Volvo V60 Lampor

Består av 8 LED-chips PREMIUM med hög effekt per lampa, en garanti för kvalitet och prestanda, den här LED-Kit till Volvo V60 är perfekt anpassad för användning i halvljus, helljus och dimljus.Kit med 2 LED-lampor med Hög Effekt för Volvo V60 – 5 års garanti och fri frakt ! Utan felmeddelanden från färddatorn – ren Vit – 4500 Lumens per lampa.

Installationen är särskilt enkel tack vare den avtagbara monteringsringen, som också gör det möjligt att justera ljuset i 360° för att få en optimal ljusstråle anpassad till varje Volvo V60.
Med den här LED-Kit Volvo V60 med LED-lampor med Hög Prestanda utan felmeddelanden från färddatorn för kan du konvertera din halogenbelysning för LED, vilket ger dig ett rent vitåtergivning, modernt och särskilt effektivt.Dina personuppgifter kommer användas för att förbättra din upplevelse på webbplatsen, hantera åtkomst till ditt konto och för andra ändamål som beskrivs i vår integritetspolicy.

Har det smugit sig in fel någonstans? Vi vill såklart att guiden skall vara så komplett som möjligt, om du hittar ett fel får du väldigt gärna skicka oss ett mail! Beskrivningen är inte i detta fall helt komplett då bilen jag hade tillgång till hade Xenonljus som ska bytas av verkstad. Bilen var dessutom lånad och hade inte behov av lampbyte. Därav så övergår jag till Volvos egna bilder när det kommer till själva lampbytet. Jag har tidigare skrivit om hur man byter lampa på en Volvo V70 som är exemplarisk och mycket lätt att byta lampa på. Volvo V60 har samma princip men är inte riktigt lika lätt att byta lampa på då Volvo valt att använda skruvar på locket till lamphuset. Men det går ganska smidigt ändå, tänk på att dessa skruvar inte ska skruvas ända ut utan endast lossas en bit, vilket är bra så de inte försvinner.Här är en liten översikt om hur man byter halvljus lampa på en Volvo V60. Denna beskrivning avser byte av helljus, halvljus och blinkers fram på Volvo V60.

Tack för försöket men min 2011 har ingen lös kontakt som visas på de tecknade bilderna utan en ”stickkontakt” direkt i lamphuset (som verkar sitta hårt fast). Nu är det inte kritiskt då det är lätt att skifta glödlampa på plats. Beskrivningen var i övrigt perfekt.
Jag lyckades inte ta bort elkontakten från lamphuset. Ska den vridas eller dras? Jag försökte lirka med en skruvmejsel men ingen framgång. Hur gör man?I instruktionsboken står det att byte ska göras av verkstad. Anledningen är att den matas från en högspänningskälla vilket gör att du kan utsättas för elchock om du kommer åt spänningsförande delar. Jag avser inte att på något sätt säga att du ska byta denna lampa själv. Skulle du försöka så se till att kontakten till lamphuset är avlägsnad. Lampan ska inte på något vis vara spänningssatt vid bytet.

Den ska dras rakt ut, inte vridas. Men den sitter fast med en liten bygel via ”klick” fästning, se tecknade bilderna. Eventuellt får du ta hjälp av en skruvmejsel för att frigöra klickfästet när du drar ut kontaktenNär täcklocket är lossat drar du ut lampan och tar bort den från kontakten med sladdar som lampan sitter i. Sätt därefter in en ny lampa. Tänk på att inte röra lampglaset med dina fingrar då fett från fingrarna förkortar lampans livslängd. Blinkersljuset sitter inte under täcklocket utan har en egen placering bredvid. Du kommer åt blinkerslampan genom en egen hållare, dra ut hållaren och lampan med anslutning följer med, byt och stoppa tillbaka.

Principen för lampbyte på Volvo V60 är att man först lossar och tar bort hela lamphuset och sedan utför lampbytet på en plats som passar dig bra, sen stoppar du tillbaka lamphuset igen.
När du väl tagit bort hela lamphuset så kan du utföra lampbytet där det passar dig bäst. Kompletterande instruktioner från Volvos manual avseende detta:Lampguide Volvo V70 och mycket mer Volvo modeller har vi parat ihop så du som kund skall kunna hitta rätt lampor smidigt hos oss. Volvo V70 finns det hur många som helst i Sverige, men lamporna till de olika Volvo bilarna kan skilja sig från varandra beroende på vilken årsmodell det är på bilen. Vi har radat upp de flesta Volvo bilar som rullar just nu på Sveriges vägar. Vi har försökt para ihop lamptyperna med Volvos alla bilar just för att du som kund skall enkelt hitta på din Volvo bil och köpa rätt lamptyp. Det är ett jätte jobb vi lägger ner på denna guide eftersom vi skapar de helt själv för att få det användarvänlig för våra kunder.

Gör en beställning på Strålkastarlampa för VOLVO V60 hos AUTODOC och spara reparations- och servicekostnader. Vår webbutik samarbetar med pålitliga budfirmor så att du får ditt paket snabbt och säkert.
Priset på bildelar i kategorin Strålkastarlampa för VOLVO V60 varierar från 31 till 1218 kr, beroende på fordonstyp, tillverkare och produktspecifikationer.Vi rekommenderar att du använder delens OEM-nummer eller ditt fordons registreringsnummer när du söker efter en ny bildel i kategorin Strålkastarlampa till din VOLVO V60.På produktsidorna hittar du en mängd recensioner och betyg från våra kunder. Här kan du även jämföra de produkter du planerar att köpa. Om du har frågor om vår service och vårt utbud eller om du vill kontrollera kompatibilitet med ditt fordon får du gärna höra av dig till vårt kundserviceteam. De hjälper dig gärna!Förr eller senare behöver varje bil repareras. Då kan du börja fundera på vilken Strålkastarlampa du ska välja för att byta ut den slitna eller skadade komponenten på din VOLVO V60.

Det är förbjudet att kopiera här visad data, varken hela eller delar av databasen. Det är strängt förbjudet att utan föreliggande tillstånd från TecDoc duplicera och/eller distribuera data eller hela databasen och/eller låta en tredjepart utföra detta. Missbruk betraktas som intrång i upphovsrätten och kommer att åtalas.Uppge information om ditt fordon på webbplatsen och välj vilken typ av bildel du behöver. Sedan kommer du se en lista med alla tillgängliga delar som passar ditt fordon.

Similar Posts