Vinn Ar Aller Com

– Jag är så otroligt glad och tacksam för detta pris! Att juryn ser och uppskattar det jag gör känns såklart jättebra. Men ärligt talat, det är inte så svårt att vara bra när man har världens roligaste jobb. Energin jag får av ELLE-redaktionen och vår framåtanda är allt, säger Nina Oja, art director på ELLE.– Wow! Jag är helt fantastiskt glad och stolt över det här priset som handlar om video kring ett i dag livsviktigt ämne för en kvinna. De otroligt starka berättelserna och kvinnornas mod i #sistaslaget har berört mig och hela redaktionen på djupet. Både dem och det stora engagemanget från våra miljontals tittare har gått rakt in i hjärtat, säger Cecilia Ahle, videoredaktör på Allas.se

Juryns motivering lyder: ”Vinnaren förflyttar sig själv och sitt uttryck till en ny plattform utan att tappa vare sig kvalitet eller fokus på berättelserna. Att de starka vittnesmålen dessutom träffar rakt in i en fråga som inte bara berör den som ser, lyssnar och läser utan hela samhället imponerar.”

– Ninas kreativitet och känsla för form är outstanding. Hon har med ett modernt formspråk lyckats sammansvetsa ELLE-titlarna i print och elle.se till ett helt livsstilsuniversum. Hon är en stjärna och så otroligt värd detta pris, säger Cia Jansson, chefredaktör på ELLE.
– Jag är helt makalöst glad och stolt. Vilken fantastisk resa och vilket underbart lagarbete som gjort att vi nått dit vi är idag. Det är så många exceptionellt kompetenta medarbetare som tillsammans gjort detta möjligt. Som varje dag gör sitt yttersta för att skapa bra journalistik och innehåll till våra älskade läsare, tittare och följare. Det här är ett ovärderligt kvitto på allt det arbetet, säger Jens Dahlqvist, chefredaktör på allas.se.

– Idag är vi stolta på Aller media. Att vinna tre kategorier i den tuffa konkurrensen är vi extremt glada för. Att vi andra året i rad vinner ”Årets Tidskrift” är vi extra stolta över, ifjol för Hänt.se och i år Allas.se. Att vi uppmärksammas för just dessa satsningar tycker vi är lite speciellt, eftersom ”Kändis” och ”Familj” är två klassiska Aller media-ämnen där vi länge underhållit svenska kvinnor med våra papperstidningar, nu får vi bevis på att vi också gör det digitalt. Att vi dessutom får pris också för ”Årets AD” och ”Årets Ljud & Rörligt” visar bredden i Aller medias utbud, säger Martin Kroon, publicistisk redaktör på Aller media.
Trots tuff konkurrens kammade Aller media hem tre priser på Tidskriftspriset 2020. Nina Oja från Elle blev Årets AD, Allas.se vann Årets ljud & rörligt och Allas.se blev Årets tidskrift populärpress.Juryns motivering lyder: ”Med en genuin känsla för trend lyckas vinnaren med lätt hand hantera tungviktarens olika titlar. Hon formar en livsstilsmarkör och samtidigt ett innehåll som engagerar sina läsare.”Juryns motivering lyder: ”Stark kärlek till användarna. Stark känsla för deras berättelser. Stark tonträff i text, bild och video. Årets vinnare är en varm vän i vardagen, precis som sina användare. Tillväxten är snabb för detta unika samarbete, där framtidens grepp och styrkorna i flera titlar samlas. Det här är den moderna familjetidningen för alla.”Jag har inte noterat något specifikt företag, men jag har sett ett segment som gjort intressanta framsteg. Detaljhandeln inom beauty har breddat ut sig och tagit mark från områden som vanligtvis tillhört medier (research-fasen) och verkligen tagit många steg framåt. Detaljhandelns initiativ att fånga folk tidigt i deras köpprocess, redan i inspirationsfasen, vittnar om att de har blivit extremt duktiga på att fånga målgruppen i rätt skede för att sedan konvertera dessa i samma session.1. Inventera era format-insikter och lägg lite tid på att undersöka i vilket format vill den nya marknaden vill ha innehållet levererat. Är marknaden videomogen? Hur mogen är marknaden generellt, på vilket sätt kan marknaden konsumera vårt innehåll? Vilket format är marknaden van vid? Sedan gäller det att anpassa formatet och sökstrategi utifrån det.

Först och främst vill jag belysa vikten av att kunna nå ut till alla funktioner som SEO kan beröra, att vi SEO:are pratar om SEO som en självklar funktion i sajteras ekosystem. SEO behövs när en sajt ska migreras, när innehåll ska planeras etc. Alla funktioner i organisationen måste veta mer om SEO och det är dit vi ska! Syftet är inte bara ha det roligt inom SEO-branschen, utan att vi lyfter SEO utanför vår bransch. Sen är det klart att det är viktigt att använda Svenska SEO-priset som plattform för att belysa vikten av SEO-arbetets existens.
Nästa jurymedlem som vi har nöjet att presentera är Natalia Granath. Natalia är den forna vinnaren av Svenska SEO-priset 2020 i kategorin Nyheter & Tidningar. Natalia ansvarade för SEO-arbetet på Dagens Industri under 2020 där betalväggen spelade en viktig roll för hur teamet tvingades arbeta fram en kreativ SEO-lösning. Natalia har lång erfarenhet av SEO och började sin karriär 2006 inom spelbranschen. Idag axlar Natalia en betydligt bredare roll, där Natalia är ansvarig för engagemangsskapande på Aller Media.2. Arbeta med många format för högt engagemang. Facebook, discover, inbound-kanaler, mycket innehåll, starka berättelse, video. Nyttja synergier mellan alla inbound-kanaler. Det kan skilja sig åt vilken kanal ett land konsumerar innehåll i.

E.A.T är den viktigaste trenden just nu. Jag ser att med varje core-update, blir algoritmen mer och mer sofistiskerad. Sökintentionen har ju alltid varit viktig, men nu blir den oumbärlig. Senaste core-update i maj ser vi nu sajter som är rena dictionary-siter tappa ranking – kanske för att sökintentionen inte är tydlig nog. Vi måste titta på E.A.T fortsättningsvis. I praktiken handlar det om att koppla ihop SEO med de som bygger sajten helt enkelt.
Lajka detta inlägg och kommentera under varför just ni borde vinna ett julklappskit. Kom ihåg att skriva i din kommentar vilket av de tre kiten du önskar vinna.Följ Motherhoods härliga nyhetsbrev genom att fylla i dina uppgifter här nedan. Kom ihåg att gå in i din mejl och öppna välkomstmejlet där du även behöver bekräfta din prenumeration.

Tävlingen pågår till 8 december. Efter det, håll utkik i din inkorg på Instagram där vi skriver till vinnarna i privat meddelande. Vi kommer också officiellt berätta vilka som vann i vår Instagram story.
Julen närmar sig! Vill du ge en riktigt rolig gåva till ditt barn i år? Nu har du chans att vinna ett av tre julklappskit som Motherhood tävlar ut i samarbete med Brio. Årets vinnare är en talangfull mästare som knyter samman alla plattformar på ett fantasifullt och nyskapande sätt. Med ett passionerat driv har hon skapat många lyckade affärer och utvecklat förlagets erbjudanden inom levande varumärken i samverkan med mer traditionella plattformar. Juryn är övertygad om att Årets Mediesäljare 2018 kommer att influera oss länge framöver – Ida Antebro! – Vilken succé! Det är inte alltid lätt att komma som byrå utifrån och skapa nytt av något väldigt inarbetat, men det har stjärngänget bakom Hundsport lyckats med. Tidningsmakande av högsta klass samtidigt som organisationen Svenska Kennelklubben och dess medlemmar alltid står i fokus. Läsarna har stenkoll på ämnet, och att då som redaktion kunna motsvara och till och med överträffa förväntningarna är imponerande. Stort grattis till väldigt välförtjänta vinnare! säger Jonas Terning, vd för Make Your Mark.Vilken resa. I design, i journalistik och i tid. Från 70-tal till 2000-tal. Från rapportering till reportage. Här ges berättandet plats och relationerna sätts i fokus. Välkommen till hundägarens nya bästa vän.

– Att klassas in i kategorin Årets mediesäljare när man arbetar med ett så nischat område som Influencer Marketing visar vart branschen är på väg. Vi gör våra influencers till ambassadörer för våra varumärken – det är nyckeln, säger Ida Antebro, Head of Influencer Marketing vid Aller media.
– Vårt eventteam med Pauline de Sera i spetsen gör ett fantastiskt jobb och har varje år lyckats överträffa sig själva! ELLE Decoration Swedish Design Awards är sedan flera år etab
lerad som starten på Stockholms designvecka och priset engagerar både branschen och våra läsare på ett unikt sätt. Vi har jobbat mycket med att utveckla priset och tillföra nya kategorier, som Årets influencer och Årets inspiratör, och berätta om EDSDA i alla kanaler och både före, under och efter galan, säger Karin Ohlsson-Leijon, innehållschef för Elle Decoration.

Priset Årets Tidskriftsevent går till ett koncept som har förnyats utan att tappa kontinuiteten. Ett evenemang som levandegör varumärket genom att på många olika sätt och i olika kanaler samla kring-kunskap och inspiration. Konsekvent, inkluderande, engagerande, varumärkesbyggande och lönsamt!
Sveriges Tidskrifter delade under onsdagskvällen ut det prestigefulla Tidskriftspriset 2018 på Cirkus i Stockholm. Aller media dominerade bland pristagarna och tog hem vinst med Ida Antebro som Årets mediesäljare, Elle Decoration för Årets tidskriftsevent samt Make Your Mark tillsammans med Hundsport i kategorin Årets omgörning.

– Superglad och tacksam över att få vinna det här fina priset! Allt handlar om ett bra och starkt teamwork. Tillsammans är vi starka! säger Pauline de Sera, eventansvarig vid Aller media.V\u00e4rde ca 3 000 kr. Juryns beslut kan inte \u00f6verklagas. Ingen bytesr\u00e4tt eller garanti utg\u00e5r. Maskinen \u00e4r helt oanv\u00e4nd och ligger i sin originalkartong, men den \u00e4r n\u00e5gra \u00e5r gammal. Ev vinstskatt betalas av vinnaren.Räkningen för sexet betalar Aller-koncernen, Nordens största populärpressförlag. I Sverige läser 80 procent av alla vuxna förlagets tidningar, som Femina och Hemmets Veckotidning.

När danska BT når Allers danska vd Bettina Aller är hon i Ghana med organisationerna Care och IBIS för att hjälpa afrikanska kvinnor. Hon vill inte kommentera tävlingen.
Tidningen har haft liknande tävlingar tidigare. I januari kunde läsarna vinna sex med ”Maria-Louis”. Den här månadens pris, Laura, beskrivs som att hon älskar att ge oralsex och är med på allt.

Influencer marketing, infomercial och liveshopping nedkokat till sin rena essens. TV-shop för millennials med den hänförda studiopubliken flyttad till ett kärleksbombande chattfönster. Rakt in i målgruppen med hängivenhet och entusiasm.
Kan en 130 år gammal dam verkligen vara digital, modern och relevant? Svaret är ja – åtminstone när det kommer till Svensk Damtidning. Med en mix av förstklassigt kungligt skvaller och nyheter, kombinerat med fördjupande journalistik, har Svensk Damtidning lyckats bjuda på glitter och glam i en tid då vardagen varit gråare än på länge. Man har dessutom lyckats växa digitalt och nått ut till fler – utan att tappa sin trogna målgrupp på vägen.

Kampanjformatets slagkraft och tidskriftens känsla för berättande lyfter en av livets stora sorger – ofrivillig barnlöshet. Intima personporträtt i video ger känslostyrka åt en helhet som också innehåller kvalificerad medicin- och samhällsjournalistik om ett ämne som för många är svårt att tala om. Men nog saknas männen lite?
Återigen är Aller media flerfaldigt nominerade till Tidsskriftspriset. Inför prisutdelningen 2021 har Aller media fem nominerade bidrag där Svensk Damtidning, MåBra, Beauty & Bubblor, allas.se och Under huden har möjlighet att vinna guld när vinnarna presenteras på Tidskriftsdagen den 10:e november.En långkörare som allt mer gått från ytan till djupet, och därmed utvecklats till en av Sveriges ledande intervjupoddar genom Kakans professionalism och raka intervjustil. En podd som nu mer än någonsin håller vad titeln lovar.

Vad gör en tidskrift när redaktionen har information som kan rädda liv? Startar en publicistisk kampanj och riktar strålkastarljuset mot ett vanligt men okänt tillstånd. Det kallar vi ett livsviktigt grepp, helt enkelt.Nu har samtliga nomineringar till Tidskriftsgalan 2017 presenterats och det står klart att Aller media kan vinna hela fyra priser. Förra året blev det storslam för FRIDA som kammade hem två priser under kvällen och blev samtidigt historiska genom att både vinna priset för Årets Digitala Tidskrift Populärpress och Årets Tidskrift Populärpress Print. Mediehuset Allers team har utvecklat en konkret lösning på behovet att effektivt dela artiklar mellan sina sajter. Teknikteamet och redaktionens nära samarbete har möjliggjort ett ännu större inom koncernen – genom en enda knapptryckning. Detta är en gudabenådad berättare (och poddare) som håller läsaren fängslad fram till sista punkten sex sidor senare. Det kryllar av formuleringar, så välfunna att man lockas stryka under. Den omfattande researchen bidrar med detaljer som förklarar helheten.Här har vi tidskriftsvärldens motsvarighet till SKAM. Med hjälp av djupintervjuer i målgruppen unga kvinnor har man lyft den klassiska ”tjejtidningen” till den digitala arenan med autenticitet i fokus. En uppstickare att hålla ögonen på nu och framöver i alla kanaler.

Genom sin lyhördhet mot både kund och mediebyrå har denna mediesäljare skapat lösningar som genererat häpnadsväckande resultat. Personen har med sin kunskap och positiva inställning lyckats engagera redaktionerna till att öppna dörrar för nydanande annonskoncept som tidigare inte sett dagens ljus.

Söker du en tävling anordnad av Allers? På den här sidan hittar du länkar till tävlingar hos Allers. Vi listar alla aktuella tävlingar och de senast avslutade tävlingarna som anordnats av Allers.

Söker du en tävling anordnad av Allers.se? På den här sidan hittar du länkar till tävlingar hos Allers.se. Vi listar alla aktuella tävlingar och de senast avslutade tävlingarna som anordnats av Allers.se. Efter introduktionsperioden på 3 månader förnyas prenumerationen med 30% rabatt på ord.pris: 2 797 kr/år ex. moms och 12 månaders bindningstid och årlig förnyelse till ordinarie pris 3 995 kr. Säg upp prenumerationen när som helst, så avslutas den efter avtalad bindningstid. Tidigare i dag kunde Market berätta att Aller Medias affärsområde för e-handel tappade omsättning under det senaste räkenskapsåret, som tog slut 30 september.

Efter ett år präglat av nödvändiga investeringar är Aller Media redo att gasa sin e-handelssatsning. Planen är att växa både organiskt samt genom förvärv. ”Vi har fått många propåer på sistone. Det märks att det är ett tufft läge för många bolag”, säger affärsområdeschef Fredrik Blomqvist.
Välkommen till Aller Medias kundservice. Sök bland vanliga frågor och svar i rutan nedan. För självservice, klicka på Mina sidor. Hittar du inte svar på din fråga? Klicka på Kontakt, så hjälper vi dig!

{{campaignCodeVm.hasError || false ? campaignCodeVm.errorMessage && campaignCodeVm.errorMessage.message ? campaignCodeVm.errorMessage.message : ’Tips! Våra kampanjkoder börjar oftast med S11, dvs bokstav,siffra, siffra’ : ’Ange din kod i rutan och klicka därefter på aktivera’}}
Allas.se erbjuder gripande journalistik kring ämnen som relationer, hälsa och handarbete samt innehåll från veckotidningarna Allas, Allers, Hemmets Veckotidning, Året Runt, Allers Trädgård och Antik & Auktion.Inom Aller medias veckotidningar finns en lång tradition av att publicera både noveller, romaner och självupplevda berättelser av skribenter i varierande ålder. Särskilt ungdomars läsande och skrivande är en fråga som mediehuset gärna vill hjälpa till att uppmärksamma.

Similar Posts