Völkl Deacon 80

Völkl Deacon 80 kommer med en Marker LowRide XL bindning som är integrerade i skidan och har en extra låg ståhöjd för både direktionell och är maximal kraftöverföring och är GripWalk anpassad.

Info: Om du inte vill kompromissa med valet av pist utan ha en skida som gör alla backar roliga oberoende på om det är hårt eller mjukt, brant eller flackt så är Völkl Deacon 80 ett val som inte gör någon besviken. Den levererar överallt och på en nivå som imponerar stort, tip och tail rocker, 3D radius sidecut och ett tekniskt mästerverk till konstruktion gör inte saken sämre.
Völkl Deacon 80 Mountain är designade för att vara det perfekta valet för erfarna åkare eller avancerade åkare intresserade av pist åkning. Kärnan på dessa skidor är tillverkad av trä och titanal. En kärna av trä ger dina skidor en lång livslängd. Kraftöverföringen och carving vid korta och långa svängar förbättras tack vare användningen av titanal.(väldigt viktig att ange rätt mått vid köp av ”flat” skidor och bindningar. Ifall du vill ha mitten av pjäxan annan än rekommenderat ange dem anvisningar här)

DEACON 80 LOWRIDE är enormt uppskattad för dess allsidighet – nypistat, uppkört, konstsnö, isigt, vårslask och lössnö spelar ingen roll! DEACON 80 har, förutom alla de populära innovationerna som Völkl´s unika ”3D.Ridge”-konstruktion (vilket ger mindre vibrationer och samtidigt högsta kantgrepp) nu även ”Glass Frame” som i kombination med ett lager metall ger ännu mer av dessa eftertraktade egenskaper utan att skidorna blir för svåråkta. En helt ny sidoskärningsprofil ”3 Radius Sidecut” öppnar upp för en ännu bredare upplevelse till en ännu större målgrupp. Skidan är uppdelad i tre sektioner; en lång och trygg radie i fram, en kort radie under foten och avslutas med en medellång radie i bakändan. Sammansatt ger denna unika skärningsprofil tillsammans med skidans rockerform (XTD Tip- & Tail rocker) de mest allround och underhållande skidorna på marknaden. Helt enkelt en pist skida för alla typer av åkning och till de mest varierande snöförhållanden som går att uppleva. Den perfekta pistmaskinen!
Få denna produkt levererad fram till dörren. Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 1-3 vardagar. Handla för mer än 999 kr kronor för att få gratis frakt!Här kan du logga in för att se alla ordar du gjort på Outnorth, följa status, ändra dina adressuppgifter och registrera/avregistrera dig för vårt nyhetsbrev. Använd samma e-postadress du angav när du handlade. Saknar du ditt lösenord så kan du använda ”glömt lösenord”-funktionen. Observera att alla som har handlat hos Outnorth har ett konto men att det går bra att handla hos Outnorth utan att hålla reda på sina kontouppgifter.Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Som medlem i vår kundklubb får du poäng på allt du handlar hos oss, poäng som i din personliga poängbank kan omvandlas till trevliga erbjudanden. Har du handlat hos oss tidigare har du redan ett konto hos oss och du kan då använda samma inloggningsuppgifter för att gå med i kundklubben. I så fall kan du istället klicka på ”Logga in” längst ner på denna sida. Völkl Deacon 80 Lowride är enormt uppskattad för dess allsidighet – nypistat, uppkört, konstsnö, isigt, vårslask och lössnö spelar ingen roll! DEACON 80 har, förutom alla de populära innovationerna som Völkl´s unika ”3D.Ridge”-konstruktion (vilket ger mindre vibrationer och samtidigt högsta kantgrepp) nu även ”Glass Frame” som i kombination med ett lager metall ger ännu mer av dessa eftertraktade egenskaper utan att skidorna blir för svåråkta. En helt ny sidoskärningsprofil ”3 Radius Sidecut” öppnar upp för en ännu bredare upplevelse till en ännu större målgrupp. Skidan är uppdelad i tre sektioner; en lång och trygg radie i fram, en kort radie under foten och avslutas med en medellång radie i bakändan. Sammansatt ger denna unika skärningsprofil tillsammans med skidans rockerform (XTD Tip- & Tail rocker) de mest allround och underhållande skidorna på marknaden. Helt enkelt en pist skida för alla typer av åkning och till de mest varierande snöförhållanden som går att uppleva. Den perfekta pistmaskinen! Företaget startade som en reaktion på att det var stört omöjligt att hitta vettiga prylar till våra barn. Vår utgångspunkt var då, och är fortfarande, vad vi själva kräver när vi står på en solig alptopp eller i snålblåsten i fjällen. Det ska vara kvalitativa prylar som ger störst garantier på en kul och lyckad skidresa. Sedan starten 2010 har vi utvecklat verksamheten helt i den linje där vi sätter funktion och skidglädje främst.

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Våra partners kan kombinera denna data med information som du delat med dem.

Völkl Deacon 80 2023 – Om du inte vill kompromissa med valet av pist utan ha en skida som gör alla backar roliga oberoende på om det är hårt eller mjukt, brant eller flackt så är Völkl Deacon 80 ett val som inte gör någon besviken. Ett tekniskt mästerverk till konstruktion och enormt uppskattad för dess allsidighet. Den levererar överallt och på en nivå som imponerar stort. 3D Radius sidecut och 3D Ridge konstruktion ger kraft, stabilitet och ett fantastisk kantgrepp vilket lyfter carving prestandan till helt nya dimensioner. Integrerad LowRide XL GW bindningssystem med extra låg ståhöjd så att krafterna överförs utan energiförlust direkt från pjäxa till skida. Levereras med Marker Lowride XL 13 FR D GW
Gäller ej produkter märkta ”Exkluderad vara”. Dras från rekommenderat pris och kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudanden. Giltig t.o.m. 3/7-23.

Gäller ej produkter märkta ”Exkluderad vara”. Dras från rekommenderat pris och kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudanden. Gäller t.o.m. 3/7-2023.Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research – till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

{{ MainItem.BrandName }} {{#if MainItem.Color}} , {{ Color }} {{/if}} {{#if MainItem.Size}} , {{ MainItem.Size }} {{/if}} {{#if MainItem.Length}} , {{ MainItem.Length }} {{/if}}
Här hittar du prylarna som gör dig redo för fjällsport! Skidkläder, skor, alpinskidor, raceutrustning, jackor, handskar, hjälmar, goggles, pjäxor och mycket mer från varumärken som Peak Performance, Bergans, Kari Traa, Craft, Salomon, Smith, Hestra, Haglöfs, Oakley, Didriksons, J. Lindeberg, Head m.fl.Deacon 80 från Völkl är en mångfacetterad skida som passar alla typer av underlag. En uppskattad pistskida som verkligen står pall, utmanar och ger dig bra grepp i både nypistat som på hårt, isigt underlag. Deacon 80 tillsammans med freeride bindningen Marker Lowride XL klarar både mer utmanande branta backar som något snällare. En skida som går att pressa ordentligt. Bindningen är dessutom GripWalk anpassad.Tillverkade med Völkls innovativa 3D.Ridge-konstruktion samt med “Glass Frame”. Tack vare “3D.Ridge”-kontruktionen minskar vibrationerna samtidigt som du får högsta kantgrepp. Kärnan består av trä tilsammans med ett titanallager, detta gör att kraftöverföringen samt carving vid långa och korta svängar förbättras. Tack vare dessa egenskaper blir skidorna stabila samtidigt som de inte blir för svåråkta.Völkl Deacon 80 är en pistskida där du inte behöver kompromissa med valet av pist! Den är väldigt allsidig och du kommer ha väldigt roligt i alla backar. Oavsett om det är hårt eller mjukt, vårslask eller lössnö så är detta den perfekta skidan. Skidorna kommer med en Marker Lowride bindning, dessa är integrerade i skidan samt har en extra låg ståhöjd, dessutom är den GripWalk anpassad.

Similar Posts