Väggtavla I Trä

Hos oss gör du alltid ett fynd och vi vill att du ska hitta både exakt det du letar efter och bli inspirerad av produkter du inte ens visste fanns, allt till ett bra pris. Vi skickar dina prylar direkt från våra leverantörer till dig var du än bor inom Sverige Lösenordet sätts som standard till ditt postnummer (utan mellanrum) följt av 000 (tre nollor). T ex 12566000. Tryck här för att begära nytt lösenord eller logga in för att ändra ditt lösenord. Thank you for signing up! You will now receive our mailings to the e-mail address you entered. You can cancel your free subscription anytime if you do not wish to receive any more e-mails.

Men kom ihåg att det inte bara är konstverket i sig som gör tavlorna så speciella – det är också den naturliga träådringen som gör att ingen tavla är den andra lik. Vi förlitar oss på miljövänlig produktion och använder äkta trä och färgbeständigt UV-bläck för att ditt tryck på trä ska hålla så länge som möjligt.
Om ditt kök är välventilerat behöver du inte oroa dig för att dina trätavlor ska svälla. Och eftersom vi använder oss av färgbeständiga UV-resistenta bläck för våra tryck är de dessutom mycket hållbara och enkla att rengöra.Alla våra tryck på trä är unika. Den individuella strukturen i träådringen kommer i kombination med just ditt favoritmotiv att ge dig en trätavla ensam i sitt slag. Vår miljövänliga tryckprocess bibehåller materialets tilltalande utseende, vilket gör att våra träbilder fungerar som ett naturligt inslag. På så sätt kan du enkelt trolla fram den naturnära skandinaviska inredningsstilen i ditt hem. Det spelar ingen roll om den är lantlig, vintageinspirerad, minimalistisk eller mid-century modern – våra trätavlor ser till att framhäva det konstnärliga och naturliga i varje typ av interiör.

Trätavlorna passar utmärkt i miljöer som vardagsrum, matsal, sovrum, barnrum eller hall. Säkerställer du god ventilation klarar sig trycken på trä även bra i kök och badrum.Våra trätavlor är tillverkade av högkvalitativa plywoodskivor av björkfaner. Vid tillverkningen använder vi träråvara som är producerad enligt principerna för hållbart skogsbruk. De enskilda fanerbladen limmas ihop med fenolhartslim.

Bläcket som vi använder på våra trätryck är mycket beständigt. Tack vare att vi trycker motivet direkt på skivan med UV-bläck med hög bläckhalt behåller våra tryckta produkter sin färgintensitet i många år. I en vanlig interiör kan du räkna med att trätavlorna håller i upp till tio år.
Vid valet av trä lägger vi stor vikt vid råvarans kvalitet och ursprung, vilket gör att alla våra tavlor alltid uppfyller våra kvalitetskrav. Våra leverantörer köper endast björkfanerplywood från ekologiskt och hållbart förvaltat skogsbruk.

Det är möjligt att den har blivit skev på grund av förändringar i rumstemperatur eller -fuktighet. Yttre påverkan som för hög luftfuktighet, för höga temperaturer eller konstant solljus kan leda till förändringar i träet.Om din trätavla har blivit avsevärt deformerad kan du kontakta oss gällande produkten och begära en ersättning. Innan du gör det bör du dock kontrollera att förutsättningarna i rummet är korrekta.

Våra tryck på björkträ är tillverkade på ett miljövänligt sätt. För att säkerställa detta köper vi plywoodskivor av björk från certifierade källor och bearbetar materialen uteslutande hos oss i Tyskland. Vårt fokus ligger på att hålla våra trätavlor så naturliga som möjligt och vi använder oss därför inte av plast i tillverkningen.
Våra trätavlor är otroligt lätta att rengöra och kan enkelt torkas av med en luddfri rengöringsduk. Var dock försiktig så att du inte hänger upp dina träbilder på väggar där de utsätts för direkt solljus eller i miljöer som är för fuktiga. Detta för att tavlan ska upprätthålla en stabil form under en så lång tid som möjligt. Att tavlan blir skev beror ofta på för höga temperaturer eller för hög luftfuktighet och de rätar ofta ut sig när de placeras i ett annat rum med annan temperatur- eller fuktighetsnivå.

Alla våra produkter tillverkas och bearbetas i Tyskland – från produktion till tryckning och inramning. Genom att tillverka alla våra verk hos oss själva kan vi säkerställa att vi alltid upprätthåller högsta möjliga kvalitet. För vårt familjeföretag är det otroligt viktigt att utföra regelbundna kvalitetskontroller, upprätthålla en nära kommunikation med våra konstnärer och ha en personlig kontakt med våra kunder.
Våra tryck på trä passar extra bra inomhus i rum som kök, sovrum eller vardagsrum. Vår print-on-demand-process gör också produktionen av våra trätavlor till en miljövänlig process.

Tryck på trä fungerar som ett blickfång i hemmet tack vare den naturliga, individuella träådringen. Och väljer du en av våra maxiträtavlor kommer du att kunna göra ett ännu maffigare intryck! Natur- och blommotiv föreställande vidsträckta landskap, vinrankor, gröna blad och slingrande grenar eller typografiska verk drar extra mycket uppmärksamhet till sig i form av trätavlor i stora format – oavsett vilket rum du väljer att hänga upp dem i.
Det speciella med träbilderna är den karakteristiska träådringen som gör varje tryck unikt. Våra trätavlor är en nickning till naturen och vi använder oss endast av plywoodskivor av björk från hållbara skogsbruk. Så fort du får hem ditt tryck kan du hänga upp det på väggen tack vare väggfästet på baksidan.Tack vare den naturliga träådringen är varje verk vi producerar helt unikt. Plywoodlagren limmas noggrant ihop och adderar i sin tur ett speciellt utseende till tavlans kanter. På baksidan av tavlorna fräser vi dessutom in hål för upphängning, vilket gör att de är mycket enkla att hänga upp.

Vi erbjuder maxiträtavlor i en mängd olika storlekar, i såväl panoramaformat och landskapsformat som porträttformat. Satsa på en trätavla upp till en storlek av 120 × 180 cm för att inreda hemmet med imponerande konst med utmärkt färgkvalitet. Tillsammans med den ljusa, matta finishen och den naturliga träådringen blir våra trätavlor ett givet val när det kommer till att skapa en inbjudande och mysig inredning.Våra trätavlor är tillverkade i ett enda stycke, eftersom motivet skrivs ut kontinuerligt över hela träskivans yta. Väljer du en av våra produkter får du en komplett trätavla som är redo att hängas upp direkt på väggen tack vare det integrerade väggfästet på baksidan.

Naturmotiv skapar ett extra harmoniskt uttryck på våra högkvalitativa träskivor. Bilder föreställande stränder och kustmiljöer, eller blommotiv av till exempel påskliljor eller andra blommor är som gjorda för detta format. Andra populära motiv är mandalas, ordspråk och citat. Eller varför inte bilder av djur som exempelvis ett vackert rådjur?
I skapandet av våra trätavlor trycker vi motiven direkt på högkvalitativa björkfanerskivor. Detta ger träbilderna en ljus, slät och jämn finish som är extra hållbar och lätt att rengöra.Våra trätavlor skapas med hjälp av en digital tryckprocess där vi använder oss av certifierade UV-bläck för att göra dem ljusbeständiga. Det slitstarka materialet är lätt att rengöra, smidigt att torka av och garanterar långvarig hållbarhet.

Den unika, naturliga träådringen är en av de stora fördelarna med våra träbilder. De syns som små korn, ibland också som mindre sprickor och kvisthål, vilket gör varje tavla av trä till unika konstverk.
Vårt tips: Du kan använda en liten spik för att fästa lätt deformerade trätavlor eller utstickande hörn. Slå helt enkelt in spiken i väggen vid sidan av bilden.Ett alternativ till våra trätavlor är canvastavlorna som skapar en exklusiv och galleriliknande känsla i hemmet. Motiven trycks på högkvalitativt bomullstyg, vilket skapar en effekt av att bilden är målad på duken – precis som om du stod framför den äkta varan på ett galleri!

Är du ute efter något som kan hjälpa dig att uttrycka din kärlek för naturen i ditt eget hem? Då har du kommit helt rätt. Våra trätavlor, bestående av högkvalitativt björkfaner, adderar en naturlig känsla till ditt vardagsrum, sovrum, barnrum eller kök. Att till exempel hänga upp ett vackert tryck på trä i köket kommer att skapa en fin koppling till de naturliga råvarorna du använder i matlagningen.
Tack vare deras ljusa, naturliga struktur är träskivorna av björk som gjorda för våra fina motiv. Vi använder oss av certifierat UV-bläck för att skapa ett tryckresultat med ljus, matt finish som är extra färgbeständig, hållbar och enkel att göra ren. Plywoodskivorna består av flera lager som är limmade korsvis mot varandra för att ge dig en trätavla som håller i många år framöver.Du kan välja att trycka i princip alla motiv i vår webbshop på trä. Bilder med har stora vita områden är dock ett extra lämpligt val, eftersom de ger den unika träådringen möjlighet att lysa igenom och komma till sin fulla rätt. Typografimotiv, bilder med stora tomma områden eller naturbilder får också ett extra imponerande uttryck när de trycks på trä. De motiv som är mindre lämpade för tryck på trä är småskaliga motiv, fotografier med mycket detaljer och färgglada illustrationer eller grafik.

När vi tillverkar våra trätavlor fräser vi in små hål på baksidan för att göra dem enkla och smidiga att hänga upp. Så här gör du för att hänga upp dina tavlor:
Trätavlor bör endast användas i fuktiga miljöer under särskilda omständigheter. Trä ”andas”, vilket kan göra att en allt för hög luftfuktighet kan få bilden att expandera eller bli skev. Våra trätavlor passar därför bäst att hänga i vardagsrummet, barnrummet, sovrummet eller hallen. Om du ändå vill dekorera gästtoaletten eller köket med trätavlor måste du säkerställa att rummet har god ventilation. Oavsett vilket rum du väljer att hänga upp din nya trätavla i kan du alltid använda en fuktig rengöringsduk för att rengöra den hållbara, slitstarka ytan.

Om du är intresserad av ett konsttryck på trä hittar du ett brett utbud av alternativ i vårt sortiment. Några av våra mest populära motiv är verk av Paul Klee och Gustav Klimt, eller Katsushika Hokusais färgglada träsnitt som inger ett extra charmigt intryck på trä. Bläddra runt i vår webbshop och hitta din favoritkonst i form av en trätavla – från landskapsmålningar och iögonfallande fotografier till unika illustrationer och grafiska motiv.

I samarbete med Walley erbjuder vi betalning med Walley Checkout. Walley Checkout samlar alla de viktiga betalsätten i en och samma lösning – välj mellan direktbank- och kortbetalning, faktura eller delbetalning.
Marknadsföringscookies låter dig att skräddarsy annonserna som visas på och utanför vår webbplats efter dina intressen. De kan installeras av partners genom vår tjänst. Din intresseprofil skapas utifrån informationen från cookies. Reklamcookies registrerar inte din personliga information, utan de identifierar din webbläsare och enhet. Om du inte samtycker till användningen av marknadsföringscookies kommer annonser att visas, men anpassas inte till dina preferenser.

Nödvändiga kakor garanterar att webbplatsen och alla dess tekniska funktioner som är relaterade till inköpsprocessen fungerar korrekt. De garanterar dessutom att du kan handla säkert. De installeras huvudsakligen för att komma ihåg inloggningssessioner och fylla i formulär. Alltid på

Analytiska kakor används för statistisk och affärsmässig analys samt för att kontinuerligt förbättra prestandan på vår webbplats och våra tjänster med hjälp av information om antalet besök och trafikkällor. De gör det möjligt för oss att ta reda på hur användarna navigerar på vår butik, vad de letar efter och vilka sidor som är intressanta för dem. Den insamlade informationen används för att förbättra kvaliteten och effektiviteten på vår webbplats. Den syftar inte till att fastställa användarnas identitet. Om du inte godkänner att dessa kakor används kommer de inte att samla in och överföra uppgifter.Webbplatsen använder sina egna och partners cookie (kakor) för att säkerställa att alla butiksfunktioner fungerar korrekt samt för analys- och marknadsföringsändamål. Kakor kommer i första hand att användas för att anpassa marknadsföringsinnehållet till dina preferenser och behov. Användningen av analytiska och marknadsföringskakor kräver ditt samtycke, vilket kan bekräftas genom att klicka på ”Godkänn alla”. Om du skulle behöva ändra ditt samtycke till vår och våra partners användning av kakor, klicka på ”Hantera kakor”. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att ändra de valda inställningarna. Användningen av kakor innebär behandling av dina personuppgifter för vilka Pixplanet Sp. z o.o. är registeransvarig. I vissa fall kan våra partner också vara registeransvariga. All information om hur vi och våra partners använder kakor och behandlar dina personuppgifter samt information om dina rättigheter finns i vår Cookiepolicy

Google Certified (som ett verktyg för kundrecensioner, lagrar data i högst 2 år), Trusted Shops (som ett verktyg för kundrecensioner), eKomi (som ett verktyg för kundrecensioner),Facebook använder så kallade webbspårningsmetoder på den här sidan. Var medveten om att Facebook endast får använda din profilinformation för att utvärdera dina vanor, personliga relationer, preferenser och så vidare. Vi har ingen inverkan på behandlingen av dina personuppgifter av Facebook. Mer information finns i Facebooks sekretesspolicy.

Facebooks Conversion Pixel låter Facebook och oss veta att någon klickade på vår Facebook-annons och riktades till vår sida. Informationen som genereras av cookien och / eller statistiken om din användning av denna webbplats överförs till en Facebook-server i USA och lagras där. Facebook använder information som erhållits på detta sätt för att utvärdera ditt användarbeteende med avseende på Facebook-annonser. Facebook kan även överföra denna information till tredje part när det krävs för att göra det enligt lag, eller när dylika tredje parter behandlar informationen på Facebooks vägnar. Facebook associerar inte din IP-adress med annan data som lagras av Facebook.
Du kan fortfarande dela utvalda sidor med ett klick på knapparna för Facebook, Twitter, Pinterest eller Google+ och se hur ofta de har delats tidigare.Vi använder cookies på våra webbplatser. Cookies är små textfiler som kan lagras och läsas på din enhet. Det skiljer sig mellan sessionscookies, som raderas omedelbart när du stänger webbläsaren, och permanenta cookies, som lagras efter avslutade sessioner. Cookies kan innehålla data som gör det möjligt att känna igen den använda enheten. I vissa fall innehåller cookies dock endast information om vissa inställningar som inte kan kopplas till en viss person.

När du väljer betalningsmetoden ”hyrköp” och ger det nödvändiga samtycket till dataskydd i enlighet med artikel 6.1 p. 1 lit. a i DSGVO överförs personuppgifter (förnamn, efternamn, adress, e-post, telefonnummer, födelsedatum, IP-adress, kön) tillsammans med uppgifter som krävs för transaktionshantering (artikel, fakturabelopp, förfallodagar, totalbelopp, fakturanummer, skatter, valuta, beställningsdatum och beställningstid) till vår partner Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sverige, i syfte att behandla denna betalningsmetod.
Vi överför dina uppgifter till tjänsteleverantörer som stödjer oss i driften av våra webbplatser och tillhörande processer i enlighet med Art. 28 GDPR. Våra tjänsteleverantörer är strängt bundna till våra instruktioner och således även avtalsmässigt bundna. Vi använder följande tjänsteleverantörer:

Vi använder teknologier för återannonsering från Adobe Media Optimizer AMO i kombination med Google, Facebook och Bing för att erbjuda dig reklam på andra webbplatser som är skräddarsydda utifrån dina intressen.Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att skicka ett meddelande till kontaktuppgifterna nedan. Detta kan leda till att vi inte längre kan erbjuda dig vissa betalningsalternativ. Du kan också när som helst återkalla ditt samtycke till denna användning av personuppgifter genom att kontakta Klarna.

När du besöker våra webbplatser lagras den så kallade användardata tillfälligt som ett protokoll på våra webbservrar för statistiska ändamål. Vi använder våra egna servrar, som är lokaliserade i våra egna lokaler, liksom HostEurope, PlusServer och Amazon Web Services (AWS) servrar. Alla servrar är lokaliserade i Tyskland. Dessutom kan användardata användas för att förbättra kvaliteten på våra webbplatser. Den rättsliga grunden är Art. 6 § 1 lit. f. Dessa datauppgifter består av:
Du kan ställa in din webbläsare så att den informerar dig om placeringen av cookies. Detta gör att de använda kakorna blir tillgängliga till dig. Du kan även radera cookies när som helst via motsvarande webbläsarinställning och förhindra att nya cookies appliceras (opt-out). Observera att våra webbsidor kanske inte visas optimalt och att vissa funktioner inte längre blir tekniskt tillgängliga.För ytterligare information angående syftet och omfattningen av Facebooks insamling och behandling av dina personuppgifter, samt inställningsalternativen för att skydda din integritet på Facebook, vänligen se Facebooks Integritetspolicy. Du kan avböja genom Digital Advertising Alliance i USA, Digital Advertising Alliance i Kanada, European Interactive Digital Advertising Alliance i Europa eller från dina enhetens inställningar så att du inte ser intressebaserade onlineannonser från Facebook och andra deltagande företag.Vi använder förstaparts och tredjeparts cookies som session- och permanenta cookies på våra webbplatser. Bearbetningen utförs baserat på (Art. 6 § 1 lit. f) GDPR med ambitionen att optimera eller aktivera användarvägledning och anpassa presentationen av vår hemsida. Dina uppgifter kommer att överföras till Google och lagras i USA. Enligt Art. 45 §1 GDPR, ger Googles deltagande i Privacy Shield en adekvat nivå av dataskydd. Vi har arbetat med Google Inc. (USA) och ingått ett kontrakt för orderbehandling i enlighet med Art. 28 GDPR. Google kan därför endast använda samtlig information för att utvärdera användningen av vår webbplats för oss och sammanställa rapporter om webbplatsaktiviteter. Vi lagrar och använder dina personuppgifter som du skickar till oss i samband med en orderprocess i enlighet med Art. 6 § 1 bokstav b) GDPR uteslutande för behandling av dina beställningar, e-postadress, namn, adress, överförda bildfiler, IP-adress. I synnerhet använder vi din e-postadress för meddelanden om status för din beställning, liksom för det lagligt tillåtna utskicket av nyhetsbrevet, som du kan avbryta när som helst (se punkt 11). Vi använder dina bildfiler uteslutande vid utförandet av beställningen, såväl som för intern marknadsanalys. Som regel raderas dina bildfiler efter 6 månader, se även avsnitt 1, Beställning av fotoprodukter.Färgerna på dina fotografier i direkttryck får en djup och briljant glans tack vare vårt professionella 6-färgstryck. Upplev din trätavla med foto i bästa laboratoriekvalitet, där varje detalj framhävs. Tack vare den synliga ådringen förvandlas varje trätavla till ett unikt verk av hisnande kvalitet. Särskilt natur- och landskapsbilder kommer till sin rätt genom träets varma egenskaper. Även djurbilder och utomhusporträtt får en speciell framtoning på trä.Den information som du, som en anonym sidobesökare av vår hemsida via en Picanova-reklambanner, läses in från din cookie och behandlas anonymt av oss och vår respektive konverteringspartner (till exempel Google). Personuppgifter om dig kommer inte att vidarebefordras.

Databehandling utförs på basis av Art. 6 § 1 lit. f) GDPR. Funktionaliteten hos dessa verktyg förklaras med hjälp av Google som ett exempel och gäller i samband med all teknologi för återannonsering.
Om du vill skapa en personlig inloggning måste du först registrera dig. Vi samlar in följande data: Titel, efternamn, förnamn, e-postadress, gata, postnummer, stad, land, telefonnummer (frivillig information), lösenord på grundval av Art. 6 § 1 lit. b) GDPR. Vi använder de data som du skickar till oss under registrering eller under dina förfrågningar för att skapa en profil för dig så att du enkelt kan göra en beställning. Du kan ändra eller ta bort din profil när som helst inom kontot. Uppgifterna kommer då automatiskt att tas bort från vårt system förutsatt att det inte finns några kvarhållningsperioder eller om uppgifterna inte är nödvändiga i enskilda fall (till exempel vid öppna skulder för inkassering av fordringar).och bekräfta din invändning på sidor som ska nås via den här länken. Ytterligare information och inställningsmöjligheter för reklamåtgärder från Microsoft finns här:

När du klickar på ett specialerbjudande kommer Sovendus också att erhålla ditt namn, din adressdata och din e-postadress i krypterad form för att förbereda den personliga begäran om specialerbjudandet från produktleverantören (artikel 6, §1 b, f GDPR). Skicka då en e-post och berätta vem återförsäljaren är, det aktuella formatet och priset. Vi kontrollerar dina uppgifter direkt och om de stämmer skickar vi dig motsvarande rabattkupong! Vänligen vänta vårt svar innan du köper, eftersom efterföljande återbetalningar inte är möjliga. Bing konverteringsverktyg: Denna webbplats använder också Bing Coversion Tracking analystjänst från Microsoft Corporation (One Microsoft Way Redmond, WA 98.052-6399) för att mäta framgången hos andra utbytta reklamåtgärder. Microsoft ställer in en cookie på din dator när du öppnar vår webbplats via en Pivanova-annons från Microsoft-annonsnätverket. Dessa cookies löper ut efter 30 dagar och används inte för personlig identifiering. Med hjälp av Bing-omvandlingsspårning kan vi och Microsoft se att någon klickat på vår annons i Microsoft-annonsnätverket och riktades till vår webbplats. Vi kan emellertid inte se vilka andra webbplatser du besökte. Informationen som samlas in med Bing Conversion Tracking används endast för att sammanställa statistik om framgång och användning av våra annonseringskampanjer. Vi samlar inte in eller tar emot någon information som personligen identifierar användare. Den rättsliga grunden för denna användning av cookie-teknik är Art. 6 § 1 f) GDPR.

I det fall vi tillåts överväga din ansökan inför andra eller framtida jobbannonser, var vänlig bifoga en anteckning kring detta på din ansökan. Vi kommer då bearbeta dina uppgifter på grundval av Art. 6 Par. 1 lit. a) GDPR.
Av dataskyddsskäl integrerar vi inte sociala plugin-program direkt i vår webbplats. När du besöker våra sidor skickas ingen data till sociala medietjänster som Facebook, Instagram, Twitter, XING eller Google+. Profilering av tredje part är således exkluderad. Integreringen av sidor sker endast med syftet att vidarebefordras till våra konton.Du bestämmer själv omfattningen av de data som du vill skicka till oss som en del av din online-ansökan. Online-ansökningar överförs elektroniskt till vår personalavdelning där de behandlas så snabbt som möjligt. Dataöverföringen är krypterad. Ansökningarna skickas som regel till cheferna av de relevanta specialavdelningarna i vårt företag. Utöver det kommer dina uppgifter inte att vidarebefordras. Din information kommer att behandlas under sekretess i vårt företag. Om din ansökan blir nekad kommer dina dokument att raderas efter 6 månader.

Vi använder följande tjänster för värdändamål: Amazon Elastic Cloud Computing (EC2), Amazon Elastic Load Balancer (ELB), Amazon Relational Database Services (RDS) och Amazon Simple Storage Service (S3) från Amazon Web Services (AWS) AWS datacenter i Frankfurt.
Det högkvalitativa träet kommer från lövträd och är splitterfritt och förvånansvärt lätt trots sin tjocklek på 10 mm. Detta gör att du enkelt kan hänga upp även den ståtliga storleken på 60x40cm var som helst. Ett professionellt upphängningskit får du per automatik gratis. Försköna ditt hem med varma trätoner och miljövänliga fototavlor av trä.Om du väljer Klarnas betaltjänster ber vi om ditt samtycke i enlighet med artikel 6.1 p. 1 lit. a i DSGVO att vi får överföra de uppgifter som krävs för att hantera betalningen och en identitets- och kreditkontroll till Klarna. I Tyskland kan de kreditupplysningsföretag som nämns i Klarnas integritetspolicy användas för identitets- och kreditupplysning. Den information som erhålls om den statistiska sannolikheten för utebliven betalning används av Klarna för ett vägt beslut om upprättande, genomförande eller avslutande av avtalsförhållandet.Google Tag Manager hanterar taggar (kodelement på webbplatsen) som mäter trafik, besökarens beteende och effekterna av online annonsering och sociala kanaler. Det använder också återmarknadsförings- och inriktningsprocesser, utöver testning och optimering av webbplatsen.

Informationen som genereras av cookien om din användning av denna webbplats överförs vanligtvis till en Google-server i USA och lagras där. Men eftersom vi har aktiverat IP-anonymisering på denna webbplats, kommer din IP-adress att förkortas av Google inom EU: s medlemsländer i förväg. Endast i undantagsfall kommer den fullständiga IP-adressen att överföras till en Google-server i USA (en lämplig nivå av dataskydd är tillgänglig enligt Artikel 45, §1 i GDPR genom Googles deltagande i Privacy Shield) och endast förkortas där. Vi har ingått ett avtal med Google Inc. (USA) för orderbehandling i enlighet med Art. 28 GDPR. Google kan därför endast använda all information endast i syftet för att utvärdera användningen av vår webbplats åt oss och sammanställa rapporter om webbplatsaktiviteter.Vi arbetar tillsammans med följande marknadsföringspartners för att genomföra marknadsföringsåtgärder: Google Adwords, Google AdSense, Googles Display Network, Youtube, Bing, Facebook, samt Avilliate Networks (Awin, Flexoffers, Cross sell, Zanox, Affilinet, Webgains, Tradetracker, Daisycon, CJ Affiliate by Conservant, Belboon, Adcell) och deras respektive anslutna partners.

Så fort du använder samma webbläsarprogram för att besöka andra webbplatser på Internet, vars operatörer har integrerade annonsutrymmen i Google Display-annonsnätverket, läses informationen från cookien automatiskt av den webbplatsens operatör och visas i reklambannern för att visa förmodat intressant innehåll för dig. Denna information lagras inte av de andra webbplatsoperatörerna utöver den här tillfälliga anonyma utvärderingen.

Google kan tekniskt länka de pseudonymiserade egenskaperna hos t.ex. dina enheter som surfplattor, telefoner och e-post-inkorg (marknadsföring mellan enheter). Det är en förutsättning att du tidigare har lämnat medgivande om med den här databehandlingen till Google. Det innebär att Google kan utföra riktade annonskampanjer på olika slutenheter. Vi använder detta för att utvärdera våra marknadsstrategier. Den rättsliga grunden är Art 6 § 1, f GDPR.
Om du inte vill delta i Bing Conversion Tracking kan du också neka inställningen av cookien som krävs för detta – till exempel genom att använda en webbläsare som deaktiverar automatisk inställning av cookies. För att göra detta, klicka på följande länk:I alla andra avseenden använder vi de adressuppgifter som lämnats av dig med en beställning av annonsering via post inom ramen för de juridiska gränserna. Du kan när som helst invända mot denna annonsering. Vi använder dessa tjänster för att förbättra och övervaka vår hemsida: emarsys, SalesForce, FaceBook Business Manager – Facebook Custom Audience List, Google – Google Customer Match List, IntelliAd, Google Analytics, Google AdSense, Google Adwords och Youtube. Tack för att du besöker vår hemsida. Vi vill informera dig om att dina personuppgifter behandlas enligt Art. 13 i den allmänna Dataskyddsförordningen (GDPR).Dessutom skickar vi nyhetsbrev till våra kunder inom det rättsligt tillåtna omfånget. Du kan invända mot detta genom att klicka på länken i ett sådant nyhetsbrev (opt-out).Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med de relevanta dataskyddsreglerna under paragraf 26 BDSG. Vi behandlar uppgifterna du ger oss i kontext av din online-ansökan enbart i syfte av urval av bland sökande. Uppgifterna kommer ej behandlas i något annat syfte.

De låga priserna hos bestcanvas.se garanterar alltid att du får det bästa priset för din fotocanvas! Detta innebär: om du får ditt foto på canvas i samma storlek och utförande till ett lägre pris hos en annan återförsäljare så får du det priset minus 5 % hos oss.
Om ett off-line-verktyg är tillgängligt för nedladdning på vår hemsida kan du hämta det genom att klicka på nedladdningsknappen. Detta gör det möjligt att personifiera en fotobok med dina bilder off-line och sedan beställa den online.Dataöverföring säkerhet SSL (Secure Socket Layer) används. Så din data är alltid skyddad. Detta förfarande används också av banker för att garantera din säkerhet.För val av ett erbjudande som för närvarande är av regionalt intresse för dig, kommer vi att pseudonymisera och kryptera formuläret för din adress, födelsedatum, land, postnummer, hashvärde för e-postadressen och din IP-adress för överförande till Sovendus GmbH, Molt-kestr. 11, 76133 Karlsruhe (Sovendus) (artikel 6, §1 GDPR). E-postadressens pseudonymiserade hashvärde används också för att ta hänsyn till en eventuell invändning mot annonsering av Sovendus (artikel 21.3, artikel 6 första stycket i GDPR). IP-adressen används av Sovendus uteslutande för datasäkerhetsändamål och är som regel anonymiserad efter sju dagar (artikel 6 §1 f GDPR).2023-07-02. Med ett kundbetyg på 4.5 stjärnor från de tillgängliga 5, har BestCanvas.se en utmärkt 90% nivån i betyg från 100% av besökarna, baserat på 3323 recensioner samlade av TrustPilot. Börja med att designa din Foto på Trä nu! I vissa fall överför vi personuppgifter till ett tredjeland utanför EU, men vi ser alltid till att en lämplig skyddsnivå upprätthålls vilket illustreras nedan: Utöver detta, hittar du länkar till andra webbplatser på vår hemsida. Så snart du har nått en hemsida via en sådan länk, vilket kan identifieras av den ändrade URL-adressen, är vi inte längre ansvariga enligt GDPR: s definition. Vi lagrar den IP-adress som överförs av din webbläsare under en period på maximalt 30 dagar. Vi gör detta för att kunna upptäcka, begränsa och eliminera attacker på våra webbsidor. För att kunna spåra källan till sådana attacker måste IP-adressen lagras tillfälligt. Efter denna period tar vi bort IP-adressen. Den rättsliga grunden är Art. 6 § 1 lit. f) GDPR. För mer information om varaktigheten för lagringen, se avsnitt 3. Om inte mer detaljerad information ges där, sparas uppgifterna så snart de ej längre behövs.I händelse av dataöverföring till USA, följer en adekvat nivå av dataskydd från det motsvarande deltagandet av tjänsteleverantörerna i Privacy Shield Agreement (Art. 45 § 1 GDPR)

Similar Posts