Western Farm Julshow 2017

Malin Lundström, 25 år. En foto-tokig tjej från guldstaden Skellefteå som till vardags jobbar som bussförare. Här på bloggen publicerar jag små glimtar av min vardag, recept, naturbilder och allt annat som fastnar på bild när jag är i farten med kameran.Jag har fått nästan alla jobb genom StagePool, bland annat den här rollen i Side Show. StagePool är ett extremt bra sätt att få reda på auditions, där finns nästan allt!

Statister & folk sökes Skådespelare sökes Artister sökes Musikalartister sökes Musiker sökes Sångare sökes Dansare sökes Lärare sökes Hår, Mask & Kostym sökes Ledare sökes Alla yrkenStagePool var fantastiskt bra när jag flyttade till Stockholm och började min karriär. Det ger en möjlighet att söka jobb, ett verktyg för att förverkliga sina målsättningar. De senaste åren har det varit ett bra sätt för mig att hålla sig à jour med branschen.

StagePool är, som komplement till vårt eget register, A och O för en lyckad casting! Speciellt när vi söker professionellt utövande skådespelare, musikalartister, sångare m.fl. Snabbt och proffsigt, även på helger och röda dagar!
WILD WEST RUN (WWR) är en tävling där man springer längs en bana med byggda och naturliga hinder. Tävlingen är individuell och genomförs i anslutning till Western Farm i Boden. Tävlingen lämpar sig för dig som är sugen på en personlig utmaning, oavasett om du är elit eller motionär. Är du rädd för att smutsa ner dig så är den här tävlingen inget för dig. Räkna med att det blir en härlig och tuff utmaning! Det finns banor för alla. Från de alla minsta barnen som springer cirka 1 km till de som känner för en utmaning på 8 km. Ett ungdomslopp på 3 km och för motionärer så rekommenderar vi 4 km banan. Bland scenproduktioner kan i urval nämnas: Western Farm Julshow, Western Farm som dansare, sångare och koreograf. Bodensnäringslivsgala, GAproduction som sångare och dansare. Parkteatern 75 år, BASE23 som musikalartist. Spelman på taket, Uppsala stadsteater som musikalartist. Satans Demokrati, Jimmy Meurling/Py Huss som skådespelare. Övriga meriter: Finalist i SM i Latindans. Medverkade i Musikal Workshop, Hans Marklund & Roine Söderlund.

Det här är den version av vår webbplats som är riktad till personer som talar Svenska i Sverige. Om du är bosatt i ett annat land eller en annan region väljer du den lämpliga versionen av Tripadvisor för ditt land eller din region i rullgardinsmenyn.Den 1 december var delar av Kungl. Sällskapet Pro Patrias Direktion på besök hos VildaKidz i Norrbotten. Julklappsutdelning, julbord och julshow för 100 barn och föräldrar på Western Farm i Boden. Tack VildaKidz för att ni gör skillnad på riktigt!!

Det här var mitt första besök på Western Farm men definitivt inte det sista. En sista detalj väl värd att uppmärksamma är den familjära och opretantiösa stämning som verka råda på Western Farm. Det värmer att se fullfjädrade artister bära in gästernas disk. Det värmer att se ägare som frenetiskt putsar lokalen just innan gästerna anländer så deras upplevelse ska bli bästa tänkbara.
Det jag slås över är artisternas höga lägstanivån. Ingen faller ur ramen. Det, den välkoreograferade dansen och kostym-makarnas detaljrikedom skapar en helhet som inte kan få annat än toppbetyg.

Kvällens gåshud står Linnéa Bäcklund för som river av Celine Dions monsterhit “My heart will go on” till stående ovationer. Vilken pipa och vilken pondus.
Extra kul att Western Farm låter nya norrbottniska talanger få chansen sida vid sida med rutinerade artister som mångsidiga Anna Vild som enligt en showproducent i publiken ”står i en egen klass för sig”.Årets julshow är påkostad och med en stor ensamble på 14 artister inklusive dansare. Utöver norrbottniska talanger så innefattar ensemblen tre artister från Stockholm.Fredagens show rymde några premiärmissar att jobba på, och publikkontakten under showens första hälft kan bli bättre. Något som säkert sitter när artisterna har skakat av sig premiärnerverna.Även om jag inte uppskattade alla nummer på grund av min personliga musiksmak (Sean Banan exempelvis) så misstänker jag att Christmas Extravaganza kan vara Norrbottens bästa julshow i år.Showen började med pop-ups efter klockan 19. Ett öppningsnummer som etsade sig fast i minnet var Björn Naganders kraftfulla och avskalade tolkning av Vintersaga, vackert ackompanjerad av änglalika varelser som tillsammans skapade kvällens första “moment”. Fler skulle följa.Kring 21-snåret börjar huvudakten av showen. Det stora publika lyftet sker under Tina Turner-medlyt med Cristina von Kern i huvudrollen som lyckas förmedla originalets kraftfulla sång och publikfrieri.

För en som aldrig besökt Norrbottens “Vilda Västern” är själva miljön väl värt ett Bodenbesök i sig. Julshower har Western Farm pysslat med sedan urminnes tider och vi ville ta reda på hur väl årets show “Christmas Extravaganza” står sig i konkurrensen.Innan vi kommit i mål fick vi uppleva pirater, rock med inslag av läder och motorsågar, Rio de Janeiros karnevalstämning och sexiga saxofonsolon. Extra allt med andra ord.

Showöppningen bjuder även på pålitliga stämningshöjare som Tomas Ledins “Du kan lita på mig” och en uppseendeväckande bra Queen-tolkning som får oss att undra om Freddie Mercury återuppstått för en kväll genom Uzai Saribas?
Tres Amigos är 3st sjubäddsstugor i en länga med en liten uteplats i östläge framför varje lägenhet. Boendet har ett fullt utrustat kök, badrum och ett sällskapsrum med TV och Wifi.

Similar Posts