Thomas Stenström Cirkus

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök. Sofiero har äran att presentera Miss Li och Thomas Stenström i en unik sommarkonsert den 29 juli 2023. Artisterna gör endast två spelningar tillsammans i sommar med premiär i Helsingborg. När Thomas Stenström har klivit av scenen är det dags för Miss Li att hänföra Sofieros publik med sin lekfullhet och intensiva scennärvaro. Hon är en artist som berör både på djupet och i stunden. Med flertalet låtar på topplistorna och slutsålda turnéer är Miss Li ständigt aktuell på den svenska popscenen. Vi ser fram emot att dansa till låtar som ”X”, ”Instruktionsboken” och ”Komplicerad”.På Sofiero öppnar Thomas Stenström konserten och bjuder på låtar som hela Sverige har förälskat sig i de senaste åren. ”Gråter om du vill”, ”Sista sommaren” och ”Ser du månen där du är ikväll” är bara några exempel på låtar att sjunga med till sena sommarnätter. Förra året var ett riktigt rekordår för artisten som sålde slut den ena spelningen efter den andra och framgångssagan fortsätter även 2023.

Vill du se Miss Li och Thomas Stenström tillsammans i sommar ska du passa på. De gör endast två exklusiva och unika sommarkonserter varav den ena äger rum hos oss på Sofiero, Helsingborg – en av Sveriges vackraste utomhusarenor. Efter premiären på Sofiero spelar de folkkära artisterna även på Stenungsbaden i Stenungsund. Det blir en oförglömlig kväll med två av landets mest folkkära artister och deras band.
Köp dina biljetter till Miss Li och Thomas Stenström redan idag. Chansen att se både Miss Li och Thomas Stenström uppträda samma kväll kommer inte igen.Efter en kortare tids tystnad var Thomas Stenström tillbaka med besked i februari 2019 – och året skulle knappast lämna mycket övrigt att önska. En fullspäckad release- och turnékalender har under året mynnat ut i EP:n ”Uddevalla dreamer, del 1”, plattan ”Dreamer” och närapå 30 gig runt om i landet.

– Cirkus kommer bli övermäktigt, det är en sjukt häftig scen att äntligen få chansen att spela på och vi kommer satsa ALLT på att göra det så fett som det bara går, i allt från ljus till ljud, extra allt! KOM! säger Thomas.
Thomas Stenströms 2019 har präglats av flitigt turnerande och en mängd stilsäkra musiksläpp. Uddevallasonen har sedan februari i år – utöver släpp av både en EP och ett album – hunnit med ett idogt turnerande över hela Sverige. På mindre än ett år har Stenström alltså utökat sin repertoar med mängder av sprillans nytt material och återigen erövrat Sveriges livescen – och denna milstolpe firar vi med ett exklusivt gig på Cirkus i Stockholm den 25 april! Biljetterna släpps idag klockan 10:00. – Milstolpe. Det är vad den här konserten är. Jag mitt band och min publik har gjort flera hundra konserter tillsammans, och Cirkus känns som en avslutning och en nystart på samma gång, hälsar Thomas Stenström. För att läsa mer om detta, var vänlig läs vår Integritetspolicy som berör vår behandling av dina personuppgifter, och Integritetspolicy för Contacts som berör behandlingen av dina personuppgifter från ägaren av nyhetsrummet du följer.Den 10 maj släpptes EP:n ”Uddevalla Dreamer, del 1” – bland annat innehållandes singlarna ”Adios Amigos”, ”Himlen över city” och ”Bam bam” – och har redan streamats över 3,6 miljoner gånger. Under tre dagar i april spelade Thomas Stenström i Stockholm, Göteborg och Malmö, och nu står det klart att Thomas besöker en rad städer under sommaren och hösten 2019.

Vår företagskultur kännetecknas av prestigelöshet och professionalism i alla led. Sedan 2011 driver vi ett aktivt jämställdhets- och mångfaldsarbete och detta är en viktig del av vår värdegrund. Våra värdeord är mod, tydlighet, engagemang och glädje.

Hur länge spelar Thomas Stenström?
Thomas StenströmThomas Stenström på Huskvarna, Folkets park 2022.GenrePopInstrumentSångÅr som aktiv2010–
När du väljer att skapa ett konto och följa ett nyhetsrum kommer dina personuppgifter behandlas av oss och av ägaren av nyhetsrummet för att du ska kunna motta nyheter och uppdateringar enligt dina bevakningsinställningar.Under våren 2019 har Thomas Stenström haft det fullspäckat i både releasekalendern och turnéplanen. Efter släppet av EP:n ”Uddevalla dreamer, del 1” i maj har Uddevallasonen turnérat land och rike runt med både sprillans nytt material och hela raddan megahits från tidigare album. Idag släpper han singeln ”Nån Annan” – och passar dessutom på att förlänga turnén hela vägen in i december!

Blixten & Co representerar ett 80-tal av Sveriges mest framstående artister och producerar konserter, shower, musikaler, teater och dansföreställningar över hela Skandinavien.
Blixten & Co producerar bland annat Lisa Nilsson-Kvinnan som är jag, ART, humorgruppen Stallet-Måndagsklubb på Rival, Mia Skäringer-No more fucks to give, Lola, Eric Gadd-OMG, Melodifestivalen och turnéer med artister som Veronica Maggio, Petter, Sarah Dawn Finer, Weeping Willows, Thomas Stenström, Pale Honey, Newkid, Moto Boy, Linn Koch-Emmery, STOR.Kort sagt – 2019 har varit Thomas Stenströms år. Mängder av musik har släppts, konsertlokaler har satts i gung och Gröna Lund har fyllts till bredden. Den 6 och 7 december satte Thomas Stenström punkt för vår-, sommar- och höstturnén med 2 gig i hemstaden Uddevalla till ett hejdundrande publiktryck och hyllningar både från press och publik. ”Stenström gav Uddevalla bästa kicken i stan”, skriver Bohusläningen.

All Things Live Sweden representerar exklusivt ett 150-tal av Sveriges mest framstående artister, komiker, profiler och producerar konserter, shower, musikaler, stand up comedy, teater och dansföreställningar över hela Skandinavien.
All Things Live är sedan december 2018 den största oberoende aktören i Norden inom live-/underhållningsindustrin. All Things Lives sammantagna erbjudande täcker hela spektrumet från lokala norska akter till svenska musikproduktioner och danska stand-up-evenemang till arenakonserter med internationella artister som Justin Bieber, Shawn Mendes, Celine Dion, Green Day, Britney Spears och Eminem. I februari 2019 var det singeln ”Adios Amigo” som utgjorde startskottet för upptakten till det som kom att bli EP:n ”Uddevalla dreamer, del 1”, och efter en intensiv sommarturné var det med singeln ”Nån Annan” som upptakten inför albumsläppet ”Dreamer” den 8 november drog igång. Allt det här firar Thomas Stenström med sitt band på storslagna Cirkus i Stockholm den 25 april 2020. Biljetterna släpps idag klockan 10:00 – säkra din plats innan det är för sent!

Blixten & Co är sedan december 2018 del av nätverket All Things Live, den största oberoende aktören i Norden inom live-/underhållningsindustrin. Vårt partnerskap i All Things Live täcker hela spektrumet från lokala norska akter till svenska musikproduktioner och danska stand-up-evenemang till arenakonserter med internationella artister som The Rolling Stones, Celine Dion, Green Day, Britney Spears och Eminem.Thomas Stenström kliver upp på scenen igen – med ny musik i repertoaren! I fredags, den 8 februari, släpptes ”Adios Amigos” – och utgör därmed första singeln i ordningen från kommande EP:n. Som grädde på moset är det nu klart att Thomas ger sig ut på Sveriges vägar och gör tre exklusiva konserter i Sveriges tre största städer. Konserterna äger rum i mitten av april, och biljetterna släpps nu!

Vad kostar Thomas Stenström?
För entré till konserten behöver du konsertbiljett samt en entrébiljett eller ett Lisebergspass för entré till Liseberg. Konsertbiljetten kostar 50 kr/styck per konsert.
All Things Live Sweden producerar bland annat Hjälp mig inte, Räkhäst – I huvudet på Per Andersson, ART, Melodifestivalen, turnéer med artister som Veronica Maggio, Miss Li, Lena Philipsson, Tommy Körberg, Sarah Dawn Finer, Weeping Willows, Peg Parnevik, Thomas Stenström, Pale Honey, Newkid, Linn Koch-Emmery och Eva Dahlgren – samt agerar agentur och bokningsbolag för komiker och humor-influencers såsom Johanna Nordström, Johan Glans, Keyyo, Edvin Törnblom, Jenny Strömstedt, Filip Dikmen, Carin Da Silva, David Batra m fl.Senast Thomas Stenström besökte Öland spelade han för fulla hus på både VIDA Museum & Konsthall och Kackelstugan. Nu är det klart att Stenström återigen besöker ön. Den 15 juli spelar han i Slottsruinen.2022 var ett minst sagt rekordartat år för Thomas Stenström. Ordet “utsålt” var gemensam nämnare på såväl Avicii Arena, Scandinavium, Husqvarna där han delade scen med Veronica Maggio och Museiparken i Uddevalla där han bjöd på en unik konsert tillsammans med Newkid. Framgångssagan har sedan fortsatt under 2023 – han startade året med att sälja ut Cirkus i Stockholm följt av fyra utsålda gig på Pustervik i Göteborg. Stenström har blivit både Grammis- och trefaldigt P3 Guld-nominerad och gjort storslagen succé med sin Dreamer Tour runtom i landet.– ÄNTLIGEN! Jag har haft många galna kvällar på Öland genom åren och älskar publiken där. Det har alltid stått överst på min lista att få spela i Slottsruinen, så glad att det sker nu! säger Thomas Stenström.Thomas har under en lång tid försett Sverige med melodier och låtar att förälska sig i. I september 2021 släppte han det kritikerrosade albumet ”Spring baby spring” följt av hyllade tolkningar i Så Mycket Bättre. Under våren 2022 släppte han låten “Gråter om du vill” tillsammans med Miriam Bryant och sin egen tolkning av husguden Bruce Springsteens låt ”Waitin’ On A Sunny Day”. Thomas version heter ”Väntar på en solig dag” och är finstämd rå tolkning av originalversionen. Sommaren 2022 släppte han ”Sista sommaren” – en låt i typisk Stenström-anda att sjunga med till i de sena sommarnätterna.Under 1910–20-talet huserade en av Sveriges mest kända revy och varietéartister på Cirkus – Ernst Rolf. I direkt anslutning till de bästa platserna Cirkus arena kan presentera har ni tillgång till Ernst Rolfs loge, en chambre séparée anpassad för 12 personer.

Vill ni unna er något extra kan ni nu boka vår nyrenoverade festvåning. Ni har egen entré, hänger av er i separat garderob och får ett glas Champagne i handen innan ni intar en speciellt framtagen högklassig premiummeny. Under kvällen har ni egen bar och ska ni på föreställning så även exklusiv entré in till Cirkus salong.
På mindre än ett år har Stenström alltså utökat sin repertoar med mängder av sprillans nytt material och återigen erövrat Sveriges livescen – och denna milstolpe firar vi med ett exklusivt gig på Cirkus i Stockholm!

Hur lång är Stenströms konsert?
Längd: 2 timmar och 25 minuter. Bäst: När Stenström rör sig till den mindre scenen mitt i publikhavet, samt avslutande ”Ser du månen där du är ikväll?”. Sämst: Det hela känns lite för anonymt ibland. KONSERT Thomas Stenströms största spelning hittills i karriären innehåller två delar: en godkänd och en helt magisk.
At Circus we have a wide selection of concerts, shows, musicals, humor shows and gala. Here are some suggestions for other events you may be interested in. Cirkus stora scen står öppen för många typer av arrangemang och kan på ett unikt sätt förändras utifrån kundens behov. Konferens för 1650 personer, middag med runda bord för 600 gäster, stående konsert eller fest, utställnings- yta på 600 kvm eller varför inte krogsittning med mat och show på en och samma plats? Kort sagt – 2019 har varit Thomas Stenströms år. Mängder av musik har släppts, konsertlokaler har satts i gung och Gröna Lund har fyllts till bredden. Den 6 och 7 december satte Thomas Stenström punkt för vår-, sommar- och höstturnén med två gig i hemstaden Uddevalla till ett hejdundrande publiktryck och hyllningar både från press och publik.

Efter en kortare tids tystnad var Thomas Stenström tillbaka med besked i februari 2019 – och året skulle knappast lämna mycket övrigt att önska. En fullspäckad release- och turnékalender har under året mynnat ut i EP:n Uddevalla dreamer, del 1, plattan Dreamer och närapå 30 gig runt om i landet.Här i unik sekelskiftesmiljö med exklusiv tillgång till alla bekvämligheter, avnjuter ni årgångschampagne med tilltugg samt en fyrarätters avsmakningsmeny speciellt komponerad av köket. Till detta dricker ni högklassiga viner från världens alla hörn utvalda att passa till menyn. Innan, under och efter föreställningen är logen bemannad av er personlige kypare som säkerställer era behov hela kvällen. Mötet med rummet och råvarorna ramar in er kväll, oavsett musikal eller konsert, och bildar en unik helhetsupplevelse. I anslutning till Cirkus finns fler fina alternativ för övernattning som till exempel Backstage Hotel Stockholm och Hotell Hasselbacken. Backstage Hotel Stockholm bjuder in till en teatralisk vistelse bakom kulisserna och en inblick i artisternas glamorösa värld. Hotell Hasselbacken ligger i en lummig park precis intill Cirkus och erbjuder en klassisk miljö med fina nyrenoverade rum. Vi erbjuder ofta paketerbjudanden där det ingår både övernattning och showbiljetter till Cirkus. Nya Cirkus invigdes i oktober 2015. Här kan alla typer av evenemang ta plats. Det kan handla om konserter, familjeföreställningar, stand-up, konferenser, företagsfester, biovisningar och bolagsstämmor. Här kan du kombinera Cirkus klassiska miljö med en flexibel och modern konferensanläggning i öppen planlösning. Nya Cirkus ska finnas för er som idag saknar men förtjänar en egen scen.”Milstolpe. Det är vad den här konserten är. Jag mitt band och min publik har gjort flera hundra konserter tillsammans, och Cirkus känns som en avslutning och en nystart på samma gång.” – Thomas Stenström

Thomas Stenströms 2019 har präglats av flitigt turnerande och en mängd stilsäkra musiksläpp. Uddevallasonen har sedan februari i år – utöver släpp av både en EP och ett album – hunnit med ett idogt turnerande över hela Sverige. På mindre än ett år har Stenström alltså utökat sin repertoar med mängder av sprillans nytt material och återigen erövrat Sveriges livescen – och denna milstolpe firar vi med ett exklusivt gig på Cirkus i Stockholm!
Arenan tar emot upp till 1 644 sittande gäster, men kan skärmas av så att även mindre sällskap får en intim miljö. Välj mellan vanlig parkettsittning, amfiteater med upp till 700 kvm utställningsyta, krogsittning eller någon annan variant. Prata med vårt kontor så hittar vi det som passar just ert företag.

Har Thomas Stenström familj?
Privat lever Thomas Stenström ihop med Rebecca Hedén, som han nu också är gift med! Makarna är skrivna ihop söder om Stockholm. Thomas och Rebecca har varit ett par i många år, men relationen är inte något som han brukar prata om.
I februari 2019 var det singeln Adios Amigo som utgjorde startskottet för upptakten till det som kom att bli EP:n Uddevalla dreamer, del 1, och efter en intensiv sommarturné var det med singeln Nån Annan som upptakten inför albumsläppet Dreamer den 8 november drog igång.

För entré till konserten behöver du konsertbiljett samt en entrébiljett eller ett Lisebergspass för entré till Liseberg. Konsertbiljetten kostar 50 kr/styck per konsert. Passa på att köpa ett Lisebergspass som ger dig 12 månader fri entré till Liseberg under parkens alla öppetdagar och garanterad entré till Liseberg. Då kan du boka in dig på fler konserter i sommar för bara 50 kr extra per konsert!
Till konserterna på Stora Scenen kan du välja att köpa en ståplatsbiljett framför scenen eller se konserten från någon av våra restauranger i området, restaurang 1923 eller Lisebergs Wärdshus.

Barn under 13 år får komma in på konsertområdet i målsmans sällskap med en konsertbiljett och entrébiljett till Liseberg (Barn under 110 cm går in på konserterna gratis). När det är dags för konsert visar först du upp din entrébiljett eller ditt Lisebergspass i södra eller norra parkentrén och sedan visar du upp din förbokade konsertbiljett vid konsertområdet. Konsertområdet öppnar två timmar innan konsertstart.
Bohusläningen ingår i mediakoncernen Stampen Media tillsammans med Alingsås-Kuriren, Alingsås Tidning, Göteborgs-Posten, Hallands Nyheter, Hallandsposten, Härryda-Posten, Kungsbacka-Posten, Kungälvs-Posten, Lerums Tidning, Mark-Posten, Melleruds Nyheter, Mölndals-Posten, Nya Varbergsposten, Partille Tidning, ST-tidningen, Strömstads Tidning, TTELA, Distribution- och logistikföretaget VTD

När tiotusentals fans backar upp Thomas Stenströms starka sång och lyser upp hela arenan med sina telefoner frågar jag mig om livemusik kan bli vackrare än så här.
Det vilar en stark känsla av melankoli över hela arenan. Musiken är till för dem som alltid längtat bort till något annat, något bättre. Stunderna av samhörighet är många och kommer i låtar som ”Himlen över city”, ”Bam bam” och ”Elvis, Einstein och jag”. Stenström behöver aldrig be publiken att sjunga med, de kan vartenda ord och tar över varje gång han tystnar.

Nu står han centimeter från folkhavet och håller dem i handen. I ”Rör inte min kompis” ställer han sig på stängslet, ramlar nästan över publiken och pikar Jimmie Åkesson som om morgondagen inte finns. Sedan springer han tillbaka till den större scenen igen och tar i så att han landar på rygg.
Thomas Stenströms musik är tveklöst gjord för livescenen. Den osar av allsångsvänliga refränger och en känsla av eufori. Det råa och storslagna soundet passar fint på Avicii Arena, över tio år in i karriären gör Stenström sin största spelning här i kväll.När Uddevallasonens sång och gitarr ekar över arenan i ”Gator utan namn” känns uppgivenheten påtaglig. ”Jag har varit arg sen jag var tretton, jag trodde det skulle släppa någon gång”, sjunger han. 1. Nätterna 2. Till slutet av augusti 3. Röda himlar 4. Himlen över city 5. Aldrig vågat (med Melissa Horn) 6. Väntar på en solig dag 7. Taxi taxi 8. Bam bam 9. Gator utan namn 10. På en vacker dag 11. Det är nog aldrig för sent för oss två 12. Spring baby spring 13. Hotel Amigo (med First Aid Kit) 14. Du kommer sakna mig mindre och mindre 15. Sweet Jackie 16. Elvis, Einstein och jag 17. Rör inte min kompis 18. Gråter om du vill (med Miriam Bryant) 19. Detsamma 20. Slå mig hårt i ansiktet 21. Nån annan 22. Hej hallå Extranummer: 23. Forever young 24. Ser du månen där du är ikväll? Men konsertens höjdpunkt kommer när Stenström plötsligt drar ner tempot och avslutar med ”Ser du månen där du är ikväll?”, hans magnifika version av folkvisan ”Auld lang syne”.Ibland är det ändå något som skaver. Konsertens första halva lyfter inte riktigt och det försiktiga tempot får det hela att kännas som en förutsägbar raksträcka, trots att Stenström får sällskap av både Melissa Horn och First Aid Kit (även Miriam Bryant ansluter senare under kvällen).

Han lovar att ge hela sig ”på den längsta konserten ni någonsin varit på”. Energin och engagemanget är knappast förvånande. Även i det intima sammanhang som är ”Så mycket bättre” sjöng Stenström alltid med själ och hjärta under sin medverkan i programmet i höstas.

GUIDE Precis som var fallet med 2022 kan vi redan nu konstatera att 2023 blir ännu ett fulladdat konsertår, fyllt av spektakulära evenemang. Aftonbladet har guiden till alla stora och viktiga livehändelser.I över 10 år har Evenemang.se hjälpt nöjes­sugna människor att hitta biljetter från officiella biljett­återförsäljare till fantastiska konserter, festivaler, shower, teater och andra upplevelser och evenemang.Efter ett antal års uppehåll släppte Stenström 2017 sitt tredje album Rör inte min kompis, producerat av Björn Yttling. På låten Det här är inte mitt land samarbetar han med Silvana Imam.

Stenström är uppvuxen i Uddevalla. 2012 släppte han sitt debutalbum Nåt annat, nån annanstans och låten Detsamma fick stor spridning. Två år senare började saker hända på riktigt; 2014 kom albumet Fulkultur och singeln Slå mig hårt i ansiktet skar sig genom alla lager och har idag ca 56 miljoner spelningar på Spotify. Låten blev nominerad till både årets bästa låt vid P3-guldgalan samt Grammisgalan. Stenström framförde även låten live tillsammans med fullt band på den förstnämnda galan. Singeln blev anmäld till granskningsnämnden sedan den spelats i Sveriges Radio P4. Anmälaren ansåg att låten var ett hån mot de som blivit misshandlade och att man inte ”[…] behöver uppmana till mer våld i en rikstäckande radiokanal”.
2019 släppte Stenström EP:n Uddevalla Dreamer. Ett antal månader därefter följde hans fjärde album Dreamer, på vilken han bland annat samarbetade med producenten Jens Resch.

Var bor Thomas Stenström?
Thomas är en man som är född den 19 januari 1988 och bosatt i Hägersten på Aprilgatan 12. Han flyttade till sin nuvarande lägenhet för 2 år sedan (den 16 september 2020). Här bor han tillsammans med Rebecca.
I december 2020 släppte Stenström en egen version av den klassiska skotska nyårslåten Auld Lang Syne under titeln Ser du månen där du är ikväll? (Tillsammans igen) med nyskriven svensk text. Låten gjordes som ledmotiv till Cancerfondens årliga julfilm, och nådde under närmaste månaderna stora listframgångar, med en tredje plats som sin högsta placering på Sverigetopplistan.2021 släppte Stenström sitt femte album, Spring baby spring. Under hösten samma år medverkade han i den tolfte säsongen av Så mycket bättre, där han bland annat framförde uppmärksammade covers av Sugarplum Fairys Sweet Jackie och Melissa Horns Jag saknar dig mindre och mindre.

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.
2022 var ett minst sagt rekordartat år för Thomas Stenström. Ordet “utsålt” var gemensam nämnare på såväl Avicii Arena och Scandinavium som Husqvarna där han delade scen med Veronica Maggio och Museiparken i Uddevalla där han bjöd på en unik konsert tillsammans med Newkid. Framgångssagan fortsatte sedan in i 2023 – han startade året med att sälja slut Cirkus i Stockholm följt av fyra utsålda gig på Pustervik i Göteborg.I oktober släpper Thomas Stenström albumet SUPERLATIV 97. Självhjälpslåten ”Andas in andas ut” var sista pusselbiten att adderas på skivan och låten släpptes som första singel i april. I sommar åker han ut på turné med över 20 stopp. Premiär blir det på Lollapaloozas stora scen den 30 juni.

Thomas har under en lång tid försett Sverige med melodier och låtar att förälska sig i. I september 2021 släppte han det kritikerrosade albumet ”Spring baby spring” följt av tokhyllade tolkningar i Så Mycket Bättre. Under våren 2022 släppte han låten “Gråter om du vill” tillsammans med Miriam Bryant och sin egen tolkning av husguden Bruce Springsteens låt ”Waitin’ On A Sunny Day”. Thomas version heter ”Väntar på en solig dag” och är finstämd rå tolkning av originalversionen. Sommaren 2022 släppte han ”Sista sommaren” – en låt i typisk Stenström-anda att sjunga med till i de sena sommarnätterna.Vi rekommenderar att du kommer till Konserthuset senast 15 minuter innan konserten startar. Då har du god tid vid inpasseringen, hinner hänga av dig ytterkläderna i garderoben och hitta till din plats. Om du ska hämta biljetter från biljettkontoret, eller planerar ett besök i någon av våra barer rekommenderar vi att du kommer minst 30 minuter före konserten.

Var uppträder Thomas Stenström?
Thomas Stenström kommer till Stora Scenen 2 september 2023 – Live på Liseberg, Göteborg.
Vid klassiska konserter applåderar många konsertbesökare först i slutet av ett komplett verk, även om stycket har flera satser. Det gör att det kan bli tysta stunder när musiken har stannat, men ingen applåderar. I konsertprogrammet som finns på respektive konsertsida hittar du alla verk som kommer att spelas under konserten och dess längd. Här hittar du också verkkommentarer, samt biografier om de medverkande. Är du osäker kan du också vänta på att resten av publiken klappar innan du applåderar. Men kom ihåg, i slutändan är det bara applåder och ingenting att oroa sig för.Under konsertkategorin ”Nybörjare klassisk musik” har vi samlat våra rekommendationer för dig som är nyfiken på klassisk musik. Vill du hellre botanisera bland hela vårt konsertutbud, kan du enkelt göra det i konsertprogrammet. Många gör sitt urval baserat på kompositör, solist, repertoar eller datum och tid för framförandet.Cirka tio minuter före konsertstart ringer vi in första gången. Andra ringning talar om att det är cirka fem minuter kvar och den tredje att tre minuter återstår. Efter tredje ringningen stängs dörrarna till salongen och konserten börjar.

Kom som du är! Det är valfri klädsel vid ett besök hos oss. Tänk däremot på att det finns besökare som kan vara känsliga för starka dofter. Avstå gärna från starka parfymer och hårspray med hänsyn till allergiker eller doftöverkänsliga.
Om du vill kan du stödja GSOplay genom att donera till oss här. Donerade medel kommer att användas för att vidareutveckla GSOplay – i syfte att sprida klassisk musik till alla idag och i framtiden.När en konsert börjar stängs salongens dörrar och sent ankomna släpps inte förrän ett passande uppehåll i konserten uppstår. Vid vissa fall kan det först inträffa vid paus. Detta görs för att visa hänsyn till våra artister, musiker och vår publik. Våra foajévärdar finns på plats före, under och efter konserten för att hjälpa dig till rätta. Tveka inte att fråga om du behöver hjälp med något.

Hur länge innan ska man vara på en konsert?
Vi rekommenderar att du kommer till Konserthuset senast 15 minuter innan konserten startar. Då har du god tid vid inpasseringen, hinner hänga av dig ytterkläderna i garderoben och hitta till din plats.
Vi har uppdaterat GSOplay appen så att alla användare har samma tillgång till vårt innehåll, vilket innebär att alla användare nu kan njuta av våra premiumfunktioner. Om du har prenumererat på vår premium-version av appen nyligen och vill säga upp din prenumeration kan du göra detta genom att öppna din Play Store-app och säga upp din GSO-prenumeration där eller gå till den här länken för att säga upp din prenumeration. Den som har köpt en prenumeration i Google Play under 2021 kommer att återbetalas.Kontrollera så att inte mailet med ditt nya lösenord har hamnat i din skräpinkorg. Om lösenordet inte ligger i inkorgen eller skräpkorgen, maila till [email protected] så hjälper vi dig.För att se hela vårt utbud av livekonserter, förinspelade konserter, intervjuer och annat bakgrundsmaterial behöver du vara inloggad. Dessutom kan du i inloggat läge spara dina favoritklipp för att uppleva de om och om igen. Vi vill också tipsa om att bli prenumerant på GSOplays nyhetsbrev för att enkelt hålla koll på våra konsertnyheter och få en påminnelse inför en livesändningen.

Biljettkontoret kontaktar er som är berörda av denna förändring och pengarna för de återlösta biljetterna betalas tillbaka löpande, dock senast 18 februari. Tveka inte att kontakta oss i biljettkontoret om du har några frågor: 031-7265300, [email protected], det är inte samma inloggningsuppgifter för webbprofilen och GSOplay appen. Däremot kan du använda dina inloggningsuppgifter för webbprofilen till att logga in på Min lista på GSOplay på hemsidan.

Vart uppträder Miss Li 2023?
Biljett. Sofiero har äran att presentera Miss Li och Thomas Stenström i en unik sommarkonsert den 29 juli 2023.
Ja, pengarna återbetalas av vårt biljettkontor. Vid inställd konsert får du ett mejl som bekräftar att konserten är inställd. Har du betalat din biljett eller abonnemang med kort online görs återbetalningen till samma kort som du använde vid köpet. Om du gjort ditt köp med bankgiro, presentkort eller direkt i biljettkontoret sker återbetalningen i form av ett tillgodokvitto. Tillgodokvittot skickas till den e-postadress som du angav vid ditt köp. Tillgodokvittot kan du använda som betalmedel i Göteborgs Konserthus och online. Det går också bra att lösa tillbaka tillgodokvittot mot pengar – Vänligen kontakta biljettkontoret så hjälper de dig på plats.Köp ditt presentkort här och följ sedan stegen nedan. Behöver du hjälp med ditt köp, är du välkommen att kontakta vårt biljettkontor på telefon 031-726 53 00 eller via mejl [email protected].

Hur lång tid tar en konsert?
Vanligast är cirka 2 timmar inklusive pausen som är 30 minuter. Vi reserverar oss för att konserten kan bli längre än angivet.
Det är inte tillåtet att filma eller fotografera under pågående konsert. Däremot är du välkommen att fotografera eller filma innan konserten samt under applådtacket.GSOplay-appen är kostnadsfri och kan laddas ner från App Store eller Google Play. Appen finns tillgänglig för iOS, med stöd för Airplay och Chromecast. I Androidversionerna finns stöd för Chromecast. GSOplay-appen finns även i senare versioner av AppleTV.

Om du har skapat en ny webbprofil kan det dröja en stund innan dina biljetter, abonnemang, erbjudanden och förmåner blir synliga. Det beror på att biljettkontoret behöver aktivera din profil manuellt. Tänk på att webbprofilen är kopplad till den mailadress du uppger vid köpet. Använd den för att logga in.
Har du betalat med kort online görs återbetalningen till samma kort som du använde vid köpet. Observera att ibland kan det ta ett par dagar från att vi har gjort återköpet tills att pengarna finns tillgängliga på ditt konto. Vi beklagar detta, men det ligger utanför vår kontroll. Har du betalat med presentkort, Bankgiro eller direkt på biljettkontoret kontaktar vi dig till den mejladress som du angav vid ditt köp av din biljett. Hittar du inte mejlet kan det vara bra att kolla efter mejlet i din skräppost.Vi välkomnar alla till en avkopplande mobilfri zon, där musiken får ta plats och omvärlden får vänta. Så glöm inte att stänga av din mobiltelefon eller sätta din telefon på flygplansläge under konserten. Tänk på att det inte bara är ett samtal som kan vara störande för andra i publiken, utan också en lysande skärm som stjäl uppmärksamheten från konsertupplevelsen.

Det digitala konserthuset GSOplay är alltid öppet för dig. Välkommen att nyfiket kika in och hitta dina klassiska favoriter bland förinspelade konserter, livesändningar och intervjuer!
På Göteborgs Konserthus har vi både evenemang arrangerade av Göteborgs Symfoniker och evenemang där vi hyr ut våra lokaler till externa aktörer. De externa aktörernas evenemang ligger utanför vår verksamhet och besluten om ett evenemang ställs in eller flyttas fram är deras. Detsamma gäller med återbetalning. Mer information om vad som gäller för just din konsert kan du på respektive konsertsida.Den 21 december 2021 informerade Regeringen om skärpta restriktioner från den 23 december 2021. Detta innebar att vi bara kunde välkomna 500 personer till konserterna i Stora salen i januari och halva februari.

Webbprofilen skapar du enklast i samband med ditt biljett- eller abonnemangsköp, kopplat till den mailadress du uppger vid köpet. När du loggar in på webbprofilen kan du se dina biljetter och abonnemang, samt utnyttja erbjudanden och abonnentförmåner. Du kan också skapa en webbprofil här.
För att kontrollera saldot på ditt presentkort är du välkommen att kontakta vårt biljettkontor på telefon 031-726 53 00 eller via mejl [email protected], eller kontrollera saldot online här.Tänk på att hålla din webbprofil uppdaterad och ändra dina kontaktuppgifter om du byter mailadress, flyttar eller byter telefonnummer. Där kan du också be om ett nytt lösenord om du glömt vilket du använde när du genomförde ditt köp.

Hur mycket kostar det att hyra Markoolio?
Markoolio tar drygt 400 000 kronor för en spelning, och det rekordhöga gaget har blivit för mycket för flera konsertarrangörer. De flesta av de konserter som anordnats med Markoolio som enskild artist har gått back.
Du återbetalas den del av abonnemangsbeloppet som avser den inställda konserten eller konserterna. Har du köpt ditt abonnemang med kort online görs återbetalningen till samma kort som du använde vid köpet. Har du däremot betalat ditt abonnemang med bankgiro sker återbetalningen i form av ett tillgodokvitto. Tillgodokvittot skickas till den e-postadress som du angav vid ditt köp. Tillgodokvittot kan du använda som betalmedel i Göteborgs Konserthus och vid köp här på hemsidan. Det går också att lösa tillbaka tillgodokvittot mot pengar – detta måste dock göras på plats i biljettkontoret under ordinarie öppettider.

För abonnemangen säsongen 2021-2022 gäller tillfälliga köpvillkor som gör att du kan avboka ditt abonnemang fram till veckan innan den första konserten i abonnemanget och få hela beloppet återbetalat.Du är välkommen att höra av dig till biljettkontoret för att förlänga giltighetstiden på ditt presentkort. Du når biljettkontoret via 031-726 53 00 eller [email protected].

Vid normala fall har du möjlighet att istället boka om en konsert som du inte har möjlighet att gå på. Det går också bra att dela på ett abonnemang eller överlåta abonnemangskonserter till familjemedlemmar och vänner.
Ett besök i Göteborgs Konserthus är en upplevelse för alla sinnen. Den vackra byggnaden bjuder på stilren funktionalism med musiken i centrum. Här föds oförglömliga musikminnen varje vecka, sedan 1935.Får du som orkesterabonnent förhinder och inte kan närvara på någon av dina abonnemangskonserter har du möjlighet att byta din konsert kostnadsfritt (Gäller för Stort-, Silver-, Guldabonnenter) eller för bara 50 kr/biljett (Gäller för Litet och Mellanabonnenter). Bytet ska göras senast 3 dagar innan konserten äger rum. Det går också bra att överlåta din konsert till en familjemedlem eller en vän.

Vi beklagar verkligen att det här drabbar er och vi gör allt vi kan för att så snabbt som möjligt komma tillbaka till ett normalläge där vi alla kan se fram emot en trygg upplevelse tillsammans i Konserthuset.
Eftersom det inte finns några rättvisa sätt att välja ut de personer som ska få behålla sina platser eller ta plats först i salongen, och vi också måste låta varje individ besluta om han eller hon känner sig trygg med att besöka oss, så återlöste vi samtliga biljetter till de konserter där vi sålt mer än 500 biljetter. Istället erbjöd vi er att på nytt köpa en biljett till de berörda konserterna med en minskad salong, som vanligt med 24 h onlieförtur för er abonnenter via webbprofilen.Detta är helt upp till dig. Många av våra konsertbesökare föredrar ”sina” specifika platser i konsertsalen. Det kan vara i mitten, medan andra gillar att vara högre upp i någon av logerna eller på balkongen för att kunna se hela orkestern bättre. Det kan också bero på vilken repertoar som framförs på konserten. Till exempel, om det finns en pianosolist, föredrar vissa åhörare att ha en plats där de kan se solisten. Våra konsertlokaler är akustiskt designade och ger dig en härlig konstupplevelse oavsett var du väljer att sitta i salen.

TicketSwap är det säkraste sättet att köpa och sälja biljetter till Thomas Stenström. Köpare får sina biljetter direkt efter betalning och säljare får garanterat sina pengar.

Det här evenemanget har ändrats. Vi undersöker om det är inställt eller uppskjutet till ett nytt datum. Vi uppdaterar evenemanget inom kort. Du kan hjälpa oss genom att rapportera statusen nedan.

I plick-appen har du fri tillgång till alla funktioner och kan gratis lägga upp saker till försäljning. ladda hem appen gratis för att köpa, sälja, följa och likea. plick finns på App Store och Google Play!Köp din nya outfit på Plick. Tänk på de där skorna eller den där klänningen du alltid drömt om men inte riktigt haft råd med. Börja med att skapa en profil. En sökning bort kanske du hittar drömplagget till en tiondel av priset. Vågar du chansa på att inte skapa ett konto?

Similar Posts