Trådlyft Före Och Efter Bilder

Estetikcentrum utför ett flertal ingrepp inom estetisk plastikkirurgi och tandvård, skräddarsytt utifrån varje kund för största möjliga tillfredsställelse. Med kunden i centrum lägger vi stor vikt vid dina förväntningar på ditt besök hos oss.

Vill du föryngra huden och definiera dina drag utan att behöva genomgå ett kirurgiskt ingrepp? Har du komplex över trött hud som inte har den lyster den en gång haft? Då kan den banbrytande tekniken trådlyft vara något för dig!Vi brukar inte rekommendera behandlingen för de som nått en högre ålder med mycket hängande hud och djupa rynkor. Det beror på att trådarna inte kommer att orka hålla upp hudens struktur, och därför rekommenderar vi istället en kirurgisk väg för de patienterna. Detta eftersom att ett trådlyft inte skulle bli varken snyggt eller förbättrande i ett sådant fall. Vi bryr oss om att du ska få exakt den behandlingen som är bäst för dig!

Först träffar du en läkare för att diskutera vilket område som du önskar att behandla. Vill du ha ett facelift utan kirurgi? Eller kanske ett yngre ansikte utan operation? Det mesta kan slätas ut och lyftas med hjälp av ett trådlyft och din läkare kommer att vägleda dig. Om det är något mindre du vill rätta till så kan behandlingen ofta påbörjas direkt efter konsultationen, det går så pass fort och enkelt!Generellt så passar ett trådlyft faktiskt de flesta, förutsatt att man är vid god hälsa och känner sig frisk. Den typiska kunden som efterfrågar behandlingen har börjat märka av ålderstecken i ansiktet, tappat volym i ansiktsdragen eller upplever att huden hänger löst på ställen där det inte känns smickrande. Det kan vara hängande mungipor, tunga ögonlock, ett rynkigt ansikte .

Något du ska ha i åtanke är att långtids resultatet av ett trådlyft varierar, det kan skilja från person till person. Resultatet är alltså inte permanent, och det beror på att trådarna bryts ned och att ämnet kollagen till slut inte nyproduceras kring området. Många ser det som något positivt att kunna testa på ett ingrepp utan att resultatet sitter kvar för resten av livet. Men om du är ute efter ett helt permanent resultat så råder vi dig att istället välja en kirurgisk behandling med ansiktslyft där skillnaden i utseendet varar desto längre.Du bör tänka över din livsstil innan du bestämmer dig för att göra ett trådlyft. Rökning, stress och en ohälsosam livsstil kan hämma ditt resultat och förkorta effekten av trådlyftet ordentligt. Därför ber vi dig att fundera över att sluta med livsstilen som försämrar din hud innan du bestämmer dig för ett trådlyft, vi vill inte att du ska lägga onödiga pengar på ett ingrepp vars effekt inte kommer att hålla.Trådlyftet är som nämnt ett väldigt naturligt ingrepp. Kroppsvänliga trådar som löses upp efter en tid lyfter din hud på ett skonsamt sätt och bidrar dessutom till nybildning av kollagen, ett protein som bygger upp och föryngrar din hud på naturlig väg. En naturlig väg till skönhet är något som många eftersträvar idag, och vi på Estetikcentrum är glada över att kunna erbjuda att icke-kirurgiskt lyft av ansiktet och övriga kroppen.

Är du sugen på att genomgå ett trådlyft i Malmö? Då rekommenderar vi verkligen att du bokar en konsultation, oavsett hur långt du kommit i dina funderingar. Det är ett utmärkt tillfälle att få svar på funderingar, osäkerheter och målbilder. Du behöver verkligen inte ha bestämt dig innan du kommer hit, vi finns här för att hjälpa dig med dina tankar. Vår läkare är experter på att lyssna och deras uppdrag är att få dig att vara avslappnad och trygg.
Gränserna gäller endast vuxna och måste ofta kompletteras med annan information för att ge en bra bild av din hälsa. BMI räknas genom formeln, kroppsvikten i delad med kroppslängden i kvadrat.Du kommer att se resultat redan precis efter behandlingen, men den fulla effekten av ett ansiktslyft med trådar syns inte förrän efter ca. 3 månader. Det beror på att trådarna gör mer än bara lyfter — de bidrar även till produktion av kollagen. Kollagen är ett protein som vi har i huden och det bidrar till spänst, volym och släthet. Det innebär att kollagenet, som lägger sig i täta formationer omkring trådarna, bygger upp en vacker struktur under din hud och ger dig ett piggare utseende. Dina ansiktsdrag kommer att framhävas och se fantastiska ut!

Tack vare att du får ett yngre ansikte utan operation så är trådlyftet dessutom ett väldigt säkert ingrepp. Riskerna är minimala på grund av behandlingens skonsamhet och få moment. Det passar för dig som av någon anledning inte kan bli nedsövd, eller för dig som föredrar en så naturlig behandling som möjligt för att nå ett yngre utseende.Då du inte är nedsövd kan du vara mer delaktig i ditt eget skönhetsingrepp. Det är en stor fördel för både dig och din läkare att ni kan kommunicera och bedöma resultatet under tiden. Om du tycker att skillnaden är för stor eller för liten kan din läkare bara justera trådarna lite och så når du precis det utseendet du vill. En lättnad för er båda!Behovet av återhämtning efter behandlingen är i stort sett obefintligt. Det är alltid bäst att ge kroppen en chans till att läka optimalt, och det gör den genom att du tar det lugnt. Ansiktet, eller det berörda området, kommer att vara lite svullet någon dag efter ditt trådlyft och du kommer troligen att ha en del blåmärken. Det är möjligt att du känner trådarna en tid precis efter behandlingen och att det ömmar, men det är kortvarigt. Alla biverkningar är små efter ett icke-kirurgiskt lyft av ansiktet, och de kommer att försvinna fort. Om du funderar på att göra ett trådlyft på Estetikcentrum så värnar vi om att det verkligen är rätt behandling för dig. Även fast att trådlyft är skonsamt och icke-permanent så är det ändå viktigt att dina förutsättningar matchar ingreppet. Vi vill att du ska bli nöjd! Med hjälp av tunna kroppsvänliga trådar får du ett icke-kirurgiskt lyft av ansiktet, eller andra delar av kroppen såsom hals, dekolletage eller gäddhäng på armar. Det är en unik och patenterad metod som blivit populär på grund av att den är skonsam, anpassningsbar och ger omedelbara resultat.När behandlingen börjar kommer du att lokalbedövas i de berörda områdena, men ansiktslyft med trådar är ett relativt smärtfritt ingrepp. Med hjälp av väldigt tunna nålar förs trådarna in under din hud och placeras på exakt rätt ställe för att uppnå den effekt du vill ha. Trådarna kan sedan dras åt och anpassas efter din önskemål innan de klipps av. Det är en stor fördel att du är vaken under ingreppet, då du kan kolla i spegeln under tiden för att se om du är nöjd och din läkare kan anpassa resultatet direkt under ingreppet. Behandlingen tar ungefär 30 – 60 minuter beroende på vilket område som du önskar att behandla.

Den allra största fördelen med trådlyft är att du kan få en förändring och ett facelift utan kirurgi. Det gör trådlyft till ett väldigt skonsamt ingrepp som du återhämtar dig snabbt från. Du kan vara tillbaka i den vanliga vardagen direkt efter, men vi på Estetikcentrum rekommenderar ändå alla kunder som besöker oss för trådlyft i Malmö att vila någon dag efter. Du bör även vara försiktig med att beröra det behandlade området i början, bara för att undvika infektion till det yttersta.
Trådlyft utvecklas hela tiden och det kommer nya sorters trådar för att resultatet ska förbättras ytterligare! Vasa Läkarmottagning har alltid de senaste och mest effektiva trådarna!Dr Garcia förbättrar utan att förändra för mycket. Trådlyft innebär att du slipper fula ärr och långa återhämtningstider. Du får ett fint och naturligt resultat, och risken för komplikationer är minimal. Direkt efter behandlingen kan du eventuellt känna av en liten svullnad och ibland få några mindre blåmärken. Du behöver som regel inte stanna hemma från jobbet, men du bör däremot undvika träning och bastubad under ett par dagar efter behandlingen. Resultatet efter ett trådlyft håller normalt i sig i cirka ett år, men ålder och livsstil kan påverka hållbarheten. Vid exempelvis rökning, mycket solande eller intensiv träning kan hållbarheten förkortas. Om man gör en ”touch up” cirka 9 månader efter behandlingen så ökar hållbarheten avsevärt.En konsultation bokas hos Dr Victor Garcia, antingen här på hemsidan via bokningsknappen, eller via Vasa Läkarmottagnings bokningstjänst på tel. 08-411 21 06.

Vissa typer av trådar lyfter extra mycket, medan andra ger lite mer volym. Dr Garcia kombinerar dessa olika typer av trådar och skräddarsyr behandlingen enligt kundens behov. Vasa Läkarmottagning använder enbart Mediceras patenterade och FDA-godkända PDO-trådar för högsta kvalitet och säkerhet.
Trådlyftet görs med tunna trådar av polydioxanon, ett vävnadsvänligt material som absorberas av huden. Det stimulerar också hudens naturliga produktion av kollagen och elastin, så att hudens elasticitet ökar. Dr Garcia behandlar delar av ansiktet, hela ansiktet och/eller halsen.Priser indikerar ca pris genom uträkning minsta strukturtråd upp till 60 mm pris 300kr/st. Större trådar med hullingar för starkt ett lyft (hisstråd) pris 1500kr/st. V SOFT LIFT ger inga ärr, dock eventuellt en svullnad och blåmärken. Behandlingen är mycket prisvärd jämfört med andra metoder och man minimerar risken för komplikationer. Polydioxanon (PDS) Syntetisk, absorberbara, monofilamentsutur i en violett färg. Bryts ner genom långsam hydrolytisk åtgärd under cirka 200 dagar. Steriliseras genom EO. Förpackning: Förseglad folie.En tunn tråd på en nål förs in i dermis likt en fillerbehandling. Tråden är försedd med små hullingar och placeras på önskad position för att åstad komma ett lyft och man återfår ett ungdomligt ansiktsdrag. Samtidigt stimuleras kollagenet och det uppstår en dubbelt föryngrande effekt. Behandlingen utförs med samma bedövning som med fillers eller botox eller i de flesta fall ingen bedövning alls och behandlingen tar cirka 30-60 minuter totalt. Resultatet syns något direkt efter ingreppet men den slutliga effekten syns fullt ut efter åtta till 12 veckor.Våra klienters integritet är en stor prioritering för oss och därför skulle vi aldrig publicera före och efter bilder på deras resultat om de inte vill – trots att vi ser fantastiska resultat varje dag. Men det händer då och då att klienten vill att vi ska visa upp resultatet i våra sociala kanaler. Som tack för detta erbjuder vi nu dessa klienter femhundra kronor i rabatt på deras nästkommande behandling för användningen av dessa bilder. Detta är personligt och kan inte överlåtas till någon.

Känner du att du också vill att vi ska publicera materialet och visa våra kommande potentiella klienter dina resultat? Informera din behandlare under ditt besök så drar receptionen av denna summa när du ska betala för ditt nästkommande besök.
Kirurgen gör några små snitt längs hårfästet och använder sedan särskilda instrument som fästs i skallen, genom vilka tråden löper och dras åt för att ge effekten av ett ansiktslyft. Trådlyft rekommenderas inte för personer som har mycket överskottshud eftersom suturerna helt enkelt inte kommer orka bära tyngden. För patienter över 60 år är traditionell plastikkirurgi som ansiktslyft eller ögonbrynslyft förmodligen ett bättre alternativ. Session kan pågå från 45 minuter till en timme, hud infarterna och utfarter i Trådar bedövas lokalt, stärkande tråd placeras under huden för att bestämma djupet, dubbelriktade koner utgör dessa Silhouete Soft Trådar tjänar dels för en djup vävnad Förankring och dels att lyfta önskat område.

Den perfekta kandidaten är en person med minimala tecken på åldrande, t.ex en ung eller medelålders patient som vill lyfta sina ögonbryn, kinder eller käklinj
e. Ett trådlyft kan få patienten att se yngre, utvilad och mera alert ut, men det kan inte eliminera djupa rynkor och veck i ansiktet.
Trådarna kan bli lite ytliga och synliga, trådar kan gå upp eller vandra under huden och stickar ut på olika platser i ansiktet. Riskerna för komplikationer är väldigt små. Huden kan ackumuleras och bildar klumpar vilket ger ett asymmetriskt resultat. Om man ogillar resultatet, kan man helt enkelt ta bort tråden och återställa sitt ansikte. Resultatet kan också justeras genom justering av trådarnas spänning.Med anledning av Corona-spridning kommer Läkarbesök att vara i första hand via telefon/videosamtal. Vi hjälper dig med medicinsk bedömning, råd samt recept om det behövs. Du kan få hjälp vid flera vanliga besvär som inte kräver fysisk undersökning. Om du behöver provtagning eller fysisk undersökning hjälper vi dig vidare. Det är viktigt att komma ihåg att inte komma till oss om du har förkylningssymptom.

Behandlingen ger också effekt på veck och linjer runt munnen och näsan. Individer som redan genomgått ansiktslyfts behandling kan ibland vara hjälpta av ett trådlyft för att bibehålla resultatet längre.
Patienten är vaken under behandlingen och patienten kan titta på en spegel under själva operationen för att se resultatet. Tråden kan dras åt hårdare eller släppas lite lösare för att uppnå önskat resultat.

Behandlingen är inte smärtsam och patienten återhämtar sig i två till tre dagar. En annan fördel som skiljer trådlyft från ett vanligt ansiktslyft är att resultatet är synligt omedelbart.
Trådlyft är en av de senaste värvningarna inom kosmetisk kirurgi. Den är en väldig smidig behandling som är mindre invasivt och utföras i lokalbedövning. Ärren är mindre och den övergripande effekten är ett naturligt resultat. Trådarna kan ge samma resultat som en ansiktslyftning – ett mycket stramare ansikte – helt utan stora ingrepp.En viktig faktor som påverkar hållbarheten är att vi fortsätter att åldras, vi har olika åldrar, livsstil och hud kvalitet. Rökning och överdriven solning försämrar hudkvalitén. Vi svarar dessutom olika på olika behandlingar. Behandlaren har också en viktig roll här. Val av tråd typ och behandlingsteknik och skicklighet spelar en mycket viktig roll. På grund av dessa faktorer brukar vi säga att hållbarheten är i genomsnitt 12-24 månader eller längre.

Trådlyft är en mycket populär behandling inom kosmetik. Det är ansiktslyft utan kirurgi och narkos. Den är snabb och mindre invasiv. Behandlingen är känd som ansiktslyft under lunchen. Vi har över sju års erfarenhet av trådlyft. Våra behandlare har gått på avancerade trådlyftutbildningar internationellt.

Man skulle kunna säga att behandlingen ger permanenta hudförbättringar. Om två personer med samma ålder, hudförutsättningar och livsstil, den ena personen genomgår trådlyft behandling men inte den andra. Fem år efter har personen som genomgått trådlyft behandling mycket bättre hudkvalité och ser yngre ut jämfört med den andra som inte genomgått trådlyft.
Trådarna sitter på en kanyl som förs under huden, när kanylen dras ut förblir tråden kvar under huden. Nu har vi en tråd under huden och vi har skapat en kontrollerat skada. Trådarna byggs in under huden och långsamt resorberas och försvinner till slut. Detta skapar en kraftfull stimulering i huden och bildas en kollagenfabrik som bygger nytt kollagen och elastin vilket åstadkommer en fantastisk uppstramning och lyft. Området ska vara fritt från krämer och täckande medel. Hårbeklätt område ska vara fritt från behåringen före beh. Undvik att solexponera dig intensivt omedelbart före och omedelbart efter behandlingen Behandlingen med StarLux Deep IR™ Fractional är mycket säker tack vare dess unika och patenterade Saphir kylning. Fullständig hudkontakt för optimal nerkylning av hudens översta skick före, under och efter en ljuspuls är av central betydelse för undvikande av sidoeffekter såsom stark rodnad och brännskada. Detta garanteras genom kontaktsensorer som inte tillåter att en ljuspuls avges utan att handstycket har hundraprocentig kontakt med huden. Dessutom avges ljuspulsen i små cylinderformade portioner med aktiv kylning mellan dessa för att ytterligare öka behandlingens säkerhet. Den vanligast noterade biverkan är rodnad och lätt svullnad. I sällsynta fall kan mindre blåsbildning eller mindre brännskada uppstå på grund av för kraftfull behandling. De flesta återupptar sina normala rutiner omedelbart efter behandlingen. Några kan uppleva en svag rodnad, motsvarande en dags vistelse i solen. Detta försvinner dock vanligtvis snabbt. Det finns inga speciella restriktioner efter behandlingen. Omedelbart efter behandlingen känns huden betydligt stramare som ett direkt resultat på remodulleringen (förkortningen) av kollagenet. Ett resultat som övertas av en mer långsam och successiv effekt (nybildning av kollagen) varför resultatet fortsätter att förbättras de närmaste 3-6 månaderna efter varje behandling för att sedan bibehållas i flera år. StarLux Deep IR™ Fractional ger en omedelbar uppstramning som resultat av förkortningen av kollagenfibrerna samt ytterligare och mer hållbart resultat över tid som resultat av nybildning av friskt kollagen. Resultatet kan variera med din huds naturliga åldrandeprocess och livsstil. Allt tyder på att resultatet håller i minst 2 år. Underhållsbehandling med ex IPL (skin Rejuvenation) för fortsatt hög kollagennybildning förlänger resultatet avsevärt. Huden har en yta av 1,5-2,0 kvm och svarar för 15% av kroppsvikten. Dess tjocklek varierar fr 0,5 mm (ögonlock) till 4 mm (fotsula). Huden är en av de mest hållfasta vävnaderna vi har och 10 mm bred hudbit kan bära upp till 12 kg. Huden=Cutis är uppbyggd av överhuden=epidermis och läderhuden=dermis. Under dessa 2 hudlager tar ett lager fett och bindväv vid=subcutis. Överhuden som är enbart 0.1-0,2 mm tjock bortsett från handflator och fotsulor (1 mm) består i sin tur av flera skikt med hudceller, keratinocyter, i olika faser.

I övergången överhud-läderhud hittar vi melanocyter, melaninproducerande celler som producerar melanin, ett pigmentprotein som skyddar oss mot solens skadliga strålar. Keratincellerna producerar keratin som bl a skyddar oss mot angrepp av syror och baser. Keratinocyterna utvecklas/åldras och vandrar uppåt i huden för att slutligen bilda överhudens yttersta skikt bestående av platta, döda hudceller vilka faller av i långsam takt eller kan avlägsnas snabbare när vi peelar oss.
Denna behandling utnyttjar kraften från ultraljud för att igångsätta en kollagenstärkande effekt. Till skillnad från laser, radiofrekvens, kirurgi och andra tekniker avger Ultherapy rätt mängd ultraljudsenergi på rätt djup och i rätt temperatur genom hudytan. Ultherapy®-behandlingen är den enda icke-invasiva behandlingn som är godkänd av U.S. FDA för lyft av huden på halsen, vid ögonbrynen och under hakan och godkänd för specifik reducering av linjer och rynkor i dekolletage. Ultherapy kan därför hjälpa dig att få ett fräschare och mer ungdomligt utseende ända från pannan till bröstet. Till skillnad från andra och oftast billiga HIFU behandlingar i Stockholm är Ulthera originalet med lång vetenskaplig dokumentation bakom sig, har rätt energinivåer som levereras till rätt djup tack vare visualiseringen av hudens samtliga lager, obestridligt effektiv världen över och görs endast 1 gång för rätt resultat.Ansiktslyft utan kirurgi kan idag genomföras på flera olika sätt som tex med fillers, U-ljud, laser eller trådar. Syftet med fillers är att återskapa ansiktsformerna och konturerna (se mer om fillers här) och på så vis få tillbaka ens ungdomliga utstrålning och utseende. Andra populära metoder förlitar sig på olika lasrar, kollagenstiumelerande trådar och den absolut senaste metoden, Ultherapy, U-ljuds baserad teknologi med många fördelar jämfört med andra. Här kommer vi att ta upp uppstramningen med Ultherapy, trådar = Trådlyft och laser = StarLux Deep IR.

Medan det infraröda ljuset levereras till läderhudens djupare strukturer uppstår en värmekänsla i slutet av varje puls. Känslan av värme är en indikation på att temperaturen har nått en nivå som är tillräcklig för att uppnå uppstramning av kollagenet och stimulans av bindvävscellerna. Styrkan på behandlingen justeras av behandlande läkare fortlöpande så att ”rätt” värmekänsla uppstår för effektivast behandlingsresultat. Man känner även kyla då hudens översta lager kyls ned till ca noll grader före, under och efter varje puls för att skydda din hud. Före behandlingen kan ytterligare nedkylningen göras för att göra behandlingen mer behaglig. Ingen premedicinering (smärtlindrande eller lugnande) har visat sig behövas men kan naturligtvis ordnas av läkaren om sådant behov föreligger.
Behandlingen genomförs av läkare el utbildad sköterska är helt säker och effektiv och kan genomföras utan avbrott i dina normala aktiviteter. Behandling kan utföras året runt (oberoende av solexponering) och på alla hudtyper.Läderhuden (dermis) som är 1-4 mm tjock består oftast av ett ytligt luckert skickt innehållande bl a tunna bindvävstrådar samt ett djupare skikt bestående av tät bindväv (grova bindvävstrådar) som ger huden dess hållfasthet. Bindväven, kollagen, produceras av bindvävsceller, fibroblaster som även producerar elastin för att upprätthålla god hållfasthet och elasticitet i huden så länge dessa cellers produktivitet är hög. I takt med hudens naturliga åldrande, grad av solexponering, kemikalier och rökning minskar dessa cellers produktion av bl a kollagen vilket resulterar i veckbildning och förslappning av huden. Läderhuden(=kollagenskiktet) är i huvudsak vår måltavla när vi vill strama upp huden oavsett metod.Trådlyft, volymlyft med fillers och uppstramning med laser eller U-ljud är resultat av en sådan utveckling och är idag allmänt accepterade inom estetiska behandlingar i syfte att
åstadkomma uppstramning av huden utan komplicerande kirurgi.

I dagens allt ökande livslust, tempo och krav efterfrågas allt mer alternativa behandlingar till kirurgiska skönhetsingrepp i syfte att förändra, föryngra, strama upp och modifiera huden för att uppnå ökat välbefinnande. Man vill ha förändringar med säkra, snabba och effektiva metoder och helst utan bieffekter och lång konvalescens. I syfte att tillmötes denna efterfråga bevittnar vi idag en fantastisk utveckling av alternativa, icke kirurgiska metoder såväl injektions- som laserbaserade. Ansiktslyft utan kirurgi i Stockholm är idag en av de mest efterfrågade behandlingarna på vår klinik i Solna.
Luxurytreatments policy är att utföra behandlingar tidseffektivt med högsta kvalitet på produkter och bästa resultat. Onlinebokning gör det enkelt för dig överblicka alla lediga tider och lättare att boka när helst på dygnet det passar dig. På så sätt har vi plats för ett större antal kunder per dag och kan hålla lägre priser för dig. På klinikerna jobbar endast medicinskt högutbildad personal med injektionsbehandlingar. Hjärtligt välkommen till oss!Resultatet utav behandlingen syns direkt, men fortsätter att förbättras de närmsta veckorna. Slutresultatet är synligt efter ca 8-12 veckor när nytt kollagen har hunnits bildas.

Eftersom blåmärken kan förekomma samt att man behöver tejpa på instickshålen, kan det kännas skönt att gå hem och vila efter behandlingen. Det är helt ok att jobba dagen efter behandlingen om man behöver.

En trådlyftbehandling är relativt riskfri. Blåmärken och lättare svullnad kan förekomma efter behandlingen. I sällsynta fall kan man få infektion i området, speciellt om man inte sköter eftervården.
Direkt efter behandlingen ska smink undvikas. Behöver du sminka över blåmärken dagarna efter behandlingen, behöver detta göras väldigt försiktigt och med så liten kraft som möjligt.Innan behandlingen ingår alltid en konsultation för att prata om vad du önskar för resultat samt vad du kan förvänta dig utav behandlingen. Vi räknar hur många trådar du behöver för att kunna uppnå bäst resultat.

Det går att lägga minitrådar i läpp konturen, för att markera dessa en aning. Det passar dig som egentligen inte vill ha större läppar, utan bara lite mer definition.
Ett vanligt trådlyft skapar det traditionella ”lyftet”. Trådarna är något grövre och innehåller små krokar (hullingar) som fäster i huden. Dessa trådar dras sedan bakåt för att skapa ett lyft.Efter ett trådlyft vill vi att trådarna ska vävas samman med huden, och du behöver därför undvika all träning under minst 1 vecka. Upp till en månad kan det vara bra att träna lite lättare, samt att undvika tandläkarbesök där du behöver gapa stort under en längre tid.

Själva trådarna ligger under huden under ca 6-8 månader. Eftersom de skapar en kollagen stimulans, håller resultatet även efter trådarna är borta. Vi brukar säga att resultatet utav ett trådlyft håller ca 1-2 år (källa).
Under en trådlyftbehandling använder vi oss utav kirurgiska, helt nedbrytningsbara trådar som läggs under huden för att antingen dra huden bakåt en aning, eller skapa lokal kollagen stimulering på områden som blivit rynkiga och slappa.Ja, det går bra att lyfta ögonbrynen med trådar. Behandlingen kallas ofta för foxy eyes, cat eyes eller liknande, då man också kan lägga en tråd vid utsidan om ögat för att lyfta svansen på ögonlocket.

Kunder som väljer oss vill känna sig trygga när de behandlas. Vi som jobbar med injektioner är alla läkare med den högsta tänkbara kunskap man kan ha om ansiktets anatomi och hur man hanterar komplikationer.Bedövning injicerar för att minimera obehagskänslor. Ett insticks hål görs med nål, som trådarna sedan förs in i. Trådarna fäster i huden och vi drar sedan huden bakåt så gott de går.

Ett minitrådlyft, trots namnet, resulterar inte i något lyft. Det är små tunna trådar som man lägger under huden på utvalda ställen. DettaI skapar kraftig kollagen stimulering och kan hjälpa till att släta ut rynkor. Vanliga områden att behandla är rökrynkor runt munnen, skrattrynkor på kinden eller rynkor under ögonen.
Du som behandlas ska vara frisk, inte stå på några blodförtunnane eller immunulogiska mediciner. Du bör heller inte ha aktiv akne, infektion eller grova ärr i området som ska behandlas.

Hur länge håller ett Trådlyft?
Hur länge håller effekten av trådlyft? Omedelbart efter behandlingen kommer du att märka ett litet ansiktslyft. Men maximal effekt av trådarna kommer du att uppleva efter 3-4 månader. Därefter håller effekten i ca 8-12 månader.
Trådlift är en relativt ny behandling i skönhetsindustrin (citat), som har blivit alltmer populär på grund av de fina resultaten kan uppnås utan att ta kirurgisk ingrepp eller andra rynkbehandlingar.Tycker du att din hud har blivit lite slapp på vissa ställen? Kanske har du börjat notera djupare veck i ansiktet, så som nasolabialveck, marionett linjer eller ”hamsterpåsar”?Tänker oundvikligen på en kund, eller patient – jag är fortfarande kluven vilket ord jag ska använda – som efter tre månader fick frågan om hon eller någon annan märkt en förändring, varpå hon svarade: ”Nja, de har sagt att jag ser fin ut men jag har inte märkt någon större effekt själv”. Personligen var jag snarare eld och lågor. Ville bara kasta mig över kameran och fota henne, men jag besitter ju lite självbehärskning ändå så jag väntade typ tre minuter innan jag började fota. För visst SÅG jag effekten nu efter trådflyftbehandlingen. Jag hade ju inte sett henne på tre månader. Det är ju förståeligt att man själv inte märker någon större skillnad om effekten kommer gradvis och man dessutom tittar sig i spegeln dagligen. Jag fixade snabbt ett fotokollage med före- och efterbild och visade henne på plats, varpå responsen blev: ”såg det SÅÅÅ illa ut förut?!”Hur ser då behandlingsprocessen ut? Jo allt börjar med en medicinsk konsultation dels för att avgöra om du är en lämplig kandidat och dels för att diskutera dina förväntningar och farhågor. Vissa saker kan försvåra en behandling eller till och med utgöra en kontraindikation. Exempel på detta kan vara ökad blödningsbenägenhet eller infektionskänslighet. Konsultationen möjliggör också en planering av behandlingen samt diskussion kring vad du själv kan göra för att få ett så bra resultat som möjligt. Du får både muntlig och skriftlig information med råd kring tiden före och efter ett trådlyft. När dagen äntligen är inne ska du känna dig trygg, lugn och vara motiverad till en estetisk förbättring. Du får lokalbedövning innan behandlingen för att minimera obehaget av nålsticken. Vid exempelvis behandling av mellansiktet påverkar vi både direkt och indirekt kindben, käklinje, dubbelhaka, lös hud framför öronen, nasolabialveck och marionettlinjer med en trådåtgång på cirka 75–100 trådar.

Hur ser man ut efter ett Trådlyft?
Hur känns det direkt efter behandlingen? Efter behandlingen kan området kännas lite stramt, speciellt när man gör vissa rörelser/grimaser. I vissa fall kan det uppstå små veck i huden, dessa brukar ha jämnat ut sig efter 1-2 veckor. Lättare ömhet kan förekomma men är inget märkvärdigt.
Till skillnad från ett traditionellt kirurgiskt ingrepp så innebär APTOS-trådlyft ingen lång återhämtning. Du får en lokalbedövning innan behandlingen och kommer inte uppleva någon smärta. Däremot kan du uppleva ett visst obehag under själva behandlingen.Vi rekommenderar att du undviker större påfrestningar och aktiviteter som kan få trådarna att lossna innan de helt läkt in i vävnaden. Detta är ovanligt, men undvik tandläkarbesök, intensiv träning och att öppna munnen för stort under läkningen. Efter ett par veckor finns inga restriktioner att förhålla sig till. Konsultera vår läkare om du är orolig eller behöver råd.

Pris är individuellt och beror bland annat på vilka trådar som används för just dina indikationer. Detta är något du och din läkare pratar om i samråd under konsultation och prisförslag.

För trådlyft har ett strikt behandlingsprotokoll utvecklats, vilket innebär att septiska och antiseptiska standarder följs för minimalt invasiva ingrepp. Överensstämmelse med alla rekommendationer, många studier och trådens sammansättning garanterar minimering och förebyggande av eventuella komplikationer och oönskade konsekvenser från behandlingen. Trådlyft påverkar de djupa lagren i huden, så behandlingen får endast utföras av Aptos-certifierade läkare med utmärkt kunskap om hud och subkutan anatomi. Aptos-trådlyft får alltså endast utföras av licensierade läkare som genomgått särskild Aptos-utbildning.
Ja, Aptos trådlyft är en väldigt säker behandling. Aptos-produkter uppfyller kraven i European Pharmacopoeia. Produkterna har CE-märkning, är FDA-godkända och produktionen är certifierad enligt ISO 13485 vilket garanterar kvalitén under hela tillverkningsprocessen. Eftersom det inte sker några snitt och endast en lokalbedövning används, anses behandlingen vara mindre komplicerad än en fullständig kirurgisk ansiktslyftning.Vad blir det för resultat? Med APTOS-trådlyft ser du ett märkbart resultat direkt. Dessutom ökar den föryngrande effekten med tiden vilket ger ett långsiktigt resultat. Hållbarheten är cirka 1-5 år beroende på tråd och område som behandlas.

Trådens sammansättning garanterar att det blir minimala komplikationer från behandlingen. Du kan vara svullen och få små blåmärken under de närmaste dagarna efter behandlingen. I vissa sällsynta fall får man veck, som sedan enkelt kan behandlas så att de sakta går tillbaka. Du kan återgå till ditt arbete inom 5-7 dagar efter ditt besök.
Genom ”coldred” eller lågeffekt diodlaser med lapex 2000 BCS,patenterad teknologi är det möjligt att snabbt,säkert,enkelt,effektivt och helt smärtfritt bryta ner fettcellerna.Här hittar du/ni alla våra priser samlade i ett PDF dokument. Om du/ni har frågor så går det givetvis att kontakta oss så hjälper vi dig/er på bästa möjliga sätt.

Hur länge känner man trådarna efter Trådlyft?
Hållbarhetstiden är normalt upp till 24 månader, men ålder, livsstil med tex, rökning eller mycket intensiv träning, är sådana faktorer som kan förkorta hållbarhetstiden. Omedelbart efter behandlingen märks ett lyft men maximal effekt av trådarna upplevs efter 3-4 månader.
Mesoterapi är en av de mest effektiva och mest populära skönhetsbehandlingar. Den tillför effektivt näring till huden samt återställer hudens friska, ungdomliga utseende.APTOS-trådlyft är en revolutionerande metod som lyfter din hud skapar volym och förbättrar dess struktur genom en kraftfull kollagenstimulering. Det är möjligt med hjälp av de specialdesignade APTOS-trådarna som är först i världen med att ha hyaluronsyra i inuti trådarna. Denna effektiva trådbehandling stimulerar kroppens egna metaboliska processer i huden och produktionen av kollagen. Hyaluronsyran fyller ut intercellulära områden i din hud, skapar en fin miljö för hudcellerna och fungerar som en stödkomponent till hudens strukturella process. Det innebär att vi kan göra ett lyft samtidigt som tonen och färgen i hyn förbättras. Metoden ökar hudens elasticitet, stärker och balanserar hudens naturliga fuktighet. Den 25 maj 2018 börjar den nya dataskyddsförordningen GDPR att gälla. Den ersätter den svenska personuppgiftslagen och gäller som lag i alla EU-länder. LaseMD är ett banbrytande CDS program för avancerad hudvård som kombinerar ett sofistikerat lasersystem tillsammans med dess exklusiva serie av medicinsk hudvård.Efter behandlingen är det normalt att uppleva lite obehag och det kan uppstå en rodnad, svullnad eller blåmärke. Vanligen försvinner detta efter några dagar, upp till 1–2 veckor. Efter att ha fått en lokalbedövning kommer PDO-trådarna att sättas in med en mikronål eller kanyl. Behandlingen är en skräddarsydd procedur och din vårdpersonal kommer att arbeta nära dig för att uppnå optimala resultat. Det är också värt att notera att behandlingar med PDO-trådar inte innebär någon form av snitt, vilket innebär att inga stygn krävs. PDO trådarna ökar produktionen av kollagen och ger därmed en uppstramande effekt i huden upp till 6-12 månader efter en behandling. Trådarna blir en stödstruktur för ditt ansikte så att naturlig kollagenproduktion kan äga rum.Hållbarhetstiden är normalt upp till 24 månader, men ålder och livsstil med t.ex. rökning eller mycket intensiv träning, är sådana faktorer som kan förkorta hållbarhetstiden. Genom att göra en ny behandling med trådlyft, en så kallad ”touch up” efter 9 månader, så ökar hållbarheten avsevärt.

Man kan se en viss skillnad omedelbart efter behandlingen och tiden därefter stimuleras elastin- och kollagenproduktionen som en effekt av att PDO-trådarna gradvis absorberas av hudvävnaden. Detta resulterar i ett lättare lyft och en ökad spänst samt elasticitet i huden. Fullt resultat ser man först efter ca 8-12 veckor.
Efter 6 veckor kan du börja se resultat men slutgiltigt resultat ser du 2-6 månader efter din behandling. Trots att PDO-trådarna sakta löses upp fortsätter du att se resultat i upp till 12 månader.Vi kan behandla hela ansikte och hals eller utvalda områden där du upplever minskad spänst. Detta kan vara exempelvis kinder, panna, ögonbryn och käklinje.

Under en trådlyftsbehandling använder vi oss utav kirurgiska, helt nedbrytningsbara PDO-trådar som förs in under huden för att antingen ”dra” huden bakåt eller för att stimulera lokal kollagenproduktion på områden som tappat sin spänst. PDO står för Polydioxanon och är ett vävnadsvänligt ämnet.
Här har vi samlat före- och efterbilder från våra olika operationer och behandlingar. Resultatet på bilderna är en kombination av deras egna förutsättningar och önskemål. Bilderna är godkänna av patienter innan publicering.Nu har det gått 4 månader och hon har blivit väldigt bra som framgår av före/efter bilderna som ni ser här. Det är ett exempel på en lyckad uppfräschning och en mycket nöjd kund.

FaceClinic får en hel del förfrågningar om före/efter bilder avseende behandlingar som vi gjort. Vi har massor av sådana bilder men vi har inte prioriterat att visa upp våra goda resultat eftersom jag alltid har haft åsikten att det inte känns riktigt seriöst och i linje med min erfarenhet av kirurgiska åtgärder. Men nu har det blivit så att jag får börja visa upp resultat på kunder som jag först frågat om det är i sin ordning att jag visar det offentligt.
Här nedan har vi Ingrid som är en härlig person (60+) med utmärkt bra inställning till det mesta i livet. Hon kom för drygt ett år sedan till mig och har hunnit med först ett Silhouette trådlyft som gav sådan mersmak att hon reste till oss i Göteborg en gång till och då gjorde vi ett nytt Silhouette lyft av ansikte och hals, och en övre ögonlocksplastik. Samma kväll skickade hon mig en hälsning från flygplatsen på väg hem.Alla läkare/sjuksköterskor som gör en medicinsk intervention vet att det finns en grupp kunder/patienter som får ett alldeles utmärkt resultat, de finns de som får bra resultat och sedan finns det alltid fall som inte blir som man tänkt sig och de få som får någon form av biverkan. Jag tror inte det finns någon som i marknadsföringssyfte lägger ut bilder på effekter som man inte önskat sig. Det blir helt naturligt så att det som erbjuds på företagens hemsidor är genomgående de bästa resultat man har att visa. FaceClinic kommer att börja fråga ett urval av sina kunder om de får lägga ut resultat på sin hemsida så vi kommer att successivt bygga upp ett antal före/efter bilder till vår hemsida. Trådarna förs in i huden med en tunn nål och känns väldigt lite. Om man använder hullingtrådar (barb-trådar) så lägger man en droppe bedövning i huden innan och behandlingen medför väldigt lite obehag. De trådar som används vid trådlyft är av samma typ som används inom kirurgin och består av PDO, ett ämne som bryts ner i kroppen efter 6-9 månader men innan dess ger en stimulering i huden som bygger upp nytt kollagen och på så vis åstadkommer ett lyft. Vissa av trådarna har hullingar som ger ett kraftfullt lyft och de använder vi för att lyfta kinder eller käklinjen. Släta s k monotrådar använder vi vid minilyft då 10-20 trådar läggs in under huden i ett område, t ex mungiporna. Behandlingen håller i 12-24 månader eller längre, beroende på ålder, livsstil och hudtyp.Oftast har man minimalt obehag efteråt och kan gå tillbaka till arbetet, särskilt efter minilyft. Ibland får man blåmärken som kan finnas kvar en dryg vecka och vid större trådlyft ses ibland lite svullnad. När man lägger hullingtrådar så kan de strama de första veckorna, särskilt när man tuggar. Infektion eller mer allvarliga biverkningar är mycket sällsynt.

Trådlyft är lämpligt för de flesta friska personer där effekterna av åldrandet blivit uppenbart och man önskar lyfta t ex ögonbryn, ansikte, hals eller armar utan att göra en operation. Vid en konsultation går vi igenom dina förutsättningar och vilket trådlyft som skulle passa.Vi har valt ut de mest effektiva och säkra områdena för trådlyft. Vi arbetar dels med släta, s k monotrådar, som läggs tätt i stor mängd under huden för en fin kollagenstimulering och lyft, dels med hullingtrådar som man drar åt och som ger ett större lyft men också kan ge mer efterverkningar i form av lättare smärta och obehag, synlig dragriktning mm. Vi har därför begränsat oss till två mycket effektiva och säkra hullingtrådlyft.

Hur mycket kostar ett Trådlyft?
Vad kostar trådlyft? Priset på trådlyft beror på hur många trådar man placerar och på vad det är för område som ska behandlas. Trådlyft kan kosta från några tusen kronor och uppåt. Om du vill behandla käklinjen med trådlyft brukar det kosta strax under 10 000 kronor.
Because these cookies are strictly necessary to deliver the website, refusing them will have impact how our site functions. You always can block or delete cookies by changing your browser settings and force blocking all cookies on this website. But this will always prompt you to accept/refuse cookies when revisiting our site.

Click on the different category headings to find out more. You can also change some of your preferences. Note that blocking some types of cookies may impact your experience on our websites and the services we are able to offer.We also use different external services like Google Webfonts, Google Maps, and external Video providers. Since these providers may collect personal data like your IP address we allow you to block them here. Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our site. Changes will take effect once you reload the page.

Ett minitrådlyft innebär att man lägger 10-20 tunna trådar under huden för att lyfta ett begränsat område t ex mungipor, överläpp, glabella (mellan ögonbrynen) eller tear trough. Ett minitrådlyft är en snabb enkel och nästan smärtfri procedur och är ett bra alternativ om man inte vill göra filler eller botulinumtoxin i ett område. Vi har t ex sett mycket fina resultat i mungipor och på överläppar som tidigare har varit överbehandlade med filler och där man har behövt ta bort fillern pga blåaktig färgskiftning.Fullface-mono-PRP 19900 kr: 80-100 monotrådar kombinerade med PRP som injiceras in genom kanylerna som trådarna kommer med. Ger en otrolig stimulering och föryngring som syns fullt ut 3 månader efter behandlingen. Tar 45 minuter. Vi då här många trådar är det risk för blåmärken som sitter i 1-2 veckor. We may request cookies to be set on your device. We use cookies to let us know when you visit our websites, how you interact with us, to enrich your user experience, and to customize your relationship with our website. Trådlyft rekommenderas normalt inte vid kraftigt åldrande med mycket överskottshud, kalkonhals eller djupa rynkor och veck i ansiktet, då suturerna helt enkelt inte kommer orka bära tyngden. I sådana fall krävs oftast kirurgi.Man ser en del resultat omedelbart i form av lyft och utfyllnad och resultatet blir ännu bättre under de kommande månaderna på grund av att kroppen bygger kollagen. Resultatet av ett trådlyft håller 1-2 år.

Käklinjeslyft hullingtrådar: 9 900 kr Tar 45 minuter. Man kan oftast gå tillbaka direkt till arbetet, men ibland förekommer blåmärken som behöver sminkas över.
We provide you with a list of stored cookies on your computer in our domain so you can check what we stored. Due to security reasons we are not able to show or modify cookies from other domains. You can check these in your browser security settings.

Hur länge sova på rygg efter Trådlyft?
Försök sova på rygg första 3 veckorna. Undvik ansiktsbehandlingar eller ansiktsmassage de första 3 veckorna efter ingreppet. Vi kan behandla hela ansikte och hals eller utvalda områden där du upplever minskad spänst. Detta kan vara exempelvis kinder, panna, ögonbryn och käklinje.
Minitrådlyft 5 900 kr för ett utvalt område, 10-20 trådar. T ex mungipor, överläpp, tear trough, ovan ögonbryn eller överläpp. Tar 30 minuter. Man kan oftast gå tillbaka direkt till arbetet, men ibland förekommer blåmärken som behöver sminkas över.We fully respect if you want to refuse cookies but to avoid asking you again and again kindly allow us to store a cookie for that. You are free to opt out any time or opt in for other cookies to get a better experience. If you refuse cookies we will remove all set cookies in our domain.

Vad kan gå fel vid Trådlyft?
Risker och komplikationer Trådarna kan bli lite ytliga och synliga, trådar kan gå upp eller vandra under huden och stickar ut på olika platser i ansiktet. Riskerna för komplikationer är väldigt små. Huden kan ackumuleras och bildar klumpar vilket ger ett asymmetriskt resultat.
Kindlyft hullingtrådar: 15 900 kr Tar 45 minuter. Man kan oftast gå tillbaka direkt till arbetet, men ibland förekommer blåmärken som behöver sminkas över.Trådlyft innebär att vi stoppar in hullingförsedda trådar under huden och på så vis gör ett lyft genom att dra i tråden eller med släta trådar får kollagenstimulering som lyfter. Vid trådlyft används trådar som bryts ner i kroppen efter 6-9 månader men som innan dess startar en kollagenstimulering som ger ett långvarigt lyft. Hullingtrådarna ger ett kraftfullt lyft och de använder vi för att lyfta kinder eller käklinjen. Släta s k monotrådar använder vi vid minilyft då 10-20 trådar läggs in under huden i ett område, t ex mungiporna. Behandlingen håller i 1-2 år eller längre, beroende på ålder, livsstil och hudtyp.

Tove ligger och blundar i behandlingsstolen och verkar totalt avslappnad, medan Arvin jobbar på metodiskt och lugnt med lokalbedövning och med att trä in tråden under huden.
Trådarna lyfter huden och ökar dess elasticitet. Trådarna är biologiskt nedbrytbara och används inom kirurgin för att sy inre organ. Effekten sitter i cirka två år. Vanligt är också att andra metoder kombineras med trådlyft.Ni som följt mig ett tag vet att ”Less is more” är ett av mina återkommande statements. Detta bygger på samma princip då kirurgens ledstjärna alltid är att oskuret i första hand är bäst.

Trådarna tas upp av kroppen inom 9-10 månader och genererar kroppseget kollagen och elastin. Resultatet kan därför förväntas hålla i ca 2 år. Själva ingreppet tar inte mer än 45 minuter
Jag har genom åren behandlat hundratals kunder som varit supernöjda med sina resultat och nyligen intervjuades jag i dagstidningen TTELA om skönhetsbranschen och mer specifikt om trådlyft.

Kan män äta efter Trådlyft?
Vad ska man tänka på efter trådlyft? Avstå ansträngande fysisk aktivitet under en vecka. Försök sova på rygg första dagarna. Var försiktig med stora mimiska rörelser samt när du äter eller dricker de första dagarna.
Den typiske kandidaten för trådlyft är allt emellan 30-60 så det hela beror snarare på hudkvalitet än ålder. För bäst resultat ska det finnas tillräckligt med elasticitet kvar i huden för trådarna att kunna arbeta utan allt för stor påfrestning.Trådlyft är ett av våra mest populära behandlingsalternativ då det kommer till att föryngra och strama upp hud. Tack vare ständig produktutveckling har kvaliteten förbättrats.Första ingreppet tar cirka en timme och kostar från 7000 kronor. 25-30 trådar förs in under huden. Återbesöket tar kanske hälften så lång tid då cirka tio trådar används.

Hur många trådar behövs vid Trådlyft?
Första ingreppet tar cirka en timme och kostar från 7000 kronor. 25-30 trådar förs in under huden. Återbesöket tar kanske hälften så lång tid då cirka tio trådar används.
Trådlyft ska snarare ses som en behandling som bromsar hudens åldrande, stramar upp trött hud och skapar lyster och elasticitet långsiktigt och med mer naturliga resultat. Tidigare sjukdomshistorik är en viktigt faktor, framförallt om man av inflammatoriska (reumatism). Samma sak gäller andra så kallade autoimmuna sjukdomar (sjukdomar där kroppens egna immunsystem orsakar överkänslighet och inflammation). Här finns risk att trådarna orsakar svullnad och stötts bort. I första hand brukar jag rekommendera trådlyft ansiktslyft för den som önskar naturliga men märkbara resultat. I andra hand en kombination av måttlig mängd fillers och trådlyft vilket oftast ger bäst resultat.När du läst detta blogginlägg kommer du att få goda kunskaper i samtliga aspekter av trådlyft och om det kan vara ett passande behandlingsalternativ för just dig.För ett otränat öga ser hon helt naturlig ut före ingreppet och det går inte att skönja att några ingrepp har gjorts. Efteråt märks lite svullnad längs kinderna.Och eftersom goda resultat till stor del idag går att uppnå utan att ta i med kniven så förordar jag att man tar små steg och inte utsätter sig för allt för stora ingrepp.

Är Trådlyft säkert?
Tack vare att du får ett yngre ansikte utan operation så är trådlyftet dessutom ett väldigt säkert ingrepp. Riskerna är minimala på grund av behandlingens skonsamhet och få moment.
Det går också att använda för områden med större andel underhudsfett. Men då måste det kombineras med fettminskande injektioner. På så vis kan man skulptera fram formerna utan hängande hud.

Vad ska man tänka på innan Trådlyft?
Vad ska man tänka på innan trådlyft?Du ska vara frisk innan din behandling.Du måste avstå från ansträngande fysiska aktiviteter i en vecka efter din behandling.Du får inte genomgå tandkirurgi eller tandundersökning samt undvika ansikts- och skönhetsbehandlingar de närmaste veckorna efter behandlingen.
– Man fäster tråden med en hulling i ena änden, drar lite i tråden, och fäster genom en hulling även i andra änden. Det är ofarligt och det estetiska resultatet är enligt mig utmärkt. Jag vill framhäva det naturliga och min förhoppning är att lyfta standarden och kvaliteten. Jag jobbar tillsammans med kunden tills den är nöjd.– Första gången var jag lite nervös. Men det kändes lugnt och stabilt och det var helt smärtfritt. Det enda som märktes efter mitt första besök var lite blåmärken. Det här med säkerhet är jätteviktigt och jag känner mig trygg med doktor Arvin, förklarar Tove Wellrath Hasslebäck.Vill uppnå naturliga resultat med estetiska behandlingar och önskar ett ansiktslyft utan att genomgå kirurgiska ingrepp? Då kommer du tycka att trådlyft är ett intressant alternativ för dig!

Därtill måste man förstå att trådlyft inte ersätter kirurgiskt ansiktslyft så är man ute efter att markant ändra sitt utseende är trådlyft inte det rätta valet.Dessutom har större medvetenhet bland kunder bidragit till att icke-legitimerade behandlare valts bort till förmån för legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal.

Hon är på återbesök hos Arvin Yarollahi, eller doktor Arvin som han oftast kallas, vars företag Beauty at home har en lokal på en frisörsalong i Trollhättan. Det första ingreppet med trådlyft gjordes för en tid sedan och nu är hon på plats för en justering som alltid ingår.
Om du vill ha ett naturligt lyft är detta en perfekt behandling för dig. Trådlyft är även ett bra allternativ för dig som inte vill genomgå kirurgi men ändå vill ha ett litet lyft.

Similar Posts