Vvs Butik Boden

När du väljer att skapa ett konto och följa ett nyhetsrum kommer dina personuppgifter behandlas av oss och av ägaren av nyhetsrummet för att du ska kunna motta nyheter och uppdateringar enligt dina bevakningsinställningar.Comfortkedjan består av 130 lokala entreprenörer, rörläggare med rötterna i orten. Ibland som tredje generationens företagare. Entreprenörskapet och den lokala förankringen skapar ett starkt engagemang – både till hantverket, kunden och orten. Det sitter i våra medlemmars gener att göra sitt yttersta för att slutresultatet ska bli så bra som möjligt. Något alternativ finns inte. Man träffar ju sina kunder varje dag. Vi finns över hela Sverige, från Arvidsjaur till Ystad och våra uppdragsgivare är bland annat stat, kommuner och byggbolag. Vi tar oss an både totalentreprenad och underentreprenad, både vid nybyggnation och ombyggnation, riksuppdrag såväl som lokala. Vi erbjuder också service och underhåll.Comfort är Sverige största VVS-installationskedja med en stark lokal förankring med 65 butiker och närvaro på hela 155 platser runt om i landet. Vi anlitas kontinuerligt av byggföretag, fastighetsägare, industrier, offentlig sektor och privatpersoner med uppdrag alltifrån totalentreprenad för ny- eller ombyggnationer till service och energioptimering. Vår samlade erfarenhet och det faktum att vi finns över hela landet gör oss till en pålitlig lokal partner, som kan installera allt vi säljer. Kedjan består av 2 800 medarbetare, varav 1 800 certifierade montörer i 130 medlemsföretag med en total omsättning på 5,2 miljarder kronor.

Nu blir Comfort-kedjan ännu starkare i norra Norrland. Från och med december är PA:s Värme & Rör i Boden AB som nionde nya bolag i år, ny associerad medlem i Comfort.
– En stark fördel är så klart inköpsavtalen, men vi ser också en tydlig affärsnytta med flera av Comfort-kedjans stödfunktioner. Kedjans ledningssystem och certifieringar kommer att hjälpa oss att få fler fördelar vid anbudsförfarandet. Vi kommer också få bättre förutsättningar för utbildningar. Som medlem i Comfort har vi större möjlighet att skapa högre tillväxt och bättre lönsamhet framöver, säger, Andre Törnkvist, delägare och VD PA:s Värme & Rör.För att läsa mer om detta, var vänlig läs vår Integritetspolicy som berör vår behandling av dina personuppgifter, och Integritetspolicy för Contacts som berör behandlingen av dina personuppgifter från ägaren av nyhetsrummet du följer.

Bolaget är verksamma i Boden och Luleå med omnejd och har två huvudsakliga affärsområden – VVS och industrirör svets. Främst jobbar de mot företagsmarknaden men har även en del privatkunder där de installerar VS och värmepumpar. PA:s Värme & Rör ägs och drivs av Andre Törnkvist och Marcus Lindberg.- PA:s Värme & Rör är en mycket bra förstärkning för Comfort-kedjan i norra Sverige. Det är ett väletablerat bolag i Boden med en stark kundbas som ger oss en ännu starkare lokal förankring i området, säger Göran Swedérus, VD på Comfort-kedjan.Johanssons Rör är din kompletta VVS-Leverantör. Med kontor i Boden, Luleå, Skellefteå, Umeå, Uppsala, Stockholm och Göteborg så kan vi erbjuda professionella lösningar inom samtliga områden. Våra montörer har idag alla rätt licens och certifikat för att kunna utföra alla typer av VVS-arbeten, stora som små. Inget jobb är för litet eller för stort föra våra montörer.Mycket bra service och bemötande från Siv i reception och från Jimmy som var ute och utförde jobbet. Kan verkligen rekommendera Johanssons Rör som hjälpte mig på kort varsel👍

Vi är en multidisciplinär kedja med samlad kunskap och erfarenhet kring VVS, el, fordonsladdning, solceller och energioptimering. Vad kan vi hjälpa dig med?
Hon började karriären vid Rör-Karlsson med att kapa och gänga rör och byta pumphjul. I dag, 25 år senare, är Eva Fleetwood-Karlsson vd på företaget – och en av de kvinnor som bryter ny mark i vvs-branschen.

Under fredagen är det internationella arbetsmiljödagen. Byggföretagen vill lyfta ledarnas viktiga roll i arbetet för att minska antalet olyckor ytterligare, skriver Erik Ranängen och Christer Johansson i dagens debattartikel.

Övriga nominerade till årets företagare 2016 i Boden är Peder Ledin, Fastighetsbyrån Boden och Joel Andersson, Western Farm. Vem som vinner avgörs på Bodens näringslivsgala den 11 februari.

Ett resultat av den lyckade satsningen på vvs-butiken är att Boden Rör har gått från att ha fyra till 14 anställda. Omsättningen har ökat med 100 procent och i dag har de kunder inom alla branscher, bland annat NCC, Peab, Bodens kommun och Försvarsmakten.
– Jag öppnade min vvs-butik 1995 och vi fick en helt ny kundkrets. Förutom att vi började att sälja tillbehör som till exempel badrumsinredning, blandare och värmepumpar så erbjöd vi även installationer vilket gjorde att företaget började att växa ordentligt.

– Jag trivs med mitt yrke som rörmokare, det är ett bra jobb. Jag har byggt upp ett brett kontaktnät genom åren och träffar mycket folk. Det är stor omväxling och man får både vara kreativ, men även lösa svåra problem.
Vad är det för nytta med att för offentliga pengar delta på internationella rekryteringsmässor när det inte finns arbetsgivare som anställer medarbetare som inte pratar svenska, frågar Peder Hansson, Terminal 5 i dagens krönika.Med fem år kvar till pensionen har Torgny Berglund börjat fundera på vad som ska hända med Boden Rör. Hans mål är att företaget ska leva vidare, antingen genom att sälja eller att någon inom organisationen tar över verksamheten. En orsak till att många kommuner i Norrbotten har dåligt företagsklimat är en ensidig satsning på enskilda men väldigt stora etableringar. Satsningarna i norr måste även vara på det småskaliga, skriver Veronica Apelqvist, vd för BD Fisk. Torgny Berglund var bara 22 år när han startade Boden Rör 1979. De första åren som egenföretagare arbetade han ute på fält som rörmokare med alla typer av vvs-installationer. I mitten av 90-talet började han att fundera på vilken väg han skulle gå med företaget och bestämde sig för att bredda utbudet i verksamheten.

Similar Posts