Www Toppits Se

Vi använder enhetsidentifierare för att anpassa innehåll på sajten, analysera hur den används och för att anpassa marknadsföring efter dina intressen. Du kan läsa mer om hur de används, vilka de är och vilka du tillåter sajten att använda i vår cookie policy. Du godkänner våra cookies vid fortsatt användande av vår sajt.

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Våra partners kan kombinera denna data med information som du delat med dem.Punktligt till världschokladdagen har vi tagit fram ett speciellt recept för alla gottgrisar därute: vegansk apelsin-chokladtryffel. Mjukt smältande innehåll täckt med knaprig mörk choklad – helt enkelt oemotståndligt!

Ingen sommar utan ananas! Vi visar dig hur du kan förportionera och frysa in denna exotiska frukt. Då har du alltid fryst ananas redo att ta fram för en mumsig frukostskål, somriga cocktails och hälsosamma smoothies.
Lägg de färdigskurna grönsakerna i en Toppits enliters Zipper-påse. Du börjar med fänkålen, masserar den ordentligt i påsen och lägger sedan ut grönsakerna på pappret. Rengör inte påsen mellan de olika grönsakerna – aromerna som utvecklas av de många kryddkombinationerna är fantastisk!Därför har Toppits utvecklat Foodsaver-appen så att du och din familj alltid vet exakt vilken god mat som finns kvar i frysen. Registrera den färskhetskod som står printad på din SafeLoc-fryspåse (finns i storlekarna 1 och 3 liter) i appen och börja organisera en frys. Du sparar tid och pengar och undviker matsvinn! Dessutom är SafeLoc-fryspåsar med dubbelförslutning även utmärkta för infrysning av kryddor. Aromatisk väldoftande vitlök, finhackad dill och persilja kan på bästa sätt bevaras med endast några få steg. Med sommarens slut följer även auberginesäsongens slut – men det är verkligen inte slutet för läckra recept som moussaka och liknande! Frys in grönsaken rätt, så kan du njuta av den flera månader senare.Dessutom kan Toppits fryspåsar med dubbelförslutning, tack vare den höga kvalitén på materialet och den tjockare plasten, användas både för chockfrysning vid -40°C och för uppvärmning i vattenbad på upp till +90°C.

Den integrerade dubbelförslutningen med SafeLoc från Toppits gör att den återförslutningsbara fryspåsen – nu tillverkad av 70% återvunna resurser – stängs och öppnas smidigt. Att fylla fryspåsen är tack vare den flexibla och stabila botten väldigt enkelt.
Maten som frysts in i SafeLoc-fryspåsar från Toppits kan sedan tillagas enligt sous vide: hettas upp i ett vattenbad under kokpunkten, något som skyddar näringsämnena effektivt. Om det behövs kan du ta ut den tinade maten ur fryspåsen med zip och fortsätta med uppvärmningen. Snabbt och lätt har du näringsrika måltider färdiga.En rad olika livsmedel kan enkelt frysas ner och tinas upp igen. Men, trots alla de fördelar en frys har kan det ibland vara svårt att hålla koll på vad som finns inuti den. Det är lätt att förlora översikt av grönsaker, fisk, kött och frukt i frysen – den glöms lätt och till slut förstörs helt dugliga livsmedel.Detta gör Toppits fryspåsar med dubbelförslutning till en idealisk lösning för hushåll där du vill laga större mängder mat. Både infrysning, portionsvis tömning och upptining av mat blir enkelt och smidigt.

Tack vare sina robusta väggar skyddar SafeLoc-fryspåsar med dubbelförslutning mot frysbränna och du kan även skapa en homogen miljö för hand utan vakuumtätare. Detta förhindrar att de yttre skikten i den frysta maten torkar ut och byter färg.
Sätt färg på julens godisbuffét! Med vårt enkla recept gör du en egen kristyr färgsatt med överbliven rödbetsjuice och överblivet matchapulver som garanterat kommer lysa upp bland julgodiset.

Läckra recept, tips från kockar och amatörer, råd från insiders. Idéer för speciella middagar och speciella idéer för vardagen – välkommen till Toppits värld!Oavsett om du använder den som garnering, i en sallad eller i en smoothie – spenat är nyttigt OCH gott. Med våra tips och tricks kan du förvara den på bästa sätt och hålla den fräsch längre.

Innan de övermogna bananerna slängs i papperskorgen räddar vi dem och stoppar dem i frysen. Mogna bananer är perfekta för glass, smoothies och muffins. Sluta släng, var svinnsmart – det är vårt motto!
Visste du, att det går utmärkt att frysa ris? Vi visar dig steg för steg hur du fryser det kokta riset på rätt sätt, så att du alltid snabbt kan ta fram det för dina risrätter.Färska örter och kryddor från trädgården (eller butiken) ger sommarens rätter ljuvliga dofter och smaker. Men hur får jag dem att hålla längre? Vi ger dig tips för optimal förvaring!

Köttfärs kan givetvis frysas in för att hålla längre. Vårt tips berättar hur korrekt infrysning fungerar och hur länge fryst köttfärs håller sig fräsch.Bakplåtspapper på rulle kan användas på fler sätt än du tror. Med rätt teknik kan du göra om det till muffinsformar eller klippa till det så att det passar perfekt i din runda kakform. Läs vidare, och lär dig mer.

Similar Posts