Sula Om Skor

Priserna varierar en aning beroende på vilka material som används till inläggen. Från 1200kr och uppåt bör man räkna med, de flesta inläggen ligger i spannet 1700-2200kr.

Vilka skor kan man sula om?
Den största fördelen med randsydda skor är att de enkelt kan sulas om flera gånger, och därmed får du en klart ökad livslängd. Här går vi igenom hur du vet när det är dags att sula om dina skor (ofta mycket senare än du tror), och ger info om den fabriksomsulning vi erbjuder för alla TLB Mallorca-skor.
Denna grupp kan ha stöd för fotens alla tre valv. De är oftast byggda i ett stötdämpande material. Kan ibland också ha en kupad hälkopp som ger fettkudden under hälen ett bra stöd. Prisläget för dessa är ca 600-1000:-/par.

De vanligaste symtom och besvär vi behandlar sitter i fötter och underben. Men faktum är att vi avlastar och behandlar smärtor hela vägen upp i ryggen. Här finner du några av de diagnoser vi väldigt ofta stöter på. Klicka på dem för att läsa mer om symtom, orsak och behandling.
Vi ortopedtekniker hjälper dig som har problem och smärtor i fötter, knän, ben, höfter och rygg. Smärtorna och besvären vi behandlar sitter alltså inte bara i fötter och fotleder. Om besvären är relaterade till fotens belastning och valv, finns stora möjligheter för oss att hjälpa dig. Med ortopediska inlägg och fotbäddar kan vi både minska smärtor samt effektivisera kroppen vid olika aktiviteter.

Det här är ett urval av de ortopediska inlägg vi tillverkar. Vi har möjlighet att anpassa och kombinera olika material för att ge dig optimal avlastning.
Är byggda för att ge lite stötdämpning under en kortare tid och ger sällan något stöd och avlastning för fotens valv. Dessa brukar ofta ligga runt 150-225:-/par i pris.

Kan man laga skosulor?
När en klack eller sula behöver akutlimmas är Loctites högeffektiva Super Glue Liquid med appliceringsborste perfekt resultat på nolltid så att du kan fortsätta använda dina favoritskor. Med den praktiska appliceringsborsten kan du lätt stryka ut lim över större eller ojämna ytor.
Ungefär två veckor efter din undersökning är de formgjutna fotbäddarna färdiga. Då kommer du på ett återbesök där vi anpassar dem till de skor du använder.Ja om du har funderingar eller vill gjuta inlägg exakt efter dina fötter så bokar du en tid hos någon av våra ortopedtekniker. Om du däremot vill ha inlägg som anpassas direkt i butik, exempelvis Aetrex och Formthotics, så är du välkommen in i butiken så hjälper vi dig direkt.

Steg två är undersökning. Då går vi igenom hur dina fötter är formade. Vi tittar på höjden på valven, eventuella felställningar och hur du belastar foten såväl stillastående som när du går eller springer. Vid det här tillfället gör vi också en avgjutning av dina fötter som de ortopediska inläggen formas efter.Visserligen stöder inlägg foten bra så stabilitet kommer du att få ut av det men skon har en viktig funktion att hjälpa inlägget skapa stödet. Ha i åtanke att om du använder mjukare skor, ex tygskor, så får inläggen ta mer belastning vilket gör att du får mindre stöd och inläggen slits också snabbare.

Vi jobbar både med att prova ut individuellt formgjutna inlägg efter avscanning/gipsavgjutning och modeller som vi anpassar direkt på plats i butiken. När vi bygger inläggen individuellt efter dina avtryck så finns möjligheter att bygga dessa i väldigt många olika material utifrån vilka egenskaper och vilka skor dom ska användas i.Om dina tidigare ortopediska inlägg fungerat bra och det inte gått mer än åtta år så går det utmärkt att använda mallarna igen. Om du råkat ut för något trauma kring fötter och underben, haft kraftiga stukningar, varit gravid eller haft stora viktförändringar på kort tid så bör nya mallar göras.Ja vi har både hålfotsstöd, inlägg som anpassas direkt i butiken efter dina fötter och sulor som är färdigbyggda efter vilken typ av fot du har. Undrar du vad som passar dig bäst så hjälper vi till att hitta rätt modell.Från det att du har varit på en undersökning hos våra ortopedtekniker så får du komma tillbaks på ett återbesök och hämta ut inläggen eller fotbäddarna inom två veckor.Vid tillverkning av ortopediska inlägg så gör vi först en avgjutning av foten med hjälp av en tredimensionell scanner. De inlägg vi tillverkar varierar i val av material och funktion utifrån användningsområdet och problemets omfattning. Kostnaden ligger mellan 1200 och 3000kr.

I dina skor så är de ordinarie sulorna generiska och är oftast mycket enkla och dåliga i sin kvalité. De följer med vid skoköpet och har ofta en väldigt låg tillverkningskostnad.
Ja det är möjligt. Men eftersom skor skiljer sig väldigt mycket åt så passar inte alltid ett inlägg i alla olika typer av skor. Om det går att lyfta ur skons ordinarie innersula så går det nästan alltid att flytta inlägget mellan skorna. I lite smalare, mer dressade skor så är utrymmet mindre och till dessa går det att tillverka tunnare inlägg.

Vanligtvis kan vi ta emot er inom en vecka, ibland vid sjukdom eller semestrar kan väntetiden vara någon dag längre. Vi strävar dock alltid mot att våra kunder ska få hjälp så snabbt som möjligt.

Är byggda för att ge stöd under det längsgående fotvalvet. Stödet är dock begränsat då dessa ska kännas bekväma för en mängd olika typer av fötter. Ligger i prisläget 250-400:-/par.Du får pengarna tillbaka för varorna när de har returnerats till oss. Observera att det kan ta några dagar innan pengarna kommer in på ditt konto (vanligtvis 1-2 bankdagar), dock högst 30 dagar.

Om du vill byta till en produkt med annat värde än ordinarie beställning bör du göra ett återköp på ordinarie köp och göra en ny beställning genom vår e-butik.Vi har alltid 30 dagars öppet köp (ångerrätt) från den dagen du mottagit varan. Det enda vi kräver är att varorna är i originalskick och att du inte har använt dem (annat än provat dem hemma).

Var köper man skosulor?
Skosulor: Avlastande sulor till skorna – Apotek Hjärtat.
Du har bytesrätt inom 30 dagar, varan ska vara i originalskick när den returneras till oss. Vi står för returfrakten, använd medföljande retursedel. Leverans på önskad produkt sker när vi fått den returnerade produkten, beräknad leveranstid: 1-3 arbetsdagar.

Du kan välja att få din beställning levererad eller att hämta den i butik. Vid leverans skickas beställningen med PostNord AB (tidigare Posten) som paket. Varorna levereras till ditt utlämningsställe. Ange ditt mobiltelefonnummer i kassan för att få leveransinformation från PostNord via SMS.
Om du vill byta till en produkt med samma värde som ordinarie beställning kan du lägga en lapp i paketet som returneras med information om vilken produkt du vill ha istället.

Det här hantverksmässiga skomakeriet i Gamla stan anses vara ett av landets främsta. Här kan man inte bara få förstklassiga skoreparationer, såsom randsydda hel- och halvsulningar, utan även köpa handgjorda och ortopediska skor. Dessutom är Skomakeri Framåt engagerade i ett ideellt projekt tillsammans med Stockholms Stadsmission.NK:s skomakeri är ett lättillgängligt alternativ för den som är ute och shoppar. Här satsar man på förstklassigt hantverk och modern 3D-teknik för att skapa skräddarsydda skor med perfekt passform. Självklar erbjuder man även lagning och putsning.

Intresset för skovård är stort – inte bara bland inbitna skofetischister. Gamla par kan ofta få nytt liv hos skomakaren, men ibland krävs extra gott handlag för att jobbet ska bli riktigt bra gjort. Vi har kollat in några skickliga skomakare i Stockholm som inte bör missas när det är dags att sula om, klacka om eller laga skor på mer avancerade sätt. Förutom att reparera och sälja fina läderskor, erbjuder varje skomakeri även skovårdsprodukter och goda råd.

På Hantverkargatan huserar detta skomakeri som utför allt från enkla klackningar till större lagningar av skor, stövlar och väskor. Givetvis erbjuds även tillbehör och alla tänkbara skovårdsråd. Ett populärt val bland Kungsholmens lokalbor.
Mano Skoservice på Riddargatan har ett stort utbud av skor i olika stilar, och självklart erbjuder de även skoservice. Hit kan du komma för att reparera alla typer av skor och väskor, eller för att köpa olika skovårdsprodukter.En omtyckt kombination av skomakare och skobutik i Birkastan som har drivits inom familjen i tre generationer. Hallmans tar emot alla typer av reparationer. Stor vikt läggs vid att erbjuda hög kvalitet, något som gäller både reparationerna och utbudet av skor som finns att köpa här.

Kliv in i detta genuina skomakeri som drivs av Christer Boström och sonen Dennis. Tillsammans utför de alla typer av jobb, som att tillverka skor för olika scenuppsättningar, och de delar även med sig av sin expertis i andra sammanhang. Här kan du få hjälp med allt från att laga skor, stövlar och väskor till att köpa randsydda skönheter från märken som Loake och Diemme.
Denna Östermalmsveteran har funnits sedan 1922 och här jobbar skomakare med stor erfarenhet. Bortsett från att utföra reparationer av berömda märken säljer de även herr- och damskor samt ger tips och råd kring skovård. Lokalen är klassisk med vitkaklade väggar, marmordisk och gröna hyllor där skorna staplas prydligt i bruna papperspåsar.Stockholms bästa skomakare – Guiden till skomakare i Stockholm uppdateras löpande. Kom gärna med tips om du vet något bra skomakeri i Stockholm som vi har missat. Säg även till om du ser några felaktigheter. Har du besökt något ställe som omnämns i guiden? Glöm inte att recensera ditt besök på Thatsup.

Hur ofta ska man byta sneakers?
Om skorna fortfarande ser smutsiga ut efter att du har följt och upprepat de rekommenderade rengöringsstegen kan det vara dags att skaffa nya sneakers. Löparskor ska till exempel bytas ut efter cirka 500 till 800 kilometer. Hur ofta du behöver rengöra skorna beror på hur mycket du använder dem och vad du gör med dem.
Kungsholmens Skomakeri har lång erfarenhet av reparationer och skovård. Här kan du bland annat klacka om, sula och byta blixtlås på dina skor. Du kan även få hjälp med att laga väskor och andra typer av läderprodukter som har gått sönder eller blivit slitna.

Efter de två justeringarna med iläggssula och plöskudde sitter nu skon mycket bättre på större delen av foten. Det som kvarstår är att hälpartiet känns lite rymligt och att ett visst glapp fortfarande uppstår när man går med skorna. Likt plöskudden är hälgreppet gjord i mocka och på insidan sitter självhäftande klister som gör hälfodret lätt att applicera i hälen på skon. Detta gör att hälen omsluter foten på ett bättre sätt och att den fixeras på ett annat sätt i skon vilket också gör att helhetskänslan blir bättre. Vi har ett egenutvecklad, mjukt hälgrepp som är riktigt bekvämt för foten.
I massproduktionens tidsålder blir den traditionella hantverksskickligheten allt mer bortglömd. På Davidsons Skomakeri gör vi allt för att motarbeta den trenden. Som en av få skomakare med mästarbrev erbjuder vi djupgående kunskaper inom skor och skovård, i kombination med produkter i världsklass. Resultatet blir en upplevelse av den gamla skolan där personlig handledning står i centrum och yrkesstoltheten återspeglas i varje detalj. I vår butik på Vaksalagatan 14 i Uppsala får du uppleva allt detta personligen i en snygg butik. Här i webshopen låter vi vårt koncept återspeglas genom mycket information, filmer och bilder. Hos oss köper du skor och dess tillbehör på riktigt.Tack för din registrering! Du kommer nu att ta emot våra utskick till mailadressen du angav. Du kan avbryta din kostnadsfria prenumeration när som helst om du inte önskar fler e-postmeddelanden. Thank you for signing up! You will now receive our mailings to the e-mail address you entered. You can cancel your free subscription anytime if you do not wish to receive any more e-mails. Skomakaren har aldrig varit närmare till hands. Skicka dina skor till oss och få tillbaka dem som nya. Här kan du finna de vanligast förekommande skoreparationerna. Hos oss kan du klacka och sula om dina skor. Du kan även beställa skovårdspaket för att fräscha upp skorna och förlänga livslängden på skorna. Hittar du inte en passande reparation går det utmärkt att maila [email protected]. Vi uppskattar beskrivande bilder på din förfrågan. Efter att du har beställt skovård kommer vi att skicka en fraktsedel som går att använda för att skicka skorna till oss. Vi använder DHL som fraktleverantör och dina skor är försäkrade hela vägen fram och tillbaka.Barnskor ska klara vardagens alla utmaningar och äventyr, oavsett årstid och väder. Därför har vi samlat hela vårt barnsortiment här så att du och dina barn kan välja rätt skor för rätt tillfälle, vad som än står på schemat. Här hittar ni skorna som håller fötterna torra och bekväma till skolan, förskolan, fritidsaktiviteterna och utflykten. Sommar, höst, vinter och vår. Välkommen att hitta nya barnskor av bra kvalitet till bra priser hos oss och shoppa smidigt online. Hos DinSko kan du hitta damskor i alla möjliga olika färger. Du hittar dem mer klassiska färgerna vit, svart, beige, grå och brun men du kan samtidigt hitta mer utmanande och trendiga färger som exempelvis grön, rosa eller lila samt blåa, orangea och röda. Titta in hela vårt härliga sortiment av damskor för att hitta ett par som passar just din stil! Du som gillar kvalitet och går igång på rätt märken hittar alltid nya skor att shoppa hos DinSko. Här samsas tidlösa modeller som alltid håller stilen med uppdaterat mode som är helt rätt just nu. Helt rätt utbud för dig som håller med om att skor är mer än bara ett par fodral över fötterna, de sätter stilen för hela din outfit och är det perfekta sättet att uttrycka din smak och personlighet.

Beroende på vem du är, vad du gillar och vad du har för krav på dina skor väljer du från ett stort sortiment i alla prisklasser och varianter. På DinSko kan du hänga med i skomodet utan att behöva lägga allt för mycket pengar samtidigt som du får kvalité och stil. Tillhör du dem som tycker att det är värt att lägga lite extra krut och pengar på skor? Då kan du hitta vad du söker i det handplockade urvalet hos PACE där kvalitet och design alltid går hand i hand.
Hej! Vad kul att du har hittat hit. Eftersom du kommit till avdelningen för damskor hos DinSko misstänker vi att du är riktigt sugen på att uppdatera skobeståndet med några riktigt härliga nya skor. Och då är det bara att gratulera – få saker fyller en med en sådan skön känsla som att låta sig inspireras, leta efter sina favoriter bland alla nya skor och sedan bestämma sig för vilka man vill ha. Är du ute efter ett par snygga sneakers? Behöver du uppdatera garderoben med ett par boots eller kängor inför höst och vinter? Dags att gosa in sig i ett par nya tofflor för att värma fötterna på kalla golv? Eller är det fest på gång och du vill lyfta din look med ett par riktigt glammiga sandaletter? Känner du att det är dags att dressa upp kontorsoutfiten med ett par klassiskt eleganta pumps? Längtar tårna ut i solen och vill glida i ett par nya sandaler eller remsandaletter? Oavsett vilket av ovanstående som gäller för dig är du varmt välkommen att klicka runt bland våra mängder av snygga, bekväma, trendiga, moderiktiga, funktionella och coola skor. Vi törs nästan garantera att du hittar vad du söker. Vem du än är, var du än bor.När du vill köpa skor online är DinSko ett bra ställe att leta på. Här hittar du ett stort sortiment av skor från våra välkända butikskoncept som alla har lång erfarenhet och brinner för skor i alla former. Välj bland massor av skor från utvalda varumärken– hitta ditt favoritkoncept eller blanda efter behov och typ av sko.

Med en iläggsula i dina skor kan du gå långt. Rätt sula till rätt sko kan vara en nästan lika bra investering som skorna i sig. Här hittar du sulor som värmer, som stöttar, som halk kyddar och som bara är väldigt mjuka och sköna att gå på. Beroende på årstid och behov kan du alltid hitta sulor till dina skor hos oss på DinSko. När hösten börjar gå mot vinter och temperaturen sjunker är det lätt att börja frysa om tår och fötter. Med ett par värmande fleecesulor i skon kan du använda dina favoritskor lite längre på säsongen och göra dina vinterskor ännu skönare under riktigt bistra dagar med minusgrader och kallt underlag. Våra stötdämpande och värmande fleecesulor finns i storlekar som passar till hela familjen, från de minstas börja-gå-skor till rejäla 46:or. Extra gosig värme får du om du satsar på våra sköna sulor i quiltad ull. Förutom att de värmer dina fötter under kalla vinterdagar ger de behaglig komfort och är mjuka mot foten.
Som du säkert förstår är chansen stor att inte bara du, utan hela familjen kan hitta rätt skor hos oss på DinSko. Med lång erfarenhet och en aldrig sinande passion för skor försöker vi alltid erbjuda det bästa av det mesta, från de första stegens lära-gå-skor till dressade finskor och allt däremellan. För livets alla skeden och för varje tillfälle. Vi tror och hoppas att du ska bli nöjd med ditt köp och rekommenderar dig att i lugn och ro hitta just dina favoriter. Vill du beställa dina skor online på dinsko.se gör du det smidigt vill genom att samla det du ha från våra olika koncept och betala i samma kassa.

Eftersom barnens fötter växer, ibland fortare än man som förälder riktigt hinner med, kan det vara bra att veta att hos oss på DinSko kan du välja barnskor efter behov i alla barnets åldrar. Ibland
kanske det känns värt att satsa på en lite dyrare modell med funktioner som behövs för tuffa lekar eller när komforten är extra viktig. Andra gånger är det kanske smartare att satsa på flera par till lägre pris så att det alltid finns några olika typer att välja bland när det är dags för lek, kalas eller skola.
Vi älskar skor och vill gärna att de håller så länge det bara går. Till stor del för att värna om miljön men även för att kunna ha favoritskorna under en längre tid. För tar du hand om dina skor och ger dem en gnutta omsorg redan från start och upprepar det med jämna mellanrum så kan vi nästan garantera att livslängden och upplevelsen med skorna på fötterna blir ännu bättre. Skovård är inte så svårt som man kanske kan tro.Visst är det skönt när vardagen flyter på? Att hitta nya skor till barnen ska inte vara svårt och på DinSko vill vi göra det både enkelt och inspirerande att handla barnskor. Varmfodrade skor, vattentäta skor, gummistövlar, coola sneakers för barn, praktiska sandaler, finskor eller snygga ballerinor till kalaset. Här har vi samlat alla typer av lekvänliga och slitstarka barnskor som behövs för varje tillfälle året runt, oavsett väder.

Som du märker kan rätt sula göra underverk för dig och dina fötter! Kolla in vårt sortiment av skosulor till barn, dam och herr och unna dig själv sulorna som gör skillnad i varje steg. Du klickar smidigt hem dem online eller besöker oss i någon av våra Din Sko-butiker så hjälper vi dig rätt.Det viktigaste är att använda rätt skovårdsprodukt till rätt material. Så oavsett om du vill fräscha upp dina vita textilsneakers eller borsta upp dina mockaboots så har vi produkterna du behöver. Vi brukar säga att skovård görs i 3 steg. Rengör, vårda och skydda. Alla steg har sina specialprodukter anpassade för materialet. Rengöringen är grunden i skovårdsrutinen och en borste tillsammans med rengöringsmedel kan nästan direkt få skorna att kännas som nya. Något som är viktigt att tänka på är att aldrig lägga in dina skor i tvättmaskinen. Inte sällan är det förenat med att du istället för att fräscha upp dina skor måste kassera dem och köpa nya. Det har inget att göra med dålig kvalitet på skorna utan att skor helt enkelt inte gjorda för den hantering en tvättmaskin utsätter dem för. När du vårdar dina skor är det oftast en kräm som hjälper till att återställa utseendet.Vår Nice Price är vårt koncept för riktigt bra priser på riktigt bra skor. Här hittar du ett stort sortiment skor till fantastiska priser. Det innebär att du alltid kan fynda skor från alla våra varumärken oavsett om du bara älskar skor och vill kunna fylla skogarderoben med mode- och funktionsskor till superbra priser eller behöver ladda med skor till hela familjen inför en ny säsong. Här på Nice Price erbjuder vi snygga och sköna modeller i hög kvalitet från PACE, LINEAR XIT och So All med flera, skor som vi designat i Varberg och är lite extra stolta över. Ta en stund och klicka runt här på sajten så är vi övertygade om att både du och barnet hittar något som känns prisvärt, snyggt och rätt för varje barns fötter. Passa på att ladda upp med det som behövs i barnens skogarderob inför den kommande säsongen så att det finns skor som passar för alla tillfällen och väder. För att koka ner vår devis från ovan: om bara fötterna mår bra kan inget gå riktigt fel! Ett motto som kanske mer än något annat gäller just barn och deras skor. Välkommen! Här hittar du ett stort sortiment av damskor för alla tillfällen och smaker. Upptäck en värld av skor och handplockade modeller från utvalda märken. Med egna designers i Varberg kan vi skapa skor från grunden med stor kunskap om material och kvalitet. Vår övertygelse är att hållbara skor med hög modegrad till bra priser är en kombination som vinner i längden. Sneakers, sandaler, kängor, pumps, boots och mycket mer shoppar du smidigt online hos oss på DinSko. Vi hoppas du blir nöjd med dina nya damskor!

För att riktigt skydda dina skor rekommenderar vi impregnering. Det finns inget tråkigare än skor som läcker in vatten och därmed försämrar insidan – oftast helt i onödan. Genom att följa anvisningarna på impregneringsprodukten får du lätt en vattenavvisande yta som även skyddar mot smuts och gör ytan ännu lättare att hålla ren. När du efter de 3 stegen fått en fräsch och fin yta så vore det tråkigt om skorna inte känns fräscha även på insidan. Även om vi inte vill tänka oss att vi kanske svettas upp till 20 ml varje dag, så är det sant. En iläggsula absorberar fukten och gör att både fötter och skor mår mycket bättre. Byt därför ut dina sulor ofta för ännu fräschare skor – och fötter. Som pricken över i kan du använda våra deoprodukter som gör att dina skor doftar gott. Och varför inte se till att byta ut smutsiga skosnören mot ett par nya? Hur mycket du än älskar dina skor och vill gå i dem varje dag, se till att skaffa dig några favoriter att alternera mellan så de hinner vila mellan användningarna. En sko som alltid används blir snabbt ofräsch och behöver ännu mer skovård. Men kan du inte slita dig från just ditt favoritpar och är beredd att vårda dem så har vi produkterna du behöver för att ge dina skor den kärlek de förtjänar. Många av våra produkter är dessutom miljömärkta. Bra för dig, dina skor och hela vår värld i ett hållbarhetsperspektiv.
Vårt mål är att du som skoälskare alltid ska kunna hitta något som lockar i vår Nice Price avdelning. Till dig som vill göra riktiga fynd och till dig som har en generösare skobudget som både hittar nysläppta favoriter hos DinSko för att sedan komplettera och hitta pärlor som du kanske missat på vår Nice Price avdelning. Tycker du istället att skor ska vara sköna nog att trivas i varje dag och göra jobbet oavsett årstid, men är inte sugen på att betala mer än nödvändigt? Då är Nice Price ett perfekt alternativ att hålla skogarderoben uppdaterad. Här har du alltid råd att klicka hem sommarens tygskor och sandaler eller säkra en torrskodd och varm vintersäsong med kort varsel! Stabila kängor, coola boots, barnens gummistövlar och fritidsskor, sportiga sneakers, somriga sandaletter, snygga pumps, fina ballerinor och läckra loafers, här hittar du allt!Så, är du redo att upptäcka en värld av skor till riktigt bra priser? Klicka hem dina nya skor direkt från siten och luta dig tillbaka. Dina fyndiga favoriter är snart hos dig. Ha en riktigt härlig shoppingstund!

Här hittar du ett stort sortiment av olika typer av skor till fantastiska priser. Passa på nu och välj bland massor av våra favoritskor från våra olika varumärken.
Så än en gång – välkommen till DinSko! Vi hoppas du hittar de damskor du är ute efter just idag. Shoppa online här på sajten eller besök någon av våra många butiker för personlig service. På DinSko vill vi göra det enkelt för dig att hitta nya damskor. Och vi vill gärna att du ska tycka det är roligt och inspirerande också. Därför har vi samlat det bästa på en och samma plats. När du klickar dig runt på vår site kommer du också att upptäcka att förutom alla härliga skor finns det tips om hur du tar hand om dina nya skor, inspirerande intervjuer med designer och influencers, smarta råd om material och skoval och grymma erbjudanden som gör att du kan shoppa skor till fyndiga priser. För dig som älskar skor och vill ha koll på nyheterna inom damskor är det ett smart drag att signa upp och bli medlem. så du inte missar några exklusiva deals och nyheter. Oavsett om du tycker att skor mest är en nödvändighet för att skydda fötterna mot väta och kyla eller om du är en passionerad skoentusiast som vårdar dina skor med ömhet och alltid är på jakt efter det perfekta paret herrskor vill vi vara ditt självklara val. Det ska vara lätt att hitta rätt skor på DinSko, helt enkelt. Med vår egen designstudio i Varberg lägger vi stor vikt och samlar allt vårt hantverkskunnande i designandet av våra egna skor. Och när du har bestämt dig för vilka skor du ska köpa rekommenderar vi varmt att du lägger med lite kärlek i form av skovårdsprodukter i varukorgen. Skokrämer, oljor och rengöringsmedel av högsta klass garanterar att dina skor håller längre och behåller sin lyster.Snygga, bekväma och uppdaterade herrskor från DinSko kompletterade med utvalda varumärken för att tillgodose alla dina behov. Här hittar du säsongens aktuella skor för jobb, fritid och fest i form av sneakers, loafers, sandaler, kängor, slip-ins, tofflor, snörskor och mycket annat. Från avslappnade vardagsskor till dressade festskor för män i prisklasser som passar alla. Med vårt stora utbud av egendesignade och handplockade herrskor är vi övertygade om att du kommer hitta skorna som passar just dig. Shoppa dina nya herrskor online eller besök din närmsta butik så hjälper vi dig där. Tack för att du väljer DinSko.

Vill du ha en stöttande sula som är skonsam m
ot både hälen och hålfoten väljer du med fördel en av våra populära lädersulor. De är uppbyggda för att ge optimalt stöd och avlastar dina fötter i varje steg. Dessutom är de perforerade för att skapa en behaglig ventilation i skorna och hålla fötterna fräscha hela dagen. Väljer du istället en halvsula eller en ¾-sula får du specialformat stöd för hälen och/eller hålfoten. Även dessa sulor är perforerade för ett behagligt klimat i skon. Om du i första hand behöver stötdämpning är våra halvsulor med gel perfekta för att pigga upp trötta fötter. Rena komfortsulor hittar du i form av mjuka sulor i latex med ytskikt av textilväv och i våra tunna sulor i fuktabsorberande bomullsfrotté – passar bra i sommarskorna om du inte vill bära strumpor. Här hittar du också väldoftande deo-sulor och stötdämpande sulor med hålfotskudde.
Precis som på våra ordinarie koncept hittar du såväl damskor som barnskor och herrskor på vår Nice Price avdelning. Med våra fantastiska priser kan du vara säker på att komma härifrån med en skön känsla av att ha shoppat snygga skor och samtidigt ha gjort ett riktigt klipp! En bättre win-win-situation har vi skofantaster svårt att tänka oss, eller hur? Nu hoppas vi att du är redo och sugen på att på allvar börja jakten på dina nya skor. Och kanske något tillbehör som adderar det lilla extra och får dem att må bra länge. Köp dina herrskor online här på dinsko.se eller besök din närmaste butik om du vill ha personlig service och goda råd. Välkommen till DinSkos avdelning för herrskor! Här har vi samlat skor av alla sorter – från fest till vardag. Allt för att du så smidigt som möjligt ska hitta just de skor du behöver inför kommande utmaningar och tillfällen. Dressade loafers och snörskor för en uppstyrd stil på kontoret eller till festen, sportiga och alltid lika aktuella sneakers för en uppdaterad vardag, boots och kängor när det börjar bli kallt och regnigt eller snöigt och sommarens avslappnade sandaler och tygskor.Vårt mål är att kunna vara ditt självklara val när det är dags att shoppa damskor. Hos oss ska du kunna hitta rätt skor för varje tillfälle och årstid. Oavsett om det står jobb, shoppingrunda på stan, middag med vännerna, fest eller bröllop, fritidsaktiviteter, ledighet eller en skogspromenad på schemat. Vår övertygelse är att vardagligt välbefinnande börjar med skor man verkligen trivs i. För vissa av oss innebär det ett par riktigt sköna sneakers. Andra känner sig stärkta av att dressa upp stilen med klackar eller snygga stövlar. För ytterligare några är det viktigt att hålla sig uppdaterad på säsongens trender och följa med i modet. Och de flesta skoälskare kan nog skriva under på att skor helst ska kombinera flera goda egenskaper och gärna vara snygga, bekväma och passa ens personlighet på samma gång.

Hos DinSko kan du hitta mängder av olika herrskor i massor av olika färger. Du hittar såklart dem mer klassiska färgerna vit, svart, beige, grå och brun men du kan samtidigt hitta mer utmanande färger som exempelvis gröna och blåa herrskor. Titta in hela vårt härliga sortiment av herrskor för att hitta ett par som passar just din stil! Vi älskar skor. Och oavsett om du också är en riktig skofantast eller bara köper nya skor när du verkligen måste så tror vi du kan få dina behov tillgodosedda hos oss på DinSko. Från vår egna skokedja DinSko uppdaterar vi varje säsong sortimentet med hundratals nya skor som bara väntar på att få följa med dig till jobbet, skolan, utflykten och city-weekenden. Med märken som XIT, Linear, PACE, Iguassu, SoAll och många fler kan vi erbjuda nya skor till dam, barn och herr för alla tillfällen. Välkommen in i vår värld av skor! Med ett par väl valda iläggsulor får du ut mer av dina skor. Här hittar du värmande sulor i fleece och ull, mjuka skinnsulor för ökad komfort och stöttande sulor med stötdämpning som skonar både fötter och knän. Beroende på sulans funktion kommer de som helsulor eller halvsulor. En liten investering med stor påverkan i varje steg – unna dig själv att par smarta och sköna skosulor av hög kvalitet.Barn är förstås också enskilda individer med starka viljor och olika intressen. Men är det något vi lärt oss efter våra många år och massor av feedback från kunder som handlar sina barnskor hos oss är det här: om fötterna mår bra och barnen kan göra sin grej med varma och torra fötter i skor som är anpassade för aktiviteten så blir både humöret bättre och leklusten större!

När det är dags att fylla skogarderoben för hela familjen eller när barnen behöver nya skor till skola, lek och fritidsaktiviteter kan vi rekommendera DinSko och deras breda utbud av skor för alla väder och tillfällen. För dig som älskar att hänga med och vill uppdatera din look ofta är DinSko alltid en bra deal. Här hittar du säsongens mode till bra priser och med bra kvalitet. Prisvärda skor, fräscha nyheter och alltid ett uppdaterat sortiment av skor, från slitstarka och bekväma barnskor från egna och välkända märken till säsongens måsten för både fest och vardag till dam och herr.
Vi på DinSko inspireras av dagens trender och erbjuder prisvärda, uppdaterade skor för dig som älskar mode. För visst är det så att ett par nya skor kan göra underverk för hela din outfit!Hos DinSko kan du hitta barnskor i alla möjliga olika färger och typer. Du hittar dem mer klassiska färgerna vit, svart, röd och brun, men du kan samtidigt hitta mer utmanande och trendiga färger som exempelvis grön, rosa, lila, gula och blåa. Förutom olika färger har vi även mängder av olika typer av barnskor, med olika stilar. Titta in hela vårt breda utbud för att hitta ett par barnskor som passar just ditt barn.

Kan man sula om sneakers?
Vi byter ut hela botten på dina skor med nya sneakersulor i vitt gummi, syr runt kanten. Självklart putsar vi upp dina skor så de blir ordentligt vårdade och snygga på köpet. Behövs skorna tvättas kan vi göra det för 290 kr extra.
Det viktigaste när det kommer till barnskor är ändå att de ska sitta skönt och att barnet helt enkelt gillar skorna de ska bära varje dag. Och precis som för vuxna skoälskare har förstås barn sina egna preferenser och favoriter. Därför kan såklart smaken handla om massor av faktorer som avgör vad som passar! Ska de vara coola, söta, bekväma, varma, mönstrade eller sportiga barnskor? Eller kanske är det viktigaste att favoritkaraktärerna från filmerna finns med? Oavsett vad svaret blir så finns alternativen hos oss!

Trasa eller borste, kräm eller vax? Hur du väljer att hålla dina skor snygga är inte så viktigt. Vad som betyder något är att du gör det. Här kommer de enkla tipsen för nybörjaren, lite överkurs för dig som vill briljera och de snabba tricksen när du har bråttom.
Damskor, barnskor och herrskor finns tillgängliga på vår Bästa Pris!-avdelning. Du vara säker på att komma härifrån med en bra känsla av att ha handlat snygga skor och gjort ett riktigt klipp! En bättre win-win-situation är svår att tänka sig för skoälskare. Är du redo att utforska världen av skor till ett bra pris? Tack för att du besöker oss! Klicka på de skor du vill köpa och luta dig tillbaka. Dina snygga och prisvärda favoriter kommer snart att vara hos dig.Vi på Skopunkten vill vara ditt självklara val när det gäller herrskor. Vi designar våra egna skor i Varberg i vår egen designstudio där vi lägger stor vikt i att samla allt vårt hantverkskunnande i våra skors design och funktionalitet. När du väl har bestämt dig för vilka skor du ska köpa rekommenderar vi att du lägger till lite kärlek i form av skovårdsprodukter i din varukorg. Skokrämer, oljor och rengöringsmedel av högsta kvalitet ser till att dina skor håller längre och behåller sin glans.För att riktigt skydda dina skor rekommenderar vi impregnering. Det finns inget tråkigare än skor som läcker in vatten och därmed försämrar insidan – oftast helt i onödan. Genom att följa anvisningarna på impregneringsprodukten får du lätt en vattenavvisande yta. Impregneringsmedlet skyddar även mot smuts och gör ytan ännu lättare att hålla ren. När du efter de 3 stegen fått en fräsch och fin yta så vore det tråkigt om skorna inte känns fräscha även på insidan. Även om vi inte vill tänka oss att vi kanske svettas upp till 20 ml varje dag, så är det sant. En iläggsula absorberar fukten och gör att både fötter och skor mår mycket bättre. Byt därför ut dina sulor ofta för ännu fräschare skor – och fötter. Som pricken över i kan du använda våra deoprodukter som gör att dina skor doftar gott.

Vad kostar det att sula om ett par skor?
Priset för en halvsulning hos skomakare ligger oftast mellan 900-1 200 kronor, en helomsulning cirka 1 500-1 900 kronor. Många tillverkare av randsydda skor erbjuder också fabriksomsulning, där varierar priserna en hel del, mellan 1 000-2 500 kronor. Cachad
På Skopunkten är vårt mål att vara det självklara valet när du ska köpa damskor. Vi vill att du ska kunna hitta rätt skor för varje tillfälle och säsong. Oavsett om det är för jobbet, en shoppingrunda på stan, middag med vänner, en fest eller ett bröllop, fritidsaktiviteter, ledighet eller en promenad i skogen. Vår övertygelse är att välbefinnande i vardagen börjar med skor som du verkligen känner dig bekväm i. För vissa av oss innebär det ett par riktigt bekväma sneakers. För vissa är det viktigt att följa med i säsongens trender och följa modet. Och de flesta skoälskare håller med om att skor helst ska kombinera flera bra egenskaper och helst vara snygga, bekväma och passa ens personlighet på samma gång.Ta väl hand om dina skor. Vi har ett brett utbud av produkter inom skovård. Använder du tyg, borste, kräm eller vax? Hur du tar hand om dina skor är inte viktigtaste. Det viktigaste är ATT du gör det. Här finns några enkla tips för nybörjare om skoputsning, lite extra för dig som vill briljera och snabba knep när du har bråttom.

Vi älskar skor och vill att vårt favoritpar ska hålla så länge som möjligt. Främst för att skydda miljön men också för att kunna ha favoritskon på sig under en längre tid. För att ta hand om dina skor och se till att de hålls i gott skick från början och upprepa det med jämna mellanrum kan vi nästan garantera att ditt liv blir trevligare och att din upplevelse med skon på din fot blir roligare. Skovård är inte så svårt som man först kan tro.
Barnens fötter växer snabbt och det är viktigt att veta att du på Skopunkten kan välja barnskor som passar barn i alla åldrar. Ibland kan det vara värt att investera i en modell med funktioner som behövs för tuffa lekar eller när komforten är extra viktig. Hos oss kan du alltid kan mixa hur du vill till de fasta erbjudandena 3 för 2, billigaste paret på köpet och Köp 2, billigaste paret halva priset.Som du märker kan rätt sula göra underverk för dig och dina fötter! Kolla in Skopunktens sortiment av skosulor till barn, dam och herr och unna dig själv sulorna som gör skillnad i varje steg. Du klickar smidigt hem dem online eller besöker oss i någon av våra fysiska butiker.

Hur töjer man ut skor snabbt?
Hur man töjer ut skorna med sprayet: Steg 1 | Spraya på skorna, både in- och utsida på de partier där skorna sitter får hårt. Steg 2 | Efter du har sprayat, ta på dig skorna eller använd ett skoblock för att stretcha ut materialet. Steg 3 | Upprepa tills skorna har töjts ut så mycket du behöver.
Här hittar du snygga och prisvärda damskor. Vi har ett stort urval och med vårt erbjudande \\\”3 för 2\\\” kan du köpa hem skor för en mängd olika tillfällen. Med egen skostudio och egna designers i Varberg kan vi skapa skor från grunden och med stor kunskap om material och kvalitet. Vi vet att hållbara skor med högt mode till bra priser är en kombination som vinner i längden. Sneakers, vinterskor, kängor, ballerinaskor, boots och mycket mer shoppar du smidigt online hos oss på Skopunkten. Vi hoppas du blir nöjd med dina nya damskor!

När ska man klacka om skor?
När är det dags att klacka om skorna? När det är ca 1 mm kvar av den gamla klacklappen är det perfekt att klacka om dem, men det är inga problem om du slitit ner dem längre än så. Det går att bygga upp det som slitits ner på klackbasen, men det blir lite dyrare.
Det ska vara kul att shoppa skor! Hos oss på Skopunkten hittar du massor att välja på till priser som gör det ännu roligare att uppdatera skogarderoben.Det viktigaste när det gäller barnskor är att de ska sitta bekvämt och att barnet tycker om de skor som hen ska ha på sig varje dag. Precis som vuxna skoälskare har barn sina egna preferenser och favoriter. Ska det vara coola, söta, bekväma, varma, mönstrade eller sportiga barnskor? Eller kanske är det viktigaste att dina favoritkaraktärer från filmerna finns med? Oavsett vad svaret blir så finns alternativen hos oss!

Säsongens senaste herrskor från Skopunkten kompletterade med utvalda märken för att tillgodose alla dina behov. Du hittar säsongens senaste skor för arbete, fritid och fest i form av vinterskor, loafers, sandaler, finskor, lågskor, tofflor och mycket mer. Från avslappnade vardagsskor till klädsamma festskor för män i prisklasser som passar alla. Mixa hur du vill och kom ihåg våra stående erbjudande: 3 för 2 billigaste paret på köpet eller Köp 2 par få 50% på billigaste paret. Shoppa dina nya herrskor online eller besök din närmaste butik så hjälper vi dig där.
Välkommen att titta runt bland Skopunktens herrskor. Här har vi samlat skor av alla slag – från fest till vardag. Allt för att göra det så enkelt som möjligt för dig att hitta just de skor du behöver för de utmaningar och tillfällen som väntar. Loafers och snörskor för en fin stil på kontoret eller på en fest, sportiga och alltid aktuella sneakers för en uppdaterad vardagslook, boots och kängor när det börjar bli kallt och regnigt eller snöigt, och avslappnade sandaler och tygskor på sommaren.Vi vill göra det enkelt för dig att hitta nya damskor. Och vi vill att det ska vara roligt och inspirerande för dig också. Därför har vi samlat det bästa på ett och samma ställe. För dig som älskar skor och vill hålla dig uppdaterad om vad som är nytt inom damskor är det smart att bli medlem, så att du inte går miste om exklusiva erbjudanden och nyheter.

Hos Skopunkten kan du hitta barnskor i alla möjliga olika färger och typer. Vi har ett väldigt brett sortiment och du hittar dem mer klassiska färgerna på barnskor som exempelvis vit, svart samt brun, men du kan samtidigt hitta mer utmanande och trendiga färger som exempelvis gröna, rosa, blåa, gula eller lila barnskor. Titta in vårt breda sortiment av barnskor nu.
Vårt mål är att du alltid ska kunna hitta något som tilltalar dig. I våra butiker och på skopunkten.se har du vårt ordinarie säsongsutbud och här kan du hitta pärlor som du kanske hade missat. Bästa Pris! är ett utmärkt ställe för att hålla din garderob uppdaterad. Här kan du hitta allt ifrån robusta kängor, coola stövlar, gummistövlar och fritidsskor för barn, sportiga sneakers, somriga sandaler, fräcka pumps, tjusiga ballerinor och snygga loafers – allt finns tillgängligt på vår Bästa Pris!-sida när du är på humör för ett fynd!Konceptet för Bästa Pris! är att ha riktigt bra och låga priser på bra skor – och dessutom med våra fasta erbjudanden: 3 för 2 få billigaste paret på köpet eller Köp 2 få 50% på billigaste paret! Här hittar ett brett utbud av skor som har fantastiska priser. Du kan hitta skor från alla våra varumärken. Och oavsett om du bara älskar skor och vill kunna fylla din skogsgarderob med mode och funktionella skor till bra priser, eller om du behöver fylla på skor till hela familjen inför en ny säsong så kan du hitta det här. På vår avdelning Bästa Pris! Hittar du (väldigt) prisvärda skor från Clou, Clou Comfort, Duffy, Lejon med flera, skor som vi designat i Varberg och är lite extra stolta över. på Skopunkten har vi så många olika typer att välja mellan. Oavsett om du gillar mocka, läder, plast eller gummi – du kan välja mellan de mest varierande materialen. Och om du föredrar en sko med en klassisk design och ett tidlöst utseende finns det ett enormt utbud av klassiska skor för dig att välja mellan. Välj en av våra populära lädersulor om du vill ha en stödjande sula som är skonsam för ditt fotvalv och dina klackar. De är utformade för att ge dig optimalt stöd och avlasta dina fötter. Det är möjligt att hålla fötterna fräscha hela dagen med skorens perforerade design. Väljer du istället en halvsula eller en ¾-sula får du specialformat stöd för hälen och/eller hålfoten. Om du vill pigga upp trötta fötter är våra mjuka halvsulor med gel det perfekta alternativet. Här hittar du också väldoftande deo-sulor och stötdämpande sulor med hålfotskudde.

Klicka runt på webbplatsen och vi är säkra på att du och ditt barn kommer att hitta något som är prisvärt, snyggt och rätt för alla barns fötter. Passa på att fylla på med det som behövs i ditt barns skogsgarderob inför den kommande säsongen så att det finns skor som passar för alla tillfällen och väder. För att koka ner vårt motto från ovan: om bara fötterna känns bra kan egentligen ingenting gå fel! Utforska ett brett utbud av barnskor på skopunkten.se. Du kan klicka hem säsongens barnskor tryggt och bekvämt. Lätt som en plätt!
Barnskor är en viktig del av ditt barns garderob, så vi har samlat dem alla här! Vi har skor för skolan, förskolan, aktiviteter och utflykter efter skolan samt sommar, höst, vinter och vår. Vårt sortiment är fullt av kvalitetsskor för barn, så att du och dina barn kan välja rätt skor för rätt tillfälle, oavsett vad som står på dagordningen.Fynda skor hos oss till fantastiska priser! Här hittar du ett stort sortiment av skor till bra priser där du kan göra stora fynd. Passa på nu och välj bland massor av skor från egna varumärken och tänk på att våra erbjudande 3 för 2 – billigaste paret på köpet eller Köp 2 få 50% på billigaste paret även gäller här!Återigen, välkommen till Skopunkten! Vi hoppas att du hittar de damskor du letar efter. Handla online eller besök en av våra många fysiska butiker för personlig service.

När du handlar hos Skopunkten kan du välja bland vårt urval av lekfulla och hållbara barnskor som behövs för alla tillfällen året runt, oavsett väder. Vi har alla sorters roliga och praktiska barnskor för varje tillfälle, till exempel vattentäta skor, gummistövlar, Varmfodrade skor, fräcka sneakers, praktiska sandaler eller snygga ballerinor. Barn är individer med starka viljor och olika intressen. Men om det är en sak vi har lärt oss av vår mångåriga erfarenhet och av den feedback som vi fått från kunder som köper sina barnskor hos oss, så är det följande: Om fötterna känns bra och de kan göra sin grej med varma, torra fötter i skor som är anpassade till aktiviteten, blir deras humör bättre och de får det roligare!
Du får ut mer av dina skor om du har ett par väl valda inläggssulor. Varma fleece- och ullinlägg, mjuka läderinlägg för ökad komfort och stödjande inlägg med stötdämpning för att skydda både fötter och knän är bara några av de saker du hittar hos oss. Beroende på sulans funktion finns de i antingen hel- eller halvsulor. Nya sulor är en liten investering som ger stor effekt.

Hos Skopunkten kan du hitta damskor i alla möjliga olika färger. Du hittar dem mer klassiska färgerna vit, svart, beige och brun men du kan samtidigt hitta mer utmanande och trendiga färger som exempelvis grön, rosa, lila, blå, gråa, orangea och röda.
Hej! Vi är så glad att du hittade oss. Eftersom du har kommit till sektionen för damskor på Skopunkten misstänker vi att du är angelägen om att uppdatera ditt skobestånd med några riktigt fina nya skor. Och grattis – få saker fyller en med en så bra känsla som att bli inspirerad, leta efter dina favoriter blan
d alla nya skor och sedan bestämma vilka du vill ha. Letar du efter ett par snygga sneakers? Är du trött på kylan och vill mysa i ett par nya tofflor för att värma fötterna på kalla golv? Är du redo för en rolig och moderiktig look? Vill du förhöja din stil med ett par riktigt glänsande sandaletter? Vill du klä upp din kontorsoutfit med ett par klassiskt eleganta pumps? Vill du glida in i ett par nya sandaler? Oavsett om du letar efter moderiktiga, bekväma, trendiga, funktionella och coola skor garanterar vi att du hittar det du söker. Oavsett vem du är, var du bor eller vad du behöver.

Hur mycket mindre blir skor med extra sula?
Det första vi kommer att göra är att lägga i en tunn inläggssula i läder. Denna sula bygger cirka ¼ storlek och kommer hjälpa till med att minska volymen i hela skon och få skon att sluta om foten mer.
Nu hoppas vi att du är redo och ivrig att börja jakten på dina nya skor på allvar. Och kanske några tillbehör för att ge dem det där lilla extra och få dem att hålla länge. Köp dina herrskor online här på skopunkten.se eller besök din närmaste butik om du vill ha personlig service och goda råd.

Beroende på vem du är, vad du gillar och vad du har för krav på dina skor väljer du från ett stort sortiment i alla prisklasser och varianter. Gillar du att ladda skogarderoben inför en ny säsong med fokus på prisvärda skor efter behov och väder? Kanske passa på att handla flera par eller till hela familjen och samtidigt göra ett klipp? Här du alltid kan mixa hur du vill till våra stående erbjudande: 3 för 2, billigaste paret på köpet eller Köp 2, billigaste paret halva priset.
Det viktigaste är att använda rätt skovårdsprodukt till rätt material. Så oavsett om du vill fräscha upp dina vita sneakers eller rengöra dina stövlar har vi de produkter du behöver. Vi brukar säga att skovård görs i 3 steg. Rengör, vårda och skydda. Alla steg har sina specialprodukter anpassade för materialet. Rengöringen är grunden i skovårdsrutinen och en borste tillsammans med rengöringsmedel kan nästan direkt få skorna att kännas som nya. Något som är viktigt att tänka på är att aldrig lägga in dina skor i tvättmaskinen. Inte sällan är det förenat med att du istället för att fräscha upp dina skor måste kassera dem och köpa nya. Du får ut mer av dina skor om du har ett par väl valda inläggssulor. Varma fleece- och ullinlägg, mjuka läderinlägg för ökad komfort och stödjande inlägg med stötdämpning för att skydda både fötter och knän är bara några av de saker du hittar. Beroende på sulans funktion finns de i antingen hel- eller halvsulor. En liten investering med stor effekt varje steg på vägen är hur man unnar sig ett par smarta, bekväma skosulor av hög kvalitet. Beroende på årstid och behov kan du alltid hitta sulor till dina skor hos oss på Skopunkten. Extra gosig värme får du om du satsar på våra sköna sulor i quiltad ull. Förutom att de värmer dina fötter under kalla vinterdagar ger de behaglig komfort och är mjuka mot foten. Hos oss kan du självklart hitta skor i olika färger. Du hittar såklart dem mer klassiska färgerna vit, svart, beige, grå och brun men du kan samtidigt hitta mer utmanande färger som exempelvis gröna och blå herrskor.

Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.Sulan på ett par lädersulade, randsydda skor kan bli nedsliten och behöva bytas. Genom att byta dina sulor som sitter på främre delen av skorna kan de hålla länge. Ibland kan även en hel omsulning vara nödvändig. Det gäller oftast gummisulade skor. Då tas klacken bort och hela sulan byts ut.Börjar dina skor tappa färgen? Eller har dem blivit smutsiga på sulkanten? Gör dig inte av med skorna i första hand! I många fall går det att tvätta och färga skorna så det får tillbaka sin orginalfärg igen! Mockaskor kan exempelvis lätt kännas gråa och dassiga, men även dem går att rädda med rätt rengöring och färgning. Och dina vita sneakers som blivit avskavda kommer se nya ut.

Har du ett par skor som du gärna använder helst hela tiden? Då är risken stor att det bildas ett hål i den inre hälkappan, ett slitage som ofta uppstår när man nöter ned foderlädret i hälpartiet. Det är ett vanligt slitage som uppstår i och med att just den delen av skon utsetts för många påfrestningar. Problemet är lätt fixat av vår skomakare på Downstairs!Omklackning är oftast den första viktiga reparationen för att få et par skor att hålla länge. Men hur ser man då att skon behöver klackas om? Jo, på lädersulade skor ser man det genom att en bit i gummi har blivit vinklad på bakre fjärdedelen av klacken, resten är i läder. Beroende på hur skorna används och hur bärarens gångstil är varierar det hur brådskande lagningen är, så håll koll på klacken!

Om du tror att dina skor skulle behöva en omklackning, kontakta oss eller att kom in i en av våra butiker så hjälper vi dig att se över vad som behöver lagas!
Nej, släng inte skorna! Vet du hur du kan minska överkonsumtionen, bidra till en hållbar framtid och få snygga skor på samma gång? Du lämnar in skorna till skomakaren såklart!Har dina favoritskor börjat skava? Eller har du kommit på att dina nya skor som du precis börjat använda känns lite trånga? Ingen fara! Det går att åtgärda.Tänk på att inte lösa ut paket med synliga fel som kan ha påverkat skicket på varan du beställt. Gör en reklamation till transportföretaget direkt på utlämningsstället och be dem skicka tillbaka paketet till MEINDL.SE och skriva anledningen till returen på paketet. Mejla sedan till [email protected] för att informera om reklamationen.

Vad kostar formgjutna sulor?
ORTOPEDISKA INLÄGG – FORMGJUTNA Kostnaden ligger mellan 1200 och 3000kr.
På serviceavdelningen har vi kunskap om det mesta som kan hända med en sko eller känga och hur det ska åtgärdas. Vi kan erbjuda uppfräschning av dina Meindl-favoriter, byte av hela sulkassetten, reklamationshantering, kontroll av vattentäthet i vår GORE-TEX®-centrifug och allmän hjälp vid frågor och funderingar. Innehållet på den här webbplatsen inklusive samtliga immateriella rättigheter är upphovsrättsskyddat och tillhör MEINDL.SE. Informationen på den här webbplatsen, inklusive men inte begränsat till, text, bild, grafik, video, ljud eller andra format eller media, får inte, annat än för ditt personliga, icke-kommersiella bruk eller med skriftligt medgivande, kopieras, reproduceras, förändras, överföras eller lagras i någon form överhuvudtaget. Att modifiera innehållet på den här webbplatsen är förbjudet. Låt oss presentera Meindl Sverige Återbruk. Här hittar du tjänster för underhåll & reparationer av dina skor, & även återbruk i vårt Second Hand-sortiment.Du väljer helt själv om du vill sula om dina kängor eller inte. Kängornas största påverkan på miljön sker under tillverkningen, så om du förlänger livslängden på dina kängor hjälper du till att spara på våra gemensamma miljöresurser. När du köper ett par Meindl håller de förhoppningsvis i många år, och det är många delar som går att reparera under tidens gång, där bytet av sulkassetten är en av de största reparationerna. Meindl Concept Store är inte bara en butik. Det är en mötesplats med mycket värme, engagemang och kunskap. Vi har skapat ett koncept för oss som uppskattar kvalitativa och innovativa outdoor-varumärken. Vi tar hand om dig hela vägen från behov till ett lyckat köp. • Arbetsskor: Om du använder våra skor/kängor som arbetsskor (byggarbetsplats & dyl). T.ex. är viss målarfärg förödande för lädret och förstör limningen.

2. Om du ska lämna in kängor/skor för bedömning, se till att de är väl rengjorda och torra. Vi förbehåller oss rätten att returnera smutsiga skor/kängor eller fakturera kostnaden för rengöring (500 kr). Ev. fraktkostnad står du själv för.Informationen på den här webbplatsen kan innehålla tekniska felaktigheter eller typografiska fel. Kontakta gärna vår kundservice på [email protected] för att påtala sådant tekniskt eller typografiskt fel. Vidare reserverar vi oss för förändringar i sortimentet och har rätt att ta bort varor ur sortimentet innan ett köp gått igenom. Om du i efterhand vill ha bilden borttagen från våra sociala medier eller hemsida, kontakta oss via mail eller telefon så ser vi till att ditt innehåll blir borttaget. Vill du ha hjälp att välja rätt storlek eller Meindl-modell? Har du frågor eller funderingar om din order, hur man handlar på meindl.se eller om returer?

4. Har du handlat av Meindl.se? Kontakta först oss på [email protected] för en första bedömning eller ring vår kundtjänst på 063-391 64 03. OBS! Kvitto eller inköpsbevis är ett krav för att kunna reklamera en vara och ska alltid uppvisas.
Yttersulorna, och framför allt materialet mellan skinnkängan och yttersulan, på Meindls skor åldras och behöver bytas ut med tiden. Att byta hela sulkassetten är ett riktigt ekonomiskt och miljömässigt val. Du behåller din ingådda känsla och spar på resurser samtidigt. Vax: Skinn är en naturprodukt som behöver vård och näring. Genom att ovanlädret behandlas med vax blir färgen mörkare. Nubuck- eller mockaläder får dessutom en blank yta. Vinsten är att skorna håller längre med regelbunden vaxning. Meindl Sverige Second Hand finns till som alternativ för dig som vill köpa begagnat av hög kvalitet. Alla skor vi säljer har kvalitetstestats och är vattentäta. Alla skor kommer även med nya innersulor och skosnören.Vi reserverar oss för eventuella brister eller fel i information om produkter, nyansskillnader på grund av olika skärminställningar, bilder, priser, lagersaldon eller tekniska fel och vi förbehåller oss rätten att ändra eller korrigera när det kommer till vår kännedom. Skulle något se felaktigt ut ber vi dig hjälpa oss genom att rapportera felet.

Similar Posts