Svenska Maskinmässan 2022

Svenska Maskinmässan vill rikta ett stort tack till alla härliga besökare och utställare som fyllde Solvallas innerplan under tre händelserika dagar! Många affärer och nya kontakter skapades som vi vet leder till att utveckla branschen! Nu blickar vi fram mot 2024 och nästa genomförande! Väl mött då!Här kan du se våra utställare från mässan 2022. Alla utställare är medlemmar i branschorganisationen MaskinLeverantörerna. Därför kan vi garantera trygga och kvalitativa affärer på plats på mässan.

Mässan är kostnadsfri att besöka, men du behöver registrera dig för att få din entrébiljett. Här kommer du närmare mässan att kunna registrera dig för ditt besök. Den enda mötesplatsen som samlar Sveriges alla maskinleverantörer på ett och samma ställe. Vill du se maskiner som aldrig tidigare visats upp på den svenska marknaden är Svenska Maskinmässan rätt mötesplats för dig. Välkommen 2024! När du väljer att skapa ett konto och följa ett nyhetsrum kommer dina personuppgifter behandlas av oss och av ägaren av nyhetsrummet för att du ska kunna motta nyheter och uppdateringar enligt dina bevakningsinställningar.Svenska Maskinmässan är en renodlad maskinmässa där samtliga utställare tillhör branschorganisationen MaskinLeverantörerna. Upplev det senaste inom bygg- & anläggningsbranschen, prova nya maskiner, gräv, lasta och upplev en levande maskinmässa på riktigt.

Svenska Maskinmässan genomfördes första gången 2016. MaskinLeverantörernas medlemsföretag ville ha en mässa med maskinerna och besökarna i fokus. Därför skapades Svenska Maskinmässan, där alla utställare är anslutna till MaskinLeverantörerna. Även bransch- och arbetsgivarorganisationen Maskinentreprenörerna ställer sig bakom Svenska Maskinmässan och bidrar till mötesplatsens innehåll i samråd med MaskinLeverantörerna.
Den senaste upplagan av Svenska Maskinmässan genomfördes år 2018 och lockade 12 775 besökare. Mässan hade över 100 utställare som visade sina över 800 maskinnyheter.För att läsa mer om detta, var vänlig läs vår Integritetspolicy som berör vår behandling av dina personuppgifter, och Integritetspolicy för Contacts som berör behandlingen av dina personuppgifter från ägaren av nyhetsrummet du följer.

Swecon finns på plats på Borgeby Fältdagar i skånska Bjärred – den naturliga mötesplatsen för professionella lantbrukare. Den är lantbruksmässan i fält och mötesplatsen för alla som har lantbruk som främsta intresse och sysselsättning.
Swecon räknar som vanligt med att ställa ut maskiner ur Volvos produktprogram på Load Up North. Mässan är en mötesplats för branschen, framtida investeringar och rekryteringar i en av landets just nu hetaste tillväxtregioner.Varmt välkomna till Svenska Maskinmässan 2024. Enda platsen för dig som vill se Sveriges alla maskinleverantörer på en och samma plats vid ett tillfälle. Den enda mötesplatsen som samlar Sveriges alla maskinleverantörer på ett och samma ställe. Vill du se maskiner som aldrig tidigare visats upp på den svenska marknaden är Svenska Maskinmässan något för dig. Läs mer Den enda platsen för dig som vill se Sveriges alla maskinleverantörer på en och samma plats. Svenska Maskinmässan är en renodlad maskinmässa som anordnas vartannat år, där alla utställare är medlemmar i MaskinLeverantörerna.Svenska Maskinmässan är en renodlad maskinmässa där samtliga utställare tillhör branschorganisationen MaskinLeverantörerna. Se det senaste inom bygg- & anläggningsbranschen, prova nya maskiner, gräv, lasta och upplev en levande maskinmässa på riktigt.Huvudkontoret för det globala företaget CEJN hittar man i hjärtat av Sverige. Det nordiska säljbolaget CEJN Norden, som också är baserat i Skövde, förser den nordiska marknaden med produkter av hög kvalitet och god service. CEJN har mer än 50 års erfarenhet av snabbkopplingar men har inte stannat av utan utvecklas ständigt både som företag och som produktutvecklare.Merlo är en av Europas största tillverkare av teleskoplastare med en årlig tillverkning av ca 7000 maskiner. Företaget ägs av familjen Merlo som återinvesterar 10% av omsättningen i produktutveckling, allt för att göra en bra produkt ännu bättre.Hos Magnus och Carolina Webe på Ånstänga Lantbruk & Handelsträdgård utanför Linköping odlas ekologiska tomater i storskalig odling. Sedan några år har paret även satsat på ekologisk kycklinguppfödning och har närmare 10 000 kycklingar på gården. Deras nya Merlo Multifarmer 44.9CS kommer till nytta i allt från att fylla på flis och ved i pannorna som värmer upp växthus och stall till att utfordra djuren.

Trots att pandemin härjat över hela världen och resulterat i mängder av inställda branschmässor så har inte marknaden stått still. Bygg- och anläggningsbranschen har tuffat på ganska bra runt om i världen och entreprenörerna har haft fullt upp trots pandemin. Även tillverkarna har fortsatt sin vidareutveckling av maskiner och utrustningar men har haft det tuffare att nå ut till sina kunder. Pandemin har orsakat störningar i produktionsleden vilket lett till brist på delar och också gett betydligt längre leveranstider. Att nu kunna ställa ut fysiskt på mässor igen har stor betydelse för att affärerna skall börja ta riktig fart igen. Svenska Maskinmässan är en viktig länk för att få riktig fart på marknaden igen och ute bland entreprenörerna är nyinvesteringsbehovet stort.De tillverkare och leverantörer som ställer ut är alla medlemmar i Maskinleverantörerna och i nuläget är 121 utställare bokade att ställa ut plus några ytterligare inklusive tidnigarns Professionell Demolering och Svensk Rental Tidning.

Svenska Maskinmässan är en renodlad maskinmässa där samtliga utställare tillhör branschorganisationen MaskinLeverantörerna. Här kan besökaren uppleva det senaste inom bygg- & anläggningsbranschen, prova nya maskiner, gräva, lasta och uppleva en levande maskinmässa på riktigt.
Det är mycket som kommer att hända på mässan i juni. Utöver en fullspäckad mässa med över 800 maskinnyheter, kommer det även att finnas livestudio, seminarier, maskindemonstrationer m.m. som man som besökare inte får missa.Mässan är helt kostnadsfri att besöka. Fribiljetter laddar man ner vi mässans hemsida. Det är dessutom helt kostnadsfritt att parkera. Dessutom finns shuttlebussar som tar besökarna till och från mässan. På mässans hemsida finns dessutom en funktion där besökarna kan kolla in vilka nyheter som de olika utställarna kommer att visa på mässan.Sedan var det tänk att mässan skulle hållas i juni 2020 men en pandemi kom emellan och kullkastade planerna. Nu, två år senare är behovet av en maskinmässa större än någonsin då det varit väldigt magert på mässfronten sedan flera år tillbaka. Det var bara mässan Entreprenad Live som lyckades arrangera sin mässa i Göteborg under hösten 2021.

Sedan var det tänkt att mässan skulle hållas i juni 2020 men en pandemi kom emellan och kullkastade planerna. Nu, två år senare är behovet av en maskinmässa större än någonsin då det varit väldigt magert på mässfronten sedan flera år tillbaka. Det var bara mässan Entreprenad Live som lyckades arrangera sin mässa i Göteborg under hösten 2021.Mässan är helt kostnadsfri att besöka. Fribiljetter laddar man ner vid mässans hemsida. Det är helt kostnadsfritt att parkera. Dessutom finns shuttlebussar som tar besökarna till och från mässan. På mässans hemsida finns en funktion där besökarna kan kolla in vilka nyheter som de olika utställarna kommer att visa på mässan.

De tillverkare och leverantörer som ställer ut är alla medlemmar i Maskinleverantörerna och i nuläget är 121 utställare bokade att ställa ut plus några ytterligare inklusive tidnigarna Professionell Demolering och Svensk Rental Tidning.
– Stigande materialpriser, cementkrisen och svagare hushållsekonomier är tre frågor som just nu oroar många företagare i byggbranschen. Det gör att det är viktigare än någonsin att vi i branschen träffas för att dela kunskap och erfarenheter, säger Catharina Elmsäter-Svärd, vd för Byggföretagen.Däckavisen är en oberoende däcktidning som fokuserar på att erbjuda de senaste nyheterna och insikterna om däck och fälgar för hela däckbranschen. Vi strävar efter att vara din främsta källa för information och kunskap inom däckindustrin.

Som Sveriges och Nordens största däcktidning, erbjuder Däckavisen omfattande nyheter och information om däck, fälgar, däcktillbehör, däckverkstäder och däckmaskiner, både inom Norden och internationellt. Vi riktar oss till en bred målgrupp inom däck- och fälgbranschen, inklusive däckverkstäder, däckgrossister, däckåterförsäljare, däcktillverkare, fälgtillverkare och generalagenter, samt åkerier, lantbrukare, bilverkstäder, bilåterförsäljare, Trafikverket, Transportstyrelsen och bilprovningsstationer.

– Mässan har en kvalitetsstämpel i branschen, denna ska vi förvalta och självklart utveckla vidare. Med en pandemi som satte stop för genomförandet 2020 är nu behovet av att träffas större än någonsin, säger Gabriel Börjesson, mässansvarig.
Under mässans första dag (2 juni) besöks och invigs mässan av Byggföretagens vd, Catharina Elmsäter-Svärd, som ser mötesplatsen som en viktig del för att gemensamt kunna diskutera branschfrågor.Med en slutsåld utställningsyta på över 50.000kvm, fler än 800 kommande maskinnyheter och ett uppdämt behov efter att träffas, har en fin grund lagts för att Svenska Maskinmässan den 2-4 juni 2022 återigen kommer att bli en succé!

Mässan är en renodlad maskinmässa där samtliga utställare är medlemmar i MaskinLeverantörerna, den enda mötesplatsen som samlar Sverige alla maskinleverantörer på ett och samma ställe.
Nu är det äntligen snart dags för MaskinLeverantörernas egna mässa Svenska Maskinmässan. Den 2-4 juni 2022 samlas maskinbranschen på Solvalla i Stockholm.Mässan är kostnadsfri att besöka, men du behöver registrera dig för att få din entrébiljett. Direktlänk till biljettregistreringen hittar du här: Biljett Svenska Maskinmässan

Fronteq® är en av Sveriges ledande redskapstillverkare för grävmaskiner och hjullastare inom segmenten anläggning, industri, terminaler samt berghantering och gruvor. Produkterna används av professionella entreprenörer verksamma inom grävning, anläggning, schaktning, materialhantering, snöröjning samt underhåll av gator och vägar. I Fronteq ingår varumärkena Götene, UFO, Siljum och Eslöv. Redskapen är robusta, driftsäkra och håller en mycket hög kvalitets- och tekniknivå. Fronteq är verksamma i hela landet med tillverkning och kontor i Götene och Bygdsiljum samt kontor i Umeå.

Similar Posts