Sushi Helsingborg Stattena

47. Jätteräkor…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………🌶️🌶️🌶️109:-30. Friterade räkor med sötsursås eller valfri sås ……………………………………………………………………………………95:-

45. Kycklingfilé……………………………………………………………………………………………………………………………………………………….🌶️🌶️🌶️99:-Den gröna curryn består av en bladning kryddor och färska örter, rörs vanligtvis ihop med kokosmjölk, basilika, limeblad, grön chilifrukt och kummin. Den kryddas och tillagas med fisk buljong, bambuskott och paprika. Grön curry har en tydlig mild smak av lime.

36. Oxfilé……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..120:-

37. Jätteräkor………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………109:-
Den gula curryn är mildast av currysorterna och tillagas med färska grönsaker som blomkål, morötter, lök samt kokosmjölk. Därefter tillsätts ingredienser som fiskbuljong och tamarind. Alla dessa kryddor ger tillsammans med curryn dess milda karaktär med genomträngande smaklök och syrlig tamarind46. Fläskfilé……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………🌶️🌶️🌶️105:-34. Kycklingfilé…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….99:-

48. Oxfilé………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..🌶️🌶️🌶️120:-
35. Fläskfilé…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………105:-Den färska basilikan wokas först med färska grönsaker, röd chili och vitlök. Därefter tillsätter vi thailändsk soya, ostronsås och fiskbuljong med en aning peppar för att ytterligare höja smaken hos denna starka och smakrika kyrdda.Den röda curryn består bl.a av röd chilifrukt, färsk koriander, kummin, kryddnejlikor, rälpasta och galangal, som tillagas med bambuskott, kokosmjölk och paprika. Curryn kryddas med fiskbuljong, limeblad och färsk basilika och har en smak av krämig kokos.

47a. Jätteräkor, bläckfisk, musslor……………………………………………………………………………………………………………………….🌶️🌶️🌶️120:-
37a. Jätteräkor, bläckfisk musslor……………………………………………………………………………………………………………………………………..120:-38. Ankbröst………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..109:-

Den skånska pärlan Helsingborg är inget undantag när det gäller att få tag på god mat online, det finns mycket att välja på för den som vill beställa hemleverans av mat i Helsingborg.. Du kan hitta mat från olika kök runtom i världen. Här hittar du mat med härkomst från bland annat Korea, USA och Vietnam. Dessutom finns det ett trettiotal olika pizzerior att välja mellan i Helsingborg. Kanske gör det staden till en av de mest pizzatäta städerna i landet? Prova ett företagskonto på foodora – enklare fakturering, administrering och där du kan förbeställa riktigt god mat direkt till mötet eller företagseventet. Datasäkerhet är vår högsta prioritet. Därför är vi stolta att kunna räkna några av världens mest prestigefulla banker och konsultbyråer som några av våra kunder.

En självklar Helsingborg-favorit är Campino pizzeria som 2018 fick den fina utmärkelsen som ”Bäst i sin stad” på foodora. Campino erbjuder makalöst goda pizzor som har gjort ett starkt intryck hos många helsingborgare och förbipasserande gäster i staden genom åren. Nu kan du få avnjuta din Campino-pizza vid ditt eget köksbord via hemkörning i Helsingborg. Här finns pizzor i olika prisklasser och med dina bästa toppings. Campino har till och med en egen meny för sina legendariska ostkantspizzor. Vid sidan av pizza erbjuds även välsmakande rätter som kebab, hamburgare och sallader på Campinos meny.
För den som suktar efter riktigt god mat finns det många restauranger att välja mellan för hemleverans av mat i Helsingborg. Till exempel finns restaurangen Wing It! Helsingborg som erbjuder finger food och street food i form av kycklingvingar med fri leverans. Om du är sugen på rätter från det vietnamesiska köket kan du beställa din nästa måltid från Ha Noi Quan. För den som söker efter vegansk pizza finns Cleopatra Pizzeria och om du är sugen på smörgås finns till exempel Big Basha och Subway att välja mellan. Låt dig inspireras och testa en ny rätt som blir din nästa måltid. Lägg din order och sen är det bara att invänta leveransen.Förutom att få tillgång till exklusiva restauranger, menyer och rabatter hjälper vår plattform dig att enkelt hantera omfattande företagsbeställningar.

Similar Posts