|

Trollharen Restaurang öppettider

Restaurangen på Trollharens Fisk & Feel good. Gårdsbutik med egen fiskförädling och sommarrestaurang med fiskbuffé. I det gamla fiskeläget Trollharen mellan Axmar och Ljusne hittar du denna fiskbutik och servering. Restaurangen är öppen varje dag juni – aug.Betyg: 5Nybyggd och mycket trevlig restaurang som ligger idylliskt vid det gamla fiskeläget. Gott om sittplatser både inne och ute. Fiskbuffen var mycket god och personalen serviceinriktad. Hundar var välkomna att sitta med på uteserveringen och servades med vattenskål !! Även en butik med fiskedelikatesser finns.I det gamla fiskeläget Trollharen mellan Axmar och Ljusne hittar Du vår Gårdsbutik och Restaurang! Där erbjuder Vi en mängd olika läckerheter…och mycket annat!

Välkommen till Trollharens Fisk som drivs av mig Lars-Ove Flodberg. I det gamla fiskeläget Trollharen mellan Axmar och Ljusne hittar Du vår Gårdsbutik och Restaurang! Välkommen att njuta av vår fisk, goda mat och den vackra omgivningen! Handla i vår välfyllda gårdsbutik av våra egna producerade varor. Vi finns 5 mil norr om Gävle och 3 mil söder om Söderhamn. Restaurangen kan bokas för större sällskap ( 15-90 pers )
Den huvudsakliga uppgiften för MatVärden är att svara upp mot ett växande intresse och ökad efterfrågan på lokalt producerade kvalitetsprodukter. Föreningens medlemmar består av företag och organisationer inom livsmedels- och besöksnäringen.Intill i en sjöbod ligger Fiske- och sälfångstmuseum som är en tidstrogen sjöbod- och fiskestugmiljö med redskap och verktyg från slutet av 1700-talet och framåt. Även foton och dokumentation av olika fångstmetoder.

Arkitekt är ingen mindre än Torben Grut som även ritade Stockholms stadion. Han fick i uppdrag av bruksstyrelsen att rita permanenta bostäder i Vallvik.
Vid Borka brygga ligger ett kafé och restaurang på bryggan. Den är inrymd i en gammal väntsal till ångbåtarna som trafikerade här förr. Det är ett populärt bussresmål men man har även pub och musikkvällar. Här kan man antingen välja att besöka bruksmuseet men då det bara är sommaröppet kan man istället ta sig upp på slagghögen intill för en fantastisk utsikt över Iggesundsfjärden som är en vik till Bottenviken. Trollharen är ett gammalt fiskeläge på Granön i södra Hälsingland mellan Axmarbruk och Sunnäs. Sjöbodar och gästbrygga ger marin känsla så det förslår och givetvis ska det till en fiskrestaurang.Familjen Kempe som var ägare, lade här grunden till den förmögenhet med vars hjälp dottern Wilhelmina (gifte von Halwyll) och inredde och bekostade Halwyllska palatset.

Sedan 1895 har utsiktstornet Oscarsborg stått på Östra Berget i centrala Söderhamn och har kommit att bli lite av symbolen för Söderhamn. Tornet är ett populärt besöksmål både för utsikten men även för aktiviteterna runt om som golfbanor samt ett café med fullständiga rättigheter.Skärså är ett gammalt fiskeläge i en skyddad hamn norr om Söderhamn där sjöbodarna finns kvar trots att de inte brukas av så många yrkesfiskare. Runt Skärså kan promenera i en halvcirkel från parkeringen runt till rökeriet som vetter ut mot havet. Där man kan för övrigt handla fisk på Westlunds fisk men vill man äta fisk, då gör man det på omåttligt populära krogen Albertinas.

Innan Spotify så var sångföreningar populära och tornet tillkom på initiativ av Söderhamns Sångförenings ledare, stadsingenjör Gustaf Hultqvist, som även ritade tornet. För att finansiera tornet arrangerade man folkfester åren innan. Dessa blev så populära att man fick råd att bygga tornet i tegel och puts istället för i trä som var planerat.
RUNDTUR. En dagstur eller uppdelat på två. Kanske med övernattning i Söderhamn. Jungfrukusten börjar i norra Uppland och slutar i norra Hälsingland. Denna sträckning är ungefär på mitten.

Trevligt bemötande. Rejält avstånd mellan borden utomhus vilket gjorde att man inte behövde tänka på pågående pandemi för stunden. Vi åt buffén som serverades på tallrik av en trevlig tjej. Många goda sillar och röror tillsammans med olika laxvarianter. Kan å det varmaste rekommenderas.Här ligger det mycket kärlek i maten. Goda råvaror, trevlig personal och en härlig miljö med havet i bakgrunden. Jag åt pepparlax med romsås. Laxen var saftig, god och det var perfekt med peppar på laxen. Inte för mycket utan jag kände även smaken av…lax vilket uppskattades. Tyvärr var jag för mätt för efterrätt, det får bli nästa gång för vi kommer absolut att återvända.Mer

Mycket trevlig och serviceinriktad personal. Bra priser och trevlig miljö med möjlighet att sitta inne eller ute. Rekommenderar verkligen deras fiskbuffe. Sjögräset var mycket gott. Fler restauranger borde sattas på sådant. Det är inte första gången vi äter här och definitivt inte sista gången om…vi är i trakterna. Handlade även läckerheter i gårdsbutiken.Vi hade husbilsplats med el. för bara 50:-Mer
Vi åt deras räkmacka som var mycket god och väl tilltagen. Personalen var måttligt på hugget utom när jag hade ätit klart, men inte min fru. Då vill servitrisen ta min tallrik och frågar om jag vill ha dessert… Inte snyggt gjort.En Härlig fiskrestaurang mellan Gävle och Söderhamn. Härlig mat, Bra priser. Trevlig miljö Stor uteservering. Bra öppettider på sommaren. Trevlig personal. ABSOLUT värt ett besök.

Maten är god och vällagad och man kan välja på att sitta inomhus eller på den stora verandan. Lika god som maten är lika dålig är servicen. Vi blev erbjudna ett bord som inte var avdukat och när det väl dukades av efter att vi…satt oss dukades nya bestick och glas fram utan att bordet torkades av. Flickan som kom med kaffe spillde ut kaffe på bordet och vi fick själva torka upp spillet med våra servetter. Toaletterna var rena och städade. Varför har man blommor i krukor framför entrén som är vissna? Då är det bättre att plocka bort krukorna om man inte kan sköta dem.Mer

Similar Posts