lagar, förordningar och för att hantera frågor och klagomål.Från Sueno Hotels Golf Belek har du ca 1 km till den långa breda sandstranden där du hittar både solsängar, parasoller och beachbar (i sommarperioden). Tillbaka på hotellet kan du unna dig själv en stund i Suenos SPA-center som erbjuder bastu, jacuzzi, ångbad och välgörande massagebehandlingar och allt med utsikt över golfbanan. Jag rekommenderar Sueno Hotels Golf Belek speciellt för vuxna som gärna vill ha en avkopplande All Inclusive semester i komfortabla omgivningar.

Oavsett om du spelar golf eller inte så är utsikten över de gröna golfbanorna i Belek mycket vacker. Om du väljer att bo på Sueno Hotels Golf Belek på din nästa semester till Turkiet så kommer du faktiskt att bo på Suenos golfbanor med utsikt över två olika golfbanor, 3 greener och vackert anlagda sjöar. Vistelsen är med All Inclusive så här behöver du inte bekymra dig om något – du kan bara luta dig tillbaka och njuta av semestern.
Då åldersrelaterade rabatter kan skilja sig från leverantör till leverantör (flyg, vistelse och transfer), är beräkningen av de totala (barn)rabatterna ganska komplicerad. Rabatten fördelas därför jämnt på det totala antalet inbokade personer – oavsett ålder.Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Sueno Hotels Golf Belek. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.
Här finns 174 snyggt inredda rum och suiter. Alla rum har balkong/terrass samt faciliteter som aircondition, saftybox, Wi-Fi, TV, telefon, te- och kaffefaciliteter, minibar samt badkappa, slippers och hårfön.OBS! All Inclusive-konceptet bestäms lokalt på hotellet och kan ändras under pågående säsong. Det aktuella programmet får du vid ankomst till hotellet. All Inclusive innefattar alltid frukost, lunch och middag (oftast i hotellets bufférestaurang), snacks som exv glass och ett urval av lokala drycker, oftast mellan bestämda tider.För att se lediga logi-typer ska du göra en sökning. Du kan söka både med och utan flyg, och välja precis de datum och den reslängd som passar dig. När du gjort en sökning och valt din önskade rumstyp, kan du klicka vidare till bokning – och har du valt en paketresa inkl. flyg får du i nästa steg visat möjliga flygresor och senare även möjligheten för att tillköpa hyrbil eller transfer från flygplatsen. Här kan du se vilken rumstyp som är inkluderad i priset. Ibland finns det möjlighet att uppgradera till annan rumstyp. OBS! Tilläggspriset avser per person. Bilderna som visas är exempel. Läs mer Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa – förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) – dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Barn är välkomna på hotellet men jag tycker att hotellet har en vuxen profil och det finns inte många faciliteter för barn. Jag rekommenderar därför barnfamiljer att se på något av våra många andra hotell i Belek med bra familjefaciliteter.
Sueno Hotels Golf Belek är ett populärt All Inclusive hotell med en överskådlig storlek och ”bara” 174 rum, vilket efter Beleks måttstock närmast är litet. Här får du en annan och lite mer avslappnad atmosfär än på de större All Inclusive hotellen i Belek. Här finns en utomhus swimmingpool och barnpool och om du reser under för- eller eftersäsong kan det vara skönt att veta att det även finns en inomhus, uppvärmd swimmingpool. Om du vill ge dig i kast med ett större poolområde eller gärna provar på någon vattenrutschkana så kan hotellets gäster även utnyttja poolområdet och vattenrutschkanorna på systerhotellet Sueno Hotels Deluxe Belek som ligger vid stranden ca 900 m härifrån.

Om du har valt en vistelse med All Inclusive (oavsett om det är light, plus, eller annat) så ingår ibland inte alla barer och/eller restauranger på hotellet i All Inclusive-konceptet, på dessa betalar du då extra för mat och dryck.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.Ditt spädbarn reser nästintill gratis (0-1,99 år) och betalar i princip bara för flygskatter och avgifter. Då åldersrelaterade rabatter kan skilja sig från leverantör till leverantör (flyg, vistelse och transfer), är beräkningen av de totala (barn)rabatterna ganska komplicerad. Rabatten fördelas därför jämnt på det totala antalet inbokade personer – oavsett ålder.Golfresepodden gästas av Fredrik Hansson, tidigare golfambassadör i Turkiet, även kallad Mr Belek. Fredrik har på nära håll både sett och varit delaktig i Beleks utveckling till ett etablerat golfresmål. Efter mer än 20 år i Turkiet har Fredrik ett gäng intressanta historier att förtälja. Vi får höra en del om familjen Dye, plantering av ljung, tvångsrekryterade juniorer, tvättbrädor, tees på tak, målade fairways och en hel del om bland annat Lykia Links, Sueno och Carya.Turkiska Rivieran är ett paradis för den som vill spela på flera banor och dessutom banor av yppersta kvalitet. Själva Belek är en turistort med ett 50-tal lyxhotell, fina stränder, shoppingcenter och 14 golfbanor – med andra ord ett Eldorado för golfare. I Golf Plaisirs sortiment har vi valt ut den anläggning vi tycker sticker ut som den mest kompletta, Sueno. Två underbara 18-hålsbanor med prima parkgolf och ett riktigt golfhotell alldeles intill banan där du har nära till allt. På Sueno kan alla få sin favoritgolfresa!

Dessutom har Golf Plaisir enligt lag, ett skydd f\u00f6r att \u00e5terbetala dina betalningar och, n\u00e4r transport ing\u00e5r i paketresan, s\u00e4kerst\u00e4lla din hemstransport om Golf Plaisir hamnar p\u00e5 obest\u00e5nd.De kombinerade resetj\u00e4nster du erbjuds, utg\u00f6r en paketresa i den mening som avses i direktiv (EU) 2015\/2302. D\u00e4rf\u00f6r omfattas du av alla EU-r\u00e4ttigheter som g\u00e4ller f\u00f6r paketresor. Golf Plaisir kommer ansvara fullt ut f\u00f6r att paketresa som helhet fullg\u00f6rs korrekt.

Suenos banor tillhör de mest populära inom Beleks stora utbud. Banorna är mjukt böljande parkbanor av bästa kvalitet med separerade hål kantade av väldoftande pinjeträd. ”Pines” är den lite längre banan, med en hel del spektakulära hål och välplacerade vattenhinder. ”Dunes” är något kortare med par 69 men kräver å andra sidan ytterligare precision i slagen. Vad som kännetecknar båda banorna är den vackra parkkaraktären, den fina konditionen och att fairways alltid är böljande, vilket gör att man sällan hittar ett helt plant läge. Hål 9 och 18 på båda banorna är kort och gott magnifika med läckra avslutningar mot svårplacerade greener invid sjön framför klubbhusets terrass med en spektakulär ö-green som kronan på verket. En perfekt avslutning på en mästerlig golfbana.
Ta hissen! Det är det bästa sättet att ta dig runt på Sueno Golf Hotel. Hotellet är kanske det minsta i hela Belek med endast 174 rum, men det är också ett äkta golfhotell. Här är det nära till allt! På entréplan ligger baren, hotellets restaurang, proshop och reception. En trappa ned hittar du spa, pool, bastu samt caddiemaster. Ta hissen uppåt så kommer du till ditt rum. Efter rundan samlas de flesta i Birdie Bar som är byggd på bryggor ut i vattnet, med utsikt över avslutningshålen. Lobbybaren är samlingspunkten inför middagen. Här sitter du och berättar om dina rundor över en kall dryck. Måltiderna som ingår serveras i den mysiga bufférestaurangen, men här finns även ett mindre à la carte-utbud. Skulle inte detta räcka så har man även tillgång till de sju restauranger som finns på beachhotellet Sueno Deluxe. Sueno Golf Hotel är ett riktigt bra golfhotell för dig som föredrar närheten till allt.Sueno Golf Hotel är antagligen vårt mest populära alternativ på den turkiska rivieran. Även om hotellet har 174 rum är det ett av de mindre hotellen i Belek och allt ligger nära till hands på anläggningen. Här finns ett Spa, inom -och utomhuspool samt ett trevligt gym. Klubbhuset ligger i hotellbyggnaden och de två banorna med tillhörande träningsområden precis utanför. Närheten till allt är en av Sueno Golf Hotels styrkor och givetvis att man kan alternera mellan deras båda trevliga banor Pines och Dunes. Sueno Golf Hotel ligger inte längs havet men hotellet har en egen beachclub för den som vill svalka sig i havet eller bara slappna av på deras privata pir. I övrigt har hotellet de faciliteter som gör det till ett 5* hotell.

Similar Posts