|

Underbara Barn Mässan

Ett par gånger i månaden kommer Allt om Bostads Nyhetsbrev – rakt ner i mejlboxen. Där samlar vi det senaste som har hänt inom Hem & Trädgård. Vi ger dig tips & råd samt ger dig möjlighet att tävla om fina priser och få unika erbjudanden.

Premiären av digiBARN kommer att äga rum 29 Maj 2020 – på en skärm nära dig… en popup mässa som är digital för småbarnsföräldrar och gravida. Det är ju så kul med alla nyheter, och på mässan brukar man få en massa fina erbjudanden – så i år kommer man alltså att kunna se dem digitalt. Sist jag var där köpte jag både en poster till sonens rum och ett mjukdjur (kan man få för många mjukisdjur undrar jag?) Kul med denna digitala satsning tycker jag där man både kan fynda och få ny kunskap och inspiration – hemma i soffan.
För att läsa mer om detta, var vänlig läs vår Integritetspolicy som berör vår behandling av dina personuppgifter, och Integritetspolicy för Contacts som berör behandlingen av dina personuppgifter från ägaren av nyhetsrummet du följer.UnderBARA BARN har sedan premiären på Nacka Strand 2003 varit en naturlig mötesplats för gravida och familjer med barn från 0-6 år, och är idag Sveriges första och största barnmässa. Som nybliven mamma såg grundaren Kickie Jansen en stor möjlighet att ge många fler föräldrar svar på samma funderingar som hon själv hade, och redan andra året flyttade mässan in på Älvsjömässan i Stockholm.

Nordic Family Group är Nordens största mediahus för blivande och nyblivna föräldrar. Med samplingkoncepten BabyBox och BabyBag når vi ut med noggrant utvalda kvalitetsprodukter och erbjudanden från välkända varumärken, och ger 3 av 4 nyblivna föräldrar i hela Norden värdefull hjälp i en omtumlande ny vardag.”Jag är otroligt glad att Kickie och teamet valt att bli en del av Nordic Family Group. Med sin långa erfarenhet och moderna plattform för att producera events kan vi äntligen samla både partners och konsumenter i de där ovärderliga fysiska mötet. Dessutom kan vi tillsammans förverkliga flera gemensamma drömmar om både branschledande fysiska mötesplatser och andra upplevelser för blivande och nyblivna familjer.” -säger Emmy Pettersson, Ansvarig Nordic Family Group.”Att underBARA BARN nu flyttar in i Nordic Family Group är en dröm för mig. Nu kan vi ta nästa steg tillsammans med våra kunder. Vi kommer in i ett större sammanhang där vi kan få hävstång på våra idéer och fantastiska koncept, tack vare Nordic Family Groups muskler, fantastiska räckvidd och nyckelkompetenser inom sampling och digitala koncept. Jag ser så fram emot att sätta igång!” –säger Kickie Jansen, grundare av Jansen Kids Group/underBARA BARN.Med förvärvet ser vi fram emot att fortsätta leverera Nordens ledande mötesplatser och att tillsammans kunna ge blivande och nyblivna föräldrar värdefullt stöd och support under sin första tid i sin nya vardag. Det innebär samtidigt att vi blir en kraftfull och bred partner för alla varumärken som vill nå ut till målgruppen på ett meningsfullt och effektfullt sätt.

Vi hälsar alla föräldrar och kunder som har frågor och funderingar välkomna till vår första gemensamma mässa underBARA BABY redan den 25-26 mars i Waterfront!När du väljer att skapa ett konto och följa ett nyhetsrum kommer dina personuppgifter behandlas av oss och av ägaren av nyhetsrummet för att du ska kunna motta nyheter och uppdateringar enligt dina bevakningsinställningar.

Mässan har sedan start vilat på 3 ben; shopping, roligheter för barnen & kunskap. Sedan dess har bolaget dessutom utvecklat underBARA BABY-konceptet; en premiummässa för gravida i Waterfront i Stockholm, underBARA BARN Malmö, och dessutom underBARA BARN-boxen; en upplevelsebox som skickas hem och som erbjuder värdefulla produkter under barnets utveckling.
Nordic Family Group, en del av Byggfakta Group – Healthcare and media, har idag förvärvat 100% av aktierna i Jansen Kids Group, ägare av underBARA BARN och -BABYkoncepten. Förvärvet innebär en sammanslagning av två av Nordens starkaste och största mötesplatser för barnfamiljer.

Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken ”Mina biljetter” när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.
Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på ”Kontakta arrangören”. För mer information, läs här. På söndagens Gravidspecial lägger vi extra fokus på dig som är gravid och er i väntans tider! Hos oss finner ni allt ni kan tänkas behöva till er lilla och information inför livet som nyblivna föräldrar! Instämmer helt och hållet! Hade höga förväntningar när jag åkte dit, men blev så besviken. Det känns inte som att projektledaren för mässan har gjort sitt jobb, det saknades ju en massa saker och det var inte mycket som man inte hade sett tidigare.

Dessutom var saker dyrare på mässan. Köpte ett lakanset som kostar 295 i butik och på nätet upptäckte jag när jag kom hem, på mässan betalade jag 395!!!! Snacka om att känna sig lurad när man dessutom betalt inträde!!!
Jag är också besviken. Kommer inte att gå dit igen. Håller med om att det var för designade grejer och för dyrt (det mesta). Saknade också en annan typ av utställare.

Sonic Life Vi får många frågor om produkten Sonic life och liknande s.k. luftvägsrensare som säljs för att hjälpa vid ett luftvägsstopp. Sonic Life luftvägsrensare
Vilken härlig start vi fått på denna badsommar! Låt det fortsätta så.Läs Camillas livsviktiga badtips och ta del av vårt erbjudande: Kurs i Barn-HLR + bad-tavla från Kunskapstavlan på köpet!

Här kan du boka en fribiljett till underBARA BARN mässan 22-25 Oktober 2021. Mässan brukar innehålla fina erbjudanden för dig som väntar barn eller redan är småbarnsförälder. För 50 kr kan du köpa en även premiumbiljett och få tillgång till unika rabatter och shoppingerbjudanden.
Som jag har saknat att varje höst få fylla Stockholmsmässan med klingande skratt och höra springande barnfötter i mässhallens gångar. Och såklart alla härliga samtal och möten! Nu är vi äntligen tillbaka IRL – och till råga på det fyller vi 20 år!

21-23 oktober är det åter dags för UnderBARA BARN-mässan att slå upp sina portar. Det blir tre unika dagar med härliga aktiviteter, lärorika föreläsningar och mängder med shoppingerbjudanden för hela familjen. Allting ingår i din biljett!
Nu får ni 25% rabatt på ordinarie priser för boende under perioden 6 oktober- 31 december 2022 hos Freys Hotel Lilla Rådmannen i Stockholm. För att utnyttja erbjudandet, använd denna länk.Här kan du shoppa, se och känna/prova på produkter och tjänster. Mycket kanske du känner igen, men det finns också massor av nyheter. Här finns en uppsjö av produktlanseringar, mässerbjudande, kunskap och mycket mer. Vi har ca 120 utställare med massor av olika varumärken och kunskaper. Scenerna är fyllda av välkända talare och barnens favoriter. Barnen har sin egen aktivitetsgata med mängder att göra. Behöver du ordna boende under besöket finns det ett bra erbjudande som vi tagit fram i samarbete med Scandic Talk Hotel.Aftonbladet Family har skapat ett nyhetsbrev med erbjudanden, veckans snackisar och bästa krönikor. Klicka här för att få del av detta kostnadsfritt varje tisdag!

På mässan är barn mellan 0–6 år i fokus. Det finns även allt för dig som är gravid och er i väntans tider. På Underbara barn kommer det finnas tillgång till skötrum, amningsrum, restauranger, kaféer och sittytor för trötta ben. Du kan även parkera din barnvagn och låna bärsele, eller ta barnvagnen genom hela mässhallen.
Tävlingen avslutas måndagen den 30 september klockan 00:00. Vinnarna kommer att meddelas i vårt nyhetsbrev den 1 oktober. Klicka på länken nedan för att anmäla dig.Helgen den 11–13 oktober är det dags för den årliga Underbara barn-mässan. Mässan, där barnen har fri entré, är den största i sitt slag och bjuder på roligheter för hela familjen. Under tre dagar kommer du kunna ta del av inspiration, föreläsningar, underhållning, aktiviteter och shopping. Dessutom kommer bland annat barnens favoriter Mamma Mu och Kråkan, Mumin och Lilla My samt Paw Patrol på besök.

Nu kan du vinna biljetter till Underbara barn-mässan som infaller den 11–13 oktober på Stockholmsmässan i Älvsjö i Stockholm. Sammanlagt kommer fyra personer att vinna två biljetter var som gäller en valfri dag.
Förutom att vara en bra källa till information och inspiration, är barn- och babymässor också ett roligt och socialt evenemang. Många mässor erbjuder aktiviteter och underhållning för barn, såsom lekområden och föreställningar. Detta gör det till en perfekt dag för hela familjen att gå på.Barn- och babymässor är också ett utmärkt tillfälle att träffa olika leverantörer och företag som arbetar med produkter och tjänster för barn och babyar, och att jämföra olika alternativ. På många mässor finns det också möjlighet att köpa produkter till bra priser eller få erbjudanden som inte finns tillgängliga någon annanstans.Barnmässor och babymässor är evenemang som riktar sig till föräldrar och förväntade föräldrar. På dessa mässor kan man se och prova ut olika produkter och tjänster relaterade till barn och bebisar, såsom barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker, kläder och amningsprodukter. Många barnmässor erbjuder också seminarier och föreläsningar om ämnen som amning, föräldraskap och barns utveckling. Dessa evenemang är ett bra sätt för föräldrar att få information och inspiration samt att träffa andra föräldrar och experter inom olika områden relaterade till barn.

I september i år börjar det första av två nybyggda fartyg att trafikera Finnlines rutt mellan Sverige, Åland och Finland. Förutom en helt ny satsning på passagerarkomfort lanseras även ett nytt konferenskoncept som ska främja havsnära möten.
Viktigt! Denna tjänst bygger på information från mässarrangörer i samband med lanseringen av mässan. Ändringar av datum och andra ändringar kan förekomma, så kolla alltid direkt på arrangörens hemsida.Järvaveckan 2023 anordnas mellan den 31 maj och den 3 juni på Spånga IP i Stockholm, och har sedan starten 2016 varit en mötesplats för öppna samtal och vidgade vyer. Samarbetet med Workman Event tog fart 2018, vilket har hjälpt Järvaveckan att bygga upp en demokratisk folkfest med kultur, musik, mat, partiledarsamtal och nya jobbmöjligheter.

Med det nya hybrida landskapet medföljer nya spelregler och utmaningar för eventarrangörer. Efter pandemin har miljonfrågan varit hur du levererar likvärdig upplevelse digitalt som fysiskt, vilket har fått arrangörer att klia sig i huvudet. Årets upplaga av The Sales Conference lyckades med den bedriften genom att erbjuda en sensationell hybridkonferens på Globen Annexet i Stockholm.

När vi skapade vår långsiktiga strategi att bli Nordens ledande eventbyrå 2023 så var hållbarhet ett område som vi gav stort utrymme i planen. Ingen aktör i vår bransch hade gått hela vägen på det här området och vi ville erbjuda ett alternativ där det skulle vara enkelt för kunden att välja rätt – och på så sätt göra mindre påverkan på vår planet.

Almedalen är en av de viktigaste (om inte DEN viktigaste) demokratiska mötesplatsen vi har i Sverige. Politiken och näringslivet. Avlönade och ideella. Myndigheter och media. Alla möts på en och samma plats. Ur ett säkerhetsperspektiv är Almedalen en väldigt speciell plats där man som arrangör har ett stort ansvar att se till att eventet ni arrangerar är tryggt och säkert. Under sommaren kommer hybridbyrån Homage skapa unika sommaraktiveringar över hela Sverige tillsammans med flera nya kunder, däribland Foodora, H&M, Tre och Asahi Group med varumärkena Peroni och Pilsner Urquell. Homage genomför även aktiveringar och varumärkesupplevelser tillsammans med Velo, Celsius och Fazer, som de arbetat med sedan tidigare. Den virtuella brand-experienceplattformen vVenues lanserar nu en skalbar och enkel förlängning av den fysiska mässmontern. Den fysiska besökaren kan på så sätt fördjupa sitt besök genom att scanna en QR kod i montern och därefter få tillgång till all information som presenteras i den fysiska montern direkt i telefon eller dator. Den virtuella montern ger också en breddning av målgrupperna eftersom de besökare som inte besöker mässan enkelt kan uppleva allt som visas i den fysiska montern.Mia Jonsson är en känd profil inom Jämtlands turistnäring samt inom hotellbranschen och kommer senast från tjänsten som affärsutvecklare på Sodexo och dessförinnan Copperhill Mountain Lodge och Scandic.

I år är fem kandidater nominerade till utmärkelsen Narrenpriset som är eventbranschens äldsta individuella pris. Det delas årligen ut av Svenska Eventakademin till en person inom event- och mötesbranschen. Vinnaren koras av ledamöterna i akademin vid en ceremoni på Eventmässan i Kista 22 februari 2023. Här möter du Mia Stuhre.
Byråvärlden är enkel på många sätt. Vi säljer tid, erfarenhet, kompetens och talang. En tjänst. Hur vi än kämpat och försökt så ser byråerbjudanden luddiga och lika ut. Fråga bara en kund så får du se. Sedan 2003 har underBARA BARN arrangerats. Välkommen att besöka Stockholmsmässan i Älvsjö för tre underbara dagar den 13–15 oktober. På barnmässan underBARA BARN hittar du barnvagnar, leksaker, bärsedlar och inte minst ett gediget program med spännande föreläsningar. Krusenberg Herrgård har under många år varit en populär destination för konferenser, fest och firanden. Med anor från 1600-talet bjuder herrgården på en spännande historia och upplevelser inom gastronomi, aktivitet och avkoppling. Nu presenteras fem nyrenoverade konferenslokaler, samtliga belägna i den pampiga herrgårdsbyggnaden.

I år är fem kandidater nominerade till utmärkelsen Narrenpriset som är eventbranschens äldsta individuella pris. Det delas årligen ut av Svenska Eventakademin till en person inom event- och mötesbranschen. Vinnaren koras av ledamöterna i akademin vid en ceremoni på Eventmässan i Kista 22 februari 2023. Här möter du Ahmed Abdirahman.
Tekniska museets nya byggnad Wisdome Stockholm vinner utmärkelsen ”Design S” på Swedish Design Awards. Redan innan byggnaden är färdigställd har den fått internationell uppmärksamhet och blivit prisad för sin banbrytande arkitektur som tänjer på gränserna på vad som kan byggas i trä.I år är fem kandidater nominerade till utmärkelsen Narrenpriset som är eventbranschens äldsta individuella pris. Det delas årligen ut av Svenska Eventakademin till en person inom event- och mötesbranschen. Vinnaren koras av ledamöterna i akademin vid en ceremoni på Eventmässan i Kista 22 februari 2023. Här möter du Chris Pettersson.

Similar Posts