Text Konfirmation Gratulation

Riktigt bra fotopresenter där du gör en unik konfirmationspresent av gamla foton. Fundera om det är läge att även använda några bilder på kristna symboler som till exempel ett kors. Möjligheterna är oändliga och butiken har plockat ut en hel del tips på konfirmationspresenter med egna bilder.

Är konfirmationen viktig?
Konfirmationen är en religiös handling som är ett komplement till dopet, en bekräftelse till dopet. En bekräftelse av att man tillhör kyrkan och ingår i församlingen. Konfirmationen bidrar med att den konfirmerade individen får Guds välsignelse.
De mest klassiska och vanligaste konfirmationspresenter du kan ge är smycken. Ett vackert halsband, armband eller en ring är tre exempel på traditionella konfirmationspresenter. Finns det en kristen symbol i form av ett kors på smycken så känns gåvan allt mer passande till en konfirmation. Som alltid med presenter så är det du som bestämmer om du önskar ge bort kors-smycken eller ej. Helt ”vanliga” smycken går såklart även det hur bra som helst att välja som konfirmationspresent.Surfar du runt efter den bästa möjliga pryl att ge som konfirmationspresent till kille? Alla graverade presenter tycker Presentguiden passar ypperligt att ge till han som genomgått den kristna läran i och med konfirmationsceremonin! Här har du ett bra tillfälle att ge en personlig konfirmationspresent, med ett kristet och kärleksfylld budskap till killen.

Kan man ha svart klänning på konfirmation?
Det är generellt bäst att undvika att bära vitt, eftersom detta traditionellt sett är brudens eller konfirmandens färg. Svart kan också undvikas, eftersom det är en färg som normalt associeras med begravningar och sorg. Annars kan man utgå från inbjudan och undvika färger som strider mot temat för arrangemanget.
Genom att välja rätt sorts sida så ökar chanserna att hitta de bästa presenterna så snabbt som möjligt. För att se liknande presenttips är det bara att klicka in till den aktuella presentens kategorier.Konfirmationspresenter har ofta en symbolisk betydelse. Många väljer att ge en present som har en religiös anknytning, som en bibel, ett kors-hänge eller annat smycke. Halsband och armband är båda klassiska presenter att ge som konfirmationspresent. Antalet symboliska presenter du kan överväga som konfirmationspresent är många. Ett exempel är en nyckelring med eget foto som symboliserar att killen eller tjejen nu har ”nyckeln” till sitt eget liv.

Är du ute efter en fin konfirmationspresent på nätet? Att köpa presenter till kille eller tjej som konfirmeras är vanligt, och kan ses som en slags belöning för utbildningen de tagit del av. Konfirmationen kan mycket väl ses som en markering för övergången från barndom till vuxenliv, vilken såklart förtjänar en riktigt fin present.Många fina kors konfirmationspresenter där du kan välja gravyr. Perfekt för att lämna ett kort budskap till konfirmanden. Superpopulär e-handel där många tusentals har hittat en träffsäker konfirmationspresent genom åren.Lyxiga smycken och en e-handel som erbjuder många fina konfirmationspresenter i prisklass 1000-2000 kronor. Känns prislappen för dyr så hör om det är läge att gå ihop med andra släktningar och vänner för att skaffa en gemensam konfirmationspresent.Önskas roliga konfirmationspresenter som verkligen inte kan klassificeras som traditionella gåvor till konfirmation? Då surfar du in för att kolla närmare på de cirka 30 presenttips som butiken tycker passar bra att ge till konfirmander. Allt från pläterad guldros till en uppblåsbar kajak finns att välja bland. Många konfirmationer äger rum på vårkanten så att ge bort en Stand Up Paddle Board som konfirmationspresent är inte alls fel. Din gåva kommer motivera till att vara utomhus och spendera sommaren fina dagar på vattnet.

Likt vi kommer tillbaka till gång på gång så är det inte värdet av presenten som är viktigt utan tanken bakom. Ett välformulerat gratulationskort eller en personlig videohälsning kan mycket väl bli lika uppskattad som en dyrare och lyxig konfirmationspresent. Det viktigaste är att visa att du bryr dig och att du vill hylla tonåringen på deras konfirmationsdag.
Som vi varit inne på så är en kors konfirmationspresent väldigt vanligt. Kanske kan ett av dessa vackra smycken med tillhörande budskap passa till er kille eller tjej som blir konfirmerad under 2023? Om inte annat så kommer gåvan alltid bli ett minne från konfirmationen.

Vad köper man till en kille i konfirmationspresent?
Bästa konfirmationspresenten till kille 2023Klocka är en klassisk konfirmationspresent.Elektronik är ett bra presenttips.Upplevelsepresent. Populära tips på konfirmationspresent till kille. Upplevelse. Klocka. Superpresentkort. Högtalare. Skor. Silversmycke. Smartwatch. Hörlurar.
Utbudet av presenter på nätet är oerhört stort, och det kan kännas svårt att hitta rätt present. Tanken med presentguiden är att samla alla bra presenter, från många olika butiker. Med hundratals väl utvalda presenttips skaffar du dig en bra överblick om vilka produkter eller upplevelser som kan passa bra som present. Börja jakten efter presenter online genom att välj en passande sida. Presenttipsen är indelade efter person, tillfälle, kategori & prisnivå.

Undrar du hur en konfirmation går till? Konfirmation är en högtidlig ceremoni inom kristendomen där man bekräftar sin tro på Kristus samt sitt åtagande att följa honom. Undervisningen pågår vanligtvis under flera månader, med träffar några gånger i veckan. Under denna tid får konfirmanden lära sig mer om kristendomen och vad det innebär att vara kristen.
Önskar du flera tips på konfirmationspresenter? Då är nästa steg i presentjakten att besöka butikernas egna avdelningar med tips på passande presenter att på konfirmationen. Alla väl värda ett besök tycker vi, vilka besök du idag? Mästaren på korssmycken eftersom utbud av dessa vackra ting är minst sagt imponerade. Butiken har ingen ingen sida med konfirmationer så Presentguidens tips är att du söker efter ”kors” i deras sökfunktion för att upptäcka alla tänkbara halsband och armband. Klockren konfirmationspresent till kille såväl som till tjej. När du väljer en konfirmationspresent är det också viktigt att tänka på presentens hållbarhet. Istället för att köpa en produkt som bara kommer att användas en gång och som snabbt går sönder. Konfirmationspresenten ska helst bli ett minne som den unga personen kommer att ha glädje av under en tid framöver.

Är killen din son så passar allt med gravyr bra även här. Att få några väl valda ord inristade gör att hans konfirmationspresent alltid kommer att bli ett minne från detta tillfälle. Som tur är finns det gott om smycken till killar att välja bland hos butikerna vi tipsar om ovan. Halsband, armband och ringar i all ära. Glöm inte att upptäcka andra fina graverade konfirmationspresenter såsom skärbrädor, förkläden eller en uppsättning glas. Se alla tips på presenter med gravyr för att upptäcka vad som kan göra konfirmanden glad.
När du sitter och funderar vad du ska ge i konfirmationspresent så överväg att ge ett kors, men var inte rädd för att välja andra presenter till konfirmationen.

Att ge bort ett kors som present vid konfirmationen är en tradition som har funnits i många år. För många kristna är det en symbol för deras tro på Gud och Jesu-korsfästelse. Men varför ge just ett kors? För det första är det ett sätt att visa uppskattning och stöd till den konfirmerade personen. Genom att ge en present som symboliserar deras tro, visar du att du uppskattar deras engagemang och tror på deras framtida utveckling inom den kristna läran och levnadssätt. För det andra kan korsen fungera som en påminnelse om att följa Jesus läror, och att leva enligt hans exempel.
Tänk på relationen till gudbarnet. Man ger normalt större presenter till nära familj än till ungdomar man har mindre kontakt med. Det är likadant med gudbarn. I vissa familjer har gudfader/gudmor och gudbarn en nära relation, medan andra inte har en lika nära relation.

Om du har en nära relation till grannarna kan du fråga dem vad konfirmanden önskar sig. Kanske sparar hon eller han till något dyrt, som en cykel eller en ny dator? Ett presentkort är välkommet och blir ett fint bidrag till det konfirmanden vill ha! Det är ett enkelt alternativ till pengar och kan gott öronmärkas till en speciell sak som du vet att ungdomen önskar sig. Välj det belopp som du känner dig mest bekväm med.
Om du är moster/faster, morbror/farbror eller vän till konfirmanden är det trevligt att ge antingen en liten sak och/eller ett penningbelopp – gärna i form av presentkort. Ge gärna något som håller länge och är av nytta. Exempel på detta kan vara smycken, campingutrustning, plånbok, en spännande kurs eller ett bruksföremål som ungdomen kan ha nytta av i en enrummare.Om familjen är liten och det är långt mellan festligheterna kanske man vill spendera lite mer än om konfirmationerna kommer på löpande band. Ett tips är att ge arvegods – gärna tillsammans med ett pengabelopp. Ta fram ett gammalt smycke, silverbestick eller något annat fint som tillhör familjen.Om du själv har en konfirmand därhemma kan det vara svårt att veta hur mycket du ska ge. Det varierat stort från familj till familj, men det är inte ovanligt att bidra med kostym/klänning, pengar till bosparande, dator, kamera eller bidrag till en moped eller bil.

Ett presentkort är den perfekta presenten. Då undviker du att konfirmanden använder kontanterna på impulsköp i skolans varuautomat. Istället går pengarna till något ordentligt, samtidigt som konfirmanden har stor valfrihet i vad det ska vara. Perfekt för ungdomar som önskar sig en kamera, dator eller cykel, vandringsutrustning eller andra lite dyrare saker.

Far- och morföräldrar är ofta extra generösa mot sina barnbarn. Om du vill skämma bort ditt barnbarn kan du göra det. Det är dock viktigt att komma ihåg att presentbeloppet inte är det viktigaste denna dag. Konfirmationen handlar ju främst om att skapa en bra dag för konfirmanden.
Gudfar/gudmor har ofta en vägledande roll för sitt gudbarn – åtminstone i teorin. Ett bra presenttips kan vara något som hjälper konfirmanden vidare i livet. Bidrag till bosparande eller en lärobok i personlig ekonomi är bra tips. Du kan också ge bort en upplevelse, till exempel biljetter till ett idrottsevenemang eller en konsert som ni kan uppleva tillsammans.För att göra presentkortet personligt kan du ladda upp en bild av konfirmanden och använda den på kortet. Avsluta med en personlig hälsning och presenten är klar!

Hur mycket pengar konfirmation?
Hur mycket ger man i konfirmationspresent till grannar? Om du har en nära relation till grannarna kan du fråga dem vad konfirmanden önskar sig. Kanske sparar hon eller han till något dyrt, som en cykel eller en ny dator? Ett presentkort är välkommet och blir ett fint bidrag till det konfirmanden vill ha!
Att hitta den bästa konfirmationspresenten kan vara svårt då det varierar från person till person vad som faktiskt anses som den bästa. En del presenter är dock klassiska konfirmationspresenter just för att de uppskattas av i stort sett alla som får dem.

Konfirmationen är ett stort steg in i vuxenlivet och en milstolpe som såklart ska firas på bästa sätt. Det är vanligt att ge bort en present när någon tar konfirmationen men just vad du ska ge i present kan vara svårt att komma på. Vi har därför samlat våra bästa tips på konfirmationspresent till kille.Finns det något som konfirmanden pratat om att han velat göra länge? Då är det ett ypperligt tillfälle att köpa just det som en upplevelse i konfirmationspresent till killen. Han kanske har velat prova på go-kart, gå på musikal eller spela laserdome. Ge bort en upplevelse som han kommer att minnas för alltid.

En snygg klocka är aldrig fel att ge bort. Vill du kan du dessutom få klockan graverad för att göra presenten extra personlig. Riktigt stilrena klockor går aldrig ur tiden och kommer kunna användas av mottagaren en lång tid framöver. Du kan annars köpa en smartwatch som är både snygg och riktigt praktisk. Med en smartwatch kan du göra så mycket mer än att bara kolla vad klockan är. Du kan i stort sett göra allt som du kan med en mobiltelefon.Elektronik är en sådan present som alltid tycks vara en omtyckt present oavsett ålder och högtid. Ge konfirmanden en spelkonsoll som han har önskat sig, ett par grymma hörlurar eller ett snyggt gaming-tangentbord så ska du se att mottagaren blir glad.

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på ”partykungen” i din mail så bör du hitta den!
Som ung konfirmand förstår man kanske inte värdet av silverbestick, men de kommer utan tvekan att uppskattas med åren. Om du önskar ge bort bestick med en ”personlig touch” är det ofta möjligt att gravera silverbestick hos guldsmeder och finare inredningsbutiker.

Vad ger man till en konfirmand?
De mest klassiska och vanligaste konfirmationspresenter du kan ge är smycken. Ett vackert halsband, armband eller en ring är tre exempel på traditionella konfirmationspresenter. Finns det en kristen symbol i form av ett kors på smycken så känns gåvan allt mer passande till en konfirmation.
En klocka kan vara en mycket fin konfirmationspresent. Det finns klockor i alla prisklasser – allt från märkesklockor till sportklockor. Är konfirmanden redan en ”samlare” och har några klockor, kan ett fint skrin för klocksamlingen vara en god idé.Halsband, armband, ring eller manschettknappar! Ett silver- eller guldsmycke är en klassisk konfirmationspresent, både till flickor och pojkar. Oavsett om du ger bort något nytt eller något som du äger och som du önskar gå i arv, är ett smycke något som konfirmanden kan bära med sig hela livet.

Kan man ge pengar i konfirmationspresent?
Satsa istället på sådant som är tidlöst och klassiskt. Många önskar sig pengar eller presentkort i konfirmationspresent. Ibland kanske konfirmanden sparar till något dyrare, som en resa, en moped eller epatraktor och önskar sig då pengar till detta.
En språkresa är en den perfekta första resan utomlands, utan föräldrar. Under en språkresa med ledare och grupp får barnet vara självständigt i en trygg och härlig gemenskap, för att sedan återvända hem med förbättrade språkkunskaper samt nya vänner och minnen för livet! EF’s blog GO erbjuder det senaste inom resor, språk, kultur, internationell karriär och studentliv. Det är detta vi lever för här på EF och vi hoppas att GO inspirerar, skapar förväntningar och hjälper dig planera dina nästa steg i livet. Biobiljetter, bowling, restaurangbesök eller en annan aktivitet som ni kan göra tillsammans är en bra konfirmationspresent. Bor ni långt ifrån varandra kan flyg- eller tågbiljetter vara en bra present.Funderar du på vad du ska ge i konfirmationspresent till någon du håller kär? Konfirmationen är en ceremoni som markerar barnets övergång till vuxenlivet. Ordet konfirmation betyder bekräftelse, det vill säga att konfirmanden nu är redo att ansvara för sitt eget liv. Det kan dock vara klurigt att köpa en bra konfirmationspresent. För att underlätta för dig har vi samlat några klassiska konfirmationspresenter i olika prisklasser:Vårt uppdrag är enkelt: Vi öppnar världen genom utbildning. I över 50 år har miljontals studenter rest med oss för att lära sig ett nytt språk och uppleva en ny kultur. Idag studerar elever från över 100 länder ett av sju språk på EF’s 50 International Language Campuses i 19 länder världen runt.Att ge bort fondandelar som gåva är en investering som kan bli större med åren. En gåva i en aktiefond kan hjälpa konfirmanden att uppfylla små och stora drömmar. Du kan antingen göra ett engångsköp eller börja med ett regelbundet sparande.Strax efter konfirmationen får konfirmanden börja övningsköra. Ett klirrande bidrag till de dyrbara körkortslektionerna kan därför vara mycket uppskattat.Georg Jensen erbjuder klassisk design som står sig över trender och stilar. Mest populärt är kanske deras ikoniska julpynt, spargrisen (eller sparelefanten…) eller en ljusstake.Ja, jag (eller min vårdnadshavare) har läst och förstått hur EF hanterar mina personuppgifter i enlighet med EF:s Integritetspolicy, och samtycker till EF:s användande av mina personuppgifter för direktmarknadsföring.

Känner du någon som ska konfirmeras så ger detta fina konfirmationskort med en vit duva och massor av ljus energi dig möjlighet att skicka dina varmaste lyckönskningar på konfirmationsdagen. Text inuti kortet: ”Grattis till konfirmationen. Vi önskar dig all lycka på din speciella dag.”
Det är något alldeles speciellt att träda in i vuxenvärlden och det ska naturligtvis firas. Skicka detta söta konfirmationskort med vackra toner, fjärilar, blommor och kristna symboler för att önska grattis till konfirmationen. Text inne i kortet: “Grattis till konfirmationen”.

Om du inte vill skriva ett torrt och tråkigt konfirmationskort kan du alltid välja några roliga citat istället. Därför har vi skrivit några exempel på citat du kan använda dig av nedan.
När du ska skriva en inledande hälsning på konfirmationskortet är det angeläget att välja rätt. Orsaken är att alla kommer välja snarlika hälsningar, varför det är rekommenderat att välja en hälsning som sticker ut något. Annars finns risken att ditt kort inte blir ihågkommet. Därför har vi nedan listat några förslag på texter du kan använda i inledningen.

Eftersom många inte vet vad man skriver på konfirmationskort ska vi inleda denna guide med att ge dig några generella tips på hur texten ska vara strukturerad. Längre ner hittar du konkreta exempel på dikter, citat och annat.
Det bästa du kan skriva på ett konfirmationskort är personliga minnen. Därför har vi väntat med detta till sist i denna guide. Genom att skriva ett personligt och privat minne så kommer mottagaren att reagera på ett emotionellt och inte förnuftigt sätt. Eftersom minnen är personliga kommer vi inte dela med oss av några exempel, utan det viktigaste är att du sätter dig ner i lugn och ro och tänker ut några vackra minnen som du och konfirmanden har delat tillsammans.

Givetvis går det bra att bara skriva ”Grattis” i inledningen. Men det är som sagt inte så genomtänkt och helt ärligt inte så personligt som det ska vara. Så ta gärna en längre funderare istället för att skriva något godtyckligt.
Nu när du har gratulationshälsningen klar för dig är det dags att tänka på vilken text du ska skriva på konfirmationskortet. Somliga väljer att skriva något eget medan andra föredrar att använda ett klassiskt citat, eller dela med sig av ett personligt minne. Oavsett vad du väljer är det viktigt att tänka på att texten inte ska vara för lång, men inte heller för kort. När du känner någon som ska konfirmera sig är det kutym att skicka ett konfirmationskort. Däremot är det många som inte vet vad man skriver på konfirmationskort; ska det vara dikter, citat eller en personlig gratulation? Ska tonen vara rolig och skämtsam, eller from och allvarlig? Texten är ju det absolut viktigaste när du skriver ett konfirmationskort. Därför kommer vi i denna artikel gå igenom några idéer som du kan använda dig av. We and our partners use cookies to Store and/or access information on a device. We and our partners use data for Personalised ads and content, ad and content measurement, audience insights and product development. An example of data being processed may be a unique identifier stored in a cookie. Some of our partners may process your data as a part of their legitimate business interest without asking for consent. To view the purposes they believe they have legitimate interest for, or to object to this data processing use the vendor list link below. The consent submitted will only be used for data processing originating from this website. If you would like to change your settings or withdraw consent at any time, the link to do so is in our privacy policy accessible from our home page..

Här nedan kommer lite inspiration att skriva till den lycklige konfirmanden på hans eller hennes stora dag. Oavsett om ni är religiösa eller inte så tror jag att ni kommer finna inspiration och glädje utav texten här nedan.Under en sådan viktig dag som en konfirmation av Kristus sakrament kan det vara svårt att hitta rätt gåva eller ord att säga till individen. De bästa gåvorna är dock de som hjälper till med att öka individens kunskap och förhållande till Jesus Kristus.

Har du svårt att komma på vad du ska skriva för text på dina kort? Själv har jag alltid lika svårt att komma på vad som är lämpligt att skriva. Därför har jag samlat några textförslag som du kanske kan få användning för.Återigen beror det på hur formell eller avslappnad konfirmationen är. Om det är en mer avslappnad konfirmation kan jeans vara ett alternativ, men det bästa valet kommer dock att vara att bära byxor eller chinos.

Har man med Blommor på konfirmation?
Blommor är en vanlig symbol för firande, och de ges ofta som gåvor vid till exempel konfirmation. Dessa härliga blommor kan ge en vacker touch till konfirmationsbordet och bidra till att skapa en trevlig atmosfär.
Det beror på hur formell eller avslappnad konfirmationen är. Om det är en mer avslappnad konfirmation kan sneakers vara ett alternativ, men det bästa valet kommer dock att vara en snyggare sko.En snygg klänning eller kjol med en blus för kvinnor och en skjorta eller polo-tröja med byxor eller chinos för män är ett bra val till en konfirmation/nonfirmation.Kom ihåg att oavsett vad man väljer att bära är det viktigaste att vara bekväm och känna sig bekväm i sin outfit. Teamet på Astrid Frank finns alltid till hands för att hjälpa dig med eventuella frågor, och du är välkommen att kontakta oss om du behöver inspiration för din outfit till konfirmationen.

{{^isHidden}}{{/isHidden}} {{#hasVariants}}{{name}}{{/hasVariants}} {{^hasVariants}}{{nameWithConcatAttributeValues}}{{/hasVariants}} {{^isHidden}}{{/isHidden}}
Textil & Presentia startade 1989 och vi är nu efter över 30 år en av Sveriges största butiker inom SYBEHÖR t ex INVIGNINGSBAND. Vi säljer handdukar, diskdukar, dukar, löpare samt SVERIGEKLÄNNINGEN från EKELUND VÄVERI och har även ett stort sortiment av SVERIGESOUVENIRER. Här hittar du även olika populära PRESENTARTIKLAR som NAMNMUGGEN och GRATTISKORT och VYKORT. Här finns något för alla. Välkommen med din order.

Även om klichéer är vanligt förekommande så är det en bra idé att försöka undvika dem när du ska skriva text till ett konfirmationskort. Speciellt de som handlar om att konfirmanden nu tar ett kliv in i vuxenvärlden används lite för ofta. Här får du några idéer till vad du kan skriva i stället.

Hur mycket får man i konfirmationspresent?
Hur mycket ger man i konfirmationspresent till grannar? Om du har en nära relation till grannarna kan du fråga dem vad konfirmanden önskar sig. Kanske sparar hon eller han till något dyrt, som en cykel eller en ny dator? Ett presentkort är välkommet och blir ett fint bidrag till det konfirmanden vill ha!
Du kan använda massor av tid på att fundera över vad du ska skriva i konfirmationskortet, men när det kommer till kritan är det kanske inte så viktigt trots allt. Det absolut viktigaste är ju att konfirmanden får en bra dag.Tips! När du köper en present hos Truestory kan du skriva en personlig hälsning på presentkortet som skickas med. Så behöver du inte tänka på att köpa ett kort till konfirmationen, det är nämligen en del av presenten. Eller så ger du en chokladkurs och skriver att det är en konfirmationspresent till en kommande mästerbagare. Om du vet att konfirmanden har en speciell idol eller förebild kan du använda ett citat från den personen. Det visar också att du verkligen känner konfirmanden. Det här citatet från Steve Jobs är ett bra exempel på vad du skulle kunna skriva: Ibland kommer livet att knocka dig i huvudet med en tegelsten. Tappa inte modet.Det viktigaste är att du väljer ett citat till konfirmationen som är lätt att förhålla sig till. Det behöver inte vara djupt filosofiskt, konfirmanden ska ju kunna uppskatta det nu och inte först om 10 år.

När du skriver en hälsning till en konfirmand kan du välja att skriva en lite mer personlig text till konfirmationskortet. I stället för att bara skriva gratulerar till konfirmationen, kan du försöka sätta ord på din relation till konfirmanden och berätta vad det är som gör honom eller henne speciell i dina ögon.I stället för att skriva ett citat kan du välja att skriva en dikt till konfirmanden. Om du känner dig kreativ kan du skriva din egen dikt, men annars går det utmärkt att plita ner en lånad dikt i konfirmationstelegrammet.

Måste man tro på Gud för att konfirmera sig?
MÅSTE MAN TRO PÅ GUD FÖR ATT BLI KONFIRMAND? Det behöver du inte, men konfirmationen är ett bra tillfälle att ta reda på var du själv står i frågor som handlar om livet och den kristna tron.
Minnen är en av de bästa sakerna du kan skriva om i kortet. Berätta en söt eller rolig liten historia som du kopplar till konfirmanden, till exempel ett minne från konfirmandens barndom, en resa ni har varit på eller en annan upplevelse ni har delat.

Tips! Du kan skriva en liten teaser som avslöjar något om du ger när du skriver din konfirmationshälsning och så kan konfirmanden försöka gissa vad den innehåller. Om du ger konfirmanden ett tandemflyg kan du till exempel skriva: Vågar du kasta dig ut?
När man ska skriva ett kort till speciella tillfällen finns det alltid en risk att man använder klichéer. Det är lätt hänt när man ska skriva en hälsning till en konfirmand eftersom man ofta har en föreställning om att man bör skriva några “bevingade ord” som ska hjälpa vägleda konfirmanden i livet.

En dag med presenter, mat, sång, tal och massor av uppmärksamhet. Så det funkar nog även om du inte skriver så mycket mer än grattis till konfirmationen. Det är ju trots allt det som är essensen och därför också det som är viktigast att få med i texten till konfirmationskortet.

Similar Posts